Adakah anda merasakan ianya perlu?

September 13, 2012 at 8:00 pm 13 comments

Saya salin tampal di bawah sebuah rencana yang diterbitkan di akhbar The Star hari ini (Khamis, 13 Sept 2012) bertajuk ‘Art competition a big hit‘.

The 17th Subang Jaya Children’s Art Competition is expected to be a big hit among the children.

Organisers are hoping to get at least 500 participants.

Due to the overwhelming response from participants in previous years, the organisers have also opened the competition to children who are not residing in Subang Jaya.

The annual event is organised by Rukun Tetangga USJ2 and USJ6 with Petronas, Summit and the Fire and Rescue Services Department as co-sponsors.

<b>All ready:</b> The committee members with some of the prizes.
All ready: The committee members with some of the prizes.

.
Organising chairman Ang How Chuan said the event would be held at noon on Oct 6 at the Summit Subang in USJ1.

He said based on feedback from past competitions, there were many children living outside Subang Jaya who were also interested in participating.

“I hope parents who live outside Subang Jaya will take advantage of this year’s event by enrolling their children for the competition that will be held next month.

“Certainly, the participation of children from outside Subang Jaya will add more colour to the event,’’ he said

Ang said the theme of this year’s art competition “Our Firemen, Our Hero”, was carefully chosed in line with the RTs objective of promoting community togetherness.

He said they expected the children to use their creativity to come up with drawings that would reflect the role of firemen as their heroes.

“This will encourage them to think about the work of a fireman as well as to further appreciate the contribution of firemen in the community.

Subang Jaya assemblyman Hannah Yeoh, who commended the RT for organising the annual art competition, said the event was one of the major programmes in the constituency.

She said the RT had done a great job and hoped they would continue to organise the event in the future.

“I would also like to thank the sponsors of this event as it will not be successful without their strong backing,” she said.

***   ***   ***

Adakah anda merasa bahawa Adun Subang Jaya tersebut wajib untuk dipetik kata-katanya dalam laporan suratkhabar milik MCA itu?

Gambar di atas menunjukkan ahli-ahli jawatankuasa pengelola pertandingan lukisan kanak-kanak dan Hannah Yeoh tidak ada dalam gambar. Maksudnya dia tidak menyumbangkan apa-apa tenaga kerja bagi menjayakan program.

Dalam laporan pun tidak disebut pun bahawa dia ada menderma apa-apa dari segi peruntukan wang atau dalam bentuk hadiah. Acara itu dianjurkan oleh Rukun Tetangga dan ditaja oleh Petronas, kompleks membeli-belah Summit dan Jabatan Bomba.

Namun nama Hannah memang tidak lekang dari bibir suratkhabar The Star 24/7. Dalam minggu ini sahaja, Hannah Yeoh telah muncul 4 kali.

Malah The Star sama sekali tidak berminat untuk membuat liputan tentang kegiatan-kegiatan Beliawanis, dan ia tampak seolah-olah sayap pemudi MCA itu pun sudah pupus — seperti juga “dinosaur-dinosaur tua” yang menjadi tonggak parti induk.

Versi talian (online) The Star dalam iPad telah menggelar MCA sebagai sebuah parti yang mempunyai “terlampau banyak dinosaur tua” dalam retweetnya.

Sekiranya jentera media MCA mahu menggelar tuannya sebagai parti yang hanya menunggu saat pupus, itu hal dalaman mereka.

Yang menjadi masalah ialah anggota-anggota BN lain, mahu tak mahu, akan terpalit lumpur sebagai suatu perikatan politik yang ketinggalan zaman.

Apa agenda tersirat yang dibawa akhbar itu?

About these ads

Entry filed under: Gunting Dalam Lipatan. Tags: , , , .

Filem hina nabi, duta Amerika di Libya dan paderi gereja merpati More meatballs and less spaghetti, please?

13 Comments Add your own

  • 1. Ravin  |  September 13, 2012 at 8:10 pm

    Why should the star feature something that has no newsworthy? Star news to make profit. Covering MCA with the morally tainted MCA president will bring nothing positive to the star’s bottom line. Star is not toilet paper like utusan.

    Reply
    • 2. anak jamil  |  September 13, 2012 at 9:53 pm

      Ravin,

      You’re funny! Not ha-ha funny but more like idiot funny. You sure you’re not the town’s idiot or something; when you wrote star wants to make profit by writing newsworty articles – you sure fool me if anyone claim you’re not. What worth is it reading about drawing contest? Held annually? You do know what annually means right? Moreover, who died and made Hannah the patron saint of arts?

      Reply
    • 3. StarToiletPaper  |  September 17, 2012 at 4:12 pm

      the star is the chinese toilet paper. The Chinese try to group all the chinese against malay interest. That s why it caters for all things chinese.

      Reply
  • 4. sharifah  |  September 13, 2012 at 8:38 pm

    Betul tu Helen. Queen Evangelista has no add value in her comments. Setakat buat lawa aje (or maybe buat lawak). Hoi, Chua Soi Lek, what’s the matter, no telor to put the gunting to rest kah??

    Reply
  • 5. marhaeman  |  September 13, 2012 at 8:54 pm

    Helen,

    pertandingan melukis peringkat daerah di adakan di mana-mana dari setahun ke setahun yakni bukan di Subang Jaya saja.

    kalaulah acara sebegini layak dijadikan berita nasional eloklah sekiranya STAR berlaku adil kepada penganjur di lain-lain kawasan.

    jika tidak pembaca STAR berhak untuk memboikot surat khabar ini kerana amalkan sifat pilih bulu.

    Reply
  • 6. Khairul  |  September 13, 2012 at 9:48 pm

    Hehe.. masa baca memang saya jangkakan nama selebriti kesukaan The Star ada terselit dan sohih ada walaupun sikit sahaja tetapi tetap ada tanpa gagal..

    Reply
    • 7. Helen Ang  |  September 13, 2012 at 9:49 pm

      The Star termakan nasi kangkang ke ape?

      Reply
      • 8. nalza@700  |  September 13, 2012 at 10:00 pm

        Bukan nasi kangkang Helen,tapi dah habis kena ratah oleh puak puak Dapster yang terang terang menjadikan ia sebagai alternatif pada ‘The Rocket’…

        Reply
  • 9. Forrestcat  |  September 13, 2012 at 10:15 pm

    Dapsters are best at kiddie things….having candle vigils aka lighting birthday cake candles which they call democratic gatherings….Do drug induced like parties and call it prayer sessions at city harvest cult centres..tweet worse than juveniles..spend taxpayers and call it their personal contribution, there is no profit from reporting kiddie events by immature adult dapsters.

    Reply
    • 10. Helen Ang  |  September 13, 2012 at 10:24 pm

      MCA dinosaurs allowing their media to aid and abet, wor. Dinosaur brain atrophied to size of walnut?

      Reply
  • 11. I.D.A  |  September 13, 2012 at 10:44 pm

    helen,

    bila selalu kena marah, boleh jadi “immune” atau mangli. MCA ni kalau tak mangli mungkin dah kena “mandrem” dengan saint of subang jaya seperti anak buah ayah pin minum air basuh kaki ayah pin. saint of subang jaya bagi minum air holier than you aka holy shit sebab tu lah uncle ‘bila berdiri rendah tapi bila tidur tinggi’ tak boleh buat apa-apa. hampeh betul!

    p/s, this comment already self-filtered, hehehe

    Reply
  • 12. calvinsankaran  |  September 13, 2012 at 11:08 pm

    Helen don’t you know that Subang Jaya is the center of the universe ? The Star sees fit to cover this Arts by DAP but fails to report the statements of their own party president.

    As I said, the Rocket has reached the Star,,,oops,,,the Star has come to the Rocket,

    Reply
  • 13. Jamie  |  September 16, 2012 at 5:43 am

    maybe, just maybe MCA has formed an alliance with DAP behind the scenes. All the ‘dinosaur’ comments are just to throw other BN allies off the track. I cannot believe that anyone from MCA did not see what the Star is doing.

    Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Smell the flowers

Recent Posts

CLICK ON IMAGE TO READ

Look who got TS Muhyiddin's autograph

'Apo Kono ei Jang' in Sarah's blog

'5 Maps that will help you understand the MH17 crash' in Alizul's blog

Pengunjung

  • 4,874,070 hits

Kalender

September 2012
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Feeds


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 342 other followers

%d bloggers like this: