Beberapa lagi tweet oleh Ngeh yang harus diteliti

September 20, 2012 at 11:35 pm 66 comments

Blogger Cucu Tok Selampit melaporkan belum reda isu tweet James Ngeh Koo Ham, sepupunya David Nga Kor Ming pula sesedap mulut mengucapkan Al-Fatihah.

Golongan Muslim pasti ragu-ragu sama ada ummul kitab itu benar-benar sudah dihayati Ahli Parlimen DAP Taiping merangkap Adun Pantai Remis tersebut. Pada pendapat CTS, pasangan Nga dan Ngeh “sememangnya suka mempersendakan Islam”.

Amalan tutup aurat bagi Teo Nie Ching adalah mengikut musim

CTS mempersoalkan apakah tujuan sebenar Nga Kor Ming adalah untuk mengambil hati orang PAS umpama pernah beliau membaca potongan ayat Al-Quran di dalam ceramah-ceramahnya.

Namun dalam insiden yang lepas itu, terpaksa juga Nga meminta maaf sepertimana yang dibuat Ngeh hari ini atas tweet kontroversinya.

Nga telah memberitahu umum bahawa dia faham betul ayat Al-Quran serta mendakwa ianya orang lain (baca: ahli Umno) yang sesat ajaran. Akan tetapi Surah Al-Nahl ayat 90 disalah cakapnya sebagai ‘Surah Aura’ yang tidak ada dalam Al-Quran.

Bukan sekali sahaja tetapi kesilapannya diulang-ulang.

Politikus evangelis DAP gemar menyebut ayat suci dengan tidak semena-mena, macam lah kitab konon hanya sebuah Book of Quotations mengandungi rangkap-rangkap cantik yang boleh dipetik sesuka hati buat perhiasan.

Walhal Muslim yang pandai mengaji pun tidak akan mengucap ayat dengan sembrono sewaktu di khalayak ramai demi menunjuk-nunjuk.

Hannah Yeoh berangan-angan buka butik jual tudung

Tudung sebagai aksesori fesyen

Kawan-kawan dan kenalan Melayu saya mengenakan tudung sebagai tuntutan ibadah.

Bagi Selendang Squad DAP, tudung adalah perkara yang diambil ringan dan sekadar sehelai kain yang boleh dipakai dan dibuang sembarangan. Matlamat meraih undi Melayu menghalalkan cara berketerampilan.

Pada hakikatnya evangelista DAP sedang menduga lautan dengan kail agama mereka. Menganggapnya tidak rugi untuk mencuba nasib, tengok-tengok ikan (undi) mana yang dapat dipancing.

Nampaknya hanya anak haruan PAS, seperti seorang khatib itu yang berdoa untuk Kim Guan Eng dalam khutbah Jumaat di beberapa masjid di Pulau Pinang, yang termakan umpan.

Khatib malang itu seolah-olah mempercayai bahawa ketua menteri tersebut sudah diberikan hidayah dan bakal memeluk Islam. Maklumlah Guan Eng beriya-iya mahu mencontohi pentadbiran Khalifah Umar Abdul Aziz serta ungkapan ‘amar makruf nahi mungkar’ tidak lekang dari bibirnya pada suatu ketika dahulu.

Hanya Melayu PAS terpedaya

Ngeh Koo Ham telah menarik balik tweetnya yang mencetuskan kontroversi yang berbunyi: “Are muslims wasting too much time & energy on this?”

Sebenarnya tiada apa-apa yang pelik apabila pengerusi DAP Perak itu meremehkan protes terhadap filem hina Nabi Muhammad.

Blogger Minda Hijrah yakin “apa yang dinyatakan oleh Ngeh di Twitternya adalah konsisten dengan pendirian partinya. ‘Kesilapan’ Ngeh, hanyalah kerana menyatakannya kepada umum sedangkan DAP bersusah payah menafikannya”.

Untuk memikat Melayu, para evangelista DAP tidak keberatan bermuka-muka dengan pelbagai helah, contohnya Ng Wei Aik (setpol Kim Guan Eng) yang menggelar Najib Razak seorang “hipokrit” yang kurang prihatin terhadap nasib rakyat Palestin. Dibayangkannya DAP yang paling sayang orang Palestin.

Hanya evangelista DAP sahaja musang berbulu burung merpati, tidak serik-serik untuk menipu.

DAP 2.0 menganggap orang lain “low class”

Luahan Ngeh secara tidak sedar mewakili suara hati evangelis DAP apakala topeng mereka tertanggal.

Komennya tidak menyentuh Islam secara langsung tetapi sebaliknya dia memandang rendah kaum Muslim (orang Melayu).

Evangelista DAP adalah sebahagian daripada gejala pertembungan tamadun di mana Ngeh menggelar Umno sebagai “evil” mirip kepada George W. Bush menamakan Iran, Iraq dan Korea Utara “axis of evil”, dan presiden kobai AS Ronald Reagan berkata negara Soviet ialah sebuah “evil empire”.

Evangelista DAP bukannya bersifat keTimuran tetapi amat condong kepada Barat. Sungguh menonjol perkataan “evil” dalam perbendaharaan kata kelompok Kristian.

Screenshot tweet terbaru oleh Ngeh (bawah) juga mengata lawan-lawan Umnonya bersifat “so low standard”.

Ngeh pengerusi DAP Perak itu terkenal dengan evangelisme Kristiannya. Sikap suka menghina adalah darah daging saf kepimpinan evangelis yang kini rata-rata menguasai DAP 2.0.

Sesetengah politikus dan penyokong Kristian DAP memang sering menganggap orang lain sebagai terlalu “low class”.

Screenshot (bawah): Tweet oleh Ketua Pemuda DAP Anthony Loke Siew Fook, oleh juru strategi DAP Ong Kian Ming mengatakan @chuaty (anak Chua Soi Lek) “tiada kelas”, oleh Mr Hannah Yeoh aka Ram @ ramachandran_m dan isterinya, dan sebuah retweet oleh Nga Kor Ming dan tweet oleh Cheah Yee Ling, seorang pelatih (intern) di ibupejabat DAP.

Dikemaskini: 9.22 pagi, 21 Sept

About these ads

Entry filed under: Evangelis. Tags: , , , , .

Another foot on Najib’s photo Bancuh nipis-nipis, sabotaj kaw-kaw

66 Comments Add your own

  • 1. Penggempur Mutiara  |  September 21, 2012 at 12:28 am

    perhatikan kronologi yang didedahkan ini juga http://lamanizzs.blogspot.com/2012/09/hot-bukti-11-gambar-perancangan-sulit.html nyata rakyat dipermainkan secara halus

    Reply
  • 2. azhar  |  September 21, 2012 at 8:27 am

    hai helen

    peminpin tiada class akan cakap orang lain low class.

    Reply
  • 3. Darlyn Azlinda  |  September 21, 2012 at 9:04 am

    Seriously, are they lack of vocabulary?

    Sikit2 low class, no standard. Whiners.

    Reply
    • 4. Helen Ang  |  September 21, 2012 at 9:28 am

      Bukan sahaja Papa DAPster yang suka menegur “Shame on you” (‘(Pictures) Debate 2.0 @ YouTube: Guan Eng in ‘high class’ action‘) dan Mama DAPster cirit-birit menggelarkan orang lain “low class” malah Baby DAPster juga terikut-ikut.

      null

      Reply
      • 5. Darlyn Azlinda  |  September 21, 2012 at 10:03 am

        Haha, mama borek anak rintik.

        Ahli PR dan penyokong PR sangat bongkak dan bodoh sombong.

        Terlepas cakap bagi mereka semudah meminta maaf. Seperti cover line sahaja Dr. Hatta bagitau tweet Ngeh hanya pandangan peribadi. Takkan la pemimpin DAP belum habis khatam tentang sensitiviti umat Islam jika mereka sebelum ini sudah khatam Al-Quran. Pandai betul mereka bermuka2.

        Reply
  • 6. MalaysianinNewYork  |  September 21, 2012 at 9:06 am

    These DAP Malaysian anglophiles are so stupid. They keep repeating low class, no class and standard yet it was them who courted & coerced the suppose to be low class, no class & no standard to convert into their cult by show me the $$$.

    This is historic fact. In the 80’s when the estate workers were in dire straits with M’sian government sanctioned development, the missionaries marched themselves into to convert the M’sian Indians in mass scale in Malaysia for $$$. The political leaders both BN & opposition stayed silent. It was never an honest argument or evidence for why one should convert but rather use of political ineffectiveness, and social pressure ($$$) that enticed the so called low class, no class & no standard to convert.

    You want an example in the present day, go and check out how South Sudan became an independent country. I have nothing against Christians or anyone else for their religious beliefs but I just can’t stand the holier than thou concept or how religion is used superficially to enhance humanity as when it fits the momentum.

    Reply
  • 7. marhaeman  |  September 21, 2012 at 10:03 am

    Helen,

    Tujuan “sermon” ialah supaya pendengar dapat manfaat keagamaan dan seterusnya terhindar dari kesesatan.

    Namun, sikap menunjuk-nunjuk apa yang ada dan pemanipulasian halus kandungan sermon, mungkin membuatkan pendengar sermon menuju jalan yang lebih sesat.

    Reply
  • 8. temenggong  |  September 21, 2012 at 10:19 am

    Monkey see, monkey do!

    Reply
  • 9. MalaysianinNewYork  |  September 21, 2012 at 10:23 am

    Helen,

    can I indulge this for our semua tahu Malaysians? See this [YouTube], yes also the translation to assist, http://tamilkaneere.blogspot.com/2011/04/kannalane.html.

    We need ingenuity and I think the video above provides it for what is natural besides being a copycat. So my dear Malaysians, the race, religion or following is not the issue but what is natural for one another on a basis of humanity when we are ready and able to deal with it.

    I know it is Indian-based so what if the message is right for humanity amongst us in a Han’s blog.

    Reply
  • 10. Ahmad Ibrahim  |  September 21, 2012 at 10:40 am

    They have no more political capital, so now they just keep on repeating the same thing over and over again. As for the Party of Arab Sheiks wannabes, they are already irrelevant. When the Deranged Anglophile Party insulted Islam and Muslims, where were the Arab Sheiks wannabes ? They just keep quiet. Worse still, some just went AWOL, then there are those that went like M I A, missing in action.

    Reply
  • 11. Ravin  |  September 21, 2012 at 10:54 am

    Tak tutup aurat, sure kena from the ‘ defenders ‘ of Islam aka perkasa. Tutup aurat, you criticize them as tutup aurat ikut musim.

    stop spinning la Helen. only your loyal ‘ silent majority ‘ supporters will buy your nonsense. HOw come you never compare and criticize Kate Middleton for her dressing as ‘ ikut musim ‘? she covered her aurat here but topless in France.

    i must say both the teo nie ching and hannah yeoh definitely look better than you with or without tutup aurat.

    Reply
    • 12. MalaysianinNewYork  |  September 21, 2012 at 11:14 am

      Ravin or Aziz, or whatever you are. Your shelf life is coming to an end. I can suggest let’s shut this imbecile for once and for all. The best way ignore him as he brings nothing to the table unless or if only it serves him/her or the finger good licking Anglophile. We don’t need such Malaysians who can only think for themselves.

      The funny thing is he does not target us but Helen Ang. He runs her down without any substance. If this is the way those Anglophile DAP think, good for them what can we do? Why should should we teach them for the fools that they can be with such imbeciles when we can make our own judgement amongst us for what is beneficial for the community.

      Reply
    • 13. The Dictator  |  September 21, 2012 at 11:19 am

      Ravin @ Mohd Aziz, you mabuk lagi ke ? dah banyak minum ? Jenama apa you minum ? Brandy KGE ? Whiskey HY ?

      Reply
    • 14. jonnymalaya  |  September 21, 2012 at 11:23 am

      Its damned if Hannah does, and damned if Hannah doesn’t

      Reply
    • 15. Servant of God  |  September 21, 2012 at 11:41 am

      Aiyaaaaa Ravin aaa..

      Kate Middleton tutup aurat sini because she respect Muslims and other modest Asians when she visits them. What she does in France, supposedly away from prying eyes (paparazzo are thieves by definition, remember), so there’s no problem there.

      Tapi ini ustajah hasnah yeop haa, put on skimpy scarf just for political mileage. If she really honest about upholding Islam, why she doesn’t lambast Ngeh? Your ustajah is talam bermuka-muka, will say or do anything to get sympathy like anwar ibrahim.

      Reply
      • 16. Ravin  |  September 21, 2012 at 1:31 pm

        So what is wrong with teo nie ching? She is not a muslin. Why can’t she wears what she likes when it is not official function, not dealing with “highly sensitive “people or areas?

        Reply
      • 17. Servant of God  |  September 21, 2012 at 4:05 pm

        What is wrong with teo nie ching? Same thing that’s wrong with hasnah yeop laa. Use tudung for political mileage only. Use the al-Quran like book of quotations without actually believing in what’s being said.

        You seriously don’t understand do you? It’s not just how someone looks on the outside, it’s how consistent they are in what they do and say. If their actions do not match to what they say or wear, then how can we trust that person?

        Kate Middleton never claimed to do more than show respect to her hosts. hasnah and ah-ching, however, are claiming to be bosom buddies with people they secretly hate. I say they hate Muslims because they are willing to recite the al-Quran just to get Muslims to believe in them, while in fact they don’t even believe the al-Quran in the first place.

        Too complex for you, Ravin?

        It’s like a lawyer tellling you to obey the law, but then embezzles his client’s money. This kind of person can be trusted or not?

        Of course, I would not be surprised if you say that you would trust your life to such a lawyer.

        Reply
    • 18. koteypanjang  |  September 21, 2012 at 11:53 am

      Ravin @ aziz = Mamak

      Reply
      • 19. The Dictator  |  September 21, 2012 at 12:31 pm

        not sure about that. I m beginning to think he’s neither Indian nor Malay. He could turn out to be a yellow banana, since he’s never revealed his identity.

        Reply
    • 20. Melonhead  |  September 21, 2012 at 11:36 pm

      Ravin, jawapannya senang sahaja. Jangan masuk masjid untuk preach pasal politik, especially kalau awak bukan orang islam. Kalau nak beri khutbah sangat, masuklah gereja yang mana dia menganut. Janganlah sibuk sangat nak masuk rumah ibadat org lain. Kalau nak sangat masuk masjid, nak sangat tutup aurat, nak sangat quote from the Quran, jadi saja org islam. Ni nak bermuka muka. Please lah…

      Reply
      • 21. akhyul  |  September 26, 2012 at 3:11 pm

        exactly!..

        Reply
  • 22. MalaysianinNewYork  |  September 21, 2012 at 11:23 am

    Ravin or Aziz, can you define who you are. You can’t can you? Low class, no class & no standard human. Sorrylah brother/sister I did not define this but those that you lick.

    Get a hold of yourself. What do you really want to do, keep licking the the ass or keep liking the ass. Being satirical friend. Don’t be spineless for what you get out of it but real for what it is. You just mushroomed for agenda not for humanity. I know this is too much for you nevertheless as Malaysians always the benefit of the doubt.

    Reply
  • 23. forrestcat  |  September 21, 2012 at 12:03 pm

    DAPSTER aka Ravin once again demonstrated their shameless attitude of dehumanizing people that practice their freedom of choice through vile vocabulary used to chracater assassinate.

    This dapster attitude is plain for all to see in forums like SJ Community (Yeopie nest), Malaysiakini, Malaysian Insider….their bark are worse than their bite, in the end they migrate and become dishwashers in some chicken shop in Australia or UK, the western banking hegemony has collapsed to receive the snake-charming talent of these anglophiles.

    Reply
    • 24. The Dictator  |  September 21, 2012 at 12:29 pm

      with the current economic situation of countries like Australia, UK and the like, I doubt they can even get work like dish washing or the laundry shop. most likely, they will commit crime, i.e working as drug mules and human traffickers. go to youtube or other video sharing sites. see how many of these Anglophiles were caught with drugs at the airport or charged with human smuggling. here’s one [YouTube]:

      now what do you think of these Malaysian Chinese.

      Reply
      • 25. Ravin  |  September 21, 2012 at 1:22 pm

        Talking about drug trafficking, it is your beloved BN government that allows this country to be turned into the transit and exchange center for African / Nigerian drug lords. This is the result of a country ran by idiots. And there are still morons who insist that this government is good.

        Reply
    • 26. Ravin  |  September 21, 2012 at 12:40 pm

      Take a mirror and look yourself. Aren’t you and you friends here are doing the same thing? A pot calling kettle black? Come on la. :) Helen needed a dose, so I just help her. :)

      Reply
      • 27. Pakatan Puak Pembohong  |  September 21, 2012 at 12:48 pm

        are you afraid of looking at yourself in the mirror Ravin@Mohd Aziz ? afraid that you’re not Anglophile, with smooth, pale skin ? afraid that you’re actually colored that the white man will not take you in ? please laaaaaa, look at yourself first.

        Reply
      • 28. MalaysianinNewYork  |  September 21, 2012 at 12:52 pm

        You mean like MJ in like this [YouTube]. Nobody needs a dose like you preach. How would you what it mean if only when and how it serves you. Let us the community be the judge whether Helen needs a dose rather one like an artificial agenda that you need to sustain. You see, Malaysians are not stupid after all when it concerns humanity.

        Reply
      • 29. anakjamil  |  September 21, 2012 at 2:19 pm

        RaRa Honeyy..

        I told you to take the medication first before you start rambling, right? You know I love you kan? See..now you speaking incoherently – deviating from the actual topic. Please understand we are all concern over this schizophrenia of yours – flipping between RaRa, Ajis etc.

        RaRa – Kate Middleton is here for a ROYAL visit, last check Hannah is the Queen of the Damned..sorry, DAP (my bad! sekolah tak tinggi plus autocorrect); Nothing royal about Puan Ram ok?

        RaRa – We all know TNC is not a muslin cause muslin is a fabric ok? We never say that she cannot wear what she wants, muslin or not but she tak perlu bertudung and what not for ceramah, cause you know why – cause we know and established the fact that she’s not M.U.S.L.I.M; it’s sad when tudung is used as a political prop. Even if she wear just the kurung, it is acceptable..cause she’s not M.U.S.L.I.M…ok?

        RaRa – Drugs trafficking is not exclusively African nor NIgerian. It’s a worldwide problem – blaming the government of the day and accusing them to allow the country to be a transit/exchange center is a bit silly especially when you around flaunting ‘the government work for us’, in other words it is YOU who who grant permission.

        RaRa .. I know you’re chinese but why are you so malu being chinese? It’s like you try to erase who/what you are – be proud of yourself, your identity, your culture. Nothing’s wrong with being chinese ok – it’s being stupid and being unable to listen to reasons plus logic that irritates the hell out of all of us.

        Happy Mid Autumn Festival RaRa – I spare you some mooncakes,ok?

        Muah, Muah RaRa!

        Reply
      • 30. I.D.A.  |  September 21, 2012 at 2:53 pm

        laaa… semua problem salah BN. air di Selangor salah BN, isu Talam salah BN, traffic jam di penang salah BN… pendek kata semualah… bang nuar punya bengkok salah BN. nanti kentut sendiri busuk pun salahkan BN. haparaaa… ni mentaliti apa pulak. bukan low class tapi kelas keldai.

        Reply
      • 31. Servant of God  |  September 21, 2012 at 4:32 pm

        @anakjamil 2:19

        Adehh.. sakit perut aku…. hahahaha

        Reply
  • 32. marhaeman  |  September 21, 2012 at 12:29 pm

    Ciri-ciri politikus berkelas tinggi:

    1. Tahu macam mana nak lontarkan perkataan “low class” dalam twitter/blogs

    2. Harus menganuti fahaman sosialis/anglofilis

    3. Kalau terpaksa meminta maaf, pastikan ianya bukan petanda akur sebaliknya sebagai strategi ‘undur setapak, sebelum mara lebih jauh’.

    Reply
  • 33. marhaeman  |  September 21, 2012 at 12:45 pm

    Kalau bukan mukmin masuk masjid atau mukmin masuk premis agama bukan mukmin dianggap satu pencapaian besar, perbuatan high class dan tersanjung maka ada yang tak kena dengan cara kita menilai dan mengredkan para YB yang diangkat sebagai wakil-wakil kita itu.

    Reply
    • 34. I.D.A.  |  September 21, 2012 at 2:54 pm

      YB ke wali? wali selipar jamban.

      Reply
      • 35. marhaeman  |  September 21, 2012 at 3:56 pm

        Wali Ngeh K H amat sedar bahawa bukan saja Umno akan berarak sebaliknya Pas juga akan berarak.

        Wali NKH juga amat sedar bahawa bukan saja Umno malah Pas juga adalah muslim.

        Apabila kantoi, wali NKH tuduh pihak yang menggesa dirinya meminta maaf sebagai menggunapakai “evil scheme”

        Ini bermakna Pas juga menggunapakai evil scheme kerana menggesa NKH minta maaf!

        Inilah yang dimaksudkan dalam isu permohonan maaf, NKH undur setapak tetapi maju berlangkah-langkah.

        Cumanya apakah Pas terbuai apabila NKH pura-pura tepuk belakang tetapi dalam diam-diam menikam belakang?

        Reply
      • 36. I.D.A.  |  September 21, 2012 at 4:24 pm

        pastilah PAS akan terbuai dengan retorik Ngeh, bukankah mereka tu Parti Angguk Saja. nik ajis kata Allah mencarut angguk, mahpus bean kata kena baling dengan selipar dalam masjid angguk, ostat tu kata dia bagi kaunseling kat bini orang dalam bilik hotel kul 2-3 pagi angguk, mat sabu belum kata apa-apa depa angguk-angguk dan banyak lagi yang angguk-angguk. simply donkeys!

        Reply
      • 37. atas pagar  |  September 21, 2012 at 5:00 pm

        Ostad ngeh ham ko bukan saja berjaya pukul anak sindir menantu tetapi lebih dari itu berjaya membuatkan geng mamak (mr bean) menuding jari melulu terhadap ameno kerana terlahirnya insan bermulut tempayan seperti ham ko.

        Reply
  • 38. Ravin  |  September 21, 2012 at 3:23 pm

    Anak jamil,

    Haha, some guess I am mamak, you and another fellow guess I am Chinese, just because I mentioned teo nie ching. So next moment when I mention Saloma, may be one of will say I am melayu.

    See, this is the failure of this country. Your are being classified or called based on ethnicity. Nobody ever mention they are Malaysian in this blog. Goes to show how good the ” perpaduan ” rakyat ala barisan Najis.

    By the way, I could be a Bangla also you know.

    Reply
    • 39. anakjamil  |  September 21, 2012 at 4:20 pm

      RaRa..

      HItam ka, putih ka, kuning ka..you orang Malaysia bukann? I still love you know..

      xoxo

      Reply
    • 40. Servant of God  |  September 21, 2012 at 4:38 pm

      It doesn’t matter what race you are.

      You have zero credibility.

      You don’t understand or refuse to understand what the issue really is. You often try to redirect the topic to serve the purpose of your masters. And just like hasnah and ngeh, you pretend to know Malays and Muslims, but your words betray you and your agenda of hate.

      Reply
      • 41. Ravin  |  September 21, 2012 at 5:16 pm

        Haha, yup, I am not as smart as you. But I know how to differentiate between important issues and these nonsense issues about dressing, if you can call it an Issue in the first place.

        Over here you all can be so petty about what people wear, wonder why don’t you worry more about how your and the Rakyat’s money being siphoned by politicians to dress up their cows with Hermes accessories after moving them in to 1 menerung?

        Is that you all you are capable of? Helen ang and Barisan najis supporters?

        Hahaha…

        Reply
        • 42. Helen Ang  |  September 21, 2012 at 5:27 pm

          So petty that Rosmah’s alleged Birkin bags was deemed by DAP as an important issue enough to raise in Parliament.

          Written question some more in Parliament, submitted by Teo Nie Ching to Minister in PM’s Dept Nazri Aziz, http://www.malaysiakini.com/news/179431

          Got no issue more important to worry Parliament about, ah, than Rosmah’s handbags? The Tudung MP got nothing better to do than fashionwatch the PM’s wife?

          Reply
      • 43. Servant of God  |  September 21, 2012 at 6:08 pm

        Ravin Aziz, I never mentioned anything about smarts, but if you’re insecure enough to feel the need to mention it, that’s your problem.

        Again, you claim that you’re able to differentiate important issues from the unimportant ones. How one dresses is unimportant, you say, and that it is a non-issue.

        Here is where I facepalm. With that simple statement you have just proven your inability to even recognize the crux of what is being discussed, what more to categorize what is important and what is not.

        I must state that how one covers oneself is important in Islam. For someone who is supposedly concerned about the fate of Muslims in Malaysia, you’re showing a surprising level of ignorance about this. You even claim that it is petty to talk about what people wear.

        This shows you are really ignorant about Islam, and shouldn’t be talking about issues that are related to it. Since hasnah and ah-ching tried to emulate how Muslim women dress, you really have no place commenting about the issue.

        Can you understand this?

        You no unnerstan, you no involv laa. Simple enough for you?

        Seriously, you are as bad as Ngeh. Surprise, surprise.

        To cover up your ignorance, you resort to the old “Rakyat’s money being siphoned by politicians to dress up their cows with Hermes after moving them into 1 menerung?”

        You don’t even name names, you don’t give details. What kind of defender of justice are you?

        When Helen publishes an article, she would insert photos, links and quotes as proof. We readers can go right to the source and verify for ourselves. But you, you just make wild, unjustified claims and expect everyone to fall for it, just because you inserted that word “Rakyat” in there.

        Is that all that you’re capable of, you shameless twat of a shiteater? *Helen please don’t edit the title I gave this jackass, it’s just so graphic and apt.

        Reply
      • 44. I.D.A  |  September 21, 2012 at 7:10 pm

        SOG
        ‘shameless twat of a shiteater’ macam elok ja. ngam. kalau nak menyumpah biar jelas maknanya. takkan nak menyumpah macam ni kut: punggung awaklah (your backside) – lembut sangat. ‘pungkoq hang aihhh’ – more communicative, more impact.

        helen,
        tahniah kerana maintain cool. tahniah juga kerana hit blog anda telah mencapai 739,503 hits.

        Reply
        • 45. Helen Ang  |  September 21, 2012 at 7:11 pm

          TQ

          Reply
      • 46. Servant of God  |  September 21, 2012 at 10:57 pm

        I.D.A

        Itu je laa yang mampu. Nak berpantun-berhaiku macam tuan, hamba tak reti…

        Reply
  • 47. marhaeman  |  September 21, 2012 at 4:24 pm

    Helen,

    Di sini saya ingin cadangkan kepada kementerian belia agar di adakah pertandingan peragaan kebaya dan tudung yang mana penyertaan dibuka kepada politikus wanita bukan melayu berkelas tinggi saja.

    Reply
  • 48. anakjamil  |  September 21, 2012 at 5:54 pm

    RaRa….

    (shaking head slowly) .. sigh! And ya have to open your mouth yet again..(shaking head slowly)..How does it feel being bitchslapped by Helen??

    RaRa.. You’re equivalent to wordpress roadkill in here!

    xoxo

    Reply
  • 49. marhaeman  |  September 21, 2012 at 6:32 pm

    Kalau isunya masa dan wang ringgit. Sekarang sudah jelas pihak mana yang paling banyak kehabisan masa dan wang ringgit.

    Dan, dengan ini boleh disimpulkan bahawa apabila James Ngeh meludah ke langit, liur berkenaan akhirnya jatuh di muka Pis.

    Dengan itu, i rest my finger, Helen.

    Reply
  • 50. lousy.engineer  |  September 21, 2012 at 7:05 pm

    I still remember way back in 2003/2005, Batu Gajah DAP MP Fong Po Kuan actually raised the issue of non-Muslims being compelled to wear tudung in IIUM (International Islamic University Malaysia). She actually studied law over there. Fast forward now to 2008-2012, we have DAP politicians openly embracing tudung. At least Po Kuan looks and sounds real to me compared to likes of the Subang Jaya politician.

    Reply
    • 51. Helen Ang  |  September 21, 2012 at 7:16 pm

      Kate Middleton put on scarf b’cos she visited mosque.

      The TNC photo: She’s speaking into mic at rostrum. Not likely in mosque.

      Plus Mais had repeatedly sent out circulars that the mosques must not host political activities. If she was in a mosque, she would have contravened the prohibition by the state religious authorities plus the Sultan was murka after her first initial foray into surau without covering her head (the famous kebaya pendek-SIA stewardess uniform photo).

      TNC circumstances of bertudung in pix above cannot be compared to Kate Middleton.

      Reply
  • 52. sharifah  |  September 21, 2012 at 8:21 pm

    Helen, I love reading your blog. But kena rest sekejap lah sebab tiap-tiap kali baca, my blood pressure goes up. Sakit hati betul dgn kepura-puraan the evangelistas dan sakit hati dengan kebodohan PAS. Haiiiyargh! Now for sure I have to go back to my kampung (city) to vote in PRU13. My city of origin is supposed to be a safe BN bastion but one cannot take chances nowadays. Have a great weekend Helen!

    Reply
    • 53. Helen Ang  |  September 21, 2012 at 9:56 pm

      I’m sorry to jeopardize your health!

      I shall endeavour to do other topics for a much needed interlude. What are your interests?

      Between us women, you might like one of the rare non-political postings I’ve done here, about quasi-crystal frying pans and ‘Men are geniuses because …’.

      I’d like to write about my cat but it’s black and I fear Overseas Bumi cracking pussy jokes. My cat’s Effie and my dog is Suzie.

      Reply
      • 54. kotteypanjang  |  September 22, 2012 at 2:00 am

        Ah helen you censor so much .,ow if I call ravin pussymak on the blog ok or not?

        Reply
      • 55. koteypanjang  |  September 22, 2012 at 11:44 am

        thanks, line clear

        Reply
    • 56. Servant of God  |  September 21, 2012 at 10:49 pm

      sharifah,

      I am by no means the tuan rumah, but I am very happy to see that you love reading Helen’s blog. This means that yet another Malaysian cares enough about our beloved country to take time out from the frivolity of modern day attractions. When someone cares, only then can we make a difference and change for the better.

      I hope that you will continue to take an interest in what effects us. Hopefully, over time your tolerance to benda2 yang menyakitkan hati will increase, because there is a whole world of lies, deceit and treachery out there, and they have a strong impact on how we Malaysians live our lives.

      Helen, thanks for not editing that lil bit up there ;)

      Reply
      • 57. Helen Ang  |  September 21, 2012 at 11:04 pm

        Thanks for your comment.

        But taking a break (say a week) from lies, deceit and treachery might be beneficial.

        If the rest of the readers will bear with me, I’ll give non-evangelista topics a shot starting tomorrow.

        Reply
  • 58. shamshul anuar  |  September 21, 2012 at 11:11 pm

    Helen,

    DAP, being DAP often takes high moral ground. Never mind that it is a racist party that never stop from inciting the Chinese to go againsts the Malays.

    The funny part is that some brainless Malays refuse to accept reality that DAP as long as anyone in this planet can remember never for once stands for the Malays. No thanks to PAS that for decades painting UMNO as “evil” many malays are willing to be an allies to DAP that threatens the very social fabric of Malaysia.

    Reply
    • 59. Helen Ang  |  September 21, 2012 at 11:17 pm

      A pair of boyfriend-girlfriend usually have some essential things in common.

      The DAP-PAS pairing share the same religiosity and both use religious fundamentalism as campaign props in much the same way. They are not such an odd couple as may first appear.

      Reply
      • 60. Pakatan Puak Pembohong  |  September 22, 2012 at 12:23 pm

        yes Helen, one is a man (PAS) with 4 wives (DAP). what a couple(s). ke ke ke !

        Reply
  • 61. fence sitter  |  September 21, 2012 at 11:35 pm

    please go and visit Outsyed The Box……read and understand..

    Reply
    • 62. Servant of God  |  September 21, 2012 at 11:57 pm

      What is so earth-shatteringly terrible at Outsyed The Box that you cannot explain to us in a few short words what exactly are we supposed to be on the lookout for outside of de box?

      Reply
  • 63. psycho  |  September 22, 2012 at 2:21 am

    I don’t know why Dapsters come here to complain, it’s the DAP politicians making dumb tweets, maybe they should tell their own politicians that.

    Reply
  • 64. Gostan  |  September 22, 2012 at 12:11 pm

    The opposition is now so used to syok sendiri high mighty attitude of putting down others without any proper rationale nor reason.

    In that manner, they hope to get similar followings ala pied piper. Hmm?

    Reply
    • 65. Pakatan Puak Pembohong  |  September 22, 2012 at 12:25 pm

      yes indeed they are syiok sendiri. and they do so by consuming I’m-holier-than-thou pills a.k.a ‘Malaysian First’ Shit, ‘Beyond Race’ Duplicity etc.

      Reply
  • [...] if wearing a hijab is enough to show one’s faith and her understanding of Islam. After all, as Helen Ang had often pointed out, even Hannah Yeoh sometimes wears hijab. Or does that means she too would never “suggest the Malays to leave Islam and support the [...]

    Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Smell the flowers

Recent Posts

CLICK ON IMAGE TO READ

Look who got TS Muhyiddin's autograph

'Apo Kono ei Jang' in Sarah's blog

'5 Maps that will help you understand the MH17 crash' in Alizul's blog

Pengunjung

  • 4,873,099 hits

Kalender

September 2012
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archives

Feeds


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 342 other followers

%d bloggers like this: