Pakatan begitu obses dengan pelacur

February 19, 2012 at 8:54 am 13 comments

1. Semalam tatkala perbahasan Chua Soi Lek-Lim Guan Eng sampai ke penghujungnya, ada seorang hadirin tampil untuk bertanyakan soalan kepada Guan Eng dalam sesi Q & A. Para penyokong setiausaha-agung DAP itu bingkas menggelar wanita tersebut “pelacur” yang digaji MCA dengan upah RM20.

Komen pembaca pada rencana 'Hall erupts as MCA, DAP titans face off' -- Malaysiakini, Feb 18

2. Saya mengikuti perbahasan CSL-LGE dengan menonton siaran pada layar yang dipasang di luar ballroom hotel kerana tiada lagi ruang dalam dewan yang padat melimpah itu. Pelik ya? Mahupun saya didakwa telah “melacurkan” diri kepada MCA, namun ‘tuan politik’ kepada blogger ini nampaknya terlupa untuk mendaftarkan nama saya supaya boleh ditempah sebuah kerusi. 

Komen pembaca di Malaysia Today, http://tinyurl.com/6s7wtg6

3. Mengikut tafsiran sesetengah pengikut ajaran Malaysian First, sekiranya saya ingin mengekalkan identiti diri sebagai seorang berketurunan Cina, maka saya bersekongkol dengan MCA — parti Cina yang sering dicemuh mereka sebagai perempuan murahan Umno (“Umno whore”).

4. Ada di kalangan penyokong Pakatan yang menuduh hadirin di dalam dewan berperangai seperti samseng. Memandangkan perbahasan dianjurkan bersama oleh Asli dan Insap, iaitu think-tank MCA, mungkin betul mereka yang dibenarkan masuk dewan kebanyakannya orang MCA.

Akan tetapi hadirin di luar dewan jelas pro-DAP kerana asyik memberi sorakan kepada Guan Eng manakala Soi Lek sering disambut dengan ejekan dan ‘boo’.

“Seramai 250 ahli dan penyokong DAP akan berada di tempat acara pada pukul 4 petang. Sekiranya kami tidak disediakan kerusi, saya tidak dapat menjamin [mampu membendung] apa yang akan berlaku nanti.” — Ng Wei Aik

Sumber: The Star (Feb 18), ‘Guan Eng’s political sec
issues ultimatum to Asli over seats for debate

5. Apabila membaca liputan perbahasan dalam suratkhabar hari ini, tahulah anda bahawa berita tersebut, sekiranya tidak pro-Guan Eng, mestinya ditulis “wartawan pelacur”.

Ketua publisiti pilihan raya DAP Hew Kuan Yau telah menggelar para pengamal media arus perdana sebagai “pelacur” — screenshot di bawah menggambarkan cara dia ‘meminta maaf’, yakni kesal kontroversi tercetus hanya kerana dia bercakap benar. (Sumber: Laman NUJ / Kesatuan Kebangsaan Wartawan)

'Hew says sorry for creating controversy'

Selain itu, NUJ menyatakan satu lagi bantahan: “We are equally appalled by the stand taken by DAP disciplinary committee chairman Tan Kok Wai for giving a tacit support that Hew was merely stating a fact.”

6. Ulasan saya bertajuk ‘Not two-party but two race political system’ telah diterbitkan kelmarin di FMT. Atas sebab FMT menerbitkan rencana saya mendahului perbahasan, portal tersebut didakwa sudah dibeli oleh BN secara sulit.

Komen pembaca bergelar 'mbz777' di http://tinyurl.com/6s7wtg6

7. Pengikut Pakatan membayangkan bahawa FMT telah menyiarkan rencana yang tidak merestui hudud gara-gara kakitangan portal tersebut pun sendiri gemar melanggan pelacur (screenshot atas).

Sebenarnya semakin kerap orang Cina pro-pembangkang menyatakan sokongan kuat mereka terhadap hudud sekarang ini. Tahniah kepada PAS kerana berjaya dalam tarbiyahnya.

Perbincangan pra-debat, http://tinyurl.com/764nlhe

8. Kami yang kurang taksub kepada DAP bukan setakat dikecam dan dikeji malah diludah di muka (screenshot bawah). Dan bukan setakat penyokong DAP yang mencurigai barang sesiapa yang mempertikaikan Pakatan malah pemimpin tertinggi DAP pun bersikap demikian juga.

Teresa Kok telah membuat posting dua hari lepas di blognya: ‘Is FMT (Free Malaysia Today) neutral, friend or foe to DAP?’

Raja Petra Kamarudin mengulas dalam kolumnya:

“Again, are you with us or are you against us? So what does that make Teresa Kok? A Wahhabi Christian?”

9. Ka-ka-ka-ka-kah. Saya ketawa terbahak-bahak mendengar gelaran ‘Kristian Wahhabi’ yang diberikan RPK kepada evangelis DAP. Baru bulan lepas Hannah Yeoh merejam “penzina-penzina BN“.

Memang menjadi budaya DAP memaki-hamun orang yang tidak berpihak kepada pembangkang sebagai tidak mempunyai maruah dan senang dibeli oleh MCA atau Umno. (Jarang disebut MIC; parti itu terlalu kedekut, kot).

Hannah Yeoh tidak asing lagi dengan penampilan bertudungnya di surau dan masjid (Maaf kerana blogger tidak mempunyai perisian komputer grafik untuk 'pixelate'/kaburkan gambar)

10. Jika negara kita melaksanakan hudud kelak, saya yakin Kristian-Kristian Wahhabi yang paling ke depan membaling batu orang Melayu – terutamanya orang Umno – yang korup, berdosa dan ber’take-beer’.

Anda juga mungkin meminati:

Pakatan punya lah ramai pengikut ‘personality cult’

Jangan biar Umno sampai jadi macam DAP

Bishop Paul Tan tertawakan Hasan Ali

Entry filed under: Evangelis. Tags: , , , .

Orang Cina di persimpangan, hujah-hujah Evangelis angan-angan nak ‘reverse takeover’ hudud kot

13 Comments Add your own

  • 1. aku  |  February 19, 2012 at 11:12 am

    much as I would like to see changes, goign by what I have observed thus far, I think the DAP folks are a scary lot, so much so that I don’t think i hv the stomach to vote for them in the next pru.

    Reply
    • 2. Gratitude  |  February 19, 2012 at 11:56 am

      Betul Betul Betul

      Reply
  • 3. borhan  |  February 19, 2012 at 11:38 am

    Not only Hannah you too Helen are welcome enter the mosque. but of course you have to cover your body other than your face and hands.
    _____________________________________________________________________

    Hahaha. Which part of my body do you think I expose when I normally go out? — Helen

    Reply
  • 4. Hussin Rahman  |  February 19, 2012 at 2:29 pm

    I want to state this once and for all…that the DAP is a racist party and all their leaders and almost all their supporters are racists. If they are not racists, why didn’t they use Bahasa Malaysia or English during the great debate? I also want all Malaysians to understand that if the DAP were to win power at Federal level, they will behave just like the Bintang Tiga did in Malaya as soon as the Japanese surrendered.
    And why do you Pakatan are so bent on winning Putrajaya? Two of the reasons are that Theresa Kok can convert the mosques there into churches and Karpal and sons can change the names of the streets from presint to presingh! So there will be road signs pointing to Presingh 1 to Presingh 20, for example!

    Reply
  • 5. penyokongketuanan  |  February 19, 2012 at 4:07 pm

    Hi,

    They hate you Helen, Never mind lah. They hate anybody who doesn’t support them. The more vulgar the language used, the more it shows how deep in the gutter their mind swims. Those who support them is of like minded mentality, and I don’t exclude the tok gurus and ustazs. I don’t see BN leaders stooping to such dirty tactics, and I hope never to see it.
    By the way I agree with aku above.

    Peace be unto you,

    Ya Allah, peliharalah keharmonian kaum di negara kami ini.

    Reply
  • 6. zakzak  |  February 19, 2012 at 9:01 pm

    Nothing to add Helen-san, just to say I enjoyed the past articles regarding the debate.

    I like how you see/predict where the malaysian chinese is gravitating to i.e. two-race system.

    the thing is that, if that happen, wouldn’t you think the chinese is going to ‘suffer’ as a whole, since chinese is only 30% or so in Malaysia?

    but the scary thing is that racial polarity is going to be more defining…saya agak sedih dan terkilan laa…

    Reply
    • 7. Helen Ang  |  February 19, 2012 at 9:44 pm

      Thanks.

      Yes, agree it is the Chinese who will be hardest hit by the impact of two-race system.

      The general prediction is that DAP will sweep the Chinese vote. This means MCA will be spending the next 5 years in the political wilderness.

      Such an outcome in GE13 will indicate that the Chinese vote is one consolidated bloc, i.e. the Chinese cannot get any more united than they (I don’t say ‘we’ since I don’t support DAP) are now, compared to at any period in the past.

      Bermaksud halatuju masyarakat Tionghua akan ditentukan mengikut rentak DAP.

      How far will negative sentiment against DAP by the other races translate into negative sentiment against the Chinese? Remember, DAP is on the verge of totally destroying the internal check & balance within the Chinese community.

      It’s a given that DAP will double in strength post-GE.

      It’s most probable that Umno will recover lost ground while the rest of Barisan, bar PBB, will be weakened. Even tho’ BN took a battering in 2008, it was MCA, Gerakan, MIC & the rest that were washed away & not Umno.

      Umno has remained consistently strong with the exception of the dent in 1999.

      Hence, strong DAP vs stronger Umno (two-race politics).

      I think it will be hard to repair race relations after the slide that will inevitably occur over the next 5-6 years until GE14. What the Chinese are doing is marahkan nyamuk bakar kelambu.

      Two words sum up: Bodoh sombong.

      Reply
  • 8. rotiAbu  |  February 19, 2012 at 11:24 pm

    Pernah dalam satu post akak Helen lama dulu akak Helen cakap takkan undi BN sampai mati..
    Sekarang akak Helen tak suka DAP, takkan akak Helen nak pangkah PKR yang tunggang langgang dengan de facto leader nye tu kot? (tak mau bayang akak Helen pangkah PAS, saya melayu pon saya x mau pangkah PAS)
    _______________________________________________________________________

    PRU13, tak akan pangkah BN sebab undi bagi BN bermakna merestui lembu-dalam-kondo dsb. Bukannya takkan undi BN seumur hidup tapi setakat ni belum pernah saya undi BN lah. — Helen

    Reply
  • 9. LKY  |  February 20, 2012 at 9:10 am

    Helen,

    2-race party system will never happen. Why u r so worried? Dont u forget that Pakatan also have PAS & PKR? I dont think that UMNO will have clean sweep like DAP in the malay-majority area…

    Dont you understand that DAP is offering us the ‘real political power’ in this country? Or else, if u still want to be the 2nd class citizen, then go ahead…

    Dont have to shy, I know, at the end of d day, if DAP vs MCA/BN, u will still vote for DAP right… =)

    What u got when u keep on attacking us?

    Reply
    • 10. Helen Ang  |  February 20, 2012 at 10:03 am

      Dear LKY,

      (1) (i) Since 2008, PKR has lost 5 MPs: Zahrain Mohamed, Tan Tee Beng, Mohsin Shamsuri, Zulkifli Nordin, Wee Choo Keong & 6 Aduns: Jamaluddin Mohd Radzi, Mohd Osman Jailu, Gabriel Adit Demong, Md Radzi Salleh, Badrul Hisham Abdullah, V. Arumugam, Fairus Khairuddin.

      PKR is not a solid party like PAS & DAP (see their party election shambles). It will not do half as well come GE13; their success in GE12 was a fluke. PKR flopped in the S’wak election.

      (ii) PAS is also losing Malay support due to its internal upheavals (the ulama faction & Ustaz Nasha sidelined, Hasan Ali sacked) & its deviation from Negara Islam (replaced with Negara Berkebajikan).

      (2) (i) Is DAP is offering us the ‘real political power’ or do its wakil-wakil only want to enjoy the perks of office for themselves? Look at how LGE is nowadays rubbing shoulders with the property developer Tan Sris. Sorry, but the tycoons like Dijaya’s Danny Tan (Bayan Mutiara) are not ‘us’ ordinary Chinese — they’re the same bunch of elites hobnobbing with Umno. Same with Tan Sri Liew of SP Setia ($PICE).

      (ii) Can DAP lift us from being 2nd class citizens? On the contrary, DAP will make us 3rd class citizens by helping to add on the layer of religious discrimination viz. hudud.

      When Pakatan formed the Perak state govt, PAS with 6 seats got the MB post despite DAP’s 18 seats.

      In Pg, LGE was proud to announce giving almost all contracts to Malays (small-time ones lah, like 90 contracts worth 10k-100k may not compare with 10 contracts to their Chinese cronies worth 1 mil each). In S’gor, the Yayasan scholarships were close to zilch given Chinese. Pray tell statistically how DAP has uplifted us? Also look up this word – Alibabeng – invented by a blogger.

      (3) I will not vote DAP next GE. As long as the Christian Wahhabis are controlling the party, you guys are digging a hole for yourselves.

      (4) I’m not sure what you’re implying by asking, “What u got when u keep on attacking us?” But if you’re insinuating that I’m being paid by BN, then you’re wrong & engaging in fitnah.

      If DAP supporters constantly resort to character assassination & smear campaign instead of squaring off with facts and DAP leaders label journalists as “prostitutes” & instead of apologizing heaped on yet another insult, then why do you even wonder that objective critics dig in our heels & refuse to change our negative perception about the party you support?

      Reply
      • 11. THE LAZY DRAGON  |  February 20, 2012 at 5:29 pm

        sis, look like you have to join my group,NON OF THE ABOVE.
        how about campaign the above cause sis, then you will be above politics, you vote by your democratic rights, NOT to choose any of them.

        Reply
  • 12. dexs  |  February 20, 2012 at 9:22 am

    helen …bukan org DAP saja suka maki2 , org PAS yg kononmya dabik dada kata lebih islam dari yg lain tu pun HEBAT maki hamunnya pada yg x sebulu dgn mereka …

    Reply
  • 13. Manggis  |  February 20, 2012 at 11:12 am

    Two party system is a good concept and the way forward. Unfortunately, I have yet to see any convincing arguments from the proponents as well as from you Helen why it is MOST suitable for Malaysia. Apparently, everyone of us is using the 2 parties system in a very generic term as if Malaysia is similar with the western democracies. In fact the term is a misnomer for our country. PR is only a term and has no legal or statutory meaning. A loose coalition of PKR, DAP, PAS cannot be defined as one (1) party under the 2 parties system, unlike Democrats – Republicans in US or Conservatives – Labour in UK. And so is BN. It is still a coalition.

    I suggest, that for a change you do an in depth analysis and define what is meant by the 2 parties system. And show us fundamental similarities and differences. And whether it can be implemented effectively in Malaysia.

    Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


FOREVER record: World’s oldest PM

Countdown to Mahathir’s 100th birthdayJuly 10th, 2025
5.1 years to go.

Recent Posts

My blog, my like

Helen Ang

RSS myKMU

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS Pak Din

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Archives

Pengunjung

  • 8,742,601 hits

Kalender

February 2012
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

%d bloggers like this: