Posted in DAPster

Tunjuk alim, warak janggut macam kambing

Ulasan saya mengenai Pak Sheikh alim-alim kucing disiarkan hari ini di FMT, sini.

Kesian FMT.

Hanya kerana menerbitkan rencana saya, portal berita tersebut telah dituduh sebagai sudah dibeli MCA. Screenshot bawah menunjukkan komen pembaca kepada rencana saya yang bertajuk ‘Political animals gnaw at apostasy issue’.

Kalau sudi jenguk kejap kat FMT anda boleh tengok double whammy … fuyoh, bukan sekadar DAPsters sahaja yang mengamok tetapi Anwaristas juga.

  • “you can see immediately who is her boss”
    .
  • “Helen is under [the payroll of] …”
    .
  • “Incoherent little Twit, Please Stick to Your Blog…”
    .
  • “She writes like she has a vendeta against Annuar and the DAP… so obvious… perhaps she should stick to her own sicko tuff!”

Mereka ini nampaknya tidak menghayati pojokan pemimpin high class Pakatan yang bibir mereka itu selalu bersulamkan madu “feel the love”. Tak nak mengikat tali persaudaraan brothers and sisters, meh?

Hitam manis metalik

“Marilah kita bersama-sama hidup dalam negeri ini dengan suasana muhibah, kasih sayang dan semangat kekeluargaan yang tinggi.”

— kata Adun Komtar Ng Wei Aik
(juga setpol Lim Guan Eng)

“All Malaysians are my brothers and sisters including Dr Zambry. I personally have no hatred against him … “

 — kata Nga Kor Ming

“It’s just a cat!” [sayang manusia First, haiwan Second]

— kata Ean Yong Hian Wah tentang
anak-anak kucing yang dipukul mati dengan kejam (baca sini)

DAP dengan CAT (Competent, Akaun-tebal*, Transparent) sebenarnya.

Adun Seri Kembangan Ean Yong Hian Wah juga merupakan bos kepada mendiang Teoh Beng Hock.

Dia telah membelanjakan duit kerajaan Selangor hampir RM150,000 untuk mencantikkan pejabatnya!

Baca juga, “Tak lebih RM100,000 lah” kos pengubahsuaian pejabat exco

Berkaitan:

Eh, Guan Eng belum ajar Dong Jiao Zong lagi ke?

Evangelis dan ciri-ciri politik gereja

Author:

I have no Faceook or Twitter.

13 thoughts on “Tunjuk alim, warak janggut macam kambing

  1. That was a great article in FMT sis, as a Johorean I must say your research on the Johor sekolah agama is superb. I am sure you are not bothered by the Dapsters and the anwar fan boys…what to do they are hard wired to react that way.

    _____________________________________________________________________________________________________________________________

    Thanks Eddy. Have a safe flight home. — Helen

    1. I just watched Moneyball yesterday. Damn good movie that I was glued to my computer until 1.15am just to finish the movie.

      The movie is based on true story about a baseball general manager, Billy Beane who used an unconventional method to select baseball player. Despite not winning the competition, his unconventional method has changed the entire baseball industry.

      The article you wrote in FMT is as unconventional as Billy Beane did in baseball. For so many years, nobody has viewed the politicking Islam by Anwar the way you do. It is a real eye opener.

    2. Ditto eddy’s comment. It’s a really good piece and a very suitable reply for Bishop Ng.

  2. The Dapsters, Pikirustlers and the aPasallers, not unlike the snakeoil salesman, have one standard explanation to any malady: UMNO. Ramasami-Karpal feud must also be an UMNO handiwork.

  3. Bila dah tak de modal hujah yang bernas, mencaci orang cara mereka. Tanda-tanda kebenaran hujah yang dikritik mereka, bukan?

  4. Typical DAPsters.. these guys attacked the facebook of stevens institutes and curtin university when they confer honorary academia titles to Rosmah..their conduct at the facebook of these institutions are shameful as it is read by australians and americans..some of us tried to berate these DAPsters.. to quote one of their reply to my comment

    ‘How much did UMNO pay you’

    Typical of DAPsters…everyone against them are either being paid or prostitutes….but bett become prostitutes than DAPsters!!

    1. helen , we must set up DAPster alert system ,la
      ___________________________________________________________________________________________________

      Let’s mirror their language. My next posting coming up. — Helen

  5. Artikel terbaik kak Helen di FMT. Mutakhir ini Kambing Berjanggut @ Kepala Keretapi banyak sangat buat “political gaffes”, sebelum ini “conditional support for Israel”, terbaru “IA MENJIJIKKAN”. Orang-orang Johor akan support Barisan bila sampai tarikh mengundi. GE12 kicked out Pak Lah. Ge13 will kick out Anwar.

    1. This [* Brother Anwar Bin Ibrahim * ] memang layak jadi tukang karut. Cakap punya ler pandai, kerja, hampeh. Pastu moral amat mengaibkan.
      _________________________________________________________________________________________________________________________________

      Edited. — Helen

Comments are closed.