Posted in Evangelis

Menghayati logo Merdeka Pakatan — camera, action!

“Simbol hati pula bersesuaian dengan tema ‘sejiwa’,” kata pencipta logo Hari Merdeka Pakatan.

Gambar Najib, gambar Mahathir

Lurve, lurve, lurve, lurve, lurve, lurve, lurve, lurve, lurve, lurve, lurve, lurve — DAP 2.0 sering berkhutbah tentang perpaduan, muhibbah dan rasa kasih sayang.

tengok pada screenshot (bawah) halaman web yang direkabentuk oleh sebuah portal berita pro-pembangkang  — orang BN memang penuh hasad dengki dan benci (bukan?), sepertimana dikata penyokong Pakatan.

Author:

I have no Faceook or Twitter.

28 thoughts on “Menghayati logo Merdeka Pakatan — camera, action!

  1. to all republic supporters and those who stomped the pictures of PM, you just lost one vote!

    1. Make it another 2, as my wife and I feel so disgusted with the behavior of these hooligans, instigated by the unholy alliance of moral decadence, racist and clueless so-called religious, collectively known as PR

    2. Whether stomp or not, you won’t be voting for anything other than barisan najis anyway. So, why make that the point? To prove that you are pro barisan najis?

      1. Yes we vote winners… not the losers you crackpots vote

        Losers with baby yellow fever, do kiddy things like lighting candles near drains and later go to starbucks and stomping on pics…very anglophile.

      2. And even if the govt do good things, YOU..yes YOU that bird brained little fella will still vote for the stupid PR…YOU do not know how to appreciate the good things you enjoy..and especially with you “oppose at all costs, even if it destroy the country” attitude…

        You are typical of the PRsters who go round looking for every little germ floating around and ignoring the good fortune of being in Malaysia..always for you, the grass is greener the other side….silly bugger..if you think this country is no good, by all means your choice to migrate BUT i am sure you wont because if this hell to you, damn it, it is so much better than you so called heaven elsewhere where people like you will probably be treated like dirt…

      3. so what if I’m a Barisan supporter? does it make u better if you supporting pakatan? dah la ketua umum gila seks

  2. siapa yang membawa budaya tidak menghormati pemimpin ke malaysia? pijak potret pm dan buat aksi berak ke potret pm? bagi yang telah lama hidup tentu tahu siapakah yang membawa budaya ini… atau masih lagi tidak dapat menerima kenyataan? bagi generasi baru, tentu masih tenggelam dalam ketidakapaan. tunggulah suatu hari nanti, negara ini tidaka akan lagi aman kerana kebodohan rakyat jelata diperalat oleh pemimpin gila kuasa. akhirnya siapa celaka?

  3. I dream of a “civil society’ and we must learn how to agree to disagree – regardless of our political affiliations. Dialoque please and not this way please. Mari kita mengajar anak-anak muda untuk berdialoq dan berbahas secara civil. Boleh kan?

  4. When we talk about freedom, it must come with responsibility and maturity. Acting like this, not being able to differentiate between hating the current government and hating the country, shows a level of immaturity bordering on plain stupidity.

    And they think they can rule this country?

  5. Siapa yang mulakan budaya pijak memijak ni? Dah lupa ke pemimpin united mamak national org memijak gambar koh tsu koon? Budaya biadap dan kurang ajar ni memang budaya parti united mamak national org – barisan najis. Bukan siapa lagi.

    1. Wow..barisan najis….united mamak..what is wrong with mamak.please remember who gave us nasi kandar, teh tarik and roti canai…its the mamak stalls that even hindu shops try to pretend to be mamak….but you being dapster..its acceptable you act at a lowly manner.

    2. Kurang ajar yer ko ravin.. minta maaf aku nak bertanya & ia agak kurang ajar juga (sbb ini jer cara utk berkomunikasi dgn manusia seperti kamu) MAK BAPAK ko tak pernah ajar ‘civility’ yer?

  6. Those morons bring a culture of hate…they were there to inflict hatred and damage on a piece of paper and they think they are better for doing it.

  7. Ravin,

    Kenapa biadap sangat. Tak ada mak bapa ke?

    Kalaupun tak menyokong Najib, kenapa guna perkataan “najis”. Dimana adab sopan.

  8. halen..tgk trailer Tanda Putera ade org bukak seluar tunjuk punggung… skali tgk aksi bersih semalam ade seorng cina bukak seluar -bogel punggung jugak… Sama lah!!!! no wonder…hahaha

      1. Helen, dalam keaadan carca marba dan 1 Malaysia ni, sukar untuk mengesahkan bangsa seseorang. Ada muka Cina tetapi Melayu dan ada yang gelap tetapi Cina…ada juga yang lagi gelap tetapi bukan India

        Apa pun perbuatan seperti tu menunjukan peradaban yang luarbiasa tahapnya..

        Kekal lah kita didalam kegelapan seandainya kebanyakan dari kita menyanjung perlakuan sedemikian.

  9. They’re kids, they got no job and lots of time on their hand.
    When they’re older and look back at this video, they will realize how stupid they looks.

Comments are closed.