29 thoughts on “Perkasa bakar Sang Saka

  1. Memang patut dibakar pun, Mengapa perlu ditular maruah negara. Mengapa perlu sampai nak tukar bendera? Perjuangan politik bukan untuk mengubah ape2 yang telah lama diperjuangkan.

    Aku tidak mengerti mengapa perlu ada revolusi seperti ini. Lakaran sejarah negara yang selama ini disanjung oleh setiap rakyat M’sia kini ada pulak yang ingin merubah. BULLSHIT!!!

  2. Just a bunch of brainless, useless and kurang ajar parasites breeded umno.

    Wanna be hero and make some pocket money without having to use your brain? Join perkasa!

    Oops, what happen to their nation wide himpunan ” sejuta umat ” campaign? Still on going or closed shop already? May be umno forgot to transfer pocket money to ibrahim pendek ali’s perkasa acc, hence no more himpunan ! So now the himpunan will be on smaller scale, may be himpunan 5 orang oku?

    1. he he
      kesian kau ravin. lepas ni boleh lapor sama guan eng dari DAP – Developers Association of Penang.
      jgn lupa ravin, kalau you marah, panggil org johor turun KL

    2. you sound like you just had a few bottles of……………..eh what brand ? Pakatan Whiskey ? Pakatan Brandy ?

    3. Pathetic, you had to drag in the OKU into the fray, OKU ppl are more human than a low caste cybertrooper like you.

    4. Ravin aka so many,

      OKU stands for orang kurang upaya – the cacat anggota fizikal. Ibrahim pendek is one of them, he was an actor. Mocking these people to mock BN supporters, made you brainless man. typically bangsat and arrogant. go cermin yourself.

    5. Macam mana UMNO terbabit terhadap tindakan PERKASA & NGO yg tak di namakan?

      Tolong cerahkan saya kaitan UMNO dengan NGO-NGO di atas?

    6. Stop telling people about your insecurities laahhhh.. we don’t give a crap.

      Now you go insult OKU. Why? Haiiyaaaa

      Seriously, if it will shut you up, please just go molest yourself in any way that you want. You make the rest of Malaysia sick laa, you anjeng kurap.

    7. “Just a bunch of brainless, useless and kurang ajar parasites…”

      Mohd Aziz really likes to write about himself. Especially after a few, when he becomes Ravin.

  3. Folks, I want to tell you all that another Pakatan cybertrooper by the screen name of Olek Skilgannon has arrived at this blog. For your information, this Olek is a true blue Harry Lee Kuan Yew fan who has made his mark at Jebat Must Die, well, actually this Olek was bashed badly so I guess now he’s here to test the waters. We must give this Olek a “warm” welcome.

      1. Terima kasih Cik Helen kerana membenar perbezaan pendapat, ini lah sebabnya saya ‘hooked’ kepada blog saudari.. ;-)

      2. Kami tak kisah contrarian opinion. Aku rasa blog2 pro-BN and UMNO sangat sikit yang tapis komen. Asalkan bagi input yang boleh diterima akal, kami OK jek berbeza2 pendapat nih.

        Tapi bila keluar kebodohan seperti Ravin di atas, ataupun seperti bomo siam “the nizar” kat GAP, siap laa kan.

  4. Genuine OKU deserves help where needed. But there are some who are also oku, from perkasa and umno. They can’t work and brainless, hence we can brand them as oku also. But these people specialises in rent seeking and stealing.

    1. Macam mana kamu tahu orang2 UMNO tak tahu bekerja dan tidak berotak?

      Di sebabkan sikap tidak tahu kamu biar aku beritahu kamu bahawa di sebabkan kerja kuat orang2 UMNO&BN dan visi2 yg hebat dari pemimpin UMNO&BN la negara Malaysia ini membangun pesat dan maju..

      Kamu tuh yg patut bercakap menggunakan akal dulu..

      1. Ya, kerja kuat orang umno tu la sebab utama hutang negara berada di tahap lebih dari Rm420 billion. Visi hebat orang umno la yang membuatkan malaysia menjadi negara no 1 di dunia dari segi taraf kehidupan lembu ternakkan. Lembu yang beralamat di kondo bangsar. Memang visi hebat!

    2. go spin yourself until pening ravin. small kids like to do that because sometimes they really don’t know what to do… simply pathetic one cent no use.

  5. Apabila membaca komen-komen di Malaysiakini berkenaan artikel “PERKASA PJ, NGO bakar ‘Sang Saka Malaya”, nampaknya masih ada lagi penyokong PR yang menganggap (tertipu?) bahawa Sang Saka Malaya ialah bendera asal Tanah Melayu sedangkan pencipta Sang Saka Malaya (Sdr. Najwan Halimi) sendiri mengakui bahawa bendera itu diciptanya pada tahun 2007.

    Rujukan: http://www.najwanhalimi.com/2009/08/sang-saka-malaya.html

    1. Who cares whether it is sang saka or sang suka.
      Only thing is the wira – wira or bintang-binatang perkasa needs some pocket money so probably instructed by ibrahim pendek Ali to burnt some flags to notify the public that they are still around. And get some pocket money as a result of that . LOL

  6. Mr. Ravin, thank god u are in Malaysia, and hopefully was born in Malaysia receiving its citizenship as well. If u think the place u stay right now is full of corruption and harder for u and family to cari makan and hard to make a leaving, please go somewhere else. Cause u know, ppl like ur kind can easily making money by talking only…no heart feelings, its a compliment. In fact our AirAsia boss oso based in Jakarta now, a state with no ‘corruption’ at all..(loser la u, a bunch of hypocrites)

Comments are closed.