Posted in Gunting Dalam Lipatan

#Black 505 petang ini: Kaum Cina menjauhi perhimpunan

Dipetik dari ‘Kaum Cina Menjauhi Black-Out 505

Mykmu.net melaporkan setakat tengahari tadi, pecahan kaum peserta 90% Melayu dengan hampir tiada langsung Cina.

Sambung mykmu.net:

“Ketiadaan kaum Cina menyerlahkan lagi sifat sebenar kaum itu yang akan memperguna dan memperkuda siapa saja untuk mencapai matlamat mereka. Mereka hanya menjadi pencetus iaitu dengan menyebar kebencian dan hasutan, kemudian menyemarakkannya melalui siri-siri himpunan aman tetapi akhirnya menolak Melayu PAS dan PKR ke hadapan untuk berperang di barisan hadapan.

Kita tahu bahawa kaum Cina merasa ‘gayat’ dengan kemungkinan campurtangan tentera dalam rusuhan yang dirancangkan. Mereka juga ‘gayat’ dengan seruan jihad oleh Husam Musa.”

Mereka sedar bahawa ‘jihad’ bermakna puak PAS sudah bersedia untuk bergadai nyawa, sedangkan kaum Cina tentu saja tidak sanggup berbuat demikian. Ungkapan ‘Cina takut mati’ terbukti berasas.”

(Saya nak tambah sedikit fasal sikap kiasi. Kaum Cina cerewet menjaga kesihatan dan takut jerebu. Kalau lihat pada topeng muka itu pun orang Cina yang paling ramai memakainya di merata-rata.)

MCA mengkhianat, medianya tikam belakang

Mykmu.net meningatkan bahawa MCA telah menikam BN, dan DAP yang telah sedia menunggang PAS dan PKR tentu lebih mudah lagi untuk menikam Pakatan Rakyat.”

koma

Tambah mykmu.net lagi:

“Bayangkan, setelah puas berjuang bersama, tiba-tiba DAP hanya menghantar PKR dan PAS untuk berhadapan dengan polis dan mungkin juga tentera, sementara mereka duduk goyang kaki di rumah menunggu kesudahan. Sekiranya menang, mereka akan menjadi yang paling berkuasa, dan sekiranya kalah mereka tetap tidak rugi apa-apa. Jelas, DAP seperti juga MCA tidak wajar dijadikan sahabat.”

Yelah, bro.

Itu memang gaya baling batu sorok tangan, khususnya puak evangelista pembangkang yang pandai menghasut dan lagi pakar memfitnah.

Di alam blog pun sama juga.

Melayu lurus bendul ditunggang Cina licik

Macam si Bujai dan blognya Just Read itu diperperguna dan diperkudakan oleh Scissorati untuk mencapai matlamat gergaji dua mata sembunyi bangkai gajah mereka.

Alahai orang Melayu.

Satu hari nanti bila bangun dari mimpi, waktu tu barulah akan sedar diri telah ditipu hidup-hidup oleh si licik evangelista lidah bercabang (komen ini ditujukan kepada Bujai).

Harap-harap Bujai jangan lagi dok telan bulat-bulat maklumat serong yang disalurkan kepada anda. Boleh percaya ke apa yang diberitahu kamu oleh evangelis Scissorati?

Takkan tak berupaya buat penyelidikan dahulu. Semak sama ada maklumat yang senang-senang aje kamu luahkan semula itu dalam blog nada tu sahih atau tipu.

Dan kalau berani, cuba bersemuka dengan Encik Gunasegaram yang kamu fitnah itu dan tanya terus pada dia!

Baca apa yang The Unspinners cakap tentang Lalang aka Bos Nombor 1 The J’star itu:

Walaupun kita tahu apa yang Chun Wai buat di belakang-belakang dalam dunia siber …

Bujai yang satu perkara saya respek dia guna nama benar dan tidak menyembunyikan identiti.

Blog Stop The Lies Anon yang samar-samar serta bagai isi dengan kuku The J-Star itu anda semua (merujuk kepada pembaca, bukan Bujai) boleh percaya?

Bagi si Bujai pula, tolonglah tanya pada blogger-blogger lain, bruder. Takkan taksub pasang telinga kepada evangelista seorang-seorang Stop the Lies itu sahaja. Hanyut dengan putar alam dia itu.

Bersambung daripada:

Di sebalik nekad untuk tumbangkan kerajaan

Author:

I have no Faceook or Twitter.

43 thoughts on “#Black 505 petang ini: Kaum Cina menjauhi perhimpunan

  1. “Saya nak tambah sedikit fasal sikap kiasi. Kaum Cina cerewet menjaga kesihatan dan takut jerebu. Kalau lihat pada topeng muka itu pun orang Cina yang paling ramai memakainya di merata-rata.”

    Saya nak tambah sikit Helen, itu kaum cina panas matahari pun takut, takut hitam!

    Kiasi jangan cakap la!

    1. re: “kaum cina panas matahari pun takut, takut hitam!”

      Sebab tulah si evangelis David Nga Kor Ming yang berkulit cerah halus gebu tu boleh hina Zambry “hitam metalik” dan Buletin Mutiara boleh kata mamak itu “Melayu celup kopi”.

      Sikap Scissorati J-Star tak banyak menyimpang daripada sikap evangelista.

      1. Kaum Cina bukan takut hitam ,tetapi takut mati kalau melihat keadaan tidak selamat .
        menghasut lebih baik dan lebih selamat dan lebih cerdik.

    1. I see mostly tudung and ketayap in the photos.

      Let’s check out The Star. Earlier in the 505 rallies which were majority Chinese (as commented on by the Tuns Daim and mahathir), The Star selectively used photos of Malay participants altho the crowd was predominantly Chinese.

      Today since the crowd was predominantly Malay, would The Sneaky Star do the oppositie and pose a Chinese section of the crowd photo to give a fake impression?

      Let’s check the J-Star Online.

      1. Helen, they maybe wearing tudungs and ketayaps…but they are not 100 per cent Islam…those who disobey and subscribed to violent method of regime change in Malaysia are Syiahs and Wahhabis …these are the followers of deviated teachings of Islam.

    2. dukacita dimaklumkan hanya melayu yg dungu (bukan yg baca utusan, atau pengundi kampung) yg sanggup bersusah payah tengah jerebu turun berhimpun. kaldai akaq memang sanggup ditunggangi DAP.

  2. malay who… im Bugis descent.

    How can Helen tolerate mykmu.. my question.. who can PAS and PKR Malay cows tolerate the anti Islam and anti Malay rhetoric in Malaysiakini, MalaysianInsider.

    But dont worry.. Malaysia is not Singapore.. we can practice freedom of speech… even the PAS mulahs, the SodomitenPKR and DAP priests can freely put newspapers like Selangorkini, Selangor Times at mosques using public funds… Buletin Mutiara is letrally fored down the throat of Penangites..

    DAPstters.. i dare u say Malaysia dont have freedom of expression.. coz seems u guys are alien to the concept…since u all wana be like Singapore.. already censored by Indonesian forest fire..LOL

    1. ref : malay who… im Bugis descent

      That explain why I’m different. I’m kerinchi descent.

      :D sarah

      1. I still have pure Java blood in me.

        That’s why I am different from these Melayu. Java-descent people are hard workers. They migrated to Tanah Melayu and cleared the jungles in the western states of Tanah Melayu for agriculture. The “Bumi” people back then was too lazy to get their hands dirty!

    2. Dah mula lah keluarkan perangai ” Keturunan Aku Lebih Bagus dari keturunan kau” kat sini ya?

  3. “Zeal is fit only for wise men but is found mostly in fools”.
    This is for the attendants at Padang Merbok.

    And my advise is this to them…” Your most faithful friends are your own hands”

    (Sicilian Proverb)- Jangan dengar cakap2 orang yang menipu…

  4. these malay cow hand chopping loving mullah worshippers at padang merbok wanted so much to syahid at padang merbok…..maybe they will syahid of cancer after inhaling the infidel haze ..lol.

    I begin to dislike the religious Malays in PAS..stupid like their arab brethren. Blinded by promises of the afterlife. Sadly many of them in my office, the type that complain cars expensive but still buy expensive car, skip work, humiliate woman and the type who dont allow wife to work, flirt with other women behind their wife and preach fidelity, and think its OK that their children fail the English subject..its no wonder they are cows to the DAP.

    DAP please make use them really well…i dun mind..we Bugis also bored playing with these Malays…make sure you dun kacau the Bugis PM and Bugis Sultans.. the PAS melayus.. please play and use them.. please remember to chop off their hands, stone them to death under Hudud… circumcise their girls.. whack the boys Taliban style on the head really hard for not having beard speak proper Arabic.. ban any sciences subjects for PAS Malays.. but dont be stupid enough to apply hudud on the Chinese coz u r smarter…the PAS malays will like it, since they call LGE Khalifah…work towards make LGE a prophet.. with the right ustaz like Azhar Idrus that can bribed with Ferrari, he will work it for u.

    1. How about sekolah vernakular all the way, kata 1Malaysia, let us start dengan sekolah jenis kebangsaan bugis…

      forrestcat dengar crite bugis ada keturunan jin betul ke? Mungkin fitnah ye dak?

      1. sorry. but not impressed by sekolah agama too. we can bitch about the chinese.. but the self destruct attitude of PASters is of greater concern to me.

        I went to Sekolah Agama, I enjoyed it, I like the Sejarah Islam so much, always got A from it, I enjoyed it because I learn things… learn knowledge.

        But nowadays, people go to Sekolah Agama for selfish reasons.. not to gain knowledge.. its the race to be self righteous. Islam in Malaysia is beautiful, its my grandfather praying quietly in the morning, the sahur, the opening of fast with the family.. Id like to go to Mecca knowing Id be closer to god and at the place where my great grandfather(he did went on hajj), my grandparents sojourn the house of god… now the Ayatollah style and Wahhabis are preaching hand chopping and hudud that Malays and any Muslims can live without in nusantara for centuries… now in my office Malay engineers are preaching female circumcision.. im not kidding and they vote PAS, call us UMNO sympathizers stupid, bodoh cetek akal and talk nasty things about our Chinese and Indian bosses, yes, back biting is fun..but their transgress normalcy….truly role model Muslims eh PAS supporters..especially when demand that I delete all the pictures of their arms on Vietnamese colleagues so that tak tekantoi

        I dont agree Syed Outside the Box views but I’m afraid the race to become Arabs among PAS Malays and Wahhabis is ridiculous.. the stupid dirty scraggy beards..dirty robes.. suffocafing ninja tudung….we laugh at the Chinese not wearing cheongsam and using mat salleh names despite 5000 year old Chinese civilizatiin pride… but what about the Malays? want to become the Arabs which is probably the most decadent race on the planet these past two centuries… we have seen the result…in PAS… ISMA…. infallible.. until the Kelantanese PAS malays cross into Golok for some ladyboy fun…yes.. the PAS supportes brag about their adventures… Malays weakness.. is their looose tongues… especially Kelantanese.. ISMA.. one of their leader in Australia charged of sexual assault on two woman…enough said.

  5. Syabas kaum Cina kerana bijak, kalau saya jadi mereka pun mungkin saya begitu juga. Yang bodoh adalah pengikut totok Anwar dan Pas, mereka ini yg tidak tahu berfikir, hanya mengikut membuta tuli apa yg di katakan oleh Anwar dan pemimpin mereka. Jangan salahkan orang yg mempergunakan kita tapi salahkan diri sendiri yg ‘bodoh tidak dapat di ajar’.

    1. Kekadang keterlalu ‘bijaksanaan’ kaum Cina ini (terutamanya evangelista) sudah tidak dapat dipisahkan daripada sikap terlampau kiasu.

      Hidup berjiran, terutamanya dalam sesebuah masyarakat majmuk, memerlukan kita beringat supaya bertimbangrasa dan bertolak ansur.

      Cina, khususnya evangelista, sememangnya tidak mempunyai apa-apa kesedaran langsung bahawa fiil mereka (mahu memperolehi untung yang sebanyak-banyaknya tanpa menghiraukan hukum halal-haram — sebab tu mereka tiada apa-apa kekangan untuk memfitnah) tidak sekali disenangi kaum-kaum lain.

      Pada kacamata mereka, diorang sahaja yang betul dan berjiwa orang Malaysia. Yang lain “rasis” belaka.

      Saya tidak tahu berapa lama lain kaum-kaum lain mampu bersabar berdepan dengan mereka.

      1. Helen,

        Orang Cina berjaya dengan kerja kuat dan dengan cara mereka sendiri, kalau mereka sombong kita tak boleh nak kata apa, itu hak mereka dan kalau ada yg tidak sombong seperti Helen itu lebih baik.

        Tapi bandingkan pula kesombongan orang Melayu yg sudah berjaya seperti Azran dan Nazir, yg saya percaya ‘dasar Melayu’ banyak membantu mereka utk berjaya, bukankah mereka ini lebih teruk?.

      2. Helen,

        Orang Melayu sudah hilang sabar.

        Malangnya pemimpin Melayu(Najib) masih lagi tidur.

        1. re: “Orang Melayu sudah hilang sabar.”

          Agreed. Time to strike back at the bastards.

  6. Maybe BN should the hold the next GE in June, or conspire with the Indons to burn their lands in June.

    Come the haze, the Cina will not go out to vote?

    Hahahahaha……fat chance, eh?

  7. Digress a bit. It could be good war strategy for Indon prior to invasion of Singapore. Burn the lands in June, let Singapore choke in haze, and execute the first strike on the red dot when they are crying of the haze.

    1. The Chinese has to fight Indonesian if they want to take control of Malaysia…for SBY and present day political boundary…we were brothers …..our ties goes several centuries back when The Malay Archipelago was ONE

    1. Seriously this time around we should thank Indonesia for the haze for putting some sense into some Malaysians not to turn up at Padang Merbok today..otherwise God knows.,berapa ramai yang akan mati syahid!

      Apart from the maid, Jusuf Kalla, the hush-hush Jakarta mtg and the cheap kain sarongs of course!

  8. If many Chinese turned up, Helen would have claimed this is evidence the Chinese are coming out to take over Malaysia by force. Her readers will freakout and yell out for dictatorships, ISA, and race riots, before going to doze off on the sofa while watching Astro reruns.

    If few Chinese turn out, Helen will say the Chinese are making use of their Malay friends. That they are using them as pawns.

    1. No, I did NOT and had NOT expected the Chinese to turn up for the same set of reasons expressed by mykmu.net.

      Remember, I mentioned the phrase “psychological profile” earlier in the Rosmah story?

      When the police bosses started waving their big sticks (“saying the army would be called in”) and issued dire warnings for the crowd to stay away, I could already predict that the battled-hardened Malay reformasi people would show and the Chinese Facebook Starbucks ones would not.

      This outcome is a predictable as who joins the police and army, and who tries to weasel out of the kem latihan perkhidmatan negara.

      1. Helen,

        Indeed you are spot on. I admire the police for saying the magic word “tentera”.

        The magic word has big impact. For chinese, it is stupid to waste beautiful life by confronting police. Let the losers (majority of protesters are malay from PKR and PAS) confront the “jerebu” and the police.

        They certainly have nothing to lose as they practically have no purpose breathing on this planet.

        1. re: this attitude of the Chinese as described by mykmu.net

          Okay. We roll up our sleeves and we knock the arrogant mini tokongs from their self-erected pedestals.

          1. Helen,

            I notice those stupid Malays who join all these nonsense demonstrations after demonstrations ussually have these traits

            1) Lalok (under influence of drug)

            2) Those who uses demonstration as an escape. Escape from frustation that they fail in life. As such, they need someone to blame. Yup. blame on BN

            3) Those who view toppling a legitimate government as “romantic” and “intoxicating’. They view themselves as ‘saviour’ although in real life they are seen as “locust”.

            4) and those who “cukup cukup makan’ on their CGPA

            Another group of people who are fond of demonstration(instead of using brain) are those who nobody cant think of their contribution. People like Mohd Sabu, Adam adli . He has no purpose on this planet. If he attended this kind of demonstration, it must be him trying very hard to stay “relevant”.

            1. re: “Adam adli. He has no purpose on this planet.”

              Hahahahahahahahahaha.

              But seriously, do give a thought to the koma poster and provide me your input from the Malay POV so that I can refine my campaign. Thanks.

              Hahahahahahahahahaha … still ROTFL at AA having no purpose on this planet.

              1. Look at this [YouTube]

                and you would be laughing at AA more, he seems blank and oblivious to the BIG ideas posted to him and had troubled speaking his cause, maybe SA is correct about them being

                1) Lalok (under influence of drug)

                And maybe that is just the way AI like his boys, separa lalok…

                Look at how he bore the BFM guy to death!

                1. iSLAMIST.

                  Adam Adli if he continues behaving like “sampah” will be “sampah” one day.

                  This is what people like Hishamudin Rais turns to be. He is waging a war against a sovereign govt. he has no wife, no kid, no permanent address, no permanent job.

                  He does not contribute anything. The only thing that is consistent about him is “dimana dia berada disitu ada bencana”

                  1. SA

                    …and he is also the guy who screamed Allah had nothing to do with Palestinian conflicts in Bar Council a few years ago. I’m not sure whether he still runs the UBU that he uses to teach our young to be a copy of him.

                    He should stick to writing about wines and nothing more!

              2. Helen,

                Yup. If my son(may Allah SWT have mercy on me) behaves like Adam Adli (biadap, kurang ajar dan berperanagai seperti orang tiada mak bapa), then I consider myself as a failure.

                1. Already warn my son and daughters. If he/she behave like those dogol, I’ll make sure they will feel my full wrath that can last his/her lifetime. Those dogol was a prime example ot behaviour you don’t want your kids to follow. May Allah forbit.

                  :( sarah

  9. You would notice that the Chinese companies in Malaysia and Singapore are missing from the green palm oil sector.
    http://www.rspo.org/en/rspo_members

    You only see Melayu companies like Sime, Felda and Caucasian ones like United Plantations. The only proper Chinese company is Wilmar (Kouk)
    Whatever you plant is what ever you reap.So Singapore is acting like a child.

Comments are closed.