Posted in Mama DAPster

Hannah Yeoh’s bff got Bung-ed

Tweet oleh Ahli Parlimen Kinabatangan Bung Moktar Radin (screenshot bawah).

Yee Siew Meng ialah timbalan pengerusi PKR Kelana Jaya. (DUN Subang Jaya adalah terletak di dalam kawasan Parlimen Kelana Jaya.)

MyKinabatangan @MengoYee @azranosmanrani U

Bersambung:

“Don’t be a sore loser,” MCA VP tells Bung Moktar

Author:

I have no Faceook or Twitter.

14 thoughts on “Hannah Yeoh’s bff got Bung-ed

  1. Why did Bung neglect to tell Nazir to leave the country too?

    Takut kena marah dgn abang Nazir ke?

    1. oh nazir is already leaving the country. now in london. of course with big old rother

    1. Bangsa mana agaknya yang menyalahgunakan visa Britain seramai 20,000 dari Malaysia tu kan?

      Dari pengalaman saya orang Melayu lebih mudah dapat visa ke US dari CINA DAP di Malaysia ini. Ini diakui sendiri orang rakan Cina Saya di Wales, sebab beliau menghadapai masaalah yang sama untuk mendapatkan visa US dari UK.

    2. Aku pun tak faham kenapa orang cina sensitif sangat dengan people asking them to leave. Depa yang selalu kata Singapore better la, South Korea better la, Australia better la, UK better la, US better la…then bila orang bagi motivasi pi tempat yang lebih baikm, depa melatah macam keli kena garam, apahal?
      Kiasu gila!

      1. Yeap, that’s correct correct correct…… they are the most who migrate with all the money after working and leaving here for generations, always in denial! its factual.

    3. Yes of course Azran has done more for Malaysia. He runs a multimillion dollar airline that allows many Malaysians to travel at a lower price.

      What has Bung done apart from making noise and bullshit?

      1. quotes from https://helenang.wordpress.com/2013/07/03/dont-be-a-sore-loser-mca-vp-tells-bung-moktar/

        “Umno Sabah’s Bung Moktar won his Kinabatangan Parliament seat consecutively in 2013, 2008, 2004 and 1999. Bung is not a loser.” – Helen

        “Bung Mokhtar shld take Gan Ping Sieu makan angin kat kawasan dia diKinabatangan dan lihat sendiri perkembangan yg begitu pesat yang sedang berlaku disana.

        I have hundreds of clips to show him how Kinabatangan looks like before 1999, infact before BN entered Sabah.

        Bung kasi dia makan banyak2 fresh seafood dan payau and bawa dia relax2 harumi the natural beauty of Kinabatangan, sure dia terposana taknak lagi balik tinggal dSemenanjung lagi!” – Rina.

        AC-DC – have you been to Kinabatangan?

      2. And if people can fly everywhere you consider a devalopement, I rest my case lah. Go figure…

        :D sarah

      3. Tak byk beza pun mas & air asia, in terms of price. Dapat mkn n more comfort. Layanan pramugari n gara pun better esp me travelling with kids. N no extra hidden charges too!!

Comments are closed.