Posted in Evangelista Bintang Tiga

Polemik baru: Cina menjaja Quran

(I) Al-Quran menjadi bahan untuk Cina buat duit

Asalkan memenuhi matlamat mereka mengaut keuntungan, sesetengah Cina tidak akan teragak-agak untuk mengeksploitasi agama. Gejala ini ketara diperlihatkan melalui gelombang evangelisme DAP.

Untuk cerita selanjutnya, sila baca di alpha blog Kedah ke KL: ‘PANASS!! Lagi Penghinaan Terhadap Islam, kali ni Al-Quran pula!!

cina alvivi

(II) Logo halal diletakkan bersebelahan logo Alvivi

Pasangan ini mengundang kontroversi sebagai kaedah publisiti pemasaran bagi barangan yang dijaja mereka.

Sepertimana para politikus Cina-evangelis DAP, Alvin dan Vivian ini pandai menggunakan media sosial. Alvivi merupakan nama rangkaian Internet TV dan juga jenama kedai-dalam-talian mereka.

Alvivi mechandise shop menjual kemeja-T berharga RM39 sehelai yang memaparkan cogankata-cogankata “I love sex” dan “Sex is good”.

Alvin dan Vivian ini tidak kisah tentang ancaman terhadap hubungan etnik Malaysia gara-gara tindakan mengumpat buka puasa ‘Bah Kut Teh’ itu asalkan dapat mencapai hasrat peribadi mereka.

Perangai Alvivi sebiji macam sikap politikus evangelista DAP 3.0.

(III) Kalimah Allah dilarang digunakan oleh bukan-Muslim

“Selangor akur dengan titah Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah bahawa kalimah ALLAH yang merupakan kalimah suci khusus bagi umat Islam tidak boleh sama sekali digunakan di negeri Selangor oleh mana-mana agama bukan Islam.” (Sinar Harian, 9 Jan 2013)

Ahli Parlimen Serdang DOKTOR (PhD) evangelista Ong Kian Ming tanpa segan silu menggunakan kalimah Allah – lihat screenshot tweetnya di bawah – beserta lain-lain istilah Islam.

Bawah: “Insya Allah”

Twitter imokmanHaji_Tarbus Harap boleh, Insya-Allah 2013-07-12 22-32-27

(IV) Islam menjadi bahan untuk Cina DAP memancing undi

Sejak tahun 2010 lagi, bendahari Beliawanis (lihat screenshot tweet bawah) telah meneliti bahawa Hannah Yeoh dan Ong Kian Ming adalah pelanduk dua serupa.

Kedua-dua mereka ialah evangelista yang naik turun masjid dan surau untuk memancing undi, mengingkari titah Sultan Selangor agar masjid tidak dipolitikkan.

Ibarat perpatah Melayu ‘bapa borek anak rintik’, ramai pengikut-pengikut DAP evangelista pun sudah bijak berbelit-belit dan bermuka-muka seperti idola mereka.

Twitter imokmanBersama dgn @Ean_Yong

HannahMosquePurple

DAPSuperCyberbully

Bersambung:

Munafik DAP cornering the market on #sahur

Author:

I have no Faceook or Twitter.

30 thoughts on “Polemik baru: Cina menjaja Quran

  1. Ms Helen, U selalu highlight PhD milik Ong Kian Ming, PhD dia tak betul ke? PhD dari mana dia dapat? Tapi cara u tulis macam PhD = Permanent head Damage.

      1. Ms H. You mean that the Singaporean Trojan Horse DAP has only a PhD from Duke University known only for American football and one other fellow who attended a short course at the University of Cambridge as compared to the brilliant Lee Kuan Yew with his Double Star First in Law in 1948 from the Univiersity of Cambridge. Is that all ? Any other fellow who failed to add 1 + 1 = 2 ?

  2. When Muslim puasa, there is only one reason, ” kerana Allah Ta’ala” , so the ” niat” is very important. For non-Muslim who fast because they want to experience how it feel, they want to test their own self. For Doctor Ong Kian Ming, he fast also for his GOD, ie his EGO. What he is trying to show is ” not only Muslim can puasa, I also can, it does not belong to Muslim only, just like Allah does not belong to Muslim only, I also can use it. There is a saying in Islam , the worst people on the surface of the earth are those who surrender themselves to their “nafsu” Doctor Ong(PhD) you don’t have to go round telling the whole world that u also can puasa, u r just a slave to your ” nafsu”

  3. As far a university degrees go, all I can say is that people living in UMNO glass houses should not be rhetorically engaging in stoning.

    As for OKM and Hannah, what more can one say ? Sooner or later people not necessarily Muslims are going to figure out that this type of racism is what has had a terrible effect on this country.

  4. Ms H. Who are these fellows from the Singaporean Trojan Horse DAP kidding ? A person is either fish or fowl. He or she cannot be both. THIS IS HYPOCRISY PLUS SHAM AT ITS WORST ! A person is either a Muslim or Christian. To try to be part of another religion is the BIGGEST LIE a person can show.

    TO THOSE OF US WHO CAN THINK, THIS FORM OF EXHIBITIONISM TO GAIN POLITICAL KUDOS is just about worst kind of charlatanism in Malaysian politics.

    This is one of the reason why I have said that the Singaporean Trojan Horse DAP has a leadership which is unqualified, uneducated, and inexperience in PUBLIC AFFAIRS.

        1. re: “I (mubarakchan) have been accused many a time on this distinguished Blog (chedet) of being obsessed with him (Lee Kuan Yew).”

          Hahaha.

            1. It’s not moderated (approved by Chedet blog admin) yet.

              You can probably see it on your own screen but not visible to the general public (us).

              1. Maybe the latest comment. But many comments are already in situ.

                My game plan is exactly like what the ancient Chinese advised in one of the legendary 36 steps to success – to catch a band of robbers, you catch the Chief – you know who.

                  1. Got (ada baca), but now with bulan puasa, OKM and the evangelistas are pulling a new stunt which takes their political opportunism to a wholly new level.

                    1. Ms H. Agree but these neophytes do not last. They don’t understand. I have seen it all since Malaya Hall, 1957 when the PAP first launch their ‘swallows’ and the same since.

  5. Helen,

    Di kampung saya dahulu, uncle-uncle cina otai yang datang ke majlis buka puasa orang melayu tak akan cuba menunjuk-nunjuk yang mereka dah jadi macam orang melayu.

    Mereka tidak perlu pakai baju melayu, bersongkok, atau menyebut kalimah-kalimah suci orang islam (walaupun mereka berkebolehan). Dan tak perlu lah berpuasa apabila dijemput ke majlis tersebut.

    Cukup dengan menunjukkan tanda hormat kepada yang berpuasa dan menghormati adap resam budaya tuan rumah.

    Kerana itu mereka terus dijemput saban tahun. Dan mereka menerima jemputan tersebut dengan gembira serta hadir dengan ikhlas tanpa sebarang niat lain.

    Sekarang apa macam?

    1. Niat evangelista — crafty, conniving chameleons.

      Cina bukan DAP dan bukan evangelista tidak bermuka-muka menanam tebu di tepi bibir macam dema tu.

      1. They are a rare species now.

        You can still find them over here though L O L !. Most likely, they will migrate to other countries because they can’t stand the phony looks of present day Chinese, the DAP Chinese that is.

        Once they have all left, then we will really have a real, head on confrontation between the Bumiputera and the DAP Chinese. The picture is not going to be pretty.

  6. Penjajaan AlQuran bukanlah benda baru. Rasional disebalik ini adalah Evagenlista cuba menunjukkan Islam dan Kristian berkongsi satu Allah (Jehovah).

    Yang tersembunyi adalah Evagenlista mahu menunjukkan bahawa Allah (God) menghantar anaknya ke bumi yang juga bergelar Allah. Kisahnya, Orang Yahudi lebih disayangi. Yang Evengelista cuba memperkatakan bahawa kalau kalian mengikut mereka, Allah akan menyayangi mereka.

    Pada masa yang sama si Cina dan si India bergaduh akan Buddha siapa yang lebih tulen.
    http://www.aljazeera.com/indepth/features/2013/01/2013171148400871.html

    “As part of their growing competition for influence in Asia, China and India are using the Buddha as weapon: sponsoring conferences, financing religious sites, and displaying relics in countries where the religion is widely adhered to.”

    Logiknya sama. Si Cina kiasu dan pentingkan siapa lebih berkuasa. Yang India pun tak mahu kalah.

    Evagelista vs Pak Haji cuma pertandingan yang sama.

  7. Lagu Kristian mengenai Allah yang menjadi buah bicara orang Islam dan Kristian dari Agnes Monica (dia Cina Indonesia yang Kristian).

    [YouTube]

  8. “Alvin dan Vivian ini tidak kisah tentang ancaman terhadap hubungan etnik Malaysia gara-gara tindakan mengumpat buka puasa ‘Bah Kut Teh’ itu asalkan dapat mencapai hasrat peribadi mereka.”

    Mereka bukan MENGUMPAT tapi “MEMPERSENDA” amalan berbuka puasa yang merupakan Ibadah orang-orang Islam.

  9. hal hal begini membuatkan orang cina bukan islam akan teperangkap dengan masalah yang besar iaitu kebencian masyarakat islam ke atas mereka.

  10. This is because some jahilliah thought that islam is about clothing. That is why the Chinese woman above thought by wearing baju kurung she has become a muslim.

    Islam is believe in god. The best clothing is takwa.

    Another reason of course the chinese are basically animist and ancestor worshippers.

    Being generally irreligious, they thought nothing of doing all the other races habits.

    1. Chinese animists did not wage millennia of war against the Muslims whereas Islam and Christianity have had their crusades and perang salib against each other right up to this day.

      Chinese animists do not have a baggage or superiority complex against other religions.

      Chinese animists do not erect humongous structures by collecting for their building fund 10 percent of the worshippers’ income.

      Chinese animists have no intention of installing animism as one of the official religions in Malaysia nor have they attempted to convert Malays to animism on the sly.

      Most importantly, they do not want to “Rise up and take Subang/KL city/Malaysia for the Gods of Animism”.

      Better to leave the Chinese to animism than to have them City Harvested into the evangelical churches.

  11. Helen, I really wonder if you’re Chinese. Chinese ‘Animists’? There exist Chinese ‘Taoists’ & Chinese ‘Buddhists’, I’ve got no idea about the ‘Animists’.

    You writing is no better than the infamous ustaz Ridhuan Tee. Both generalize how bad the Chinese are. I can only smile, seeing how both of you Chinese working like a rhetoric for those racial politic minions.

    All bad Chinese come solely from DAP aye? The good are those from Gerakan & MCA it seems. Well Helen, I can read between those lines and guess what, it’s a whole lot of bias stuffs that spells B-O-D-E-K-I-N-G (Queen!).

      1. Sam. You are the rare bird in a flock of DETRIBALIZED Chinese in present day Malaysia. If you look at all those Taoists and Buddhists around you at the temples, make a guess at how old they are ? Then, you walk around the many malls and look at all those young underdressed Chinese and count how many temple types you could discern. Let us argue on facts. From a Christian point of view, all these fellows are heathens or animists or aetheists.

Comments are closed.