12 thoughts on “Tarbiah PAS berjaya di Kedah

 1. Ini lah Malaysia Boleh! The Chinese are celebrating advance/ early Gong Xi Fa Cai during Aidil Fitri. Mana muka Melayu. Langsung tak nampak. How come this crowd of Chinese not mingling with our Malay friends.

    1. Ya lah Razko, Muka orang India pun tak nampak! Maklumlah DAP menyampah dengan 753 ahli India yang tidak dijemput untuk pemilihan CEC mereka yang lepas! Inilah Malaysia boleh… boleh cantas sana dan sini ma.

 2. When will dap hold a fresh cec election? Time for lge and his cronies to stand up and be counted.

  1. Update:

   Quote ” UNTUK PERHATIAN: Bagi umat Islam terutamanya di Johor usahlah bimbang dengan tindakan seseorang membenarkan SURAU di kawasan persendiriannya ‘DIPINJAM’ oleh Penganut Buddha/Hindu untuk melakukan ‘ibadah’ mereka …

   Ini kerana pihak berkuasa termasuk JABATAN AGAMA JOHOR telahpun mengambil langkah segera membenteras kegiatan tidak bertanggungjawab ini dengan pantas beberapa hari lalu.

   Difahamkan, pemilik tanah di Tanjung Sedili ini yang hanya dikenali sebagai SYED dan dipercayai warganegara Singapura telah melarikan diri, termasuklah SAMI yang mengetuai penganut Buddha/Hindu itu melakukan ‘ibadah’, setelah pihak berkuasa bertindak bersama orang-orang kampung.

   Turut difahamkan Jabatan Agama Islam akan turut membuka kertas siasatan untuk mendakwa mereka yang tidak bertanggungjawab ini, sambil pihak-pihak berkuasa dan jabatan-jabatan yang berkenaan akan ketempat tersebut esok (Isnin) ” Unqoute

   http://harapan-esok.blogspot.com/2013/08/isu-surau-jadi-tokong-jaij-telah.html

 3. Ghost festival kot? DAP sudah jadi taikor Pakatan. The J Star reported that DAP has forced PKR and PAS to declare assets but K Singh tak payah. Miao! Excel silap pasal Bill Gates tak betul. LGE lebih pandai.

  Chris Ross sudah mula jaga Melayu Kedah. Liew Chin Tong jaga Johor. Burung kuning sudah terbang mengerbangkan sayap.

  Everyday is Christmas.

  1. re: “Liew Chin Tong jaga Johor”

   What happens with Dr Boo Cheng Hau (DAP 1.0 Johor) then?

Comments are closed.