26 thoughts on “Umno jaguh Tidak Apa

  1. Kesian budak yang sekolah ini. Markah yang dapat cuma tiga sahaja. Macam mana nak lulus kalau dapat 3 markah dan ibubapa dia lepas ini mesti salahkan kerajaan pasal anak dia tak lulus… Hmmm

    :D sarah

  2. Ini semua pasti salah UMNO kerana gagal menjadikan budak ini 100% cemerlang..

    Malaslah Helen nak layan jolokan anda. Saya sedang meluat dengan presiden umno ni.

    1. ibni ismail,

      Nizar pernah fitnah Tun Dr Mahathir( maknanya UMNO) bahawa Kerajaan Malaysia tidak salurkan pampasan RM207 billion yang diberi oleh Kerajaan Jepun sempena kekejaman Jepun masa perang dulu.

      NIZAR BERBOHONG. Kerajaan Jepun menafikan. Sepanjang saya baca suratkhabar setiap hari dari remaja , tak pernah pula saya dengar berita ini. sudah tentu jadi “world news” jika Jepun beri pampasan sebanyak itu.

      Bagaimana negara lain. Contohnya China dan Korea yang dijajah Jepun. Tentu berganda pampasannya.

      Duta Jepun berkata pampasan sedemikian “outside the knowledge of Japanese Government’.

      Apa tindakan pada Nizar?

      TIADA.

      Apa Peguam Negara buat? Atau memang tak buat apa apa.

      Tunggang langgang masyarakat bila fitnah bermaharajalela. Dan UMNO pun tak buat apa apa. Menafikan apa Nizar kata seperti melepas batuk di tangga saja.

      Bila saya beritahu kawan PAS saya yang fanatik, dia terdiam. Saya sedar dia tahu bahawa Nizar berbohong. tetapi politik punya p[asal, fitnah dihalalkan.

      MUNGKIN PERLU LANTIK PEGUAM NEGARA BARU.

      jika tidak, bersedia untuk hilang jawatan PM. Sebab buat tak peduli dngan fitnah.

      Jika dizaman sultan Mahmud Sultan Melaka, Nizar dah kena sula sebab “jaja muluit’.

      1. Politik menghalalkan segala galanya. Tambahan pula sekarang ni “Father”dan “Ulama” dah bersatu, mana lagi ada dosa. Dosa “Father” Ulama ampunkan, dosa Ulama, “Father” boleh ampunkan … semuanya dah suci dari dosa.

  3. budak ni suka baca blog dan suratkhabar parti politik.

    banyakan baca buku pelajaran nanti tak lari tajuk dan dapat markah A

  4. When our kids are left to disrespect our elders then they must have have been neglected for too long. Wrong cannot be distinguished from right …. and the kids are left to be unconscious about the values they are imbibing. [YouTube]

  5. “Selama ini, Umno lah yang telah membiarkan puak-puak kurang ajar untuk bebas menabur fitnah. Inilah padahnya.”

    Something like this would mean something, if UMNO had a problem with lying or those lying on their behalf.

    1. Quoted from Star Online

      On a separate matter, Loke said the DAP would reveal letters explaining the absence of hundreds of delegates in the last congress, provided that the Registrar of Societies agreed to withdraw the instruction for a CEC re-election.

      He said the party had collected about 500 letters from 750 delegates, explaining why they did not turn up for the election.

      Lawak ke der musim terbaru

      DAP never lie and yes Loke will never lie on behalf of LKS or LGE…

      1. Why is this a separate matter ?

        I never said DAP or PAS or PKR or MCA or MIC never lies only that if one is going to make the argument that lying by others should be stopped by a hegemon (UMNO), it would be credible if the hegemon did not lie.

        Unless of course you are advocating that they should be allowed to lie but not others. This is called hypocrisy but it is an unknown concept to partisans.

        1. quoted “Something like this would mean something, if UMNO had a problem with lying or those lying on their behalf.

          You should mentioned DAP ,PAS and others …why just mentioned UMNO . Who advocating hypocrisy.

          I always heard LGE said this “I never said”

          1. Re:”You should mentioned DAP ,PAS and others …why just mentioned UMNO . Who advocating hypocrisy.”

            Why should I mention any other political party ?

            It was Helen who wrote that UMNO has not curbed the culture of lying hence their own culture must be beyond reproach.

            You do get that, don’t you ?

            1. re: “It was Helen who wrote that UMNO has not curbed the culture of lying hence their own culture must be beyond reproach.”

              I wrote that Umno has not curbed the budaya fitnah spread by the opposition’s Politics of Hate.

              I did NOT write that Umno itself must be beyond reproach.

              Already the opposition have been most successful in implanting public perception that Umno is the big bad wolf, and like someone commented on this page, even the little kids are echoing their parents slander.

              On the other hand, the pro-establishment parents generally do not brainwash their children with this kind of hate indoctrination. Therein lies the difference between the two camps.

              1. When you write that someone should curb a culture of lying it is axiomatic that whoever is doing the curbing should be beyond reproach.

                If not, where then is the moral legitimacy ?

                And you think that pro Establishment parents have not implanted in the minds of young people that all the Opposition in this country wants to do is destroy this country ?

                The difference between the two camps is that one side has the weight of the law behind them and the other does not.

                1. re: “[Umno] should be beyond reproach”

                  Why should I set such unrealistic standards? It is only the Dapsters and the evangelistas who are convinced that their godlings walk on water.

                  The oppo supporters believe their political icons to be maksum. As long as the establishment supporters do not share the same delusion, then I believe that the BN (or Umno, in effect) are fit enough to occupy the moral position to take action against the culture of hate and slander propagated by DAP and its Pakatan partners.

                  1. If you do not want to set such high standards then you should not advocate UMNO curbing a culture wrt to the Opposition which UMNO exists in. That’s the very definition of hypocrisy.

                    And puhleeze. The way how Establishment types wank on about Mahahtir (frex) or how their political parties “defend” their race, is in the same category of delusions of Opposition types that cream over the latest Nurul tweet or HY outburst.

                    If you think that either party is fit to assume the moral position, then no offense, I would argue that this is delusional.

                    1. i think you’re the one delusional here boy. what helen is trying to say here is the oppo has a critical level of delusional. the dapsters is so delusional of their evangelistas that i dont have to elaborate since helen has covered it so extensively.

                      the pas fella is so delusional of their tok guru to the extent even devil can be their friend as long as they can co-op together to destroy UMNO. the pkr supporter is so delusional of pak anwar that even a video is not sufficient to diminish his messiah like status especially towards malay muslim bloc. please google the word taksub and you’ll get the drift boy.

  6. Tepat komen guru – “…keluar tajuk.”

    Pelajar tu ada potensi jadi pemfitnah selain pelajar kurang ajar.

  7. Rata2 anak2 muda aka pengundi muda (MAJORITI) percaya semua fitnah pembangkang. Kenapa UMNO terlalu bodoh membiarkan persepsi dan fitnah menguasai pentadbiran negara.

    1. The king is in the counting house counting his money; the queen is in the parlour eating bread and honey. Mana ada masa nak counter fitnah. Mereka tak sedar pun ada fitnah. Yang mereka tahu hanya lah feedback yang lunak-lunak yang dibiskkan kepada mereka oleh pembodek-pembodek dan pemusnasihat-pemusnasihat mercenary yang berkampung disekeliling ping gang 24/7.

  8. Mungkin kita boleh tulis karangan mengenai agama Evangelista Komunisma dalam matapelajaran Pendidikan Moral.
    Atau Penang Chinese Folk Religion – memuja Tanjung’s Tokong.

    Boleh dapat 100% kot.

    Evangelista Komunisma adalah agama yang berbeza dengan kristian atau komunisma klasik. Penganut Evangelista Komunisma amat memuja wang dan harta benda. Berbeza dengan komunisma klasik. penganut-penganut diajar bahawa mengambil barangan percuma akan mendapat pahala. Mereka percaya kepada Allah Yesus (tidak seperti komunis yang tak mempercayai agama) dan mereka amat takut pada pastor. Mereka diajar bahawa syaitan telah sampai di dunia dalam bentuk UMNOputra. Mereka suka memimum China Wine.

    Penang Chinese Folk Religion mempercayai wujudnya Living God yang telah berhijirah dari Melaka untuk menyelamatkan mereka daripada syaitan dalam bentuk UMNOputra. Living God mereka digelar Tanjung’s Tokong.

    100 marks!

  9. From the mouth of babes come … their parents’ words.

    Kesopanan Dan Kesusilaan is less valued it seems. This is a good reminder that in our giddiness in making ‘comments’, mind who else is listening.

Comments are closed.