Posted in Evangelista Bintang Tiga

Sumbangan Raya Korban DAP berbekalkan wajah Kit Siang, cogankata ‘Ubah’

Sumbangan Hari Raya Aidil Adha yang disalurkan oleh Ahli Parlimen DAP Kulai, evangelista Teo Nie Ching dan Adun DAP Senai Wong Shu Qi kepada keluarga miskin, ibu tunggal dan anak yatim yang telah digesa untuk menghayati pesanan ‘Ubah’ oleh Lim Kit Siang.

Diuar-uarkan PAS akan membawa DAP untuk mendekati Islam.

Tarbiyah kepala hotak engko lah PAS lembu!!

RayaHajiKulai

RayaHajiKulai4 RayaHajiKulai5RayaHajiKulai6RayaHajiKulai2RayaHajiKulai3RayaHajiKulai1RayaHajiKulai8RayaHajiKulai7

Terima kasih kepada pembaca Mulan @ 2013/10/16 at 4:15 pm yang berkongsi maklumat menarik di atas.

Teo Nie Ching pernah diharamkan Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) untuk masuk berpolitik di masjid.

TeoNieChingmasjid

Berkaitan:

Justices mention “evangelical” in their judgment

Author:

I have no Faceook or Twitter.

26 thoughts on “Sumbangan Raya Korban DAP berbekalkan wajah Kit Siang, cogankata ‘Ubah’

  1. Lepas ni Raya penganut Hindu, Apa lagi masuk kuil lak, Itu dinamakan Liberalisma yg turut disokong oleh PAS. Dalam kes ini, siapa yg bekorban? Lim Kit Seang ke atau orang PAS. Jika Lim Kit Seang berorban, tidak memenuhi syarat, antaranya bukan Islam, niatnya pasti kerana “undi DAP”. Dengan itu ianya bukan daging korban mengikut syara’. Tak ke namanya menipu “Fakir miskin namanya”. Memang DAP ni sial/lahanat/musibat ***

        1. Helen, you also look for the photo of the Indian lady in Penang who fell to the feet of the Great Leader when he presented her with some money. It was on your blog, if I am not mistaken taken from Buletin Mutiara. It shows that LGE is the Real Tokong.

            1. It really breaks my heart looking at the pic. Time must be really heart for her and NOBODY seems to care before that I think.

    1. Ya la, muka2 nampak macam was was aje, nak ambik ke tak ambik, halal ke tak halal apake benda dalam beg tu owh?

      Biasanya mereka sumbat biskut, coklat, kerepek yang dah lemau dan luput tarikh! Sampul Angpow ade RM5 sorang! Tu pasai yang memberi sengeh lebar macam kerang busuk.

      1. Helen/Rina,

        Ingat tak kes duit sedekah dari hasil judi kat Penang dulu? Tu mungkin sebab muka nampak toya dan was-was agaknya.

        1. Kita kena ajar supaya penerima2 diatas UBAH minda mereka.. UBAH macam Angelina Jolie. Nah ambik gambar anak dia baru lahir ajer pun kena bayar USD7million! UBAH and think big man, jgn sekadar biskut, coklat, kerepek yg dah tarikh dah luput!!

          UBAH..jgn tak UBAH

          lain kali I beg ade gambar kepala DAP, pastikan yang duk sengeh tu kena beri RM1m kpd siapa saja yang bergambar pegang beg hijau tu.

  2. Helen,
    You really miss the old ways, don’t you? DAP cuma jaga Cina. PAS cuma sibuk dengan orang Melayu.

    Dulu-dulu, ada masa, UMNO dan MCA gaduh dengan PAS, DAP pun join sekaki hentam PAS. Sama juga UMNO dan MCA gaduh dengan DAP, PAS pun pandai join sekaki.

    Datang pilihanraya, penyokong UMNO boleh undi calon MCA. Penyokong MCA pun boleh undi calon UMNO. Semangat BN la kata kan.

    Tapi dulu-dulu, penyokong DAP, mati hidup balik pun tak akan undi calon PAS. Sama juga, penyokong PAS mati hidup balik pun tak akan undi calon DAP.

    Sekarang keadaan telah berubah. Saya masih teringat ketawa melihat cabaran demi cabaran MCA pada DAP untuk mengutuk Hudud tapi kebanyakan pemimpin DAP buat dek jer. Ada pun komen, dengan penuh diplomasi. MCA seolah2 merayu pada DAP untuk memberikan komen dan bergaduh dengan PAS. Akhirnya, taktik lama itu telah sampai juga ke penghujung. alhamdulilah!

    Good luck Helen atas mencuba sesuatu yang mustahil, -to turn back time. Secara ikhlas saya kata kan dari hati, saya yakin ini adalah satu percubaan yang sia-sia saja.

    1. DAP adalah al-Nakba bagi masyarakat Cina. Saya yakin dan pasti parti itu akan membawa malapetaka kepada bangsa dan kaum saya.

      Jangan disangka DAP dan PAS yang tidur sekatil itu sudah berkongsi mimpi dan senada sehaluan. Sebenarnya perhubungan mereka amat rapuh dan bagai retak menanti belah.

      Nizam tunggu lah. Dengari luahan tidak puas hati akar umbi di muktamar bulan depan nanti.

      1. Re. DAP adalah al-Nakba bagi masyarakat Cina. Saya yakin dan pasti parti itu akan membawa malapetaka kepada bangsa dan kaum saya.

        It is already happening Helen. It is sad that the Chinese don’t realize it.

        1. The reduction in Chinese students percentage in IPTA;

        2. The case of Tanjung Sedili Surau ( Though I am already biased in this case) while the Christian are allowed to go in out the mosques to fool the Muslim Malays;

        3. SJKC won’t get optimum support from the government;

        4. You will see the next round of BR1M, I have got feeling that there will be a lot complaint from the Chinese previous recipients who fail to get it this time around. But nothing can be done by the DAP.

        5. The perks for the poor Indians are already moving, that’s why they are rather quiet now;

        6. Next round is GST. It is not a bad thing but it will hit the Chinese business community the most, as they can no longer cheat/evade taxes for whatever they sell will be automatically recorded and can be reconciled easily; Guess who will benefit most from these taxes?

        GST – The tax is levied in order to provide revenue for the federal government. The Goods and Services Tax is paid by consumers, but it is levied and remitted to the government by businesses.

        http://www.investopedia.com/terms/g/gst.asp

      2. Helen,
        Ok la. Ok la. DAP al-nakba la (atau sepatut nya an-nakba (correct pronunciation of combination of al and letter nun).

        Siapa kata PAS dan DAP sudah berkongsi mimpi?

        Tapi mereka sudah sedar, amat rugi bergaduh di luar kerajaan sambil UMNO dan MCA ketawa terbahak2.

        Tapi mereka sudah sedar, berharap pada undi di kalangan mereka saja ada had nya sejauh mana mereka boleh pergi.

        Saya ucapkan selamat terus berharap pada cara lama, yang pasti nya dapat sokongan dari ultra Melayu.

        All the best!

        Usah lah berharap cara lama akan kekal Helen.

  3. The only thing that’s detrimental to your ‘race’ is your incessant baiting and sniping and efforts to create issues where there aren’t any. Not many people buy your bullshit Helen.

  4. yes. i benci tengok dap laknatullah tak mandi wajip, datang bulan, lepas berjunub DENGAN AHMOI CINA ATAU BOYFREN MASING MASING keluar masuk masjid macam masuk toilet saja. sedangkan adap-adap MASUK KELUAR MASJID ORANG ISLAM AMAT MENITIK BERATKAN KESUCIAN ORANG ISLAM ITU SEBELUM MASUK KE RUANG MASJID.

    BAYANGKAN ORANG PEREMPUAN KENA MENUTUP AURAT, tidak datang haid, bukan dalam keadaan selepas melakukan hubungan seks. bayangkan betapa strict nya orang islam nak masuk masjid.

    datang cina kafir laknatullah boleh pulak sembelih daging korban. ya Allah apa nak jadi ni ..orang islam layakkah menerima korban dari bukan islam yang tidak percaya nabi mohammad sebagai rasullullah, Allah yang maha esa tidak beranak dan tidak diperanakkan.

    ini golongan ketayap putih dengan bangganya boleh pulak cina kafir potong lembu sama-sama. kafir tu baru balik main dengan ah moi atau ah chan. dah tu ihkhlas ke niat mereka?.

    1. Lol… orang bukan islam tak najis la bai… diorang boleh je keluar masuk masjid asalkan takde hadas yang nyata…

  5. ya Allah selamatkan tempat suci kami dari di masuki dajjal bermata satu yang datang membawa makanan/duit/atau apa apa yang boleh menterbalikkan iman kami.

    yahudi, dajal laknatullah sudah samapi tahap memberi daging korban kepada kami orang islam yang dipandang hina sehina-sehinya.. hanya berlaku di malaysia kafir laknatullah memberi daging korban disaksikan oleh pas dengan bangganya..

  6. now she does not even bother with tudung /tutup aurat! Sudah jadi orang kuat. Ada Cina sokong, kini nak raut undi Melayu pula.

  7. Something weird about all the pictures. Only the Dapsters ladies are smiling happy happy. The recipients look glum, macam dipaksa. Correct me if I am wrong. Maybe my imagination.

Comments are closed.