Posted in Evangelista Bintang Tiga

Punya jahat GdL yang kenakan Mukhriz pagi tadi

GdL =  Gunting dalam Lipatan

Selain The Malaysian Insider telah memfitnah Mukhriz, beliau juga dikenakan di Facebook akaun palsu.

Laporan http://www.tv9.com.my/beritatv9/news-umno/Nafi_Dakwaan_Jawatankuasa_Disiplin_Umno_Ke_Atas_Datuk_Mukhriz.html#.UmKPW1OAH0s

“Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin hari ini menafikan mengeluarkan kenyataan yang dibuat dalam satu akaun Facebook mengenai dakwaan adanya keputusan jawatankuasa disiplin Umno ke atas Datuk Mukhriz Mahathir.

Tan Sri Muhyiddin yang juga Timbalan Presiden Umno menegaskan akaun Facebook itu bukan milik beliau dan beliau telah meminta Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia, SKMM menyiasat akaun Facebook itu.

Akaun menggunakan nama Tansri Muhyiddin Yasin dengan perkataan Tan Sri dirapatkan dan ayah Tan Sri Muhyiddin Yassin mempunyai satu ‘S’ dan bukan dua ‘S’.

Dalam kenyataannya itu, Tan Sri Muhyiddin turut menafikan akaun Facebook itu adalah milik beliau.

Akaun Facebook itu dikesan memuat naik kenyataan pada pukul 8.30 pagi tadi yang menyebut Datuk Mukhriz telah disingkir daripada percalonan Naib Presiden Umno.”

Muhyiddin Yassin - Facebook 2013-10-19 22-04-19

Perbuatan mengenakan Mukhriz dengan menyalahgunakan nama TPM adalah begitu keji sekali.

Begitulah fiil makhluk-makhluk perosak yang bermaharajalela di alam siber dewasa ini — terlalu jahat.

Saya pun pernah dan terus menjadi mangsa kempen fitnah di ruang maya.

Diulangsiar di bawah sekerat tulisan saya beberapa bulan awal pada 22 Jun 2013 tentang pencacai-pencacai yang kuat memfitnah itu.

***  ***  ***

Stop it, MCA!

.
<quote>

“STOP IT, MCA! Stop pandering to your bloody backstabbers nesting in The Sneaky Star and running their slimy, backstabbing political blogs.

Dismantle those bloody anonymous blogs now because – face it, lah – they no longer serve any purpose — you are already politically wiped out. MCA, you’re Dead. Dead as a dino.

The least you can do is to desist from feeding your filthy Fitnah beasts who pass themselves off as writers and editors. Their inherent nature (memfitnah dah menjadi darah daging evangelista, kalau tak fitnah bukan lagi evangelista) is akin to the Evangelista Bintang Tiga who slander and fabricate lies all the time.

You, MCA, are surely better than that but you have stupidly let The J-Star drag you into the gutter and dragging the BN along with you both.

Patut ditendang keluar sahaja si biawak hidup yang menjadi beban membawa maut kepada BN ini.” <unquote>

***  ***  ***

Duri dalam daging

Saya rasa ia bukan orang PAS mahupun orang PKR yang kenakan Mukhriz. Maka wajar makhluk yang bertanggungjawab itu digelar sahaja si Gunting dalam Lipatan ataupun ‘GdL’ sepertimana yang saya sebut dalam tajuk posting di atas.

Masalahnya sekarang, modus operandi perbuatan kenakan Mukhriz membayangkan unsur-unsur paling celaka dari Umno bersekongkol dengan anasir-anasir paling jahat dan paling licik Evangelista Bintang Tiga yang kerja mereka siang malam memfitnah.

Soalan ‘What kind of people are they?’ bukan pertanyaan olok-olok tetapi sebaliknya perlu diberikan perhatian berat.

Mereka jenis yang langsung tidak kenal batasan dan sanggup membuat apa sahaja asalkan menang.

MOHON

rakan-rakan blogger tolong berhenti daripada terus memberi sokongan kepada blog pemfitnah anon Stop the Lies.

Author:

I have no Faceook or Twitter.

20 thoughts on “Punya jahat GdL yang kenakan Mukhriz pagi tadi

  1. Dah kalah, udah la. Perangai ni serupa Bang Non jugak. Dah kalah mengamok pulak. Apesal tak tuduh blackout pulak.

    1. Note that I do not believe the biawak commenter ‘douche’ above – who uses the fake e-mail address lancao@yahoo.com – is a Malay despite his using BM in his comment.

      This same commenter has previously used the provocative pseudonyms ‘CinebengSakai’ and ‘fuck Malay asshole’.

      He exemplifies the danger that I’m warning about with regard to the content in Stop the Lies and what kind of Iguana Eng species they are.

        1. re: end of times

          The insignifant MCA will either implode or diminish into nothingness.

          Umno is the Titanic sailing to hit the iceberg with the line-up that they’ve chosen, particularly the culprits who have brought the election campaign to a new low.

  2. Helen,

    More importantly, UMNO must kick MCA out from BN. obviously, MCA refuses to change. The only thing it does is becoming another “DAP’ within BN.

    A political party must earn its place. just like UMNO battles in Malay heartland to stay relevant, MCA must do the same. instead, MCA battles UMNO by becoming another DAP.

    So, why on earth MCA is still allowed to contest in Malay areas?

      1. Mlaysian,

        So the only alternative is for UMNO to lose seats where it allows MCA to contest in Malay areas

      2. Perbuatan MCA meluluskan usul untuk mengecam seorang pemimpinnya hari ini, bagi saya adalah satu tindakan paling keji yg pernah dilakukan oleh sebuah parti kepada ahlinya.

        Bila UMNO membuang AI, ia disusuli dengan tuduhan yang kemudian dibawa ke mahkamah. Makna kata, tuduhan itu dapat dijawab dan dibela oleh AI dan pasukan peguamnya.

        Tapi hari ini, pemimpin yg akan dikeji secara terbuka tersebut umpama sedang dipasung di atas pentas dengan mulut bertampal.

        Kalau ya pun benci kepada beliau, takkan lah tak boleh nak di ingat sedikit tentang jasanya kepada parti dan kepada negara. What kind of a president are you Soi Lek???

        Yang lebih saya heran, apa Pengerusi dan Timbalan Pengerusi Barisan Nasional sedang buat? Tengok aje???

        Biawak hidup is about to bring more embarrassment to BN and they couldn’t do anything?

    1. re: “The only thing it does is becoming another ‘DAP’ within BN.”

      That’s what Mukhriz said too.

      MCA retaliated by calling Mukhriz a “racist”.

      1. What evidence do you have that it is the MCA/Star/etc behind these poison pen propaganda aimed at Mukhriz? More likely they came from within UMNO itself. Mukhriz was contesting against Zahid, Hishamuddin Hussein, Shafie Apdal, Ali Rustam and Isa Samad, all of which have an agenda to make sure they win and the others do not.

        Backstabbing and poison pen propaganda has been and is an UMNO classic.

        1. re: “What evidence do you have that it is the MCA/Star/etc behind these poison pen propaganda aimed at Mukhriz?”

          I never said MCA/Star is behind the Mukhriz sabotage.

          What I’m saying is that Stop the Lies is a Scissorati blog.

          I’m also saying that some quarters will stop at nothing including what they’ve just done to Mukhriz, and separately, the smear campaign against me as well as the character assassination and hatchet jobs against other critics of Lim Guan Eng such as against the Consumer Association of Penang president S.M. Mohd Idris, against Tunku Aziz, etc.

          My point is the parallel between how low these people can go in their deviousness and deceit.

          1. It is likely the anti-Mukhriz propaganda is coming from within UMNO. But if you want to focus your bashing on the MCA, The Star, the pro-MCA Stop The Lies blog and the Malaysian Insider, go ahead.

            Even with the predictions, opinion polls, and comments we have been hearing, the result was a thumping victory for Khairy and a loss for Mukhriz.

            Najib has furthered his aims of consolidating power. For now, he has fended off the Mahathir onslaught.

            1. re: “It is likely the anti-Mukhriz propaganda is coming from within UMNO.”

              I don’t deny what you say.

              Isn’t interesting to note that within Umno and in the very offices of the Menteri-Menteri Umno, there are now Dapster-Scissorati Special Officers.

              1. I have heard grousing’s about possible spies, ‘Manchurian candidates’, and agents in government departments, GLCs, and bureaus. But the accusation is these alleged agents are people from PAS or PKR.

  3. I have this bad feeling that rakyat will punish UMNO in next GE for this backstabbing, ugly internal politicking. I mean who among the youngsters would want to associates themselves with this kind of political party? But then again judging by the way things are going, may be they deserve it.

    1. re: “who among the youngsters would want to associates themselves with this kind of political party?”

      KJ’s boys and his Scissorati’s BFFs?

      1. Oh, I forgot. The 19-year-olds to whom The J-Star is giving a year’s free subscription of their e-paper.

    2. Re. I have this bad feeling that rakyat will punish UMNO in next GE for this backstabbing, ugly internal politicking.

      and the Malays will live HAPPILY EVER AFTER under DAP right?

  4. A breakaway from UMNO2 to UMNO3 ought to happen without delay if the original UMNO DNA is to be preserved.

    1. I think there was tolak ansur and bertimbang rasa. If not, a multiracial Malaya would not have been formed.

      In the 1950s, there was no Malay middle-class like we see today. Malays who were padi farmers, fishermen and rubber smallholders were poor.

      Despite their own poverty, the Malays agreed to allow the non-Malays to become full-fledged citizens. This is not the behaviour of “racists”.

Comments are closed.