Posted in Evangelista Bintang Tiga

Bajungu!! Sasaran Cina sifar (“zero Chinese”)

Komen Forrestcat @ 2013/10/25 at 2:05 pm

Guan Eng’s purple shirts and personality cultism - Helen Ang 2013-10-25 14-14-26

Bajungu merujuk kepada “baju ungu” atau Purple Shirts — pasukan peronda Lim Guan Eng and panglima-panglima DAPnya (lihat gambar bawah).

Brownshirts pula ialah pengikut-pengikut Hitler zaman dulu manakala Red Guards adalah pengganas komunis Mao Zedong. Dalam bahasa Cina, Red Guards ialah hong wei ping yang mengingatkan kita kepada RBA, iaitu tentera (siber) bertopi merah DAP.

Pemimpin maksum, pengikut fanatik

Ciri diktator, umpamanya Pol Pot dan Mao, adalah mesti mempunyai gerombolan pengikut taksub gila (fanatik) banyak membawa kemusnahan kepada rakyat marhaen yang sebangsa.

Yang mati dan menjadi mangsa Mao Zedong adalah orang Cina; yang mati dan menjadi mangsa Pol Pot adalah etnik Kemboja-nya sendiri; dan yang mati disiksa dan dibunuh Chin Peng pun ramai yang terdiri orang Cina.

Renungilah: Orang yang paling fanatik di Malaysia siapa?

Bajungu
BAJUNGU (baju ungu)

Kata Puan Speaker: “Zero Chinese”

Satu bangsa, satu budaya, satu agama

Kelak hanya akan ada Bangsa Malaysia sahaja mengikut acuan Evangelista Bintang Lima.

Tweet Hannah Yeoh (bawah): “If u have to ask, there were no Malays elected into the CEC. No Indians too. And zero Chinese. All 20 Malaysians”.

Hannah Yeoh (hannahyeoh) on Twitter 2013-10-02 11-06-33

Satu budaya

Gambar kain rentang ucapan “ikhlas” Selamat Hari Depavali (sic) – pun salah dieja oleh Hannah Yeoh – tidak menunjukkan dia memakai sari atau apa-apa hiasan India pun.

Sebaliknya ucapan Selamat Hari Raya Puasa oleh Ahli Parlimen Kelana Jaya beserta si Adun Subang Jaya memaparkan kedua-dua mereka memakai baju Melayu.

hannah deepavali

Maka politikus pembangkang evangelista memang sah mengakuri bahawa satu-satu budaya yang diiktiraf di negara kita mestilah budaya Melayu sahaja. Yang lainnya ditolak mentah-mentah.

Akan tetapi apa itu budaya Melayu akan ditentukan Dapsters seperti juga siapa Melayu ditentukan mereka (contohnya di kacamata DAP, Zairil Khir Johari adalah seorang Melayu manakala Dr Mahathir Mohamad bukan).

WongChen hari_raya_aidilfitri

imokman @fendyhasni Insya-Allah

Satu agama

Politikus evangelista gigih mendesak penganut agama Sikh untuk menuntut kalimah Allah.

Ekoran itu, kepelbagaian agama makin terhakis di Malaysia atas sebab tuhan orang Islam and tuhan orang Kristian sudah berjaya disamakan.

Sassy MP » Blog Archive » Sikhs will use Allah as it is in their holy scripture

Amaran ancaman evangelista

Petikan daripada rencana ‘Kontekstualisasi… ancaman baru gejala murtad‘ (Sinar Harian, 21 Okt 2013)

<Quote>

“… orang Islam yang cuba didakyahkan oleh evangelis Kristian merasakan bentuk penyembahan Kristian, termasuk istilah-istilah yang digunakan, aneh dan ofensif. Oleh yang demikian, kebanyakan evangelis Kristian bersedia untuk menggugurkan apa saja penyembahan yang aneh dan ofensif kepada orang Islam serta membenarkan mereka yang murtad itu (bertukar kepada agama Kristian) untuk mengekalkan beberapa bentuk dan istilah yang biasa digunakan oleh orang Islam.
.
Maka kontekstualisasi adalah suatu strategi pendakyahan Kristian dengan cara mengambil guna istilah dan cara beribadat yang biasa digunakan oleh masyarakat Islam setempat.” […]
.
Segala bentuk keganasan jelas tercatat di dalam kisah-kisah eksplorasi mereka di atas nama menyebarkan agama Kristian di samping mencari kegemilangan sambil merompak kekayaan dunia baru yang mereka takluki. Ini disebut sebagai ‘gold, glory and gospel’.
.
Kini gerakan evangelis Kristian masih berterusan dengan agenda yang sama, melalui pelbagai ragam dan rupa serta strategi yang baru. […]
.
Evangelis Kristian sememangnya mengguna pelbagai helah dan kaedah pemurtadan untuk mengaburi mata umat Islam. Negara kita pernah pada satu ketika dahulu digemparkan oleh satu peristiwa di mana sebuah pusat tuisyen telah melakukan aktiviti untuk memurtadkan anak-anak Islam yang belajar di situ.
.
Selain daripada itu, salah satu kaedah pendakyahan lain yang dikesan ialah melalui sukan termasuk menganjurkan latihan  bola sepak.  […]
.
Tuntutan untuk menggunakan kalimah ALLAH oleh evangelis Kristian adalah satu contoh terbaik bagi menjelaskan strategi Kristian dalam memperdayakan umat Islam. Ianya adalah salah satu strategi kontekstualisasi yang telah kita bicarakan awal tadi.
.
… umat Islam mesti diberi pendedahan dan penerangan tentang segala tipu helah dan perancangan jahat gerakan evangelis yang ingin memurtadkan kita semua. …yang paling penting ialah umat Islam sendiri harus bersatu menentang taktik-taktik halus gerakan evangelis Kristian dan bukannya bersengketa sesama sendiri dan menjadi alat mereka.”
.
<Unquote>
Makan di meja pun Puan Speaker bertudung
Makan bersama di meja pun Puan Speaker bertudung

Spesi Iguana Eng

Rencana yang dipetik di atas tentang tipu muslihat evangelista adalah hasil temubual wartawan Sinar Harian Nurul Riduan Nor Ashaha dan Zulfadhli Zaki dengan Abdul Karim Omar, setiausaha agung Muafakat.

Penjelasan beliau tampak menepati sifat-sifat biawak salin kulit evangelista DAP yang sanggup:

  • menggugurkan apa saja (pengenalan bangsa, nazab/nama India bapa)
  • mengambil guna istilah dan cara beribadat yang biasa digunakan oleh masyarakat Islam setempat (bertudung, naik turun masjid, mengucap “Insya Allah”, menyertai sahur dan menganjurkan majlis berbuka puasa walaupun bukan Muslim)
  • rakus dengan Gold (mengejar wang), Glory (gilakan jawatan) and Gospel (mahu memurtadkan umat Islam)
  • melalui pelbagai ragam dan rupa wajah, mengguna pelbagai helah
  • “kaedah pendakyahan lain yang dikesan ialah melalui sukan” — cuba pantau siapa dia Setiausaha Akhbar kepada seorang Menteri yang meskipun seorang perempuan tetapi suka mentweet tentang bolasepak, kononnya peminat

Umat Islam sendiri yang odikal (otat di kepala lulut) menjadi alat mereka. Gejala ini digelar tahalul bahlul PAS. Baik mereka buang jubah dan pakai sajalah bajungu DAP itu.

Author:

I have no Faceook or Twitter.

40 thoughts on “Bajungu!! Sasaran Cina sifar (“zero Chinese”)

  1. Syukurlah.. SATU Bangsa, SATU Bahasa, SATU Budaya.. Soalannya.. Bangsa Apa? Bahasa Apa? dan Budaya Apa?.. Mungkin jika SATU itu merujuk kpd acuan Evengelista dan DAPster maka ia diiktiraf sbg SATU. Tetapi jika SATU itu merujuk kpd Melayu sbg kaum TERAS, pasti akan ada yg meroyan dgn laungan RASIS.

    1. SATU Bangsa, Bahasa dan Budaya definitely does not refer to budaya dan bahasa Melayu, jauh sekali bangsa. Melayu does not exist in their vocab.

      I caught part of an episode on American Street Feast yesterday where the host interviewed a Malaysian Indian. She informed him that she was serving Malaysian Food and that in Malaysia the major ethnic food can be divided into 3, i.e. Indian Chinese and Polynesian. And she proudly served him lacy crepes. To all you culinary-challenged that is ROTI JALA.

      Bloody hell, Helen, I’m now known as Polynesian. Damn, I got to go dig up my grass skirt and coconut bra.

      1. What celebration that we going to celebrate then , not Hari Raya,not Chinese New Year , not depavali ,wold it’s be cristmas with chongsam for the lady .

      2. Watch South Of The Ocean : “They (the chinese) escape to the south because they are desperate. They want to escape as they are hungry in their own land and they think they can get a lot of money in the south and they did” Astro channel 555/575 History/history HD. Let’s see how they try to spin that fact by an orang putih….hmmmmm

        :]sarah

      3. Means… there’s no Malay la in this beautiful land. I have to change my BANGSA tu Polyshit in my IC.

    1. Satu bangsa, satu budaya, satu agama. Kelak hanya akan ada Bangsa Malaysia sahaja mengikut acuan Evangelista Bintang Lima. Tweet Hannah Yeoh : “If u have to ask, there were no Malays elected into the CEC. No Indians too. And zero Chinese. All 20 Malaysians”.

      Seee Beh Seeeow Aah this Ah Yeoh Yeoh.
      Quite likely, this “Cina celup Orang Putih” still has relatives who splurge on expensive paper Bungalows, Jumbo Jets, and Dollar Bills … to speedpost to their deceased loved ones (who by now really have no use for their vainglorious superstitions).

      Malaysia is not a Chin Peng-inspired DAP melting pot version of neo-Capitalism. Please let the Indians, Chinese, Malays and others raise their hands to be counted, and profess what you believe about God on High and Human Nature!

  2. Tiap tiap hari merepek pasal isu sama. Tak letih ke? Apakah isu yang dibangkitkan tiap hari ini akan menolong dalam isu perpaduan?

    What’s the difference between you and the DAPsters? Frankly, what are your motives? To make the Malays hate the Chinese even more? and vice versa?

    1. re: “Tiap tiap hari merepek pasal isu sama. Tak letih ke?”

      Tiap-tiap hari engko buka blog saya ni buat apa? Kalau dah letih, you gi saja ke laman SJ Echo.

  3. JStar is very sneaky. Do you know they highlight so much on the GST but they totally did not talk about the individual and corporate tax reduction? And the highlighted on the removal of sugar subsidy.
    http://www.thestar.com.my/News/Nation/2013/10/25/budget-2014-gst.aspx

    and
    http://www.thestar.com.my/News/Nation/2013/10/25/budget-2014-highlights-PM-speech.aspx

    They purposely forgot this part from the budget speech.

    Click to access bs14_en.pdf

    “Individual income tax rates be reduced by 1 to 3 percentage points for all tax payers to increase their disposable income. With this measure, 300,000 persons who currently pay income tax will no longer pay tax. Generally, families with monthly income of RM4,000 will no longer have tax liability. Other existing tax payers will also enjoy tax savings; and” (page 25)

    And read more in other pages Helen.
    Conclusion: They want to show that the Federal Government is so “evil” that they introduce more taxes and make sugar expensive. The tax drop is kept silent.
    You have to expose this.

    P/S When Ajib Gor announced the increase in Real Property Gains Tax and the RM1 million mark for foreign purchases, you should see the air muka of my beloved Tokong and Daddy….

  4. You gotta see this on IMOKMAN
    Steven Sim ‏@scheekeong 1h
    PM copied @CMLimGuanEng in this one-min price of property for foreigners increased to RM1mil.In Penang,RM1mil for… http://fb.me/3044f2FuJ

    Retweeted by Ong Kian Ming

    Hahahaha. Padan muka.

  5. And Kak Helen. The PM has listened to you. Congrats

    “Development of Malaysian Indians
    184. It is said that kindness should be reciprocated with kindness. I would like to thank all Malaysian Indians who supported the Barisan Nasional Government in the 13th General Election.
    185. The Government will continue to focus on the development of Malaysian Indians so that they are part of mainstream development. For this, the Government will allocate RM100 million for enhancing education performance and skills training, including RM28 million for early education programmes, involving 176 Tamil pre-schools and i-Sinar programmes.”

    Click to access bs14_en.pdf

      1. IMO, Najib should give more, at least another RM50 million, but I believe the other training and education incentives such as vocational and industrial training should also benefit Indian youths.

        1. Just a thought: What if the PM puts the RM100m skills training fund for Indians into the hands of the Youth and Sports Minister and his KBS team? Wakakakakaka

          1. The Indian should ask for a special council under JPM to monitor this based on allocation, distribution, enforcement and monitoring. Based on previous experiences, Diorang Sendiri Yang Akan Kapor Bangsa Diorang Sendiri.

            Meantime, let’s see whether “I am not Indian Actually” community pun sama nak tumpang sekaki. Jenis ni lah yang banyak mengutuk GOMEN 24-7.

            I am happy for all the true blue Indians for this…

              1. Do you know that Scientist has found the world tiniest iguana

                ” A species of chameleon small enough to easily perch on a match head has been discovered on a tiny island off Madagascar, a group of scientists has announced.

                In addition to the discovery of Brookesia micra, now the tiniest chameleon ever discovered, the researchers also announced the discovery of three additional tiny chameleon species.

                Adult males of the B. micra species grow to only just over a half-inch (16 millimeters) from nose to bottom, making them one of the smallest vertebrates ever found on Earth. ”
                http://www.livescience.com/18481-world-tiniest-chameleon-discovered.html

            1. Collective punishment. If 95% of the Chinese persist in behaving the way they do, then it’s unavoidable.

              It’s like this: When Uncle Sam invaded and bombed Iraq and Afghanistan, it made the Muslim world angry.

              The Muslims retaliated with terrorist attacks on American targets. And generally white people were targetted despite the victims not having any direct relationship with the American army or the White House that made the decision to send its American troops to the Middle East.

              Similarly when the Americans lashed out at Arab-looking people following the Sept 11 attack on the New York Twin Towers.

              In both these cases, (1) any American passport holder whether he’s a journalist, e.g. Daniel Pearl, or a tourist, or a contractor in Iraq is considered fair game for kidnapping/killing, (2) any Arab could have been beaten up by the American street mob in the immediate days post 9-11.

              Collective responsibility. The American passport holder who is the collateral damage (Americans are hated) is held responsible for the actions of his government.

              What we’re witnessing now is the Chinese in general being held responsible for the behaviour of the DAP (more specifically the evangelista politicians who are Guan Eng’s coterie).

              1. Re. What we’re witnessing now is the Chinese in general being held responsible for the behaviour of the DAP (more specifically the evangelista politicians who are Guan Eng’s coterie).

                The question is what’s next for the Chinese? Where do they go from here?

                1. The below articles appear the same day. Although the later is in reference to Singapore scenario, being bias that I am towards J-star, it may have been placed there as some sort of subliminal message to the Chinese at large in Malaysia.

                  The question is can the Chinese afford to boycott and in what way or industry, without having fear that it will backfire at them?

                  1, Kedah tak tutup peluang kaum Cina

                  Yan: Menteri Besar, Datuk Mukhriz Mahathir, berkata kerajaan negeri tidak pernah menutup ruang serta peluang masyarakat Cina di Kedah, sebaliknya pintu kerjasama sentiasa terbuka walaupun undi mereka dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) tidak berpihak kepada Barisan Nasional (BN).

                  Justeru, beliau yang juga Pengerusi BN Kedah melihat Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Limau 4 November ini, sebagai medan terbaik untuk masyarakat Cina terutama di kawasan itu, membuktikan sokongan kepada BN.

                  http://www.bharian.com.my/articles/KedahtaktutuppeluangkaumCina/Article/

                  Versus

                  2′ Boycotting for change

                  This mass action is aimed at recruitment advertisements that discriminate against Singaporeans in favour of foreigners.

                  A NEW trend may be establishing itself in Singapore’s current affairs. Impatient citizens who feel the authorities are too slow or reluctant to act strongly against discriminating employers are attempting consumer boycotts to speed up changes.

                  http://www.thestar.com.my/Opinion/Columnists/Insight-Down-South/Profile/Articles/2013/10/26/Boycotting–for-change.aspx

    1. I supported that too.. So there willl be less gangster in the future when the Indian community focusing in education..

    1. Its a manifestation of the malaysian chinese desire to wrestle Malaysia from BN or take Penang as their exclusive dominance, I believe behund us they desire Penang to be kicked out and become another island state like Singapore, having ypur own hit squad is a small step, but a giant leap for their ambition. I believe the govt should keep tabs on such voluntary forces by irresponsible political parties, even PAS Amal unit is seen as potential suicide squad and bashing women who dont wear tudung in the name of their Ayatollah Prophet Nik Aziz.

      1. To clarify, I have acquainted a PAS Amal squad, they like to circulate videos of Syrian and Hamas fighters blowing up buses and stuff and videos of Pattani gunmen shooting Buddhist monks and Thai policmen.

        Such an unregulated uniformed unit, run by Politicians, especially PAS politicians who think from their lutut/dirty goatees, you have no discipline, when you have no discipline, you dwell on extremist ideas.

        The Bajungu and PAS Amal squad are seed of potential insurgency in the future, pray I do not live when they started burning books like the Red Guard or blow up buses like our women-beating Arab terrorist friends.

        1. I treat both the bajungu guards and the Amal suicide squad with extreme prejudice. I have personally seen the ‘extremist’ side of Amal members, at least one that I know. I don’t know how the bajungu think as I don’t know one but looking at their leaders, their attitude is probably just as destructive.

          By PRU14/PRU15, Malaysian demographics would be charged with youth as the baby boomers from the 80s/90s become mature, these demographic group are less docile than our generation and the previous, and charged with ideas from the internet, Arab Spring.

          Should BN win PRU14 and PRU15, the Bajungu and PAS Amal Suicide Squad may have enough hot blooded youths willing to attempt a Thai style coup de tat aka red vs purple shirts.

          If the Federal Government and the Opposition continue to become combative with each other, the political stalemate will undergo a bloody period for sure to change the status quo due to the complexity of our ethnocentric political cleavages.

          I’m not predicting things will get worse very badly, but really things have gone worse with relation to ethnic relations, and that can’t be leading to 100% good things in the future despite guaranteed economic growth and achieving the developed country threshold of $15,000/capita by 2020.

          Right now, animosity between Malay and Chinese online are very much more open and provocative. There will be a time, when the fight will become physical. On the other hand, there is also internal conflict between the normal Malays, greedy liberal Malays and the delusioned Talibanized Malays (PAS,ISMA) which would destabilize the Malay power structure that has been a source of political stability.

          I dunno, I have reached a point of my life where the progress of politics will not affect me much unless this country erupt into civil war and my EPF/savings/pensions evaporated after being nationalized by the reckless DAP Finance Minister or a stupid incompetent PAS Finance Minister.

          It will be up to the next generation to steer the country. I’m just a normal citizen and part time keyboard citizen.

      2. Well thanks to Ajib ko, Tanjung Pinang will be populated by more Melayu. The tsunami washed away the Melayu kampung and replaced by the super rich and sombong Chinese and foreigners.
        We look foward to Breeza dropping in price!

        1. Erghhh..I have no desire to live or retire in Penang, overcrowded and overdeveloped, Penangites sorry to say are the worst and most selfish drivers, they can have that Island as their obscure lala land.

  6. kesian the developer. itu pemaju mati lah asyik nak jual rumah kat orang asing.

    kesian lim guan eng. sekarang rakyat penang boleh lah beli semua rumah yg nak jual kat orang asing yg tak laku kalau mampu. lepas ni tokong lim kena cari funder baru nak buat tunner. pemaju tak jadi la nak buat reclaimation..beasr besaran..

  7. Helen, when i see the DAP poster during the Ramadan and Hari Raya Puasa in my area (Gelang Patah) to wish the Malays Hari Raya, I don’t even seen that LKS and Dr. Boo wear Baju Melayu. They only wear white shirts. Only some DAP members such as HY and OKM likes to act Melayu.

    1. And that’s why Dr Boo is the target of the KOBAN (Knock Out Boo and Norman) campaign. Norman is the Johor DAP deputy chairman.

      Dr Boo – who doesn’t wear baju Melayu in his Raya posters – and Norman (who refuses to jilat bontot like OKM does) both don’t toe the DAP 3.0 line set by the evangelistas. Both may be ousted when their party holds the election for state office bearers.

      DAP Kedah chairman Lim Guan Aik has already been removed and replaced with Zairil Khir Johari and the chairman of DAP Malacca is at loggerheads with the Lim cartel as well.

Comments are closed.