Posted in Papa DAPster

Disuruh si tikus baiki labu

The Malaysian Insider kelmarin memohon maaf kepada Tun.

http://www.themalaysianinsider.com/rencana/article/permohonan-maaf-kepada-tun-dr-mahathir-mohamad-the-malaysian-insider
http://www.themalaysianinsider.com/rencana/article/permohonan-maaf-kepada-tun-dr-mahathir-mohamad-the-malaysian-insider

Sebelum itu seminggu awal pada 19 Okt, portal pemfitnah tersebut telah terpaksa memohon maaf kepada Mukhriz.

Perbuatan memfitnah sudah menjadi darah daging pihak Firsters.

Kerosakan hasil daripada fitnah TMI ke atas anak-beranak Mahathir akan meninggalkan kesan buruk yang berpanjangan mahupun portal tersebut menyiarkan permohohan maafnya yang bena tak bena itu.

Baca juga:

Rosmah ad an inside job, Mukhriz likely next

gengSTAR

Niat jahat suratkhabar Firster

Begitu senang mereka menipu dan lepas itu pula, senang-senang sahaja memohon maaf.

Selain sengaja memalit lumpur pada nama baik orang perseorangan, fitnah adalah peninggalan atau legacy gaya politik pembangkang yang menghancurkan asas perpaduan negara.

Penglibatan Scissorati MCA dengan fitnah yang disebarkan di alam maya patut juga disiasat oleh badan-badan penguatkuasa kerajaan.

Segala pembohongan, putar alam dan tuduhan dibuat dengan sewenang-wenangnya oleh mereka

leeyouhinchurolandhannahyeoh

Kroni-kroni Papa Dapster

Lim Guan Eng telah mengarah CEC membentuk jawatankuasa rekonsiliasi untuk “memupuk perpaduan parti serta meningkatkan semangat setiakawan” sebagai proses penyelesaian ke arah mengatasi persengketaan dalaman DAP.

Leader Dear memaklumkan melalui satu kenyataan akhbar hari ini bahawa anggota-anggota CEC yang berikut telah dipilih untuk mewakili jawatankuasa perdamaian yang disebutkannya.

Tony_Pua

1. YB Tony Pua akan mempengerusikan jawatankuasa bagi Pulau Pinang, Kedah, Perlis, Kelantan, Terengganu, Perak dan Pahang

Zairil_Khir_Johari-FZ

2. YB Zairil Khir Johari

AriffinOmar

3. Senator Ariffin Omar

Liew Chin Tong

4. YB Liew Chin Tong

teo-nie-ching

5. YB Teo Nie Ching

Semua ahli jawatankuasa di atas adalah merupakan KRONI Lim Guan Eng!

Kemelut di DAP Kedah pun timbul daripada penyingkiran pengerusi negeri oleh CEC dan digantikan orang lama itu dengan anak emas diktator, iaitu Zairil.

Tup tup di sini Zairil pula yang dilantik sebagai ahli jawatankuasa yang dipertanggungjawabkan untuk meleraikan kekusutan. Nampak sangat ada percanggahan kepentingan (conflict of interest) kerana tidak mungkin Zairil mampu menjadi pendamai kerana pertelingkahan melibatkan dirinya sendiri.

Justeru itu, pembentukan jawatankuasa rekonsiliasi adalah sekadar sandiwara sahaja untuk mengaburi mata khalayak umum.

Sebenarnya cara Dinasti Lim menangani masalah dalaman parti adalah umpama tikus membaiki labu.

Dan ianya ikon evangelista DAP yang selalu mencemuh pemimpin Umno sebagai “low class” … What kind of people are they?

Another low class BN MP! hannah

Anda mungkin meminati:

Ish, ish, ish, Kelab Penyokong Umno pula yang meroyan

Author:

I have no Faceook or Twitter.

33 thoughts on “Disuruh si tikus baiki labu

  1. [YouTube]

    “The superior person must set a virtuous precedent while the inferior individual must emulate the exemplary behaviour. Never forget to reciprocate the kindness of another.”

    Confucius might have also advised:
    “Rats shouldn’t try mending pumpkins”

    “Jikalau tamak membetulkan barang yang tiada difahami, akhirnya jadi semakin rosak.”

  2. Pak Mukriz patutlah saman. Sue in court and donate all the pampasan to the poor in Kedah. Macam ini lelaki Melayu jati. Tunjukkan bahawa journalist kena berhati2 bila tulis artikel. Saman!

      1. Islam1st,

        It is not a matter of too proud. It is just the character of a Malay not to create a scene. sometimes that is the best attitude. sometimes it is simply detrimental as “puak puak komunis” will only learn the hard way. But as “saman menyaman” is not in books of great statemen, then this useless media has a field day slandering UMNO again and again.

        Now imagine the situation is reversed. Imagine UMNO leader said ROS is ‘anjing” when the government of the day is DAP. I know already the response from Guan Eng. He will make sure UMNO “diharamkan’.

        1. quote,” It is just the character of a Malay not to create a scene”.unquote.

          Aku tersenyum lebar baca ayat tu, shamsul.

          Obviously there are exceptions; the deluded Anwar came to my mind, naturally.

          1. Setem,

            Anwar is the worst Malay politician whom I know.

            He is a ‘spent force”. It is a tragedy to see an old man simply refuses to accept Qada and Qadar. He is not destined to be the prime minister.

            “Tapi masih tak sedar diri lagi”.

            1. Mintak untuk celah sikit …

              re: “Anwar is the worst Malay politician whom I know. He is a ‘spent force’.”

              Takpe. Ada Anwar 2.0, heh heh heh.

        2. I feel these are the characters of the Malays that we should abandon. Buat macam LKY buat pada JB Jeyaratnam, saman sampai bankrap, sampa dia mati pun tak habis bayar hutang.

          The problem the Malays is pemaaf orangnya. Lembik and easy for others to be manipulated. Others can throw a fitnah, then mintak maaf and things will remain the same and they will repeat another fitnah again, and the Malays will be angry again. Sampai bila dia orang nak belajar.

          Once a while we must show our strong character. Once the Malays sudah mengamuk, it is already too late.

          1. Re. Others can throw a fitnah, then mintak maaf and things will remain the same

            That is their MO actually, to create the negative perception, then apologize. The point is the public only remember the negative perception and it lingers in their mind for a long time, and they will certainly overlook “the apology part”, the damage has been done.

            Fyi, that’s how it works…

          2. Easily manipulated? You mean like how najib and isa samad manipulated and bulldozing on Felda’s listing and investments?
            Yup, agree with you, easily kow tim and manipulated!

            1. Easily manipulated? You mean like how lim guan eng and khalid Ibrahim manipulated and bulldozing on Bayan Mutiara, Undersea Tunnel and Talam scandals?

              Yup, agree with you, easily kow tim and manipulated! Unfortunately you mata sepet prejudice DAP scums could only see from one eye and blind from another eye of yours.

              1. Yup, similar with you, I can’t see anything good with BN except budget deficit year after year, getting more and more severe each year.

                1. Re. except budget deficit year after year, getting more and more severe each year.

                  ROTFL

                  Like this you mean?

                  1. Penang FDI

                  Investments in Penang fall 73 per cent

                  “If we compare 2010’s foreign investments of RM10.45 billion with last year’s RM1.13 billion of foreign investments , we see a drop of about 90 per cent.

                  http://www.nst.com.my/nation/general/investments-in-penang-fall-73-per-cent-1.239578

                  2. Penang Deficit

                  i. Penang CM told to explain deficit Budget

                  “GEORGE TOWN: Penang MCA Youth chief Tan Hing Teik (pic) has taken the Penang government to task for its deficit state Budget 2013.

                  He called on Chief Minister Lim Guan Eng to explain why the state government had failed to table a surplus Budget which would have instilled investor confidence in Penang.

                  “During the state assembly last year, the state Budget tabled by Lim showed a deficit of some RM260mil — that’s the second highest state Budget deficit in the country.

                  “Penang came behind Kedah which tabled a Budget deficit of RM460mil.

                  “This gives a very bad impression to investors and it will deter them from coming to do business in the state,” he said at a press conference here yesterday.”

                  http://www.thestar.com.my/News/Community/2013/01/10/Penang-CM-told-to-explain-deficit-Budget.aspx

                  ii. Will Penang go bankrupt with a deficit budget?

                  Penang BN has warned that the state will go bankrupt if it continues with a deficit budget as it has done in the previous two years. State BN Youth vice-chairperson Tan Hing Teik said that the Pakatan Rakyat cannot run a state by continuing to announce deficit budgets

                  http://www.malaysiakini.com/news/218483

                  1. Penang FDI drop, Penang Deficit year after year, Penang going bankrupt???

                    Haiya, these cant be true. These wont happen lar coz CM Tokong Lim is DAP Gomen wat. DAP can do no wrong. DAP never corrupt.

                    If the accusations are true, then I suspect Tokong Lim is a BN stooge, right Coolies? You have a better theory?

                    1. Wait the following also must be UMNO’s fault:

                      1. Singapore central bank loses billions as currency soars

                      Singapore’s central bank posted a S$10.61 billion ($8.39 billion) net loss in its last fiscal year .. [YouTube]

                      2. Temasek Holdings makes $4.6Bil loss one of the worst investments – Faber Report

                2. Is that all your hypocrite head could response? You mean you dunno anything about Bayan Mutiara, Undersea Tunnel or Talam? How about Kancil Car Park? Need bigger listings dude?

                  …getting more and more severe each year? Ya rite, time for you to pack your bags and migrate to America or Zimbabwe. Heard they are doing much better than us.

  3. Kebaikan saman DAPster
    1. DAPster kurang duit untuk spekulasi hartanah. Rakyat biasa dapat beli rumah dengan lebih murah.
    2. DAPSTER kurang duit untuk bagi zakat 10 percent. Depa kurang duit nak kacau orang Islam
    3. Maruah orang Melayu dilindungi
    4. Kejahatan DAPSTER dapat ditonjolkan di khalayak ramai termasuk di media asing
    5. DAPster akan takut. Penyokong mereka chicken shit punya.
    6. Burung kotek Ubah tak laku.
    Kawan2 boleh tolong isi

    1. 7. Saya setuju semua di atas. Taklsh perlu risau tentang DAP. Mereka pakai baju DAP dan kita boleh nampak sifat rasis prejudis bongkak samseng mereka. Ketua mereka kan Tokong.

      8. Yang perlu dipercepatkan ialah kasi MCA and possibly Gerakan mampus segera. Sebab mereka ini Gunting Lipatan, Api dalam Sekam dan Musang Berbulu Ayam yang tak ubah seperti DAP pakai baju BN. Fullstop.

      9. Jika tolak % pengundi Melayu dan India yang memberi undi kepada MCA dan Gerakan pada pru13, agaknya tinggal berapa kerusi yang parti2 Gunting dan Musang ini menang? Jangan ketawa, penyokong Encik Chua soil Lek tolonglah beri jawapan.

  4. To determine whether a people is of low or high class, don’t just take their word for it. Normally high-class people have enough finess not to tell the whole world that they are but it is those of the gutter class that are devoid of shame to declare that they are otherwise. Inferiority complex comes to mind.

    1. High class, low class ni semua amalan mereka dari keturunan yang praktis sistem kasta. Hmmm betina ni dah berjangkit, anak2 dia memang dah tak boleh lari lagi, DNA tetap sama DNA ayah. Agaknya siang malam duk pikiaq tak kehabisan cari jalan macam mana nak rubber DNA isssh!

      Pelik juga macam mana seorang yg dgn sebegitu mudah gemar mengaibkan orang lain dlm tweeter dengan sewenang2 mengaku diri dia sebagai seorang preacher Agama Christian?

      Macam preacher olok2 aje betina ni! (Kalau nak bandingkan dgn nuns yang mengajar saya dConvent dulu – amat memilukan).

      1. Apek2, Aso2 dan Amoy2 yang suka olok olok masuk keluar masjid bertudung dan berkopiah, Deepavali nanti jangan lupa kenakan dhoti pendek (without shirt) and sari.. But sari make sure you use blouse inside!

        O ya.. for Deepavali is DAP going to organize any open house in Batu Cave or not? Tolong kasi post and share gambar2 you semua duk posing dengan sami2 disana Okay?

      2. Preacher of the City Harvest kind. They don’t have to till the fields in the kampungs. They scrape a percentage out of the city sleekers’ paychecques. PAS pun macam tu juga. Tapi kampung-class sikit. They pass the tin biskut around during their ceramahs.

        1. re: “They scrape a percentage out of the city sleekers’ paychecques.”

          Bukan sedikit tu. 10 peratus wa lau wei ‘zakat'(evangelis) hanya dengan menjaja air liur dan menjanjikan syurga.

  5. the problem that I can see with BN’s politico is they always, always, always demand for apology instead of suing. We all know that their (these news portal) apology is cheap. So why bother? Just sue their ass off..that’ll at least make them be extra careful.

    Do you think their readers will change their mind after seeing the apology note? I doubt it. The first print has already been shared and circulated via fb, we’re not gonna see this apology being circulated.

Comments are closed.