Posted in Evangelista Bintang Tiga

Khairy jilat apa?

BAWAH: Gambar profil Twitter @khairykj

“Leader of BN and Umno Youth” itu sedang menjilat … benda apa itu? (klik untuk besarkan)

Entahlah.

Khairy Jamaluddin (Khairykj) on Twitter

Tapi kita tahu sememangnya siapa yang nampak ghairah menjilat bontot Khairy — tidak lain dan tidak bukan akhbar Jerusubang milik MCA dan Scissoratinya.

BAWAH: Amat menarik tajuk perbincangan yang dibawa KJ, iaitu “Managing Perception“. (Teringat juga kepada kerjaya Hannah Yeoh sebelum menyertai politik, yakni Puan Speaker bertugas sebagai seorang Event Manager.)

KhairyManagingPerceptions

Adakah The J-Star sedang membantu KJ untuk menjalankan pengurusan persepsi orang awam (iaitu berjuta para pembaca suratkhabar Inggeris tersebut) terhadap lawannya Mukhriz Mahathir?

Semasa pemilihan jawatan Naib Presiden Umno tidak berapa lama dahulu pun The Malaysian Insider menimbulkan persepsi negatif tentang Mukhriz menerusi fitnah jahat yang sengaja direkayasa portal berita tersebut.

Nampaknya Scissorati J-Star dua kali lima dengan wartawan TMI. Cuba lihat gambar-gambar di bawah Mukhriz yang telah dipilih oleh Scissorati untuk disiarkan dalam The J-Star.

Mukhriz

Di bawah ialah gambar Tun Mahathir yang paling gemar digunakan Malaysiakini.

mahathir1-300x208

5starlogo

Evangelista Bintang Lima

Kebanyakan Scissorati adalah evangelista.

Evangelista Kristian yang bermatlamatkan Gospel, Gold & Glory memang tahu bahawa bangsa yang menjadi sasaran dakwah 3G sudah sedia menyembah Allah tetapi masih si pendakyah-si pendakyah ini mahu terus mencucuk jarum-jarum halus Kristianisasi mereka.

Demi untuk mencapai matlamat memurtadkan umat Islam, mereka telah merangka satu strategi licik yang dipanggil ‘Salt & Leaven’ (Garam & Ragi), kata Zulkifli Noordin, bekas Ahli Parlimen Bandar Baharu Kulim.

Zulkifli, juga seorang mantan Senator Dewan Negara, berkata evangelista “nampak macam Melayu, nampak macam Islam, tetapi hakikat kehidupan jauh daripada Islam” dan dalam pada itu, penampilan dan ketrampilan Islam mereka kekadang malah lebih hebat selain mereka ini sanggup berpuasa satu Ramadan.

imokman attaanuar sama2 berpuasa

Kupasan Zulkifli Noordin perihal jarum-jarum Kristianisasi boleh dibaca seterusnya di blog http://zul4kulim.blogspot.com

Berkaitan:

GEMPAR! Jarum halus dakyah Kristianisasi dicucuk The Star

Author:

I have no Faceook or Twitter.