Posted in Musuh dalam Selimut

Dapsters gajah depan mata tak nampak atau ada udang sebalik batu

CT (communist terrorists / cyber troopers) DAP suka menuduh blogger Annie sebagai seorang “agen Umno” yang kononya dibayar Ghani lah, dibayar Mukhriz lah dan dibayar entah siapa lagi.

Baca keluhan ‘KJ prefers Regina or Annie?‘ di blog Life of Annie hari ini.

Namun salah seorang geng Dapster mereka sendiri yang betul-betul, terang-terangan dan sah dibayar KJ sebagai Setiausaha Akhbarnya untuk kerja saban hati buat tweet-tweet-tweet mempromo kegiatan-kegiatan Pemuda Umno tu, pula mereka (gerombolan Cina-Cina penyokong pembangkang) boleh terlepas pandang.

regina

Trojan Horse

Tak masuk akal, kan, apasal CTs yang selalu mengamok itu tidak pernah sekalipun menyerang Regina Lee yang digaji Menteri Umno khusus untuk tugas mempromo BN?

Sebaliknya ahli NGO Cina yang langsung tidak ada kena-mengena dengan Umno – kalau kelihatan orang itu walau secebis atau sekelumit bersikap neutral (yakni tidak secara automatik mesti mahu menyalahkan Umno atas segala-galanya) – maka insan tersebut akan habis dimaki-hamun Dapster dengan gelaran “running dog” ke, “sellout” ke, “turncoat” ke dan entahapalah atas alasan/tuduhan ia orang Cina yang mengkhianati bangsa kerana berpihak kepada musuh ketat.

Ganjil seribu kali ganjil kehadiran Regina Lee di pejabat seorang Menteri Umno tidak mengundang apa-apa kritikan pun …

marina

Dalam pada itu, keadaannya juga sama pelik dan sama ajaib perihal sokongan melebih-lebih orang Cina dan India Dapsters kepada Marina Mahathir. Bukankah ayahandanya manusia yang paling dibenci Dapster di muka bumi ini?

Masyarakat Cina pada hakikinya bersifat bukan sekadar perkauman tetapi juga ‘clannish’ (mengutamakan suku-sakat sendiri). Kalau pada zaman dahulu, angkara dendam kesumat perang warlords Cina, boleh kesemua anggota-anggota keluarga seseorang jeneral pesaing turut dijatuhkan dihukum bunuh demi menghapuskan lawan dari pucuk dan tunjang hinggalah ke akar.

Dalam kes Marina, si Dapsters benci yang bapa, sayang yang anak. Ada udang di sebalik Hokkien Mee tak?

Resign from SIS, Pembina tells Marina - Free Malaysia Today 2013-11-14 23-52-06

Retract your accusations, Marina tells Isma - Free Malaysia Today - Facebook 2013-11-15 10-03-56

Sumber, https://www.facebook.com/permalink.php?id=323440711827&story_fbid=10151731211516828

Boleh baca ‘Penyokong Marina mendakwa Isma telah “mencemarkan Islam“.’

Di kaca mata Dapsters, Isma sekapal dengan Perkasa, iaitu kedua-duanya merupakan konco Umno. Dan barang sesiapa yang berada di kem Umno itu pasti “tidak mampu memberi apa-apa sumbangan selain memfitnah” (sila rujuk entry Facebook oleh Tan Yoke Tee, screenshot bawah).

Jadi bukankah Regina Lee sebagai Setiausaha Akhbar kepada Pak Menteri merangkap Ketua Pemuda Umno sememangnya betul-betul, terang-terangan dan sah duduk di kem Umno? Pelik bin ajaib … tentera siber ganas DAP tidak berkata apa-apa pun tentang Regina. Fikir-fikir lah. Apa yang dikehendaki daripada Khairy oleh Dapsters?

Author:

I have no Faceook or Twitter.

17 thoughts on “Dapsters gajah depan mata tak nampak atau ada udang sebalik batu

  1. orang melayu dan islam nampak apa yang dapster buat tak nampak cuma orang melayu masih meletakan ianya di level yang boleh dikawal dan di sabari.

    orang melayu adalah majoriti dan dalam segala keadaan dan banyak hal ia membawa keuntungan yang lebih jika ditandatangani dengan baik dan berhemah.

      1. Why don’t you ask those accusing you of being an infidel what the word really means. It will be quite interesting, even amusing to hear what they have to say.

        An infidel calling another person an infidel. You should also ask them if they “sudah masuk Melayu ?” After all, this is the stuff they often say of people who have embraced Islam.

        We will back you all the way. Keep writing. Keep exposing them. We back you.

        1. Sebenarnya mereka tu tuduh saya macam-macam. The kind of lies they are capable of fabricating.

          However I thought the ‘kafir’ accusation is quaint coming from them. It shows the evangelistas are a mirror image of the PAS people who mentakfir the Umno people. You might think that PAS and DAP have nothing in common but they do.

          Both are propelled by religious fanaticism, only different religions. But then again maybe not, since the DAP evangelistas are chanting “Your Allah is also my Allah”.

      2. I… don’t get it. Would be better if you saved a screencap, sounds like it could make an interesting article.

  2. The norm chauvinistic chinese attiude, as long as bangsa sendiri chinese it does not matter , but anything to do outside their race then its all out war

    A great example would be our cherished MCA leader Chua Soi Lek,
    the whole world can see him buck naked screwing another women , yet the chinese have accepted this as quite a normal scenario so much so that he can be elected to the Presidency of MCA, hell even his wife accepts it. Irrevleant if they a from MCA PR or DAP they are all cast from the same mold

    You really think this Daisy Tan will support Mahathirs daughter when push comes to shove , just to get some brownie points these chinese will do anything as long as its to their chinese long term benefits. Great examples would be Ong Kian Meng , Holier Then Thou Hannah Yeo and Teo Nee Ching

    1. Re Great examples would be Ong Kian Meng , Holier Then Thou Hannah Yeo and Teo Nee Ching

      The latter 2 would no doubt qualify as members of Pas’ Muslimah wing, if they were to apply to join Pas. Maybe they already do. Occupying mosques etc with help from Pas.

  3. Same as like LGE mega underwater project tht tiru’ing’ Singapore. Mayb sg also supply the paperwork copy paste for lge to do this project. Since lge’s computer might accidently ‘wrongly’ calculate the cost.

    Government mega projects are corrupt and wasting. Their mega project ok?

    Government roboh 1 kedai riuh semalaya. They roboh few houses of buah pala, no problem?

    1. Kg Buah Pala was a whole village destroyed. Many families were displaced. The developer constructed a multi-billion ringgit ‘development’ on the site.

      The watercolour painting of ‘Nutmeg Plantation’ was done by an expat named Jollife in 1850. The village had been standing more than a century … until Pakatan took over the state.

      null

  4. I wrote this earlier on your blog but decided not to submit. But then it is such a coincident that you brought the matter up. What I wrote was I find that Marina is really stupid because she likes to align herself to the people who hated his father. The vilify her father from head to toe down to his ancestry origin and yet this lady still rubbing shoulder with them. It is not to say that TDM is infallible and deserved no criticism, but the manner these people attack him is not criticism, but a malice attempt to undermine his contributions and destroy his reputation. But this Marina is so stupid to align with these people.

    If you check out the link
    http://www.projekdialog.com/featured/respon-marina-mahathir-kepada-isma-islam-menegakkan-keadilan/

    You will find that majority of the Malay commoner despise her act. You will find most of the Ahmad, Ali Mohammad despise her act (any yet they are still quite courteous). She only found salvation in places llike Malaysiakini or freemalaysiatoday where the yellow skin mat salleh wannabe with names like Kevin, Alan, Anthony will praise her to the sky.

    1. I agree with you. Personally, if someone insults my dad and his ancestry, i would take it to mean that he is insulting me as well. I would like to think that under whatever circumstance i would stand by my parents and i would not knowingly be friends or even acquantainces with anyone who insults my family.

      I guess politics make strange partnerships.

      1. Oops typo. I meant to say if someone insults my dad…
        ___________________________________________________________________

        Okay — corrected.

    2. Re, she likes to align herself to the people who hated his father.

      according Tun Dr. Siti Hasmah, she has not been always in agreement with her father. They totally have an opposite view. I think I watched it one of those documentary on TV long ago.

      Re. They vilify her father from head to toe down to his ancestry origin and yet this lady still rubbing shoulder with them.

      Apakah hukum seorang anak yang tidak mempertahankan MARUAH bapanya?

  5. Kj should never bring a traitor to government. What is he trying to prove? That umno will give chances to intelligent people?

    My indian cikgu sukan remind me of chinese said, be close to your fren but closer to your enemy. Kj just dont get it. Being nice guy konon… Nk tunjuk contoh menteri yg berperikemanusiaan? she will tell a tale to him and gov but tell the whole truth nothing but the truth to penang.

Comments are closed.