Posted in Musuh dalam Selimut

Gambar-gambar lucu sepertimana yang telah dijanjikan

Entah hape yang sedang dibuat orang Umno nih.

UmnoSelak

http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2013/11/24/mat-sabu-we-will-destroy-umno/
http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2013/11/24/mat-sabu-we-will-destroy-umno/

“We will destroy Umno”

“Yes, we can”

Hannahfrown

.

“YES, WE CAN!”

Yes we can, yes we can, yes we can, ‘caya lah … “We will destroy Umno”

AnwarFlower

Anwar supersonik

“Yes we can” … Pakatan boleh!

Lim Guan Eng, DAP SuperCyber Bullies @hannahyeoh & @imokman, sanggup melakukan apa sahaja asal boleh menang.

kgeIndiangetup

HannahBersihWalk

Hannah Yeoh on the march to slay the evil enemy — the “wicked BN”

Anugerah Tuhan tunjuk jalan

GodsArmy

UMN030_081107_PEMUDA

No need for Pakatan to destroy Umno

Umno akan menjahanamkan diri

@khairykj

The Rainbow Coalition

NajibHeart9

Berkaitan:

Gambar-gambar Melayu yang konpius dan sesat

3 million hits and looking forward to blog reformat

Author:

I have no Faceook or Twitter.

14 thoughts on “Gambar-gambar lucu sepertimana yang telah dijanjikan

  1. Wanita UMNO ‘tulang belakang’, Pemuda pula ‘tulang depan’,.. so mamat ni tengah cek kedudukan ‘tulang depan’ soldadu soldadu UMNO ini.

    Apa gaknya yang merisaukan wanita kat sebelah tu sampai dia tertunduk tunduk.. mungkin risau mamat ni cek ‘tulang belakang’ dia kut..

    1. Pakai sampin pun boleh tau bujang ke suami orang.. yang pakai sampin labuh bawah lutut tu jangan dekat nanti dapat madu..

  2. Kalau mereka berkuasa, bukan saja Umno yang jahanam. Melayu pun jahanam. Cina pun jahanam. India pun jahanam. Siapa siapa yang menentang mereka juga jahanam.

    Orang pembangkang ni tak waras. Yang sokong mereka ni lagi tak waras. Mereka ni lebis teruk dari Nazi.

    Yes we can ? Apa ni ? Can apa ? Lebih kejam, lebih zalim ?

    4 tahun dari sekarang apa kita akan dapat kalau pembangkang berkuasa ?

    Lihat saja kat Syria. Kita akan jadi macam Syria. Tak percaya ? Tunggu dan lihat lah.

    1. Interntional Jew,

      Orang cina keseluruhannya sudah berkerat rotan dengan UMNO. Walaupun mereka sedar DAP ni tak guna dan tak ada apa apa sumbangan mereka akan tetap sokong DAP.

      Kerana jika PR berkuasa yang paling untung adalah orang Cina. Kuasa politik akan berpindah pada DAP.

      MCA dalam BN hanyalah sebagai “public relation saja”. Sebenarnya ahli MCA pun undi DAP.

      Yang jadi masalah ialah pemimpin UMNO sendiri. Mereka masih dibuai mimpi. Masih bagi muka pada puak yang menentang Melayu/UMNO.

      Sudah berjuta kali UMNO dinasihatkan supaya hantar isyarat bahawa UMNO tak hairan jika MCA pupus. Kenapa mesti calon MCA bertanding dkawasan Melayu. seperti di Kulim, Tanjung Piai, Alor gajah?

      Sikap UMNO begini seperti menanggung biawak hidup.

  3. “We will destroy Umno”

    Sorry not that easy. With all the bickering among the members of DAP, PAS members cheesed off with DAP and PKR bickering among themselves let us see when Pakatan will disintegrate. Remember S46?

  4. The Anugerah Tuhan Tunjuk Jalan pic. I would like to comment on a few things.

    It looks as if Azmin is in the middle. He looks more like the leader rather than Bang Nuar.

    LGE, 3rd from the left, macam budak samseng, hand in the pocket, kalau lihat dekat lagi, macam budak belasan tahun. Biasalah. Kan dia selalu cakap macam budak belasan tahun, bila tak puas hati, merajuk dengan begitu ganas sekali L o L !

    R Sivarasa macam bintang filem Hindustan. Macam taikor India. Ahem, sorry, dia Malaysian First, I m so sorry. Macam bintang filem Malaysia. Ahem ahem…..

    Taikor Kit wira Cina kenapa ikut belakang Bang Nuar ? Ada udang di sebalik batu ke ?

    But Bang Nuar nampak macam tak betul dalam gambar ni. Dia nampak macam tak selesa leading from the front. Maklumlah dia biasa leading from behind. Tapi untuk gambar ni……I harap Helen tak censor bahagian ni. L o L !!!

  5. Destroy wicked UMNO! Are parades such as this what the Anti-Confucian Commies are chasing?

    Jom Heboh Luca di Negara Kebajikan Malaysia? [YouTube]

  6. my…my…my…(ikut bunyi macam cef-cef kita..)

    …..and you better find ur way helen, cos’ a lot ‘saman’ will haunt u day and night. Ur friend, annie just couldnt pass thru a single night for a good night sleep… sarah got to learn mandarin. What will happen to the ex umnos politicians… sigh..

    dinturtle, me and others(pro umno commentators) – banned and put to rest ! he..he..just mentioned a few.

    The most unfortunate things that u will never enjoy again are nasi lemak, nasi campur, teh tarik, roti canai, goreng pisang, varities of kuih melayu at ur favorite corners( no malay stalls allowed and no more subsidies lah ) except bah kut teh and other similar stalls anywhere, everywhere just like hongkong, taiwan and parts of china…)

    a yo, yo….and they say, malays are all pendatangs… a very big sweep and blow, hitorically sudden changes…

    help me make it thru the night…

    1. ROTFL. Maybe I will lah If my husband confirm transfer to China :):):). I will follow my husband and come back in three years time

      :Dsarah

Comments are closed.