Posted in Evangelis

Adakah Mujahid PAS membayangkan kerajaan menegah Kristian daripada menyambut Krismas?

Dalam utusan Hari Natalnya hari ini yang disiarkan The Malaysian Insider, Ahli Parlimen PAS Parit Buntar Mujahid Yusof Rawa berkata:

“I stand today as  a fellow Malaysian in your Christmas celebration to call you to fight with me against injustice, racism and religious extremism and to say with a clear voice, we love this nation and we will not surrender to those who want to destroy it in the name of extremism and tyranny.

“Let’s celebrate with those who have the right to celebrate Christmas today, for it is my duty as a Muslim and as a Malaysian to protect that right.”

Klik untuk besarkan

Selamat Hari Natal- My message of peace - The Malaysian Insider 2013-12-25

Muhajid menyeru kepada puak Firsters untuk bergandingan bahu dengannya bagi sama-sama berjuang menentang “ketidakadilan, rasisme dan extremisme agama”. Dia turut menggesa semua pencinta negara agar lantang bersuara dan tidak mengalah kepada golongan pelampau yang “mahu menghancurkan tanahair atas nama extremisme dan kezaliman”.

Seraya Mujahid menegaskan bahawa tugas dan tanggungjawabnya sebagai seorang Muslim adalah untuk melindungi hak kaum Kristian di Malaysia merayakan Krismas.

TWEET @mparitbuntar pada 2 Nov 2012

Twitter - mparitbuntar- Just made my point on the issue ... 2013-10-16 10-59-58

Adakah pemimpin PAS itu membayangkan bahawa kerajaan yang sekarang diterajui Umno telah menidakkan hak kebebasan agama lalu menegah orang Kristian daripada menyambut Krismas?

Sekiranya tiada mana-mana pihak pun yang pernah menghalang Kristian daripada meraikan Krismas dengan meriah, kenapa pula perlu Mujahid berjanji hari ini untuk “melindungi hak” orang Kristian?

(ruj. kata-kata Mujahid: “Let’s celebrate with those who have the right to celebrate Christmas today, for it is my duty as a Muslim and as a Malaysian to protect that right.”)

.

crosseye

Disyorkan baca:

Isma bidas Mujahid PAS yang bersekongkol dengan evangelista

Kalimah Allah: Mujahid PAS selar “golongan rasis dan prejudis agama”

Perjuangan PAS “10 Commandments” pula sekarang

Mujahid PAS berjumpa Uskup Paul Tan

Author:

I have no Faceook or Twitter.

18 thoughts on “Adakah Mujahid PAS membayangkan kerajaan menegah Kristian daripada menyambut Krismas?

  1. This Mujahid guy really makes DAP proud. I wonder why he insisted on saying what he said? Nowadays it’s very easy to read PAS leadership minds, Say anything as long as it makes DAP happy.

    1. Rakyat007,

      This Mujahid fits the bill of a progressive Malay as per DAP expectation. To DAP, a good Malay politician must be ever willing to run down UMNO.

  2. These giys meet each other in mosque and church, but in actual wish each other to hell.

    Unlike BN which cooperate for economic development to incrase the economic pie, the PAS and DAP do not have a common goal.

    1. Their common goal is to rule this country, but minus the other side. What I m saying is, in a perfect world, they would want to rule alone. But due to our current political circumstances, they have no other option but to get into bed together. Who knows ? Things could change in the future if one side gains the upper hand by any other means.

  3. Encik Mujahid says: “I stand today as a fellow Malaysian in your Christmas celebration to call you to fight with me against injustice, racism and religious extremism and to say with a clear voice, we love this nation and we will not surrender to those who want to destroy it in the name of extremism and tyranny. Let’s celebrate with those who have the right to celebrate Christmas today, for it is my duty as a Muslim and as a Malaysian to protect that right.”

    How crude can you get, leave alone “hypocrisy”! Why does he not remove the cobwebs from under his own party’s ceiling first and foremost? And double check his own conscience along the way …..

    The People are more intelligent than you give them credit for, so be just and fair about it :- [YouTube]

    1. I’m gonna agree with http://justread-whatever.blogspot.com/2013/12/xmas_25.html on this.

      Can’t they just stick with a simple ” have a Merry Christmas and a happy new year”, without bringing race, religion and politics into it? They keep harping on BN/Umno being racist but really isn’t that more their style?

      Have a Merry Christmas everyone and enjoy the rest of the day and this holiday season.

  4. So it is now confirmed that PAS memang duduk dalam perut DAP.

    Ahli2 PAS sangat2 taksub dengan TGNA that they are blinded and accept whatever PAS does whether langgar akidah atau tidak. PAS is a cult.

    My fellow muslims, especially those who are PAS members, wake up. Jangan biarkan PAS MENIPU kalian lagi.

  5. Helen, very sad to know that the PM will attend the national Christmas open house in Penang instead of Sabah or Sarawak. He should have taken this opportunity to thank Christians BN voters in Sabah and Sarawak. I can now confirm that PM Najib is worse than Tun Dol.

    1. He should have taken this opportunity to thank Christians BN voters in Sabah and Sarawak.

      The true and long time followers of Jesus! Not the former pagans of Penang and JSubang. Once a pagan always a pagan.

  6. Kristian Bumiputrra ramai dari Sarawak mesti marah dengan orang Semenanjung.

    Dah baru pindah dari tokong ke gereja ini pulak nak ajar orang yang berketurunan Kristian.

    Dan yang Islam ini pulak nak pandai jadi pastor bodek ex penganut tokong.

    Memang ini grinch of Christmas

    1. Terima kasih Mulan kerana menyokong perjuangan Kristian Bumiputra Sarawak & Sabah!

      Gereja Sidang Injil Borneo (SIB), kumpulan gereja terbesar di Sarawak/Sabah sedang menunggu kes Kalimah Allah kedua & ketiga dibicarakan tahun depan.

      Pasti Mulan tak bersetuju CD dan buku2 Kristian dirampas oleh Kerajaan Persekutuan dari tangan ahli2 jemaah SIB. Mari bersama-sama menentang kezaliman ini kelak ya Mulan…

      ~ Kristian Sarawak

      1. Hi Kristian Sarawak,

        Sekiranya anda fikir balik, apa punca CD dan buku kristan dirampas kerajaan? Ini semua adalah hasil kerja satu puak minoriti dalam kristian sendiri yang akhirnya menyusahkan umat kristian Malaysia secara keseluruhan.

        Sebelum ini, pihak kristain bebas mengamalkan agama mereka, mengeluarkan buku, CD, malah menggunakan nama Allah dalam gereja mereka (khususnya di Sabah dan Sarawak) tanpa ada sebarang masalah.

        Tapi tiba-tiba ada pihak yang terlebih pandai mahu menuntut macam-macam sampai mahu menuntut nama Allah di mahkamah. Hasilnya toleransi yang dikecapi sebelum ini hilang akibat provokasi daripada pihak ini. Ini kerana apabila ada provokasi maka akan wujud tindakan.

        Cuba Kristian Sarawak analisa balik, kalau umur anda cukup untuk menganalisa, selama berpuluh tahun Sarawak masuk Malaysia, ada siapa yang pi kacau Kristian Sarawak? Yang kacau Kristian sarawak ialah puak minoriti kristian sendiri dan juga para politikus evangelist yang menjadikan isu ini sebagai alat untuk mendapat sokongan politik.

        1. Dalam kes Kalimah Allah pertama melibatkan Gereja Katolik.
          Dalam kes Kalimah Allah kedua & ketiga akan datang tahun depan, melibatkan Gereja Kristian Bumiputra Sidang Injil Borneo.

          Jadi, Grandmarquis pun bersetuju kes SIB Sabah & Jill Ireland bebas menggunakan nama Allah dalam jemaah gereja2 Kristian Bumiputra. Baguslah tu.

          Harap tahun depan Grandmarquis pun akan menentang kezaliman Kerajaan Persekutuan terhadap Gereja & jemaah2 Kristian Bumiputra ya…

          ~ Kristian Sarawak

  7. This is outright evil coming out from the mouth of a not so ordinary Muslim. Not so ordinary Muslim because he has Islamic education background, and sitting high in an Islamic organization.

    What he said is an outright backstabbing the Muslim who are running this country. For more than 50 years, this country is ruled by the same people (the Muslim) where every race and religion is freely practiced and everyone has their freedom to pursue their economic goal. No doubt there are some controls and constraints, but never to a level of them being extremist or worse to be called tyrant.

    Today is Christmas day and all Malaysian irrespective of religion are enjoying a holiday. Christians go to church, celebrate Christmas without fear. Shopping complex is filled with Christmas shopping, carol, fake Christmas trees, Christmas songs, TV channels are showing movies with Christmas theme. Do you think all these can be done in a country ruled by extremist and tyrant? What more for you to freely churning out your “Christmas Message” in a country ruled by extremist and tyrant.

    This is an outright backstabbing and fitnah to your Muslim brothers who rule this country. They may have their weakness in ruling this country, but they don’t deserved to be slandered in such a way, what more from someone who supposed to have good religious background.

    Just because you want to appear popular among the liberalist, dapster and evangelist you back stab and fitnah your own Muslim brothers. You should turn back and muhasabah diri. The support and popularity you gained is just temporal. May Allah S.W.T. guide all of us.

    1. If Malaysian is ruled by tyrants that destroy Christmas then what is the PM hosting in Penang? A Christmas super party.

      Is Malaysia is not a religiously and culturally tolerant country you would not a winter wonderland with fake snow in Pavilion. Hymms will not be on the radio or TV.

      Nobody bothered about how Sarawak Christians worship Jesus until today where it becomes news even on BBC. Bearing false witness like imaginary Bangla sighting becomes an acceptable norm among Christians.

      Is this what Jesus would do? Not what certain Christians practice. Well then the end of days should come sooner.

      Is there a Merry Christmas this year?

  8. RPK’s blog has revealed that PAS’ Mujahid and BN’s Saifuddin Abdullah want to co-write a book to prove a point that bi-partisanship is possible.

    Who will be the readers of their book? My guess is the liberal Malays (not that many) and the Firsters.

Comments are closed.