Posted in Evangelista Bintang Tiga

Hannah Mandela sendiri tepuk dada

Kepimpinan BN sekali lagi dihina oleh Papa dan Mama Dapster.

“Kamu semua membawa malu kepada masyarakat sendiri!” kata Lim Guan Eng membalun MCA, MIC dan Gerakan atas sanggupan parti-parti BN tersebut untuk tidur sebantal dengan “Umno Selangor yang cukup rasis”, mengikut laporan Malaysiakini hari ini.

http://beta.malaysiakini.com/news/250955
http://beta.malaysiakini.com/news/250955

Juga turut dilaporkan Berita Yahoo! Singapura — ‘DAP slams BN’s non-Malay parties for standing behind Umno amid rising religious tensions

Di dalam kenyataan akhbarnya, Guan Eng menuduh Umno bermain api dalam isu ‘Allah’ untuk melagakan Muslim dengan orang bukan Islam. Dia juga mendakwa bahawa ramai orang Melayu dan umat Islam yang membantah serbuan Jais yang dijalankan pada 2 Jan.

Tambahnya lagi, semangat ‘1Malaysia’ yang pernah dicanangkan Perdana Menteri sudah terhanyut masuk longkang.

Twitter - hannahyeoh- The marks of Mandela

Puan Speaker Hannah Yeoh berkata dalam tweetnya, “The marks of Mandela are reconciliation and statesmanship, which is seriously missing in the leadership of our nation”.

Kata-kata Hannah membayangkan seolah-olah pucuk pimpinan BN teramat pincang berbanding tauke Lim yang mempunyai sifat seorang negarawan.

Bukankan gaji Speaker Selangor sama kelas dengan gaji PM? Jadi kenapa pula Mama Dapster memekik lolong meminta Najib Razak sebaliknya untuk mencontohi Mandela berdamai bagi meredakan ketegangan kaum?

Selangor lu punya negeri, lu sendiri tadbir lah. Mau makan gaji buta kah?

GajiNaikSelangorThumbsUp

Thumbs up … Angkat bakul sendiri masuk

Kemaskini: 12.10 petang, 6 Jan

Ada tweet baru dikeluarkan oleh Hannah Mandela:

HannahMandela

Berkaitan:

Apa kerja exco hal ehwal Islam S’gor yang bergaji RM20,250 sebulan itu?

Najib wasting his time talking about ‘national reconciliation’

Author:

I have no Faceook or Twitter.

41 thoughts on “Hannah Mandela sendiri tepuk dada

  1. They’re not very bright are they.

    1. “Kamu semua membawa malu kepada masyarakat sendiri!” kata Lim Guan Eng membalun MCA, MIC dan Gerakan atas sanggupan parti-parti BN tersebut untuk tidur sebantal dengan “Umno Selangor yang cukup rasis”

    — errr, the ‘masyarakat sendiri’ you referring to oh Gecko Eng, rejected these two parties, remember? They owe nothing (even a shred of explanation) to nobody.

    FYI, the raid was done by JAIS (not UMNO Selangor), perhaps you can direct this question to PAS (as in your bitch in that ‘pakatan’ of yours).

    UMNO Selangor just picket or do a demonstration in front of a church. I am sure you’re familiar with picket and demonstration- you’re a part of a lot of demonstration before: Remember Bersih, the recent eve of New Year thingy? If what you’re doing is exercising free speech, then what the fuck you think UMNO Selangor is doing?

    2. “The marks of Mandela are reconciliation and statesmanship, which is seriously missing in the leadership of our nation”

    …err Hannah, you such a dumb bitch. This raid happens on your watch, in the state you so-called govern and here you are talking about something else. Are you born dumb or you’re just trying to deviate the main issue that you, face it ..a failure.

    Moreover, you’re no better than the people you criticise, so perhaps people in a recently build glass house due to sudden increase of salary shouldn’t throw stone.

    And please, don’t use dead man’s quote to use for your political career tackiness – it’s so un-christianlike!

    God… when will we be saved from idiots?

    1. re: “God… when will we be saved from idiots?”

      Erm, when the Parti Paling can finally shrug off its Tidak Apa-ness?

    2. Just how fucking stupid are you? The issue is political at a national level. Get your head out of helen angs arse before comenting fuckwit.

    3. Re. And please, don’t use dead man’s quote to use for your political career tackiness – it’s so un-christianlike!

      Must drop Mandela name after coming back from South Africa with non-functioning Tamil Hubby….

  2. Helen, hy is reconfirming what she and her party are practising which is reconciliation and statesmenship of which they know not the meaning of.

    Gaji saja mahu tinggi tanggungjawab tak nak pikul. Passing the buck. Typical lor.

    Bottom line: they are shaking in their boots.

  3. ‘When the missionaries came to Africa they had the Bible and we had the land. They said ‘Let us pray.’ We closed our eyes. When we opened them we had the Bible and they had the land.’
    Desmond Tutu

    The same can be said about Dapster and the Evangelistas!

    1. Impian Sabah, Impian Sarawak

      DAP has brought their Hate across the sea, what a baleful ‘gift’ they bear for the natives.

      1. Yup, that is all the language they speak these days.

        ‘Sarawak and Sabah Christians are watching this perkembangan…’ Tony Pua and the rest seems cerdik ambil kesempatan pitting the pribumis against one another!

        While they sibuk ajar ‘English’ kat Orang Asli, err Asal semenanjung!

        The next frontier is the nenek moyang melayu, Orang Asli head to head dengan Melayu Jawi!

  4. Helen,
    Re your banner:

    Animals come in various species, some very cute. Some dogs are not very cute.

        1. LOL many many times. Glad someone noticed at last.

          Yes, it’s my little community service effort and for the reason that you correctly surmised, i.e. because my blog has a wide Malay readership, thus I’m trying to get you all to be more dog friendly.

          You can also read, https://helenang.wordpress.com/2012/07/18/dogs-have-lost-a-best-friend/

          I put in a lot of effort to create and maintain this platform. As a reward to myself, I’m taking the privilege of utilizing my space for causes I favour. No sponsorship from SPCA :D – no their logo what – just my own initiative.

          Also this year I’m junking the old ‘Reboot your thinking’ banner because with Dapsters, their thinking is fossilized. I prefer its replacement, the “I’m quite ready to bite” picture message.

          1. Re. because my blog has a wide Malay readership, thus I’m trying to get you all to be more dog friendly.

            I love dogs (even stray dogs) although I don’t keep any as pet or even touch them, but I do appreciate them as being “man best friend”, which is even mentioned in the Quran:

            Kalimat anjing di dalam al-Qur’an

            Terdapat enam perkataan anjing di dalam al-Qur’an. Daripada ayat-ayat yang berikut difahamkan bahawa anjing bukanlah najis malah ia jadi teman bagi pemuda-pemuda beriman yang mencari perlindungan di dalam sebuah gua:

            5:4. Mereka tanya kamu mengenai apa-apa yang dihalalkan bagi mereka. Katakanlah, “Benda-benda yang baik adalah dihalalkan bagi kamu; dan daripada binatang berburu yang kamu ajar, dengan melatih anjing untuk memburu, dengan mengajarnya seperti Allah ajar kamu, maka makanlah apa yang ia tangkap untuk kamu, dan ingatlah (sebutlah) nama Allah padanya. Takutilah Allah; sesungguhnya Allah cepat buat hitungan.”
            (Apa yang ditangkap oleh anjing yang dilatih untuk berburu adalah halal dimakan. Anjing tidak menangkap dengan kakinya.)

            7:176. Dan sekiranya Kami hendak, tentu Kami naikkan dia dengannya, tetapi dia kekal (cenderung) kepada bumi, dan ikut keinginannya. Maka persamaannya seperti persamaan seekor anjing: jika kamu menghalaunya, ia menjulurkan lidahnya, atau jika kamu membiarkannya, ia menjulurkan lidahnya juga. Itu persamaan kaum yang dustakan ayat-ayat Kami. Maka ceritakanlah ceritanya supaya mereka fikirkan.
            (Anjing ini tidak reti bahasa.)

            18:18. Kamu sangka mereka jaga, sedang mereka tidur, sementara Kami membalik-balikkan mereka ke kanan dan ke kiri, dan anjing mereka menjulurkan lengannya di ambang. Sekiranya kamu lihat mereka, tentu kamu berpaling daripada mereka, melarikan diri, dan dipenuhi ketakutan yang amat sangat terhadap mereka.
            (Sahabat orang beriman)

            18:22. Mereka akan berkata, “Tiga, dan anjing mereka yang keempat di antara mereka.” Dan mereka berkata, “Lima, dan anjing mereka yang keenam di antara mereka”, dengan meneka terhadap yang ghaib. Dan mereka berkata, “Tujuh, dan anjing mereka yang kelapan di antara mereka.” Katakanlah, “Pemeliharaku sangat-sangat tahu bilangan mereka, dan tiada yang ketahuinya, kecuali sedikit.” Maka janganlah berdebat dengan mereka melainkan dalam perdebatan yang lahir, dan janganlah tanya seseorang pun antara mereka atas satu keputusan.

            http://www.e-bacaan.com/kalimat_anjing.htm

            Masaalah yang dihadapi oleh Masyarakat Melayu Islam dengan anjing i.e. takut atau benci pada anjing, kerana mereka sejak kecil telah didik bahawa anjing itu najis (betul tapi ada cara untuk menyucikannya dan batas yang mesti diikuti – Kes Chetz the dog trainer is one bad example for those who don’t undetstand the limit) dan jahat/garang/liar (itu sebab ramai budak budak kampoung dulu bila nampak anjing akan lari atau baling dengan selipar) jadi hubungan antara dua mahluk ini jadi renggang dan ganjil.

                1. Ya lor… poor creature, have been dubbed as bird of peace or harmony, but certain Evangelista want to shoot the fella…Sob! Sob!

          2. ‘LOL many many times’

            Glad I can put a smile on your face. Dealings with Dapster, the likes of ACDC must be stressful, yes?

            ‘because my blog has a wide Malay readership, thus I’m trying to get you all to be more dog friendly’

            I got that, the last few days I saw it, I have wanted to ask you, thank God someone kickstart the gambar anjing cerita.

            I thought, hmmm, Helen is trying to educate the Malays yang berlambak kat blog dia hari-hari some sayang anjing manners.

            ‘As a reward to myself, I’m taking the privilege of utilizing my space for causes I favour.’

            Fair enough. What you did is commendable. The Muslim had been educated in their youngs about a pelacur yang masuk syurga hanya kerana memberi minum kepada seekor anjing yang hampir mati kerana dahaga.

            http://kucing-jalananku.blogspot.com/2013/03/kisah-seorang-pelacur-masuk-syurga.html#.UsmCt_ukKP0

            ‘Dapsters, their thinking is fossilized.’

            Couldn’t be more true!

  5. “Dia juga mendakwa bahawa ramai orang Melayu dan umat Islam yang membantah serbuan Jais yang dijalankan pada 2 Jan”.

    Berapa ramai?
    Kalau setakat Marina Mahathir, Mujahid Rawa…dan beberapa kerat lagi…ramai pemendenya?

  6. Helen,

    Is Hannah Yeoh and the other dapsters think they are in the same league as Mandela #@!!!??? Mandela spent 27 years in prison and came out as a statesman. . He spent his final years in prison thinking about reconciliation with the whites who hated him. I think LKS and LGE wasted their time in Kamunting as they came out of ISA as the worst racists with such superiority complex that will cause Mandela to turn in his grave.

    1. re: “LGE wasted their time in Kamunting as they came out of ISA as the worst racists with such superiority complex”

      LGE came out of Kajang prison and Kamunting with hatred and a commitment to wreak vengeance on Umno.

    2. True. And for his role in the May 13 riots, in some countries including his “big bro” Singapore, LKS would never see the sunset outside of Kamunting for as long as he lives, let alone get involve in politics.

  7. Power without responsibility. How nice.

    Are they voted in to find faults or to find solutions? Come on. What do they do all day? And LGE feels that whacking MCA, Gerakan & MIC is his idea of a solution?

    1. Here is the link, http://limguaneng.com/index.php/2014/01/05/mca-mic-and-gerakan-are-a-disgrace-to-their-own-community-for-blindly-supporting-and-working-with-selangor-umno-which-spouts-racial-hatred-against-non-malays-and-disparages-the-religious-rights-of-no/

      And this is the long-winded headlined: MCA, MIC And Gerakan Are A Disgrace To Their Own Community For Blindly Supporting And Working With Selangor UMNO Which Spouts Racial Hatred Against Non-Malays and Disparages The Religious Rights Of non-Muslims

      1. And the jaw of 95% Chinese drop to their knees in awe and disbelief that this is actually happening….

  8. A person who call another a racist IS THE REAL RACIST.
    the chelaka racist did it to cover their own ugly racist.
    When you are stupid, don’t think others are as stupid !

  9. “Kamu semua membawa malu kepada masyarakat sendiri!” kata Lim Guan Eng ”

    Masyarakat mana yang si tokong ni maksudkan? Dah hilangkan ke bangsa Malaysia dia ni..

  10. Funny.. What does LGE refers to by “community” – Malaysian community or the dreaded “R” word (ie, race”) ? Isn’t DAP non-racial?

    BTW, when HY refers to lack of leadership does she means Khalid ? he seems to have migrated to the Mars… perhaps he’s in the Chinese Jade rabbit spaceship kot ?

  11. I’m waiting for LGE, one day to let it slip from his forked tongue that he actually hates Malay when he screams he hates UMNO.

Comments are closed.