Posted in Evangelista Bintang Tiga

Ah Jib Gor … pengasih dan pendamai

Perdana Menteri yang mana memperkasakan puak pelampau evangelis untuk membuli kita?

Tunku

Tunku Bapa Kemerdekaan

TunRazak

Tun Razak Bapa Pembangunan

TunDol

Tun Dol Bapa Mentua Khairy

AhJibGor

Ah Jib Gor Bapa ‘Anakku Sazali’

http://www.thestar.com.my/news/nation/2012/06/28/psd-nod-for-tarc-diplomas.aspx/
http://www.thestar.com.my/news/nation/2012/06/28/psd-nod-for-tarc-diplomas.aspx/

AhJibGorWelove you2

AhJibGorDitipu

(29 patah perkataan)

Author:

I have no Faceook or Twitter.

13 thoughts on “Ah Jib Gor … pengasih dan pendamai

  1. From day one, all he’s concerned about and all he has done has been to prop up his own personal popularity. That’s all he cares. And the PR exercises he has undertaken has cost us billions, not to mention the wastages.

    BR1M could be better spent to suppress rising cost of living that could benefit the people across the board over a longer period of time. His kedai, klinik 1M etc are actually competing against the people. He appoints CON-sultants that also cost billions when we already have all the relevant ministries. Are our ministers & top civil servants too incompetent to advise him?

    Then, crisis after crisis after crisis troubled the nation but he’s always clueless & keeps a deafening silence. Oh UMNO members! know thou that najib is a mega misfit who’s harming the nation on a grand scale at super speed. Please have him removed from your party’s presidency, FAST!

  2. ah jib gor bapak slogan (nato). bapak ‘perpaduan’ & bapak penswastaan tak ada dlm senarai ke?

  3. http://www.nst.com.my/nation/general/e-coli-likely-cause-of-black-seawater-1.476599

    Sorry unrelated! But important, please don’t visit Penang you might become sick if you swim in the sea, Penang seawater is full of shit,

    Question, I wonder whether the fish is affected or not?

    Perhaps this the punishment from above to the shameless Penang lang.

    Yesterday I went to a BN open house. The stalls were swarmed with DAPsters who eat and complain shamelessly. I scolded one.

    Perhaps after buying a Mercedes and paying mega bucks to Madam and her pose DAP cannot afford to feed their minions so they have to go BN open houses to eat. Malu yang DAPster kenal cuma kemaluan mereka sahaja. Lain tak perlu malu.

    1. Seperti pemerintahan Penang yang tak BERSIH (eg CEC), air Penang pun tak BERSIH dicemari E-coli. Khasnya bila pengunjung datang makan semasa Tahun Baru. Tuhan sudah marah!

    2. The food those umno cronies feasted upon was bought with money they squandered and robbed from the Penangites; so what’s the issue?

  4. Q: Perdana Menteri yang mana memperkasakan puak pelampau evangelis untuk membuli kita?

    A: Tun Dol Bapa Mertua Khairy. Kerana marahkan Dr.M dan untuk memalukanya telah melepas dari penjara seorang yang gila kuasa dan sanggup mengadai maruah agama, bangsa dan negara dan menyebabkan pelampau evangelist bermaharajalela.

    Pasal tu saya tak berapa percaya pada orang yang dikata beragama atau yang asal-usul dari tokoh agama ataupun yang menampilkan imej warak seperti bekas banduan yang pernah dihukum penjara 9 tahun, tanpa keraguan munasabah.

    Tokoh Politik terkenal ini telah disabitkan bersalah atas tuduhan ‘salah-guna kuasa’ sebagai TPM, mengarah Polis untuk menangkap dan mengertak Ummi Hafida Ali (Adik Azmin Ali) untuk menarik-balik surat yang ditujukan pada Dr.M dan minta maaf. Oleh kerana Dr.M, mati-matian tidak percaya, surat itu akhirnya sampai ketangan Mat Sabu dan Karpal Singh. Oleh kerana beliau berasal dari Angkatan Belia Islam Malaysia (ABIM) dan berwatakan warak, Mat Sabu lah orang pertama yang mengelarnya Al-Jub…, manakala Karpal Singh pula menuduhnya seorang Peliw.., di Parliament pada 1997.

    Selepas 17 tahun, apabila kebanyakan rakyat sudah lupa atau buat-buat lupa kerana WANG, harta dan demi kuasa politik, beliau disokong untuk ‘menyalah-guna’ pula process democracy untuk kepentingan peribadinya dalam meyelesaikan perebutan jawatan MB Selangor.

    1. PRK is a good measure to read the public’s mind wrt the GOMEN of the day:

      Case 1:

      During Tun Dol’s reign, after UMNO/BN lost big in PRU12, series of PRK held after that showed that UMNO/BN was not in the public favor, where UMNO/BN lost consecutively. This led to Tun Dol’s resignation. After Tun Dol’s resignation, the subsequent PRK, worked in UMNO/BN favor.

      Case 2:

      PRK Sg Limau, showed that UMNO/BN gained a liitle more votes (about 600 I think) from the last PRU13, though it lost to PAS. The PRK also showed that majority of the Chinese didn’t come out to vote.

      So you see, PRK does tell something about what’s on the ground. You just can’t wait until the last minute to gauge that kind of measure for Opportunity Missed, Is Opportunity Lost.

      My points of contention are:

      Given that the Chinese are no longer with BN and Asal Bukan UMNO, they won’t swing their vote en mass and no amount of goodies will do that. If any, the PRK Sungai LImau is a good example , where majority of them didn’t come out to vote.

      It is the “MELAYU” UMNO’s battle and no longer MCA Chinese battle. Should UMNO/BN field MCA candidate, it will suffer major repercussion by the “MELAYU TOTOK” since this is a Malay majority constituency and WE ARE NOT HAPPY WITH MCA and CINA.

      Even Tun M is not objecting to it.

      “Ditanya sama ada BN perlu bertanding dalam pilihan raya kecil Kajang, Dr Mahathir berkata BN tidak pernah berpaling daripada mana-mana pilihan raya dan langkah serupa perlu dikekalkan pada pilihan raya kali ini.” — ‘Beri MCA peluang bertanding di Kajang – Dr Mahathir‘ (Bernama, 31 Jan 2014)

      “Sekiranya orang Cina lebih banyak, maka lebih baiklah kita letak calon Cina juga,” kata beliau kepada pemberita Bernama di majlis rumah terbuka Tahun Baru Cina di Wisma MCA.

      You see, Tun M is very diplomatic in his answers, whilst he knows that majority of the registered voters are Malays at 49%. But he circumvent his statement so as not to offense the Chinese.

      Should UMNO/BN field UMNO candidate, the following will be revealed win, lose or draw:

      a. Should UMNO win, the talk about the Malay Tsunami after PRU13 is in fact true considering that Chinese votes are not longer relevant and needed after PRU13 (due to their own doing, Gelang Patah is the testing ground and Bukit Katil is another). It is an affirmation of Malay Unity and Support to the GOMEN of the day and moving forward.

      b. UMNO/BN will have to work really hard to appease the MELAYU TOTOK and has to sacrifice the “Semangat Setiakawan” with MCA, for what happen to them is their own doing not UMNO/BN/Melayu and their mere existence today by the grace of ALLAH is at the MERCY of “TOTOK MELAYU” votes in the last PRU13 not the Chinese;

      C. Sadly, nobody talks about the Indian, they are left in the rut as usual and being used again and again by both sides. There are 10% of them there, according to report quoting Helen the split is 45% BN and 55% Pakatan. The trend should likely to remain the same this time around, unless Anwar Ibrahim’s Kampung Buah Pala debacle has been forgiven and forgotten by the poor Indian; A point to note, the rich, the professional, the christian and “I am Not Indian Actually” don’t root for BN/UMNO anymore.

      The question now is, what is the new “gula-gula” that Anwar and Pakatan will peddle to the poor Indian community this time around? Last time was his antic as “Sivaji the Boss” complete with the costume, look here you Indians:

      [YouTube]

      D. The Chinese are irrelevant in this coming PRK, they are just bonus point for UMNO/BN, in fact MCA Chinese is the one who is “terhegeh-hegeh” begging for the “Totok Melayu” votes while they themselves are already a Pariah in their own community.

      Anyway, let’s see if ever MCA fields its candidate, will it use the J-star in full force to support its candidate from cover to cover.

      1. Interesting point that you have raised about the possible behaviour of The J-Star should MCA contest Kajang. Must monitor.

  5. Daripada menyalah-gunakan process democracy di Kajang, adalah lebih baik Ketua Umum PKR mengadakan Pemilihan Party sendiri, untuk meyelesaikan perebutan jawatan MB Selangor. Bukannya susah pun, Isteri President dan anak Naib President.

    DAP dah 2 kali adakan CEC.
    PAS pun sudah buat Muktamar.
    MCA sudah ada President baru.
    UMNO…malas nak komen kerana dah meluat.
    PKR?…Dah lama overdue ni.

    Tak perlulah mengheret rakyat untuk menyelesai masaalah peribadi atau party sendiri. Hentikan politiking seketika untuk meredakan ketegangan kaum.

    Saya harap BN tidak terikut dengan bekas banduan ini dalam menyalah-guna process Democracy.

  6. Helen ini memang pengemar sarang tebuan..

    Re: Ah Jib Gor … pengasih dan pendamai

    macam yg pernah puan maksudkan dlm posting terdahulu, Najib ini tahap penyabar dia tahap Super Human.. namun Super Human ini sesuai untuk rakyat yg tahap superman, batman, spideman etc..

    Pada saya Najib ni dah sampai ketahap ‘penyakit’..

Comments are closed.