Posted in Islam

Gambar-gambar: Pejuang Islam di perkarangan Mahkamah Persekutuan

Sepanduk dan kain rentang yang kelihatan di Istana Kehakiman di Putrajaya bilamana permohonan untuk mengetepikan keputusan Mahkamah Rayuan ke atas suratkhabar Herald didengar pagi ini.

fzcomAllah2
Bendera hitam tentera fisabilillah dikibarkan
Pelampau Kristian "jangan kurang ajar"
Pelampau Kristian “jangan kurang ajar”
"Mempertahankan kalimah 'Allah' hingga ke titisan darsah terakhir"
Janji “mempertahankan kalimah ‘Allah’ hingga ke titisan darah terakhir”
Benteng orang Islam
“Paderi Lawrence Andrew jangan biadab”
IstanaKehakiman
Orang Islam bersatupadu mendirikan benteng kukuh
fzcomAllah
Barisan pemuda abata yang ampuh
Karpal Bishop
Karpal Singh bertegur sapa dengan Uskup Sebastian Francis di mahkamah
Marina Mahathir dan Zainah Anwar, pengasas Sistsers in Islam, mengadakan flashmob serentak di ibukota
Marina Mahathir dan Zainah Anwar, pengasas Sisters in Islam, mengadakan flashmob ‘bunga’ serentak di Bangsar
Yang ditakuti umat Islam Malaysia
Yang paling ditakuti umat Islam Malaysia — gambar fail

Berkaitan:

The black flag of Ar-Raya was raised this morning

Author:

I have no Faceook or Twitter.

85 thoughts on “Gambar-gambar: Pejuang Islam di perkarangan Mahkamah Persekutuan

  1. Mairna n Zaina mcm hippies tercandu LSD berarak di Haight-Ashburry Malaysia.. We’re all Allah’s Children? Nampak sangat apa agama diorang yg cuba diorang selindungkan disebalik nama Islam diorang.. muka pun dah x da seri orang Islam… [deleted]

    1. Biar betul! ‘……Allah’s Children……’. Ini ajaran agama mana wahai Marina Mahathir dan Zarina?

      Baik baik dalam penggunaan perkataan dan tingkah laku! Takut takut tergelincir nanti! Lebih menakutkan kalau tidak sempat bertaubat!

      1. Allah has no children. Dia tidak beranak dan tidak diperanakkan. Kita ada HAMBA ALLAH. Nampak sgt ayat2 mereka itu ayat Evengelist

  2. Marina and Zainah in Bangsar why not at Putra Jaya, Helen, sad to see this muslim reacted in such manner thus adding pressure to the judge. Christian evangelist use the same to seek justice for using Allah, ie acting being victimize.

    In the first place these are non issues.

    1. re: “in Bangsar why not at Putrajaya”

      B’cos they are Anak Bangsar Malaysia.

          1. Helen, Bet.. if things go wrong.. Najib will blame Muslim and not the other way round.

          2. And you helen..with your constant incitement, hate, bitching and perverse fear of a united Malaysia. ..what kind of disgusting human are you?

            1. re: “constant incitement, hate, bitching”

              Self-consciously talking about your own kind, the DAP evangelistas, eh (just like how your idol keeps screaming “racist”, “extremist” and “low class”).

              re: “what kind of disgusting human are you?”

              I’m human. What kind of animal of you? Chameleon?

                1. I will act according to the treatment you deserve. So far your behaviour has been no better than brutish.

  3. cik helen,

    would like to share this with you, sedikit pencerahan dari seorang pengomen di

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=6837597152027639367&postID=6805605237662525553&page=1&token=1394014307554 ,

    cheers

    ” yummy said…

    I was reading Surah 9 on http://www.quran.com earlier to try to get an idea of what kinds of taubat the Koran preaches.

    I came across this verse Surah 9:30. The translation given was as follows:

    The Jews say, “Ezra is the son of Allah “; and the Christians say, “The Messiah is the son of Allah .” That is their statement from their mouths; they imitate the saying of those who disbelieved [before them]. May Allah destroy them; how are they deluded?

    So, my question is, if the Quran at the time of revelation already recognises that the Christians and the Jews also call their God “Allah”, why are the Muslims in Malaysia against it?

    Wednesday, March 05, 2014 3:14:00 PM”

    p/s: you can also go here, http://corpus.quran.com/translation.jsp, pilih chapter 9, verse 30.

    1. Yahweh Sekolah vernakular dgn UPSR bahasa melayu subsidi baca quran mcm makan cendol. Kacang tak sedap, buang. pulut yg sedap makan.

      Kalau QUr’an recognize, tentu sj ayatnya akan jd mcm ni..

      The Jews say, “Ezra is the son of Allah “; and the Christians say, “The Messiah is the son of Allah .” That is their statement from their mouths; they imitate the saying of those who disbelieved [before them]. May Allah BLESSED them; how are they so RIGHTFULLY RIGHT!

      Itu pun tak faham.

      May Allah Destroy them!!!!

      Allah destroyed 12 state of Israelite kingdom dengan hantar Nebuchadnezzar dan kemudian Assyrian.

      Now it is about time the same thing happen again. But now. Allah would destroy them with the Muslim hands.. The Black Flag of Ar Rayah sudah berkibar… tik tok tik tok…

      1. apa lak lu citer ni doh, lu sekolah vernakular tamil ke dulu? itu pil doktor kasi sudah makan? LOL

          1. apa salah kalau sekolah vernakular? manyak moloh punya skuadpenembakpelurukapur. lu lagi lah racist, lu mama sama papa kasi lu busat makan itu wand subsidi kah BODOH! LOL

          2. Subsidi BM? Lawakla lu.. BM sjkt dan SJKC la paling byk subsidi. Paling mudah drpd SK. Itu pun tak boleh fasih..

      2. what is wrong with you dude? berhujah lah dengan waras, tak rugi seposen pun, tak payahlah sampai nak istihar perang jihad macam sampai tahap nak terberak tahi hijau! hehehehe. apa kene mengena ayat “May Allah BLESSED them; how are they so RIGHTFULLY RIGHT!” dengan ” “Ezra is the son of Allah “; and the Christians say, “The Messiah is the son of Allah .” That is their statement from their mouths”, cuba terangkan, anyway tarik nafas dulu, rileks sebelum jawab, kalau rasa nak terberak pergi tandas dulu settlekan dulu. :)

        1. .. In English it read as Ezra is the son of God and The Messiah is the son of God. in malay Ezra anak Tuhan and Jesus anak Tuhan ermm . in other meaning Ezra and Messiah (Jesus) are brothers for jews and Christian.

          1. … please go here, http://corpus.quran.com/translation.jsp, pilih chapter 9, verse 30. the translations are in english

            the word used is “allah” not “god” or “ilah”, some people translate Allah as “al-ilah” aka “The God”, thus in english you could read it as Ezra is the son of “The God” and The Messiah is the son of “The God” but thats not the point. :)

            cheers

        2. buang masa ler berhujah secara waras dgn yg x waras.. ini masanya utk ‘menebas lalang’.. hahahahahah… jgn panik. dekat je tu..

          Lu pun hujah mcm x waras, nak ajak org lain berhujah.. ayat tu bersangkut smpai habis.. yg fokus pd permulaan tp lupakan bhg akhir mcm makan cendol naper?

          1. saudara cuba baca komen yummy tu baik-baik, tak habis-habis dengan logik cendol anda. saudara nak orang lain jawab macam mana? guna logik air batu campur? why are you threatening people here.

          2. bang why dont you pergi berak dulu, boleh jadi merbahaya kalau tahan berjam-jam, nanti pitam.

                  1. suka plak saudara tahan cirit kita dengan lawak tahi gak rupanya….. muahahahaha

  4. pengomen ori yang nama dia yummy tu punya point yang ini,

    So, my question is, if the Quran at the time of revelation already recognises that the Christians and the Jews also call their God “Allah”, why are the Muslims in Malaysia against it?

    cheers

    1. One has to understand in this long drawn out controversy that it is a battle of the Unitarians vs the Trinitarians. The professed followers of Jesus the Messiah were not all united of one heart in their understanding of the message of Prophet Isa ibn Maryam.

      The overwhelming majority of such religionists today are of course adhering to the gospel according to Paul of Tarsus and the ecumenical judgement of the Council of Nicea in the 4th century AD – by that time it had become “haram” for any follower of Jesus to say that Allah is One and Absolute, neither begetting a son nor was He Himself begotten.

      Instead, Allah had become “three distinct persons in One Godhead” whatever the countless justifications of the Roman Catholic theologians have been.

      1. well according to that verse of al-quran, one of the thing you can derived from it, the jews/christians called their god allah, betul lah pendapat yummy tu

              1. dajjal mata satu ni macam ultraman baru yang kena haramkan oleh KDN tu ke? mana dapat ilmu pengatahuan ni! ni mesti ahli seumur hidup kelab dajjal mendajjal. :)

    2. Your problem really is in understanding the whole verses. Allah s.w.t tells a story about how dumb the christians and the jews into thinking that way… hence “May Allah destroy them; how are they deluded?”

      Anyways, who are you to know more than those who are an expert on the subject matter ? This matter should not be discuss at a blog like this unless you are a DAPsters trying to make ‘it’ happens. What is ‘it’ is up to you.

      1. Quote from the Holy Quran, At-Tawba (9:30)

        وَقَالَتِ الْيَهُودُ عُزَيْرٌ ابْنُ اللَّهِ وَقَالَتِ النَّصَارَى الْمَسِيحُ ابْنُ اللَّهِ ۖ ذَٰلِكَ قَوْلُهُمْ بِأَفْوَاهِهِمْ ۖ يُضَاهِئُونَ قَوْلَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ قَبْلُ ۚ قَاتَلَهُمُ اللَّهُ ۚ أَنَّىٰ يُؤْفَكُونَ

        And the Jews say: ‘Uzair (Ezra) is the son of Allah, and the Christians say: Messiah is the son of Allah. That is a saying from their mouths. They imitate the saying of the disbelievers of old. Allah’s Curse be on them, how they are deluded away from the truth!

      2. anyway you are missing yummy’s point, dia bukan argue tang tu brader, cubalah baca komen dia andand counter it lah, anyway in that story it is mentioned that the jews and christians called their god ALLAH, thats her point kan.

      3. anyway if allah wants to call christians and jews dumb, it will be stated clearly there, but in the verse the jews and christians clearly called their god allah

      4. Maybe you lah orang DAP, lebih suka orang-orang islam jadi bodoh, jgn tanya apa-apa, terima je bulat2, “intelectual discourse” tak bagus, tak payah berfikir!

      1. sure, as per the verse given, also in the verse the jews/christians called their god allah …

  5. Helen,

    Bagin wanita-wanita Islam yang bergambar di atas jaga-jaga lah akidah kamu jangan sampai kamu dianggap murtad oleh saudara-saudara Islam yang lain. Dikhuatiri apabila kamu meninggal kelak tidak akan ada saudara-saudara Islam yang hendak memandi dan menyembahyangkan mayat nanti, walaupun kamu anak orang ternama dan berpangkat. Ingat akidah orang Islam dengan pegangan orang kafir tak sama.

    1. Jgn risau. Golongan yg membantu musuh Allah inilah yg dikatakan oleh Allah SWT dlm Al-Quran sbg org Munafikin.

    2. yang penting di”mata” allah bukan hukuman murtad yang dijatuhkan oleh saudara-saudara islam yang lain, bukan begitu

    3. Sabbas48.. jgn risau.. diorang bley import Amina Wadud dtg solatkan jenazah.. dgn duit yg banyak, apa sj boleh buat.. Amina Wadud, korek liang, Amina Wadud baca talkin, Amina Wadud mandi jenazah, Amina Wadud solatkan jenazah, Amina wadud soal jawab dalam kubur.. pendek kata Amina Wadud nanti akan diimport sebagai Mufthias serba guna.. kita perati dr jauh sudah la..

      1. bukan tadi dah nak MENEBAS? kihkihkih, main tenung dari jauh, ni guna ilmu “pukau” cirit tahap langit 6 ke? muhahahahahaha

        1. kamil.. lu sudah jatuh cinta dgn gua ke..? maaf la, gua bukan gay.. cari lubang tahi lain k.. nampak kamil mesti nampak perkataan tahi.. tak percaya, tgk la lepas ni..

            1. basi tak yah tembak doh.. basi org buang jer.. klu anjing gila, mmg patut la kena tembak.. gigit org bley dpt rabies.. heran aku apsal penyakit anjing gila depa sebut rabies.. dekat2 dgn rabbi tu..

    4. Akidah is a jewish concept not found in the quran. You apa tahu helen, you mana ada akidah, you bukan jew! LOL

      1. sabbas48 sounds like sabbath je. dia ni Jew menyamar Melayu kot, sebab tu dia ada akidah tinggi . . . . .

  6. sorry lah helen terbawak-bawak layan abang kuat jihad ni, good night, sweet dreams ….

        1. sampai tersasul, emotional nampak! abang non tu panggilan manja you kat dia ke? muhahahaha

      1. out of nowhere tiba2 keluar komen taik, silap tidor ke tadi bro? tumbuh bisul kat belah mana? heheheheh

  7. Barisan pemuda abata yang ampuh

    Orang Islam bersatupadu mendirikan benteng kukuh

    And you wonder why, when these same type of people disparage Indians and Hindus.

    1. Hullo, the people disembarking from the bus wore uniform red shirts. The people in both your pix are in plain dress. Typical sneaky Dapster evangelista … unless you can match the faces between the bus people and the cow head people.

      1. I said “same type of people”, not “same people”. Nice attempt to twist, but no prize.

        1. You’re the one doing the twisting.

          You copypasted identically my captions “Barisan pemuda abata yang ampuh” and “Orang Islam bersatupadu mendirikan benteng kukuh” and applied both my descriptions of the Federal Court demonstrators, and applied them to the Cow Head protestors.

          Your sneakiness is exactly like the “same type of people” you belong to — the DAP evangelistas. And whether you’re a card-carrying member of DAP or not is immaterial because I’m not saying you’re “the same”. Am just saying you’re the “same type”.

          1. *Yawn*

            Are you upset of the fact that your ‘benteng’ of oiks from Perkasa and other ‘Per-‘ groups are the same type that display hostility towards other faiths than Christianity?

            Like Isma objecting towards the renovation of the Klang temple, or Zulkifli Noordin disparaging Hinduism, to cite a few more instances?

            1. “Yawn” I’m just bored by the so very predictable behaviour displayed by your kind of people.

Comments are closed.