Koleksi gambar sekitar demo anti GST

May 1, 2014 at 7:26 pm 56 comments

Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu …

Sumber: Malaysiakini

Sumber: Malaysiakini

Sumber: Blogger Aku Peduli Apa

Sumber: Blogger Aku Peduli Apa

Sumber: Blog Warga Marhaen

Sumber: Blog Warga Marhaen

GSTmalaysiakini2

Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu …

Sumber: Blogger Aku Peduli Apa

Sumber: Blogger Aku Peduli Apa

GSTkiddies

Sumber: Blogger Aku Peduli Apa

Sumber: Blogger Aku Peduli Apa

GSTm2mWorld

Sumber: m2m World

GSTjstar

Sumber: The J-Star

GSTpasPusat

Sumber: PAS Pusat

GSTmyKMU1

Sumber: MyKMU

Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu …

GSTmyKMU5

Sumber: MyKMU

GSTPutrajayaOnline

Sumber: Putrajaya Online

GSTkiniTV

GSTmilosuam

Sumber: Milo Suam

GSTapa

Sumber: Blogger Aku Peduli Apa

GSTapa3

Sumber: Blogger Aku Peduli Apa

Sumber: MyKMU

Sumber: MyKMU

Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu, Melayu …

Sumber: MyKMU

Sumber: MyKMU

GSTmyKMU4

Sumber: MyKMU

GSTmyKMU2

Sumber: MyKMU

HannahHapusUmno.

Cina!

.

Ketua Pemuda Gerakan Tan Keng Liang berkata dalam tweetnya (screenshot bawah) bahawa beliau pasti para penyokong DAP pergi tengok wayang ataupun sibuk membeli belah.

Sementara itu, Ahli Parlimen DAP Serdang Ong Kian Ming (YB #sahur, “Insya Allah”) mengucapkan tahniah kepada para peserta yang turun ke jalanan untuk membantah pelaksanaan GST..

Twitter - tankengliang- saya pasti yg lain mcm penyokongTwitter - imokman- Glad to see the encouraging

.
Online poll snap results: DAP is freaking out the Malays
.

GSTapa4

Sumber: Blogger Aku Peduli Apa

 

 

Advertisements

Entry filed under: Evangelista Bintang Tiga. Tags: .

Tinjauan pendapat: DAP dan Islam Hannah kepala besar perli Isma

56 Comments Add your own

  • 1. beastofburden  |  May 1, 2014 at 7:52 pm

    malaysia got no chinese ahh….. or chinaman sitting at home making money, whie all their malay machai do all the work

    Reply
    • 2. islam1st  |  May 1, 2014 at 8:46 pm

      ‘their malay machai do all the work’

      Their Taukeys kat Hong Kong grinning far and wide!

      Reply
      • 3. Govt Service Tax  |  May 2, 2014 at 5:35 pm

        According to Mem Besar, there should be no Malayu..Cina..India.. etc. It is just Malaysian. Some MALAYsians went to the demo.. while other Malaysians.. well they just lepak at home or spend quality time with their family.

        Reply
  • 4. Aaron  |  May 1, 2014 at 8:01 pm

    This is what i call rebel without a cause. These folks just do it for the heck of it. They feel bored, nothing better to do, their friends are doing it and they want to be seen ‘cool’, perhaps. Their masters r the masterminds. They r just foolssss.

    Mana evangelistas??????? or…there r no chinese, indians or malays, just Malaysians… hehehe

    Menang sorak dignity tergadai.

    Reply
    • 5. Helen Ang  |  May 1, 2014 at 8:02 pm

      re: “there are no Chinese, Indians or Malays, just Malaysians”

      ROTFL

      Reply
      • 6. Melayu Malaysia  |  May 1, 2014 at 11:07 pm

        Actually the Malays taking part in such senseless rallies fall under the stupid and moronic category, led by the stupid and senseless PKR and PAS Malays.

        These are perfect example of people born without brains and as can be seen, there seems to be ample supply……

        Reply
    • 7. XUMNO  |  May 1, 2014 at 9:55 pm

      Your comments reflect either your ignorance or total lack of concern towards the hardships faced by the masses. Or simply tou are a moron. Full stop.

      Reply
      • 8. unker kitt  |  May 2, 2014 at 11:50 am

        ni mesti cina dap

        Reply
        • 9. The Dictator  |  May 2, 2014 at 12:06 pm

          re ni mesti cina dap

          bila nak dapat undi Cina dia orang akan kata dia orang Cina tapi bila tiba masa rebut jawatan dalam parti dia orang pun kata dia orang ni semua Malaysian.

          biasalah kan politik biawak !

          Reply
  • 10. alwieabdullah  |  May 1, 2014 at 8:54 pm

    Helen,

    apa boleh buat…dah orang melayu ni memang lemah matematik…disangkanya GST tu lebih tinggi dari cukai yang ada sekarang…

    salah umno jugak….sebab penerangan yang diberi tak menyeluruh.

    atau mungkin penerangan sudah diberi tapi orang melayu masih tak faham-faham jugak….. maklumla, lemah akademik…!

    Reply
    • 11. sarah  |  May 1, 2014 at 11:53 pm

      Hehhehheh Sebenarnya kan penerangan dah menyeluruh. Kalau orang kampung boleh faham tak kan orang yang educated di bandar tak boleh faham kan?

      Tapi hendak buat macam mana, nampak sangat orang kampung lebih rajin mencari maklumat dan mendapatkan maklumat dari orang bandar yang tunggu makan disuap minum di tuang.

      Bagi penerangan tak hendak dengar kecuali dari kroni-kroni PR. Yang lain semua dianggap penipu, perasuah, rendah moral, rendah akhlak, pengamal riba, penentang hudud dan lain-lain.

      Takut sangat ditipu oleh UMNO sampai tidak sedar yang mereka sudah ditipu hidup-hidup oleh PR. Hehhhehheh

      :Dsarah

      Reply
      • 12. alwieabdullah  |  May 2, 2014 at 10:50 am

        hahahaha….betul tu sarah. sering saya jumpa orang melayu kat bandar ni belajar tinggi-tinggi…. konon-konon educated tapi sikap mereka masih ‘meniru-niru’ budaya bukan melayu…..
        kerana sikap sebeginilah, jatidiri mereka lemah… hidup dalam dunia yang gila kebendaan dan suka menunjuk-nunjuk…

        takde ‘umph’ kalau tak join kumpulan yang kononnya betul dalam serba-serbi, akhirnya terjebak dalam reformasi, demonstrasi dan berbagai…..

        melayu bukan mudah lupa….. mereka acapkali mengikut resmi ‘pelanduk sering melupakan jerat’…..!

        Reply
        • 13. A Malaysian  |  May 2, 2014 at 9:57 pm

          Alwi,

          Memang betul. Orang Melayu di bandar either they have become too Islamic (konon-kononnya lah) that everything is considered sinful or too liberal contohnya Marina Mahathir. We don’t see many moderate Malays nowadays.

          Reply
  • 14. maae  |  May 1, 2014 at 8:58 pm

    1. Cuba kira satu orang dewasa RM 200.00

    2. Cuba kira BR1M – RM 650.00 dan RM 300.00 setiap seorang. Siapa untung siapa rugi ?

    3. Cuba kira berapa orang cina ? Bayangkan apa melayu, melayu, melayu, melayu, melayu …. faham apa yang mereka buat. Umpama tidak malu nya menerma BR1M ?….. bayangkan bila cina sakitkan hati-hati melayu yang konon nya cina sokong ! Apa tindakan mereka…

    Hati cina dan hati Melayu jauh berbeza. Jadi Sekolah Aliran Perdana ialah solusi terbaik. Kita tidak mahu lagi sekolah vernakular yang ternyata memisahkan, begitu ketara dalam perhimpunan ini – Di mana kah cina ? Manusia jenis apa cina-cina yang melalak siang malam konon nya di sisihkan ?

    Siapa yang menyisih diri, menepuk dada dan dalam menipu mengaku terhebat ? Jawapan ialah cina ! Konon nya di tindas !

    Kepada melayu, melayu, melayu, melayu…. ini…. menang sorak kampung / negara tegadai ! Menepuk dada tiada keimanan ! Jika berterusan , anak-anak mereka bakal di susukan kera !

    Reply
    • 15. Helen Ang  |  May 1, 2014 at 9:18 pm

      Pemimpin DAP yang menghebahkan kehadiran mereka tatkala protes tadi,

      Reply
  • 17. zueyusof  |  May 1, 2014 at 8:59 pm

    Tengahari tadi di JPO ramai kaum minoriti yang tertindas hidupnya di Malaysia, menghabiskan wang kecil mereka di situ. Berpanas, bersesak, kotor di jalanan untuk GST? Mana ada kelas… Kerja tu biar PAS yang selesaikan.

    Tak sedar lagikah Melayu PAS dan PKR? Anda hanya menjadi alat DAPster… Jangan harap mereka akan bersusah.. jangan harap!!

    Reply
  • 18. Sitorarimaujadian  |  May 1, 2014 at 9:02 pm

    They are all Dap’s coolies. Just imagine, biting the hand that feed them.

    Reply
  • 19. AYAH  |  May 1, 2014 at 9:09 pm

    Melayu already kena liwat otaknya oleh Peliwat No. 1 Malaysia.

    Ong Kian Ming ada sama mereka ka?

    Reply
    • 20. Helen Ang  |  May 1, 2014 at 9:13 pm

      re: “Ong Kian Ming ada sama mereka ka?”

      Ada segelintir pemimpin DAP yang menyertai perhimpunan, khabarnya termasuk OKM.

      Namun Puan Speaker tidak hadir.

      Reply
      • 21. islam1st  |  May 1, 2014 at 9:55 pm

        Puan speaker tak boleh nak decide whether to take her anak cina or her anak india ke to demo!

        Reply
        • 22. Helen Ang  |  May 1, 2014 at 9:59 pm

          Her next child bumiputera. Can take that one in future.

          Reply
          • 23. islam1st  |  May 1, 2014 at 10:10 pm

            LOL. I thought that too!

            Reply
        • 24. Rubiah Othman  |  May 1, 2014 at 10:32 pm

          Good one!!

          Reply
  • 25. Curmudgeon of 72  |  May 1, 2014 at 9:22 pm

    Meh… actually, so many essential goods are GST-exempt.

    Some goods’ prices will come down but some will go up, mainly those with a longer value-add chain.

    I think the GST is a necessary move BUT:

    1. The government is doing a bad job in EXPLAINING it
    2. The private sector is not getting a clear picture on how to implement it – a senior accountant remarked that it is a mess at the moment
    3. There is bound to be price-gouging by unscrupulous merchants – just look at the sugar price case recently; price goes up by 10 sen a kilo, suddenly drinks prices goes up by 10 sen EACH. Is there a kilo of sugar in each drink?
    4. Why no personal income tax reduction?

    Reply
    • 26. Setem  |  May 1, 2014 at 10:48 pm

      5. Pakatan is doing a good job spreading disinformation on GST.

      Reply
    • 27. fazillah deen  |  May 2, 2014 at 12:36 am

      No matter how or what the present government does to explain GST, the oppo will twist and turn and make the government look bad and will accuse the government of increasing the burden of the rakyat.

      Reply
  • 28. Forrestcat  |  May 1, 2014 at 9:24 pm

    Ironically these are the kind of malay lembus that take BR1M, benefit from the Malay privilieges from UMNO that enabled them to send their 4-13 children to tertiary education and other bumi assistances…. yet they are the mindless shock troops of DAP that hate the same Malays that benefitted from the bumi priviliges.

    I have an acquaintances from Terengganu who is hardcore PAS, with 12 siblings, all of them except one went to IPTA, received MARA scholarships and get government contracts… yet they vote PAS because they want hand chopping and death by stoning under hudud.

    Good luck to DAP with these lembus, coz they gonna mutilate u under Allah laws implemented by PAS ayatollah high on daun ketum and sg golok rent girls.

    Reply
    • 29. South Hill B Rat  |  May 1, 2014 at 9:49 pm

      Potong! potong! potong! Haha your comment is gold, cat.

      Reply
      • 30. Forrestcat  |  May 1, 2014 at 10:18 pm

        As much there chinese and indian DAP malaysian morons, there are also malay morons of the PAS types.

        Reply
  • 31. MCA.8481  |  May 1, 2014 at 9:31 pm

    Speaker sdg re-apply pr kat tasmania in case pas + bn di dun slangor

    Reply
  • 32. kentot  |  May 1, 2014 at 9:54 pm

    Ghana also charge GST no body complain. This Melayu ‘s are not Melayu there are Melacindia ie Melayu represent Melayu Cina and India when Cina go see Spiderman 2 while Indian stay home watch Astro 202 tangachi.

    The melacindia wish come true when they got the ‘Water Solution’ from PR state government that is ‘Rationing’ due to incompetency and arrogant MB Selangor. Its ok for this Melacindia if water solution ie rationing is forever as they will happily live ever after. GST for them is bad while Water Rationing and DAP water rates hike if ok for them.

    PR bila mau hapuskan tol batu tiga? Now PR become Tiga Abdul, Abdul DAP, Abdul PAS and Abdul Pikir arrr.. (PKR)

    Reply
    • 33. Forrestcat  |  May 1, 2014 at 10:19 pm

      Argue with these PAS lembus tak guna, they want everything free… and the DAP chinese will have to be given a dhimmi tax to pay for it and have their children kidnapped by PAS ustaz to become PAS janissaries.. koh3

      Reply
      • 34. Forrestcat  |  May 1, 2014 at 10:22 pm

        Maybe its counter psy ops, to make UMNO look bad,

        Ask any PAS members, theyd swear on nik aziz keramat that DAP agreed to hudud.. even if DAP denied, the PAS would say DAP has become UMNO.. koh3.

        The genie is out of the bottle, and it aint going back.

        Non Muslims and normal malays will be forced to accept hudud, a divine law implemented by ketum high PAS ayatollahs.

        Reply
  • 35. ahmadalikarim  |  May 1, 2014 at 9:56 pm

    Dear Aunty Helen,
    I can see children participating in the demonstration. That is against the Child’s Rights. Will COMANGO complain since they are fighting for Child’s Right? They are really double standard.

    What do you think about the DAP’s hudud stickers?

    Those demonstrators are weird, Melayu Unit Amal PAS bergaduh dengan PKR’s SAMM during the Himpunan Bantah GST. http://ahmadalikarim.wordpress.com/2014/05/01/video-pergaduhan-unit-amal-pas-vs-samm-himpunanbantahgst/

    Reply
    • 36. Helen Ang  |  May 1, 2014 at 10:04 pm

      re: “What do you think about the DAP hudud stickers?”

      Not sure if they’re really by the DAP. It could just be a part of the BN psywar.

      BN are no angels either when it comes to these false flags.

      Reply
  • 37. Punggok  |  May 1, 2014 at 10:01 pm

    Why not Dem at PJ, Bukit Bintang or Brickfields? Why Dataran Merdeka, Jalan Raja? Because majority Melayu demo ka? and don’t kacau Bukit Bintang, PJ and Brickfield ah.. Cina/India cari makan ahh..

    Reply
    • 38. Setem  |  May 1, 2014 at 10:22 pm

      Exactly. Why never demo at Puchong, PJ, Bkt Bintang.?

      Reply
      • 39. islam1st  |  May 2, 2014 at 5:34 am

        Aku plan nak pi beli kain murah kat Jakel pun cancel, memang pengacau betoi puak-puak ni!

        Reply
  • 40. beastofburden  |  May 1, 2014 at 10:26 pm

    aron 8.01 pm

    “”This is what i call rebel without a cause.””

    more like dumbass without a brain

    Reply
  • 41. Cucu Seman Kaloi  |  May 1, 2014 at 10:28 pm

    cheers…..

    Reply
  • 42. RINA  |  May 1, 2014 at 10:38 pm

    Sekarang susah nak cari public recreational areas yg sesuai dan free bagi oghang Melayu.. nak masuk Taman Templar pon dengar kata kena bayar.. Nak pi syiok2 cuti to Genting takleh berjudi, kos jalanan, hiburan dan makanan punya le mahal. Segalanya kat Selangoq dan Wilayah, guna jamban pon kena bayar.

    So bila ade demonstrasi apa lagi… join le… F. O. C boleh berpesta beramai2 lagi..

    Apek2 kalo bagi free gifts or free makan sure will rush there like crazy, sanggup bercamping semalaman to be there first. Siap tapau lagi.

    I can bet 75% of those who attended do not understand what GST is all about.

    Reply
  • 43. Onsleuth Amir Yahya  |  May 1, 2014 at 10:44 pm

    What the current of “upah’ right now rate now ? Have a friend in village going to ‘rombongan Hari Pekerja in KL”. Upah To Ubah
    I’m hoping he with his family is ok.

    Reply
  • 44. Razko  |  May 1, 2014 at 11:05 pm

    Waduh! Ramainya Melayus kat Malay land ni. Tak terjawab DAP, MCA, GERAKAN kalau Melayus ni decided to run amok. Berhati hatilah!

    Melayu memang begitu. Jiwa mereka lembut, perangai mudah dilentur, sikapnya sentiasa berbaik sangka, mudah menerima tetamu dan akur kepada ketua ( zaman dulu Sultanlah) but when they start running amok even their sultan long ago in Melaka also died in the hand of his Laksamana.

    Be careful you guys DAPsters and tikam belakang MCAs… the time will come…

    Reply
    • 45. A Malaysian  |  May 2, 2014 at 11:00 pm

      Ya, Melayu tongong macam awak!

      Reply
  • 46. Onsleuth Amir Yahya  |  May 1, 2014 at 11:07 pm

    actually there chinese at anti GST rally, just waiting for the night. Just to show commitment, to continued rally through the night.

    Reply
    • 47. islam1st  |  May 2, 2014 at 5:36 am

      THey can’t stand the Matahari maa, takut hitam macam itu Huanna!

      Reply
      • 48. Onsleuth Amir Yahya  |  May 3, 2014 at 11:28 pm

        you are so right, Like vampire , they come out at night. Poor unker Kit Siang( should change to Kit Malam) shouldn’t come out anyway. Why his late friend have to be burned * ashes scattered to sea ? Can anyone tell me ? Is it Sikh tradition/

        Reply
  • 49. LOL  |  May 1, 2014 at 11:32 pm

    Quote “Al Fatihah, seorang anggota unit amal PAS yang terlibat dalam pergaduhan dengan kumpulan Soliditari Anak Muda Malaysia SAMM telah ditikam dan disahkan mati di tempat kejadian. Suspek anggota SAMM berjaya ditahan oleh pihak Polis setelah cuba melarikan diri dari kepungan pendemo di Dataran Merdeka. Turut ditahan beberapa ahli SAMM yang terlibat dalam insiden berkenaan.’ Unquote

    Posted by Kelab Penyokong UMNO in FB

    Reply
  • 51. Mulan  |  May 2, 2014 at 11:51 am

    For your entertainment.

    Inilah PAKATAN. PAS dan PKR. Hand in(typo to) hand.

    Courtesy: Malaysian Patriots
    Pergaduhan antara Unit Amal (PAS) dan SAMM (PKR) ketika demo #TolakGST di Dataran Merdeka.

    Sama sendiri pun boleh gaduh ke

    Reply
    • 52. jentayu  |  May 2, 2014 at 12:36 pm

      Hehehe. Thats y i always view them not more than a clown at the circus. Imagine if we dont have this nitwits life would be quite boring indeed. They provide the source of entertainment which is free n full of slapstick quality. You can layan this entertainment but dont get carried away and take them seriously. Who takes a clown seriously anyway?

      Reply
      • 53. The Dictator  |  May 2, 2014 at 1:02 pm

        re Who takes a clown seriously anyway?

        A clown will take another clown seriously because they are clowns !

        Reply
  • 55. Mulan  |  May 2, 2014 at 2:58 pm

    If you were an American, wouldn’t you feel insulted. Somehow this MP Doctor thinks that there is a correlation between a US State visit and inconvenience due to the traffic.

    [tweet]

    Kurang ajar.

    It is actually not a traffic jam if the same MP participated in a GST protest. It is justice.

    [tweet]

    Reply
  • 56. RINA  |  May 3, 2014 at 12:12 am

    Even the Banglas towkey2 kedai runcit and restaurants (Alibangla business enterprises) here are protesting on this GST…

    Muahahaha

    Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Recent Posts

RSS TKO — Tranungkite

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS Ismaweb

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Kalender

Pengunjung

  • 7,564,114 hits

Archives

Feeds


%d bloggers like this: