Posted in Evangelista Bintang Tiga

Alifah Ting, just tell them “Salam 1Negara Islam back to all of you!”

    Pada suatu kala dulu, @hannahyeoh pernah buat perangai mengada-ngada dengan "sibertrooper" (konon) MIC dan Umno "rasis" yang didakwa Hannah telah mengusik keluarganya

Alifah Ting binti Abdullah’s testimony directed “khususnya buat Presiden Isma, umumnya buat kaum Cina” – which is only about 400 words – caused the Dapster-evangelistas to go criminally berserk.

Since her statement is fairly short, I’m going to dissect it line by line and we shall see whether the ‘problem’ is with Alifah or it is with the Dapster-evangelistas.

BELOW: The DAP evangelista YBs

EvangelistaYBs

(1) Alifah writes: “Saya adalah anak kepada bangsa pendatang ke Tanah Melayu suatu ketika dahulu sebelum merdeka.”

Is there anything factually wrong with this, her sentence? None that I can see. She pins a time frame “before Merdeka” and a locus “Tanah Melayu”.

The Dapster-evangelistas probably saw red at the word “bangsa pendatang” or immigrant race.

Oh, come on lah. Face facts.

Pre-1957, the Chinese were not Malayan citizens bar a handful who applied in 1946 and 1948 whereas the Straits Settlement Chinese resided in the British crown colonies and were proud to declare themselves subjects of the English King (later subjects of Queen Elizabeth II).

And if Alifah is referring to her own forebears and their arrival here, what’s the issue? It’s her personal family history.

Lim Guan Eng in the masjid
Lim Guan Eng in the masjid

(2) She wrote: “Saya juga adalah anak kepada serpihan kaum Cina yang memilih bernaung di Tanah Melayu suatu ketika dahulu di bawah pimpinan orang Melayu beragama Islam.”

She is still referring to Tanah Melayu. At one period in time, i.e. 1948 to 1957, that was what this land was officially called. The federation was created with the signing of the Perjanjian Persekutuan Tanah Melayu.

(3) She wrote: “Saya juga anak cucu kepada penandatangan kontrak sosial di antara Umno, MCA & MIC.”

See point (8) below.

Teresa Kok in masjid
Evangelista Teresa Kok in surau

(4) Alifah wrote: “Saya juga serpihan kaum Cina yang mempunyai kad kewarganegaraan Malaysia (Tanah Melayu) yang sah bukan warganegara China.”

The above is plain fact and can’t be disputed.

(5) She wrote: Dan sebagaimana datuk nenek saya iaitu kaum Cina dulu datang ke Tanah Melayu untuk bernaung di Tanah Melayu, berada di bawah kepimpinan kaum Melayu (Islam), begitulah saya sekarang dan selamanya akan terus bernaung di bawah kepimpinan kaum Melayu (Islam).”

If the latter – “bernaung di bawah kepimpinan kaum Melayu-Islam” – is what Alifah desires, then it is her democratic right. She can vote for Umno in the general election or for PAS or her own Isma if they’re contesting.

ngeh-nga-nikaziz
Evangelista DAP Beruas MP James Ngeh Koo Ham and evangelista DAP Taiping MP David Nga Kor Ming in masjid with Tuan Guru Nik Aziz

About the kaum Melayu

Any Chinese living in Terengganu, Kelantan, Perlis, Pahang and Kedah are – practically speaking – living under the rule of the Malays. The “Bumiputera” population in the aforementioned states are 97.0%, 95.7%, 88.4%, 79.0% and 77.9% respectively.

If you’re living in Penang, then you’re not under the rule of the Malays lah. You’re under the rule of the Developers Above People party.

But not to worry, the DAP loves orang Melayu too.

DAPloveMalays
See … the DAP chameleon is dressing like a Melayu in baju kurung

Why did Alifah hit so many raw nerves?

The “Bumiputera” population in the other states are Malacca (66.9%), Negeri Sembilan (61.3%), Johor (58.9%), Selangor (57.1%), Perak (57.0%) and Kuala Lumpur-FT (45.9%).

All the figures above are taken from the 2010 census. In most of the states, Bumiputera can be assumed to be almost synonymous with the entire Malay population with the exception of Pahang and Perak that have Orang Asli populations.

Ronnie
Former DAP Selangor exco Ronnie Liu

Since ethnicity is sneakily conflated under the Bumiputera umbrella by the sneaky Statistics Department, and we’re not provided with a breakdown of the split between Melayu and pribumi in Sabah and Sarawak, we’re thus unable to address Alifah’s statement vis-a-vis the Malays in these two Bornean states.

Returning to the peninsula, we see that Negeri Sembilan, Johor, Selangor and Perak are states which have the Raja-Raja Melayu. Therefore, if you lived in Kelantan, Terengganu, Perlis, Pahang, Kedah, Negeri Sembilan, Johor, Selangor and Perak, you are – to all intents and purposes – under the rule of the Malays.

Go on, try to imagine that you’re residing in Terengganu where the Malay population is 97 percent.

Only in Penang, Malacca and the Federal Territory of Kuala Lumpur can it be said that you’re not under Malay rule, practically and technically speaking.

So why should the Dapster-evangelistas go ballistic on Alifah for bringing up this matter of Malay rule?

TeoNieChingBow2
Evangelista DAP Kulai MP Teo Nie Ching in the masjid

(6) Alifah wrote: “Untuk kaum Cina, ‘di mana bumi dipijak disitu langit dijunjung’.”

The Dapster-evangelistas went thermonuclear because they did not want her to speak on their behalf (“untuk kaum Cina“).

I guess they are the meludah-ke-langit types and hence Alifah and her tahu-langit-tinggi-rendah attitude struck a jarring note for them. Aaah, now we know.

Tony Pua in Masjid
Evangelista DAP Petaling Jaya Utara MP Tony Pua and evangelista DAP Kg Tunku Adun Lau Weng San in masjid

(7) Alifah wrote: “Jika rasa tidak mampu untuk bertolak ansur dan punya rasa hormat seperti mana datuk nenek moyang kita dahulu …”

Have the Dapster-evangelistas got any problem with this bit about “bertolak ansur”, “punya rasa hormat”?  I suppose the Dapster-evangelistas are mostly cucu-cicit komunis, so for their datuk nenek, the words bertolak ansur dan punya rasa hormat were in not in the vocabulary.

BELOW: Wow, impressed with DAP Serdang MP Ong Kian Ming’s Islamic vocabulary — “sahur”, “imsak”, “Insya Allah”, “Alhamdulilah” …

okmSahur

Ahli Parlimen Kristian DAP Serdang
Evangelista DAP Serdang MP Ong Kian Ming in surau

(8) Continues from the above sentence: “… yang dengan rela hati menandatangi kontrak sosial dan berada di bawah pimpinan tuan punya tanah sekarang (Malaysia) iaitu kaum Melayu (Islam), rasanya elok juga untuk memohon kewarganegaraan China iaitu bukan warganegara Malaysia.”

Is there a Social Contract to begin with? Revert to point No.3 above. Was the social contract signed between Umno and MCA and MIC?

The closest concept to this idea of a Social Contract would be the drafting of the Federal Constitution that spelled out the Special Position of the Malays (and later added, the natives of Sabah and Sarawak) where the Alliance gave its input and petitioned in London.

Are the Dapster-evangelistas disputing Article 153 of the FedCon? If they are, please be open and upfront about it, okay. “Bukan lepas baling batu sorok tangan, no.. that is not Isma!”, cries Alifah.

Unfortunately baling batu sorok tangan is the method favoured by the Chinese voters who have been denying the GE13 tsunami every which way they can.

jeniceleemasjid1
Evangelista Jenice Lee, the former DAP Teratai Adun in masjid

(9) Alifah wrote: “Sebabnya dari dulu, kini dan selamanya Malaysia akan menjadi hak milik orang Melayu (Islam). Jadi corak kepimpinan mesti mengikut orang Melayu (Islam).”

Why must this upset the Dapster-evangelistas in any way? Penang is not majority orang Melayu (Islam) and yet the state willingly styles itself a Caliphate under Saidina Umar ‘Lim’ Abdul Aziz.

Furthermore, Penang under Lim Guan Eng had put up big billboards everywhere extolling the Islamic motto ‘Amar makruf nahi mungkar’.

Now if Penang – which is not Malay majority and is on the other hand ruled by the so-called secular DAP – can be in the forefront of adopting “corak kepimpinan mesti mengikut orang Melayu (Islam)”, I don’t see why the Dapster-evangelistas are kicking up a fuss at Alifah for saying the same.

Even in Selangor, the Puan Speaker has constantly graced the mosques and suraus with her exalted presence.

BELOW: Evangelista Puan Speaker Hannah Yeoh in masjid

hannahmosque2

(10) Alifah wrote: “Saya Cina dan yang paling saya bangga adalah saya mula mengenali Islam dan terbuka hati untuk menjadi Muslim setelah mengenali pejuang-pejuang Isma dan melalui tarbiyyah mereka, Melayu Sepakat Islam Berdaulat & Membangun Umat Beragenda  …”

Wonderful, dear girl.

Similarly we’re all waiting with bated breath for Hannah Yeoh to “mengenali Islam dan terbuka hati untuk menjadi Muslim“. After all, she already looks the part. And over six long years already.

BELOW: Hannah Yeoh in her Muslimah get-up

The many coloured tudungs of Hannah Yeoh

(11) Alifah wrote: Kontrak sosial kita pertahankan, ISLAM kita tegakkan.”

She is in good company.

The DAP goes around everywhere telling Malays that their evangelista YBs will tegakkan Islam too.

Anthony Loke
DAP Seremban MP Anthony Loke who is also his party organizing secretary

(12) In conclusion, Alifah wrote: “Kami (kaum Cina yang tahu asal usul kami dan bagaimana kami boleh berada di Malaysia-kontrak sosial) menyokong Isma dengan sebulat suara dan tekad. Saya bangga dengan tarbiyyah Isma dan insyaallah selamanya akan bersama dengan perjuangan mereka.”

She said “kami”. She did not say “kita”. She was not including the Malaysiakini Chinese readers in her scheme of things. She supports Isma, they hate Isma … to each his own. Or don’t they believe in democracy and the freedom of association?

BELOW: Different strokes for different folks … Evangelista Hannah Yeoh likes posing like a model wannabe in the mosques

HannahMasjid

So which is it? Do the DAP leaders love or hate Islam?

Now can somebody tell me again why the lynch mob went after Alifah Ting with their torches and pitchforks?

The Christian DAP leaders love Malays so much and love Islam even more (so much so that they’ve even set up camp in the mosques) but yet their followers hate a Chinese convert to the point of profanities. It does not compute, eh?

And after all, Alifah does admit that she is a Chinese. Hannah Yeoh, on the other hand, outright denies that she is a Chinese (see her tweet below).

So what were the Dapster-evangelistas foaming at the mouth for when they screeched at Alifah that one cannot change one’s race?

twitterhannahyeohNoChinese

The diatribe about “race traitor” and “denying one’s roots” is better directed at Hannah Yeoh than at Alifah Ting.

A little piece of advice for Alifah: If you’ve found your calling, young lady, then you needn’t let the cyber hit squads deter you. You should just say, with an airy wave of your hand:

“DAP and Christian troops using nasty words on me and my family tree. Racist and distasteful. My response: Salam 1Negara Islam back to all of you!”

Okay, I admit the wording is not my original inspiration but never mind. We thank Puan Speaker kerana sudi bagi petunjuk.

 

(1,652 words)

Updated: 7.40am

 

Author:

I have no Faceook or Twitter.

69 thoughts on “Alifah Ting, just tell them “Salam 1Negara Islam back to all of you!”

  1. You know why they go berserk Helen. This is because Alifah Ting is not HY. If this word utter by HY or one of HY BFF than be it. It is wonderful and love love love all around. of course you need to edit Isma from the sentences

    :Dsarah

    1. Urm, why they go berserk …

      B’cos their great hypocrisy turned around and bit them in the arse?

    1. Why not? The Firsters do it all the time. They say there are no Malays, no Indians and zero Chinese.

      They want to ethnic cleanse us, and hammer us all into their Anak Bangsa Malaysia mould.

      So should we also consider going thermonuclear against the DAP supporters because they keep harassing us over things we refuse to accept?

  2. ‘we’re thus unable to address Alifah’s statement vis-a-vis the Malays in these two Bornean states’.

    the kalimah above, is it yours or ronnie’s (sori, blur sikit tengah2 malam ni). anyway, did she ever mention malays in sabah & sarawak? borneo states bukan tanah melayu. jadi apa kena mengena kenyataan dia dengan malaysia timur?.

    1. Alifah mentioned her atuk nenek’s generation and her own, so we have to look at both Tanah Melayu and present day Malaysia.

  3. Itu yg I tak faham Cik Helen. Actually depa tak suka sangat dgn Melayu, Bumiputra atau Islam? Atau depa tak suka dgn sejarah keturunan mereka sendiri atau ape?

    Ikut sejarah Bangsa Cina, the Great Genghis Khan and Kublai Khan sejak zaman dulukala dah begitu mesra bekerjasama dengan mengikut2 Agama lain. Dari kalangan pentadbir dan penasihat2 mereka juga ada yang terdiri dari scholar2 Islam.

    Apek2/Aney2 yang tak sedar diri mai Malaysia ni dari keturunan jelmaan makluk dari hutan atau terlompat keluar dari laut ke? Sampai konpius gini sekali cara hidup mereka ni?

    Atau pun mereka sebak dan sesak nafas terbeliak mata bila tersedar kejayaan Tabung2 simpanan Bumiputra seperti PNB dan Tabung Haji makin hari makin meningkat dan geram sangat ke melihat kecekapan pentadbiran syarikat2 spt Petronas?

    Tak suka ke, sakit hati ke atau jealous ke?

  4. Kepada Alifah,

    1. Jika sudah memeluk Islam, Allah SWT yang membela anda kerana keikhlasan hati. Orang-orang Melayu Islam, semua nya, seperti anda juga.

    2. Melayu Islam dan Penganut Islam seperti Alifah menghayati kehidupan beragama. Agama yang benar seperti Allah janjikan. Bukan janji Melayu atau janji Evangelista, Buddha, Hindu dan sebagainya. Maka sesungguh nya Alifah itu tahu asal usul nya, bukan di pengaruh oleh sesiapa. Hidayah Allah semata-mata. Alifah teramat selesa bersama Melayu Islam. Tidak perlu untuk nya berpura-pura dan merampas hak orang lain sehingga menepuk dada. Kunci nya masih pada kontrak sosial, tidak menafikan kehidupan sesiapa dan Alifah di lahir dan di besarkan dalam keadaan paling selesa dan terjamin. Apa sahaja kehendak nya dapat di isi sesempurna nya. Sudah dewasa, matang dan berdaya mencari untung nasib nya yang terjamin maka kejayaan dalam hidup sudah terisi cita-cita. Pilihan nya jua. Bebas dan dan merasa ‘kehidupan’ nya. Cantik Alifah amat dekat dengan Tuhan nya, saudara-saudara Islam nya, Ibu-bapa, adik-beradik, keluarga dan sahabat handai nya.

    3. Alifah tahu Melayu bukan bangsa yang tercela atau terkebelakang hidup nya. Jauh dalam hati nya ada jawapan benar sebenar – benar nya. Alifah sudah merasakan kenikmatan nya. Perlu apa Alifah takut kepada bangsa nya ? Jawapan ada di dalam dada nya. Perlu apa Alifah membalas kata nista lemparan bukan se agama nya ? Jawapan menyenangkan ada di dalam dada nya. Alifah tahu yang ada pada bangsa nya juga hanya kaca semata-mata. Alifah juga tahu, dia tidak juga menjadi Melayu demi agama Islam di anuti nya.

    Hanya bangsa nya saja terlalu hina, mengada-ngada, malah suka mendabik dada kerana kekufuran nyata, wang dan harta itu segala-gala nya, tanpa sempadan halal haram mencari dengan segala keringat yang ada !

    Alifah itu manusia pilihan Tuhan nya. Jika ada musibah, Alifah ada jawapan nya – ‘inna lillah wainna ilahirojiun’ – semoga Alifah di bawah lindungan nya, insyaAllah.

  5. Alifah Ting rocks! U go grrll.

    Byk sangat pic hannah yeoh…. Monyet proboscis jadi maskot VMY 2014, aku nak cadang hanna yeoh jadi maskot Visit Penang Year….. Siapa setuju?

    1. proboscis = nose

      Selfie taken at Penang Airport during Bukit Gelugor nomination day.

      null

  6. RE: Alifah wrote: “Sebabnya dari dulu, kini dan selamanya Malaysia akan menjadi hak milik orang Melayu (Islam). Jadi corak kepimpinan mesti mengikut orang Melayu (Islam).

    Ilmu Yang Pertama Untuk di Pelajari::

    Fitrah diciptanya pada makhluk itu, adalah bertujuan untuk mengenal Allah. Ilmu pertama yang wajib dan yang dituntuti Allah itu, adalah ilmu Tauhid atau “ilmu mengenal Allah”. Sebagaimana kalimah “Awalludin Makrifattullah” (awal-awal beragama itu, supaya mengenal Allah).Pertama mula beragama itu, bukan syahadah, sembahyang, puasa, zakat atau haji. Ilmu yang mula-mula itu, adalah untuk mengenal Allah!. Sayangnya kebanyakkan dari kita, tidak tahu untuk bagaimana mencari ilmu mengenal Allah! Kenali lah diri kamu sendiri demi mengenal Tuhanmu, dan mendekatiNya dengan kecintaan atas pengenalan itu.

  7. Instead of asyik duk melalak kat Afifah why not pose the question to LKS “SELAMA LEBIH 50 TAHUN, WHAT HAVE YOU DONE TO HELP US THE CHINESE AND BENGALI COMMUNITIES? Nak pangkah DAP anak Karpal nanti keep asking this question. Jgn sekadar syiok sendiri aje. Ask him, what can he offer to yr future generation 30yrs fm now?

    Apakah janji sekadar sekiranya kalah, will assist you to migrate to Western countries?

    1. re: “to migrate to Western countries”

      Why not migrate to China or Taiwan?

      1. Re Why not migrate to China or Taiwan?

        Not qualified. L O L !!!

        Besides, people might ask “You abandoned China a long time ago. You think we don’t know about your past ?”.

        There you have it.

      2. Eh,, I thought the venerable HY herself cannot get into the ‘Western Countries’ a.k.a (rejected).. How la they wanna help others? hehehe

        Pity the blind followers.

    2. Re to migrate to Western countries?

      Not qualified. L O L !!!

      Look at them. How many of them can speak English or other western languages ?

      How many of them have the millions in the banks to facilitate their entry to western countries ?

      After the British Overseas Citizens fiasco, some of them will think twice about migrating to western countries. This is a problem for us. Since they cannot migrate to western countries, they will stay in Malaysia and create more problems.

      Sigh. What to do ?

      1. re: “How many of them have the millions in the banks to facilitate their entry to western countries?”

        HY’s second shot at Tasmania may be more successful. At RM50k monthly take-home can be a millionaire in two years.

        1. But RM is depreciating. Maybe she will ask the MB for another pay hike. RM80K monthly ?

        2. Tu le rasa sedih. Pikiaq2 sama utk masa depan generasi kamu. Nak hijrah pi UK? Jenuh la, Muslim kat sana lagi celik. Pak Arab countries, Africans, India n Pakistan penganut mazhab jgn duk main ya.

          Nak pi Perancis, jenuh kena duk belajar bahasa depa, jgn duk ngada ya, nak SJKC mampuih pun depa tak akan bagi. Sini pun MUslim ramai.

          Canada? Komuniti Eng dn Perancis kat sana pun tahap dingin sesama sendiri. Depa christian dan bangsa Caucasian pon takmau berkawan sangat2.

          Day senang Penang kat sink tak suka sang at dengan kaki habaq sat pasai ape?

          1. …komputer pon naik konpius, kita post benda lain, lain pulak yg keluaq… Muahaha, sepatutnya gini;

            Dah senang lenang kat sini habaq sat pasai ape tak suka sangat dgn kami…

        3. Cik Helen, ramai geng MCA dah lompat situ. Takkan selama lebih 50 tahun taknak claim balik saham mereka, macam terjadi sekarang deñgan. THE STAR.

          Hai selama berpuluhan tahun MCA melabur dlm STAR atau dalam Malaysia aje me? Western countries masakan takder?

          Ingat ex MCA yg ramai2 lompat naik roket sekadar say bye bye dengan poket kosong aje me? Mereka dah lama sediakan payung owh..

          1. Yang mana orang MCA dan yang mana orang DAP? Sudah tidak dapat dipisah-pisahkan mereka hari.

            null

            1. Mereka yang lompat masuk DAP akan terima nasib yang serupa dengan Orang Cina Penang yang jadi British Overseas Citizens.

            2. Helen, You tak kena belasah ke dgn dua2 puak ni? for your seemingly inclination against them?

              Just wonder, I org baru kt sini.

              1. I don’t feel that MCA leaders or their supporters have ‘kena’kan me.

                However the Scissorati on their payroll have been smearing me. Although Scissorati makan gaji dengan MCA (indirectly because MCA owns the Bintang Lima media group), they are sneakily furthering the interests of the DAP evangelistas).

                Obviously the Gunting Dalam Lipatan-Scissorati are using their media resources to ‘kena’kan me to jaga their own periuk nasi (their lucrative jobs) rather than to jaga their MCA bosses.

                As for DAP, they closely monitor me. By they, I mean right to the very top, the party sec-gen.

                Their RBAs come into my blog menyamar Melayu dan menyamar sebagai orang Islam.

  8. I’m friending Alifah to show support and my way of pointing my middle finger to those hateful DAPsters.

  9. See the harassment the candidate Huan Cheng Guan got from the DAP *******.

    Tony Mettananda Chuah What voice??? You were deaf to all bashing on the non muslim by Perkasa, Isma, Ridzuan, Nordin and other ball carriers of Amno. You only bashed PR and LGE even though Penang has done so much better than the previous gomen.
    Like · Reply · 13 · 12 May at 18:35

    VJ Rooban Good but be fair in your comments . Dont just whack PR but be blind to the excesses of BN esp to the antics of ISMA, Perkasa n otrs like Ridzuan Tee who are puppets of BN.
    Like · Reply · 9 · 12 May at 17:48

    Andrew Sivaram Memang patutlah parti Dato bernama PCM = Parti Cari Makan……..
    Like · Reply · 6 · 12 May at 23:53

    Selvam Palaniandy All knows your are BN’s puppet. Don’t think people are stupid like you.
    Like · Reply · 6 · 12 May at 22:26

    Anjelai Devi Don’t worry you sure will loose your deposit coz sometimes u talk nonsense. You behave in accordance to situation.
    Like · Reply · 5 · 12 May at 23:04

    There is only one support.

    Siao Long Lim Way to go Datuk , we are with you ! I’m so angry with DAP now for selling the Land of PG and raising so many charges such as cukai tanah and water tariff ! These Pakatan only know how to talk but failed to walk the talk ! Pakar Kencing Rakyat
    Like · Reply · 3 · 18 hours ago

    And Ted Lau. Right on!
    Ted Lau Selamat berjuang. Prove them wrong. Itu pakatan Dan Rba manyak suka hasut Kasi u semangat Turun. Jangan dipedaya. They king of tipu
    Like · Reply · 8 hours ago

    See how dirty the church going, “anti-corruption” Pakatoons are. Can I use the **** word?

    1. re: “Can I use the **** word?”

      Having to do bleeping is more work for me lah.

      1. I am angry. These DAPsters do not play fair. Isn’t Bukit Gelugor all about voters who live in that area like me?

        What has your Hannah got to do with my area? Why is Mat Sabu here at my area?

        You would also notice that they ones harassing Huan are all Indians. And I bet they don’t live at Bukit Gelugor.

        1. re: “the ones harassing Huan are all Indians”

          They’re the “I’m not Indian” like KJ John and Ramachandran Muniandy aka Mr Hannah.

          re: “And I bet they don’t live at Bukit Gelugor”

          Maybe they do. There are lots of churches.

          1. I find this hilarious. If we were to ask them where their ancestors came from, what would their answer be since they have made it known that they are not Indian. Indigenous ?

            1. They will say that they are the legitimate vamsa that had build Lembah Bujang in its glory day. They may also claim to be the ancestors of Shri Vijaya at best. Happy reading.

        2. “No you’re not. You’re Ramkarpal, the untested son of Karpal Singh”

          Yes. I am angry. Another green horn to mess up Penang. Miss Yeap who messed up the fabric of Pulau Tikus with her Gurney Drive maze. She became queen of accidents.

          Chris Ross her boss, who actually stood there and did nothing.

          And the kangkung guy from Bukit Mertajam. (Is that “berkhidmat untuk rakyat?”)

          And now another green horn for Penang. Again the dumb voters will give him the mandate (like his papa)

          You have your share of DAP talkers. What great work experience and wisdom did your Hannah Yeoh, Tony Pua, Tian Chua bring to the development and welfare of Selangor?

          1. They bring hate to the area and wherever they go. And their brand of hate is couched in terms like “we love you”. L O L !!!

  10. And here. PAS and DAP have set aside their differences for the election. Hudud in the shelf temporarily for Bukit Gelugor.

    Proof that Bukit Gelugor wants hudud! Hoooohooohoo.

    1. “I guess the boys would be safe for now.”

      How sure can you be when it is the wrong anggota badan that got hurt?

  11. Wanna bet, when ISMA dapat kelulusan jadi parti politik, Alifah tu harapan cerah untuk jadi calon?

    Tu Zaik Dan Alifah opportunist, ler.

    Yang bodoh Dan bangang selalunya pengampu Dan lembu yang senang dicucuk kat hidung dengan Isu-Isu hot seperti agama Dan Bangsa.

    Ketua Isma seorang Mamak Dan Alifah pulak seorang Mualaf. Mana pi orang Melayu asal semua?

    Macam parti PCM tu yang Dulu penternak Babi disokong oleh UMNO pulak. Haram tak?

    Apalah hai dah jadi dengan orang Melayu? Semua Dan dikontrak kan keluar untuk berpolitik jugak.

    Nama blog Keristian, tapi betapa ramai lah orang Melayu bodoh Dan bangang datang menyanjungi Dan menyokong cerita dongeng kat sini.

    Pi kerja. Jangan malas jer Dan main politik. Monyet di hutan disusukan, tapi bini Dan anak kat rumah asyik makan nasi goreng jer.

    1. Hanya orang dangkal yang ilmu pengetahuannya akan mendakwa bahawa nama ‘Helen’ ada mempunyai unsur Kristian.

      Nama ‘Helen’ dipakai oleh orang Greek yang memuja pelbagai dewa-dewi 1,300 – 1,400 tahun SEBELUM kelahiran Yesus.

      Dan apasal begitu obses dengan asal usul orang yang “mamak”? Bunyi macam orang Cina Penang tapi mengaku diri pribumi Borneo pula.

      http://global.britannica.com/EBchecked/topic/259869/Helen
      http://global.britannica.com/EBchecked/topic/606309/Trojan-War

      1. Dia tu kan golongan puak yang selalu kata “I m not Chinese. I m Malaysian”.

        1. Mereka kan bukan Cina atau India tapi chosen ones dari Israel. Cina dan India kan kata mereka pagan.

          1. Tapi bila tiba musim PRU, bila ada pilihanraya, mereka pun semacam saja, kata Cina mesti undi DAP sebab DAP saja yang boleh bela kaum Cina.

            Bila dah tak perlu undi Cina dan India, apa akan terjadi ?

            Kat gereja mereka pun kata “Cina dan India ni pagan”. Tak perlu peduli pada mereka.

      2. My Indian student told me about a Greek religion or goddess which she is very keen on… hmm.. she is only in Form2. Superb mentality, …breaking away form her rotten root, she claimed.

        Never heard of that religion though.

    2. ISMA pernah bertanding di bawah tiket parti Berjasa. Namun, mereka tidak mampu mendapat lebih daripada 8-10 peratus undi.

      Mereka juga tidak menunjukkan muka semasa pilihanraya kecil di Kajang baru-baru ini. Kawasan Kajang itupun sudah majoritinya Melayu.

      “…asyik makan nasi goreng jer.”

      Sudah biasalah blog ini mengoreng-goreng isu. Benda remeh boleh menjadi bukti kononnya ada komplot Kristian.

      1. How many bottles of holy water so far ? 3, 4, 5 ?

        Geez……………….

        If this blog is all about “fried rice”, why are you still here ?

        Geez…………………

        You fear that if you go to other blogs, people will not respond to you ?

        Geez……………………….

        I know people respond to you over here, that’s why you love coming here l o l !!!

      2. ISMA sebuah gerakan Islam menyeluruh, berteraskan pendidikan dan pembangunan individu, berlandaskan kefahaman Islam.

        ISMA menyeluruh dalam erti kata ISMA menjalankan kerja tarbiyah (pendidikan berfokus), dakwah, kerja sosial, siyasah dsb. Projek pembangunan masyarakat tidak dapat dicapai dengan hanya menumpukan pada satu sudut sahaja.

        Politik hanyalah satu cabang daripada kerja-kerja ISMA. ISMA meletakkan politik di bawah satu kaca mata Islam yang luas, bukan memakai politik sebagai kaca mata. Dengan itu, ISMA tidak dicaturkan permainan politik kepartian yang sempit.

        Menghantar calon bertanding adalah salah satu cara untuk menyampaikan suara umat Islam Melayu yang tenggelam akibat politik kepartian yang melampau sehingga merugikan kedudukan Islam di Malaysia.

        Seruan ISMA pada PRU lepas adalah “Undilah Calon Muslim Berwibawa.” Seruan ini terbukti relevan dalam isu Hudud. Sekarang orang membilang jari berapa ramai yang diperlukan dan berapa ramai yang ada untuk nyatakan sokongan perlaksanaan Hudud di Perlimen.

        1. You tell them, these bodoh sombong kakis memang jenis yang tak faham bahasa, anyways, alien to these dungus, yakni bukan semua orang/pertubuhan yang aktif berpolitik, necessarily a political party!!

      3. Why Isma want to go to Kajang some more, already got Malay contestant there in the first place… only later on aje become tak layak. I dont think Isma want to play play like that one. Isma cerdik wo!!!

  12. Halen, thanks for supporting an innocent chinese muslim girl… semoga diberi hidayah sepertimana Hamzah Abdul Mutalib (bapa saudara Nabi Muhammad)

  13. Wujudnya ISMA sah JAKIM, IKIM, UMNO, dan … tidak melakukan tugas mereka dengan baik sehingga rakyat perlu membentuk NGO sedemikian. Bayangkan produktiviti yang hilang akibat semua orang bermain politik?

    Kalau ada usaha mengkristiankan orang Melayu maka ambillah tindakan supaya perkara ini dihentikan dengan segera. Akan tetapi, nampaknya pihak-pihak tertentu sengaja ‘membenarkan’ perkara ini berterusan untuk modal politik murah. Kalau tiada musuh, masakan ada wira?

  14. They have forgotten their ancestors’ own word. “Wa mau masuk melayu”. Doesn’t mean changing race. Meant following how malay (muslim) worship god. For a malay his/her religion is Islam. Islam is a religion of practice.

    Alifah is actually practicing her religion. Being Truthful.

    Allahu a’lam bishawab

  15. Both Alina and U forgot to mention the fact that most malays were also pendatangs. Clouded much? I challenge you to allow this post for conversation sake if no others!

    1. re: “I challenge you to allow this post for conversation sake if no others!”

      Why would I have any need to censor such a feeble comment like yours? You’ve not even commented here before, so what would you know about our thresholds?

      You must come from a commentator environment where even the slightest opposing view is not permitted to be aired. And you’re bringing your prejudices and presumptions along.

  16. Sebenarnya puaka sebenar adalah Evengelis DAPster.

    Kemudian diikuti oleh Puaka MCA dan Gerakan. Mereka sgt membenci Cina yg tahu asal usul dari mana keturunan mereka datang.

    Mereka cuba mengubah fakta sejarah. InsyaAllah berkat doa para alim ulama, Selamanya Malaysia akan di bawah Melayu Islam. 2025-2030 dijangka populasi kaum Melayu akan naik sehingga 80%.

    1. re: “kaum Melayu akan naik sehingga 80%”

      Kalaupun ada unjuran kaum majoriti akan mencecah 80% menjelang 2025-2030, ia merujuk kepada ‘Bumiputera’ dan bukan kepada Melayu secara khususnya.

      Istilah ‘Bumiputera’ merangkumi pribumi Kristian.

  17. Hello Helen dan Nick yang celaka…

    Dulu memang takde Malaysia dan Indonesia… Yang ada hanya rantau Nusantara yang merangkumi kepulauan Sumatera, Jawa, Bali, Maluku, Semenanjung Tanah Melayu, Borneo, Sulewasi, Kepulauan kecil disekitar Maluku dan juga utara Semenanjung Tanah Melayu…

    Dan semuanya mempunyai lenggok bahasa yang hampir sama dan majoritinya faham akan bahasa Melayu… Jadi memang tiada istilah pendatang kerana penduduk Nusantara selalu berhijrah antara satu pulau ke pulau yang lain… Dan itu semua normal pada masa dulu…

    Berbeza dengan Alien dari Tanah Besar Cina dan juga Alien dari Benua Kecil India yang dah le warna kulit berbeza (pasal memang Alien pun), malah bahasa pun tidak difahami kerana memang diketahui yang Alien2 ini memang tidak difahami bahasa mereka…

    Pastu pula perangai pun macam Alien dan perangai depa pun diwarisi oleh kebanyakan cucu2 Alien yang tak reti bersyukur… Memang dasar Alien…

  18. Ms H. There are now complaints about the beautiful young ladies (swallows) of the Singaporean Trojan Horse DAP being roughened up by the thugs of MIC and UMNO, after being thrown into battle by their battle-hardened taskmasters,

    CAN SUCH BEAUTIFUL YOUNG LADIES BE HEROINES IN POLITICS ? DON’T YOU THINK IT IS BETTER TO LET LIKE DEAL WITH LIKE ? A mockery of the Malaysian Parliamentary system ? IS THE FUTURE OF MALAYSIAN DEMOCRACY GOVERNED BY BEAUTY CONTESTS ?

Comments are closed.