Posted in Evangelista Bintang Tiga

Mualaf dipandang lebih rendah daripada anjing oleh Dapster

Setakat ini sejumlah 1,414 komen pembaca telah pun dilekatkan di sebuah rencana berjudul ”I am Chinese, and I support Isma’.

Laporan tersebut yang dijana Malaysiakini sudah mengundang 252 komen di laman utama portal Malaysiakini, 506 komen di Facebook Malaysiakini, 460 komen di laman kiniTV dan 196 komen di Yahoo! News di mana rencana tersebut dipautkan.

Banyak daripada komen-komen tersebut adalah berupa tohmahan melampaui batas yang diukir dalam gaya bahasa begitu kesat sekali.

Di antara komen yang melanggar sempadan ialah

truthseeker: “Alifah Ting does not even understand Islam in the first place. Putting on a tudung and act and sound like a Malay would not make one a true Muslim. Being a good Muslim comes from the heart, not from the form”.

Malaysiakini 2014-05-14 21-52-18

‘truthseeker’berkata tindakan Alifah Ting mengenakan tudung tidak semestinya menjadikan wanita muda Cina itu seorang Muslimah solehah.

Hmm ... Jadi, apa pula agaknya dikata ‘truthseeker’ tentang politikus Cina evangelista yang suka memakai tudung dan naik turun masjid untuk ber’posing’ gambar?

Malaysiakini 2014-05-14 21-54-13

Seorang lagi pelanggan Malaysiakini yang menggelar dirinya Muhibbah sealiran pendapat dengan KJ.

Muhibbah: “What was said by you [Alifah] shows that you’re a fake Muslim and a disgraced Chinese similar to the Boko Haram”.

Siapalah insan ini ‘Muhibbah’ untuk menghukum sama ada Alifah adalah seorang Muslim yang warak atau munafik?

Malaysiakini pengait

PENGAIT: “She found Malay Allah and instantly transform to racist Malay. Amen.”

Orang ini yang menyebut “amen” kebarangkalian penganut Kristian (mungkin) tetapi yang pastinya dia kurang ajar.

Andrew Thomas:She is a disgrace to her ancestors. Religion may be Muslim but her race is still Chinese. She was born as one. Personally, I hate converts. Be proud of what you are. If you are born a Buddhist, die as a Buddhist. Likewise, if you are born a Hindu, die as a Hindu and if you are born as a Muslim or Christian, die as one. Don’t bring shame to your ancestors and your blood line by being a convert.”

.
Andrew berkata dalam Facebook Malaysiakini bahawa dia sememangnya benci mualaf, dan Rathe Devi mengiyakan.

Yang peliknya Cina yang memeluk Islam disisih masyarakat bukan-Islam tetapi sebaliknya Cina yang memeluk agama Kristian – contohnya Hannah Yeoh yang menjadi Born Again Christian pada usia 19 tahun – akan dijulang.

Malaysiakini - Andrew Alifah

Komen di bawah dipetik daripada ruangan pembaca Yahoo! News yang sarat dengan penyokong DAP.

Divine Power  •  2 days 7 hours ago

“Converted Muslim’s are being brainwashed by the extremist Muslim to bid and follow like dogs.”

A Yahoo User  •  2 days 7 hours ago
.
“Even dogs have their intelligence my friend unlike the converts.”
.
Jb Guy •  2 days 7 hours ago
.
“Dogs are better than converts. DOG is a friendly and caring animal … not like …??’
.

I support Isma - Yahoo News

RBA perli Islam

Seorang Red Bean Army pula memperlekehkan Islam seolah-olah seseorang itu digalakkan untuk masuk Islam suka-suka sahaja atau dengan tujuan bermain politik.

Komen menyindir oleh (seorang menyamar Muslim) ahmad khamis @ 2014/05/13 at 7:33 pm

“Cik Helen, saya suka sangat blog cik Helen ini.

Apa kata kalau Cik Helen masuk Islam dan tawarkan diri sebagai calon Adun Subang di PRU akan datang? Yang pasti saya dan kekawan akan menyokong Cik Helen kalau cik masuk Islam. Saya penghuni di Wangsa Baiduri Subang Jaya.

“Cik Helen memang prihatin dengan hal ehwal kaum Islam di Subang Jaya ini dan saya dan kekawan sangat bersyukur adanya pejuang seperti Cik Helen ini.”

Komen biadab “ahmad khamis-RBA” dibalas oleh Anun @ 2014/05/14 at 7:46 pm

“Haiyah..’kaum’ Islam? Lu mana belajar apek? SRKJ(C) Pulau Sebang ka?”

Di samping kebejatan mulut neraka dan perangai setan mereka yang mesti selalu berputar-belit dan menabur fitnah, kebiadaban si Dapster dalam mempersenda kesucian agama Islam sudah umpama cacing naik ke mata.

Lesson for BN from Terengganu crisis - Helen Ang
https://helenang.wordpress.com/2014/05/13/lesson-for-bn-from-terengganu-crisis/#comment-85691

 (586 patah perkataan)

Disyorkan baca:

Alifah Ting, just tell them “Salam 1Negara Islam back to all of you!”

Hypocrisy is …

AlifahMalaysiakiniFacebook

 

Author:

I have no Faceook or Twitter.

49 thoughts on “Mualaf dipandang lebih rendah daripada anjing oleh Dapster

  1. So we have one of the main (rather bad hair) agent provocateurs going on and on and on and on about this. Isma publicly called a certain race for trespassers. Someone then defends Isma. The inference is almost logical. But that’s besides the point. As long as Helen Despicable Ang gets to incite, insult, provoke…All is good.

    1. Your comment is logged at 2.39am. Don’t you sleep?

      Or you’re in another time zone but still so kiasu that you must be the first, as always, to leave your paw print? You just can’t do without spewing your 2-minute hate and name-calling here even when you’re abroad, huh “f”?

      Heyyy, you’re in another country, go out and smell the flowers. Take in some touristy sightseeing rather than stew in that fanatical Jerusubang political allegiance that seems to have you tight in its talons.

      1. Ah ha ha ha !!!

        Helen, actually, he loves you. That’s the only reason why he has to be here, even at that hour.

        After all, the way they shower love it through hate. Ah ha ha ha !!!

      2. The same kind, ye helen… mereka ini sudah di racun dari kecil. Everywhere they go, work or cari makan, just couldnt adopt the locals.

        Manyak busuk punye olang (kata orang cina) india/cina ‘ paria’ sejenis ini sangat suka kondem dengan bahasa paling bangsat pada orang lain. Bila orang lain kondem bahasa yang sama, tidak boleh terima pula !

        Bangsa Cina Malaysia ini sebenar nya jumud. Jika di Singapura, Hong Kong, Taiwan, di mana terdapat China Town atau Tanah Besar China sendiri, sikap sombong, angkuh berbeza-beza ikut status kehidupan. Fikiran tidak pernah terbuka dan menerima perbezaan luar kecuali yang pernah berasimilasi sepenuh nya , di mana bumi di pijak di situ langit di junjung, melupakan sementara pegangan ‘ roots’ nya.

        Hidup itu lebih baik nilai nya jika kita berkerjasama. Bukan ubah ikut cara biaDAP, ubah lah menjadi universal ( sejagat ) dalam semua segi. Malang nya, cakap tak serupa bikin…Melayu juga di cop rasis, Islam juga di hina di keji…. dalam Islam jelas – “lakum dinukum waliyadin…” jawapan ini datang dari Tuhan agama Islam

        Malu sangat, mendabik dada bijak dan hebat, tetapi hati, mulut dan perut tahap longkang jer ! Semua orang tahu, malas nak layan jer…

  2. haters gonna hate….

    so low class of people who bash Alifah also malay muslim who is fanatics about politics. maybe some of you just forgot about judgement day

    just because she choose her path does not mean different people are correct when bash her stand.

    come on la, lets learn more things ok?

  3. This is nothing compared to the assault on elderly nuns. Helen and ISMA are fanning the hatred against Christian and they are hoping that the Muslim will ‘retaliate’ against the Christian. Christian are now being physically threatened because of these extremist.

    1. Who are the Christians you say that are being physically threatened? And who are you calling “extremist”?

      As far as I can see, it is the Dapster-evangelistas who are abusing Alifah.

      And it is the Dapster-evangelistas who are also the ones displaying “extremist” behaviour. Their biadap beyond belief insults not extreme, meh?

      1. The point is “kalau tak buat silap kenapa nak takut’. Ibarat kata peribahasa bebudak sekarang ‘sendiri makan pengat, sendiri maut ingat’.

          1. Re. This is nothing compared to the assault on elderly nuns.

            Agaknya dia tak pernah dengar peribahasa kerana pulut santan binasa, kerana mulut badan merasa.

            Secondly, what has the assault on the elderly nuns got to do with this posting, as if the Muslims had not suffered enough as well at the hands of the Christians through out the world. I tried to locate a photo whereby a Muslim scholar and ulama was hang to death by the Italian army (If i am not mistaken) for refusing to embrace Christianity. I did post a section of the article in previous entry wrt to ulama I think.

      2. There was a report in the Singapore Catholic News paper a while back about a Singapore Malay Muslim MP praising the work done by a Catholic order of nuns in Singapore. I don’t have the link to that report available just yet, but you can Google for it.

        Not everyone shares your antipathy towards Christians, be they Catholics, Anglicans, Protestants or members of the evangelical churches.

        In fact, in countries that have secular governments, interfaith relations are a lot stronger and more cordial than those that are not secular.

        In fact, the Singapore Straits Times recently published a commentary on Islamic eschatology. I suggest you read it for a different mindset than one fixated on evangelistas and proselytizing. The latter which isn’t a problem in secular countries.

        And if you want examples of successful Malay Muslim women, there are aplenty. All without any hangups or agendas about race or religion.

        1. re: “evangelistas and proselytizing. The latter which isn’t a problem in secular countries”

          That may be so in secular countries but proselytizing is strictly against the law in Malaysia. Are Christians prepared to obey Malaysian law or are they intent on continuing to break the law covertly?

          And if you want examples of successful Malay Muslim women, there are aplenty. All without any hangups or agendas about race or religion.

          1. Really? Then why is it ok for those of other religions to convert to Islam, but not vice-versa?

            Shouldn’t the “law of the land” be strictly without bias and be fair to all?

            There is the fundamental notion of “equality before and under the law”. Is that an archaic notion that has exceeded it’s ” sell by” date?

            And I like the way you have picked my line about “examples of successful Malay Muslim women….” without any comments or qualifications. Did you overlook this in your haste to riposte?

            1. re: “Really? Then why is it ok for those of other religions to convert to Islam, but not vice-versa?”

              Are you demanding that Christians be allowed (under Malaysian law) to entice Malays to leave Islam?

              re: “Shouldn’t the “law of the land” be strictly without bias and be fair to all?”

              Pakatan controls Selangor with a 4/5 majority in the Dewan and the Madame Speaker of the House is an evangelical Christian.

              So why don’t you ask your Pakatan state assemblymen to repeal Selangor’s Enactment 1988 so that the bias – which enabled Jais to raid the Bible Society – can be removed from the statutes.

              re: “There is the fundamental notion of ‘equality before and under the law’. Is that an archaic notion that has exceeded it’s ‘sell by’ date?”

              Go right ahead. Start amending the laws in Selangor and in Penang (where Pakatan has a bigger than 2/3 majority) so that you will achieve the equality you desire.

              re: “And I like the way you have picked my line about “examples of successful Malay Muslim women….” without any comments or qualifications. Did you overlook this in your haste to riposte?”

              Yes, overlooked in the C&P process. I merely gave your comment a cursory glance which was all the attention it deserved.

              1. Cik Helen, dok cakap banyak2 buat ape? Kita ajak Cik Helen masuk Islam, Cik Helen menuduh kita RBA.

                Cik Helen dah lupa ke masa Cik Helen meniduri DAP dan mengutuk BN dan Pekasa?

                Kita belum lupa Cik Helen. Hanya cina muallaf macam Cik Helen yang lupa.

                1. Jangan ghairah memfitnah.

                  Kalau saya sudah “Cina mualaf”, buat apa kena diajak masuk Islam lagi? Jika RBA mengaku sajalah RBA. Ibarat budak Isma tu kata “baling batu sorok tangan” dan menyamar lagi.

                  Tolong sesumpah evangelista jangan cemarkan “kaum Islam” dengan penyamaran keji kamu. Sampai tuhan kamu yang tukar-tukar nama itu (Yahweh, Jehovah, Elohim, Adonai, Lord God Jesus) hendak mengambil watak Allah pula.

                  Dan andaikata sesiapa yang pernah memangkah lambang Roket dan memberi undinya kepada pembangkang dikatakan “meniduri DAP”, maka Yang Berhormat DAP Raub Datuk Ariff Sabri yang pernah menjadi Adun Umno itu apa agaknya?

                  Parti kamu menyambut politikus yang bukan sekadar “meniduri” Umno tetapi beranak-cucu dengan Umno.

                  Kenapa parti kamu mengangkat sampah Umno – si Anwar yang dibuang parti Umno – untuk menjadi bakal Perdana Menteri untuk memimpin kamu Dapsters dan evangelistas sekalian?

                  1. Fitnah? Cuba ko goggle nama sendiri ko dan baca macam mana ko pertahankan LKS dan DAP di tahun 2010.

                    Google pun fitnah ko juga agaknya…

                    1. I have defended Kit Siang here in my blog too over the May 13 incident where urban legend accuses him of being in the hotspot (Kg Baru).

                      I’ve repeatedly clarified that Kit Siang said he was in Sabah on May 13. The regular commenters will remember.

                      So what’s your point about my defence of Kit Siang?

                      And btw, your BM is not convincing lah. You’re trying too hard with “ko” and your other little pretensions. Even the true blue Malay commenters in this blog don’t talk” like you’re trying so hard to sound like Melayu.

                    2. Haiya amad, pagi2 Jumaat ni letih la aku nak kena buka kelas bahasa Melayu pasar kat pendatang. Untuk pengetahuan ko, kalaupun ko nak tunjuk yang ko tu Melayu totok, ko kena la belajar kuat skit.

                      Ayat ko tu sepatutnya berbunyi begini ‘Fitnah? Cuba ko google nama ko sendiri…’ dan bukannya ‘nama sendiri ko’, kantoi Kependatangan ko!

                      Helen, si amad, kena jentik skit dah mengelupur macam ikan keli kena garam. Nampak sangat keRBAan dier!

                      Amad ko cerita skit apsal bapak ko letak nama ko khamis dan bukan sabtu (Sabbath) atau ahad (Sunday)?

                    3. re: “Amad ko cerita skit apsal bapak ko letak nama ko khamis dan bukan sabtu (Sabbath) atau ahad (Sunday)?”

                      ROTFL. Sebab kantoi Kependatangan dia tu!

                    4. On a more serious note, he wanted to sindir me but he doesn’t realise how offensive he is, and that he actually perli the faith in so cavalierly taking the act of masuk Islam like something main-main which can be playacted to fish for votes.

                    5. I know, he sure did, I’m insulted by the act and I seems can’t to get the name out of my head. And to pretend that he is a Ahmad to gets to you is dirt cheap. Own up and be the Cina that you are and say it straight to your face, figuratively speaking of course, I won’t be so mad.

                    6. I agree.

                      That’s the difference between Isma and the slimy, sneaky DAP.

                      Isma is direct, like Alifah said — baling batu sorok tangan bukan cara Isma. Mereka nak sanggah Cina dan pelampau Kristian, mereka cakap terang-terang.

                      DAP on the other hand is brewing its toxic concoction of hate, resentment and revenge, and they give it to their sheeple to drink in a cup they call LOVE.

          2. Redacted:

            And if you want examples of successful Malay Muslim women, there are aplenty. All without any hangups or agendas about race or religion.

            Copypaste oversight.

        2. Re. There was a report in the Singapore Catholic News paper a while back about a Singapore Malay Muslim MP praising the work done by a Catholic order of nuns in Singapore.

          1. Catholic order of nuns is different from evangelista, they are not politician to begin with;

          2. Even the evangelist in Singapore of DUMC doesn’t involve in Politics to begin with;

          3. wrt to the work done by the nuns, I believe many former students of missionary school e.g. convent school have experienced and attested the same, Rina one of the followers in in here has commented many times as well. KJ the Rembau MP, has also related his experiences while he was studying in Japan wrt to the priest;

          4. When Mother Theresa died, an overwhelming condolences outpouring throughout the world, but still that didn’t stop some whites from labeling her as “Angel of Death’. You can watch it here:

          Hell’s Angel: Mother Teresa by Christopher Hitchens (1 of 3)

          [YouTube]

          My question is why is it an offense for us Muslims to defend our rights when the Christians here (in peninsular to be specific) have no respect towards us, Afifah Ting case is the latest.

        3. You don’t take Singapore has a role model. How the system coerce to society and religions with ISA and many more. Even if you hand-around with 10 peoples, the police will catch you for illegal gathering.

          Helena don’t coke me with your Singapore strories.

          1. Re. Even if you hand-around with 10 peoples, the police will catch you for illegal gathering

            10 peoples? The last time I read, the police will raid you, even if you are alone voicing out against/for issue in public.

    2. Police have ruled out hate crime as the motive.

      http://www.thestar.com.my/News/Nation/2014/05/15/Attacked-nuns-were-only-carrying-a-few-ringgit/

      The Rahang Adun is Marry Josephine Prittam Singh.

      She represents DAP and she is a Christian.

      The DAP Yang Berhormat in a press conference today told reporters that “several snatch thefts cases and car break ins had been reported in the area in the past two years”.

      She added that many other parishioners had been robbed of their gold chains and other valuables as well the last couple of years.

      Perpetually hysterical Dapsters … like you … are not only failing to keep calm but spreading hateful and malicious rumours about the attack on the two nuns.

      Not only that, you are also concocting the most deliberate fitnah.

      People who fitnah are the time are munafik. You are clearly a munafik.

      You’re a Yahudi Yeoh.

      1. Playing the Victim maa. So that Big Brother will rain us all with drones to save the Christians. Muslims had been threatened to death by non Muslims but we have dealt with it with calm and sane attitudes. These so called love thy neighbours clan are actually wanted bloods. [Deleted] Muslims are not taught to trespass or rather started the aggression. But when face with one, we must never be idle.

        Tick. Tock. Tick. Tock.

  4. Hello Helen…

    DAP telah berjaya menyemai benih kebencian kepada majoriti penyokong Cina… Ditambah lagi dengan searah masa lampau antara Cina dengan Melayu telah semarakkan lagi api kebencian itu…

    Tambah pulak dengan kebencian PAS dan PKR, semua penyokong disatukan dengan satu sebab iaitu kebencian yang terlampau teruk… Seperti kata orang putih ‘enemy of my enemy is the enemy that i kill last… Entah la benci benci seronok sangat ke??? Seronok kot benci benci ni… Aku pun nak benci lah… Benci maksiat… Hahahahaha…

  5. article 11.4 of the federal constitution clearly stipulates the restriction of any religious doctrine or belief among muslims. the act of propagating comes in many forms and methods and among them is thru paper based, electronic based, door-to-door, mencurahkan kasih sayang, mempertahankan islam (konon2) etc making the public aware of the existence of a product that is good or better if not the best. in short, it is obviously iklan. (angkut bakul). the other is in the form of mengutuk, mencerca, menghina, memfitnah the competition’s product. therefore, i believe their behavior is tantamount to propagating. barang bukti dah ada, jadi pihak yang ada kuasa kuat tu, jangan tunggu lama2 nanti dikebas orang…oops nanti jadi cerita lain. (out of control). cheers

  6. Many of the hate comments came from those who are konpius;

    Salam sejahtera from all of us here to our dearest Alifah..

  7. Bersyukurlah Malaysia ini diperintah oleh orang Melayu yang lembut tutur bicaranya, hatinya dan sifatnya.Selama ini kita yang mengasingkan diri, sekarang pula bermacam perkara yang kita minta dari mereka. Tidak cukupkah apa yang kita sudah dapat. Kemewahan kita sudah melebihi dari segalanya. Tapi kita tekan lagi orang Melayu untuk membenci kita. Bahasa Malaysia pun tidak kita pelajari. Kita seolah-olah ingin berperang dengan orang Melayu. Atas dasar apa? Keegoan kita?

    1. Pasal kita lembut dia orang pijak kepala, sekarang NGO’s Melayu tumbuh dan lebih agresif.

  8. DAPster mudah lupa. I thought we were so engrossed with opposing hudud. Why is Hadi Awang campaigning for Ram Karpal Singh?

    Hudud. Are we game or not? [tweet]

    So Hudud is comfortably forgotten until the 25th. Isn’t it?

  9. Melayu2 yang akan menyokong Teresa yang tidak bersalah kerana ISA.

    [tweet]

    Wah, nazir mesjid pun dipanggil juga untuk membela Teresa Kok.

    PS Susuk badan Teresa sesuai umtuk baju kurung bukan macam Mak Speaker yang selalu ponteng kelas aerobik.

  10. You should see this blog write up on Brunei hudud.

    http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/search?updated-max=2014-05-07T16:25:00%2B08:00&max-results=15&start=15&by-date=false

    http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/2014/05/syabas-sultan-brunei-undang-undang.html

    For the non Muslim on Khalwat
    (2) Mana-mana orang bukan Islam yang melakukan khalwat dengan orang Islam adalah melakukan kesalahan dan hendaklah jika sabit kesalahan dikenakan suatu denda tidak melebihi $4,000, dihukum penjara selama suatu tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya sekali.

    On zina
    (3) Mana-mana orang bukan Islam yang melakukan zina dengan seorang Islam dan dibuktikan sama ada dengan ikrar tertuduh, atau dengan syahadah sekurang-kurangnya empat orang syahid setelah mahkamah berpuas hati dengan mengambil kira kehendak-kehendak tazkiyah al syuhud, adalah melakukan suatu kesalahan dan hendaklah jika sabit kesalahan dihukum dengan hukuman yang sama sebagaimana yang diperuntukan di bawah ceraian (1).

    (4) Mana-mana orang bukan Islam yang melakukan zina dengan seseorang Islam dan dibuktikan dengan keterangan selain daripada yang diperuntukan di bawah ceraian (3) adalah melakukan suatu kesalahan dan hendaklah jika sabit kesalahan, dihukum dengan hukuman yang sama sebagaimana yang diperuntukan dibawah ceraian (2).

  11. Apek2 kena la jaga sensitivities bumiputra ya, kat Vietnam dah mula ari ni, berseleghak lari, mana saja asalkan selamat. Ada yg cabut mai Malaysia pon ada.. Hai mai berteduh kat Malaysia lagi!

    Bila ape trjadi oghang tak kenal hang berasal dari benua mana, semua kena bahang..

      1. The anti foreigner rally in Vietnam specifically targeted at China @ anti-Chinese has spread to Singapore investment in Vietnam ‘Three factories in two Singapore-run industrial parks have just gone up in flames, thanks to unhappy Vietnamese staging anti-Chinese riots on Tuesday night. The VSIP industrial parks 1 and 2 in Binh Duong are managed by Singapore’s Sembcorp Industries.

        A VSIP spokeswoman said local police have taken over the provision of security at the two parks. The Commissioner of Police must be relieved, since the scale of unrest must be umpteen times that of what happened at Little India. And if any of the VSIP employees are identified by CCTV to be anywhere near the rioting, it would be cheaper and easier to deport them. They are probably not too keen to conduct a COI in Ho Chi Minh City.’

        http://therealsingapore.com/content/heat-sembcorp

          1. Good question. The China govt with their new found prosperity, thanks to the insipid Americans have decided to challenge for supremacy of this planet. They have done a lot of good in helping undeveloped countries especially in Africa. Their agenda is not to conquer but to dominate economically in the name of friendship and mutual interest. As for the south china sea, their objective is not aimed at these littorial countries but theirs is to see what the americans will do.

Comments are closed.