32 thoughts on “Lagi ahli Umno diserang DAP

  1. It is clear that the one who really support and defend the crime and wrong doers are the DAP. Its clearly show in how LGE handle the one particular issue in DUN Penang…. hehehehe …. cakap X serupa bikin…..this is their kind….

  2. Hello Rayer, you bukan dok dalam estet lagi ya, toksah le dok buat kacau-kacau tak syiok le macam ni. Dulu kaluuu, Tuan Putih will banish yr whole family from the plantation or most probably all shipped home to India.

    Sekarang you dah jadi Malaysian citizen, Adun pulak tu tak kan dah gitu lama takleh adjust lagi cara hidup menyesuaikan diri dengan oghang2 yg tinggal luaq estet.

    DAP relax le, apa hat mau kasi tunjuk chenghey sangat ni?

    1. “Hello Rayer, you bukan dok dalam estet lagi ya, toksah le dok buat kacau-kacau tak syiok le macam ni.”

      Aiyo dia sudah lupa orang estet. Kini dia berkhidmat untuk Cina kaya dan Singaporean migrants di Ser Delima.

      Kawasan Seri Delima maju kerana dia. Kita ada kilang dadah terbesar di Jalan Gangsa. Dadah itu diproses oleh orang Cina Mainland. Hishamudin kan tak guna, buat sampai MH tak cari. Tapi Rayer galakkan perdagangan Cina – Penang.

      Lagi Seri Delima ada sarang pelacuran dengan pelacur dari Cina di Jalan Gangsa, Baik juga pelacur dari Cina sebab pelanggan semuanya Cina dan susah kalau pelacur cakap Melayu sahaja.

      Lagi-lagi Green Lane itu kan happening. Ada parti seks dalam perkarangan Penang Free School. Bagus juga kalau budak2 SPM, Free School, Convent Green Lane and Chung Hua beramai-ramai chill out dengan mengamalkan pergaulan bebas and dadah. Kita tau budak2 belajar SPM sangat stress – jadi seks and dadah bagus. Parti seks di Green Lane menggalakan pergaulan antara jantina dan bangsa bukan macam Khidmat Negara Najib yang flop.

      Jadi RINA, kami punya Rayer dah tak estet lagi. Dia sudah modern Malaysian.

      1. re: “Ada parti seks dalam perkarangan Penang Free School.”

        You’re mistaken Mulan.

        The sex party was in a bungalow next door to PFS.

        1. Actually the bungalow is inside the gates and fencing of PFS. It is at the left hand side as you go to the Cricket grounds.

            1. In short 50 years I have lived in Island Glades (Seri Delima) we have never had the biggest incidence of drugs and vice. It must be the progress Rayer and the DAP have brought.

              Kak Helen, what about your area? Any vices?

      2. Antara kejayaan Seri Delima Rayer.

        1. China drug and sex

        http://www.thestar.com.my/News/Nation/2014/02/18/Crime-Penang-heroin-Lab/

        “The Special Tactical Intelligence Narcotics Group (Sting) has uncovered a heroin-processing laboratory in Green Lane here, arrested four people and seized more than 80kg of the drug, according to a police source.”

        “The source said the man and his wife led police to a massage parlour here where they recovered some heroin.”

        2. Teen drug and seks

        http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Harijadiliar/Article/index_html

        Seramai 88 individu ditahan ketika mengadakan pesta Syabu di sebuah rumah banglo yang dijadikan sebagai inap desa di Jalan Masjid Negeri, di sini, awal pagi tadi.

        1. Another Rayer acheivement.
          Gangster at Jalan Delima
          http://www.malaysiaedition.net/gang-logos-painted-road-penangs-residential-area/

          “Images resembling gang logos have been found painted on the road in Jalan Delima, Island Glades …”

          You don’t have to go to Mexico for a holiday. Come to Penang and visit Island Glades (Seri Delima).

          Got syabu, heroin, teen sex, prostitutes, gangsters.

          Hopefully by voting Ram (Bukit Gelugor – that is Parlimen, Seri Delima the DUN), we get even more vice.

          P/S We also have the PAS approved church at Seri Delima too.

          http://anilnetto.com/religion-and-ethnicity/christianity/pas-makes-courtesy-call-to-new-penang-bishop/

          “A delegation of about a dozen representatives from the Islamic party, Pas, made a courtesy call to the new Catholic bishop of the Penang Diocese, Sebastian Francis …”

          50 years I lived here at Island Glades we never have all this… Until DAP took over Penang.

      3. No police reports. Think about it, who stands to gain from chaos in opposition rule places?

        Just like controversial statements by NGOs, who stands to gain from the havoc in the country?

  3. Dulu Jeff ooi kata pekerja bawahan majlis perbandaran kucing kurap. Dia pun tak mau minta maaf tapi kemudian minta maaf kerana terpaksa.

  4. This is true as UMNO can threaten to burn the DAP HQ and get away with it.

    1. Rayer can get away with his remark ,and Penang state assembly seems to endorse it , it’s not only DAP HQ can get burn ,but the whole country can go ashes .

      1. Rayer can get away with it because he mentioned it in the state assembly, he probably not dare to mention it outside the assembly.

          1. At Jerusubang, everybody is drunk with Holy Water.

            At Seri Delima, we are high with Syabu and heroin and lots of sex.

            1. Yg peliknya speaker dun pulau pinang ni tunggul ke apa? Parlimen dan dun bkn tempat samseng nak sebut perkataan2 vulgar mcm celaka. Itu tempat awam smp budak2 sekolah pun dtg lawatan sambil belajar.

              Patutnya dihalang si rayer tu. Halau keluar atau gantung dewan kerana sebut unparlimentary word. Tp geng py pasal diokkan je.

              Patutla pengikut2 dapster yg muda esp kurang ajar. Tempat yg mulia mcm dun pun da mcm scene lps kereta eksiden. Bapak firster ajak kalau x suka boleh je maki org tu mana2 pun.

            2. From your description sounds more like Bukit Bintang area,. No wonder depa tu chengey semacam having to protect these type of industries.

              I rasa dia anak kelahiran estet. Kat estet Tuan2 Mat Salleh bullied them worse than pariah dogs. Anak2 yang malang membesar in this kind of environment. Kesian betoi.

              Masalah oghang macam dia bila dah hidup senang they will try hard to emulate style Tuan2 mereka dulu. Mat Salleh chengey2 tapi handsome so ada tanjak BOSS. Dia ni dari segi rupa out so nampak macam penyangak.

              UMNO tak payah le rasa terhuris sangat dengan perangai dia, kesan upbringging mereka sangat menyedihkan kesihani la dia. Apek2 DAP rasanya kecik2 pon melalui cara hidup sama, nak ikut cara Tuan Putih tapi pasai tak handsome semua pun nampak macam penyangak!

          2. Ask the federal gov, make this celaka word banned for Malaysian especially non Malay.

    1. But no DAP members will ‘over react’ by storming your house, damage your gate and theatened to burn down your house. You can actually reveal your true identity. No worries.

      1. Have you forgotten Simon Thong’s case in Taman Kaya where the elderly teacher was bullied by the DAP branch leaders?

  5. Membership has it’s privilege ,

    Hannah Yeoh was saying, to tell that ,refusal of the Penang state assembly to take action against Rayar Celaka remarks was due to membership privilege of DAP’s.

    It’s looks like that now the Penang state assembly has endorse that UMNO is “celaka” and the nation now, is leads by CELAKA lead government.

  6. Soalan:
    Mengapa Cina Tm You Tuip gambarnya negro yang menyanyi?
    Nampaknya orang Cina Malaysia pun ada negro juga.

    1. Like his BFF @hannahyeoh, he got identity crisis. Unless I’m mistaken, he’s a Born Again.

      1. Helen,

        Lama x masuk ur blog. Depressing lah baca pasal situation kat Msia skrg ni yg disebabkan Oleh politik :(

        Anyway, bukan ker YouTiup ni atheist? Another Cina konpius in terms of religion n warna kulit… Issshhhhh

Comments are closed.