Posted in Musuh dalam Selimut

Kenapa ia bukan Puteri tetapi Pemuda Umno yang pelawa Dyana?

donkey

Pelawa

Baca ulasan pedas di blog Din Turtle yang tak reti dah dengan mafia “ KJ 10 Q ” tu.

(16 patah perkataan)

 

TAMBAH KOMEN SIKIT

Jemputan yang dihulur kepada Dyana mengingatkan saya kepada Regina, si Scissorati yang dilantik ketua Pemuda Umno manakala Puteri habuk pun tarak.

Bersambung daripada:

What were the 19,919 Dyana voters thinking?!

 

Author:

I have no Faceook or Twitter.

13 thoughts on “Kenapa ia bukan Puteri tetapi Pemuda Umno yang pelawa Dyana?

  1. Eh Cik Helen, mana tau kalau Dyana lompat masuk Pemuda dia akan bawa bersama semua 19K voters dia dari Teluk Intan join BN? Macam KJ guna itu Regina dan Namewee, pasti semua geng dua ekok tu tak akan berani usik KJ?

    Syamsul Baharin kut termiss apa Yammy umumkan pasai selera anak dia, jejaka Melayu bukan pilihan anak dia le.. Blog lain ada yang dah mula jadi paparazi duk intai apa Dyana buat diluar pentas politik. Nak jadi ahli politik kena jaga le sikit gerak geri kamu ya Dyana. Nanti tak pasai jadi macam Clinton jenuh oghang PAS nak jawab.

        1. Kalau dah suka dan mahu juga melamar, perlembagaan sayap parti boleh dipinda khusus untuknya.

  2. Of course lah Helen, the brainless beauty and balless boys will flock together. And both are out to kill UMNO/BN. They have got their plan laid out without having to sweat it out. The Pemuda UMNO are a bunch of eunuchs living off their wealthy parents or parents in law whatever the case may be. These bunch of almost morons never knew what perjuangan was all about and hence their spirit is empty, just like their minds..

    The dim wit and the mentally challenged Pemondan UMmmmmm should go join dumbo Dyanna. And take with him (the KP) his beloved Regina.

    And Najib will sleep for a thousand years more.. longer than Rip Van Winkle while the dwarfs play pin bowling up in the mountains…. watch out Putrajaya…

    ISMA and PERKASA on the rise.

    1. KJ is a liberal Malay that think like Dapster. He wants to get rid of hak istimewa orang Melayu but he was the product of the Malay rights.

      If he joins DAP he will share the same table as LIM family and his name will be KJ LIM.

  3. I hate to say this but perhaps we are fanning Princess Diana’s popularity. Like the Lady D, we are also interested in the misfortunes for the late Princess.

    Perhaps all the talk about her law degree, mom, love life (like reported in Unspinners), her photo sessions etc and Pemuda’s fascination with her will keep her in the limelight for years to come. Perhaps it is by infamy, that DAP will keep the Dyana brand alive for years.

    Perhaps it is our making. (Remember the Kardashians, perhaps DAP is now using this model instead.)

    1. It’s okay if Dyana is popular like Kim Kardarshian. She has exposed her party like no one else has ever done before, not even Tunku Aziz or (inadvertently) Zairil.

      Her role is priceless, especially to see Dapsters do an about-turn on Perkasa. Their hypocrisy is so thick, it’s like a smog already.

  4. Helen….

    kemana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi…

    kalau bossnya ada regina lee….shamsul bahrin ni pun harap dapat dyana kot…..

    maklumla kj dan dia kan pemuda….pemuda berdarah panas, tinggi nafsu dan gelojoh perilaku mengejar publisiti lalu setiap kata-kata dan tindakan banyak yang kurang berhemah….

    tak tau dah, kemana halatuju pemuda UMNO hari ini…..!

  5. I agree with u Helen that her role is priceless. She has exposed the hypocrisy of the Dap especially when she lost

Comments are closed.