Posted in BIAWAK

UPDATED: Hypocrite Hannah does damage control re Bak Kut Teh tweet on Raya morning

Makanan kegemaran Hipokrit Hannah

bkt

Hannah mengidam nasi lemak pagi tadi tapi setelah gagal menjumpai gerai yang buka pada hari lebaran ini, dia pun melantak bah kut teh kering sebagai ganti – lihat tweetnya tentang “dry bkt” (screenshot bawah).

Dijangaka pada Ramadan, Hannah masih kekal makan babi kot sepanjang bulan puasa yang lepas meskipun begitu asyik menyertai jamuan-jamuan iftar di masjid?

Tajuk asal posting ini sebelum dikemaskini: ‘Hannah kempunan tak dapat makan nasi lemak tapi bak kut teh pun jadilah’

Updated: 29 July 2014

Hypocrite Hannah tweeted rendang pix to do damage control after her slip up in replying to Gary Ng.

Hannah Yeoh rendang

***   ***   ***

Earlier posting below

***   ***   ***

Google BKT

Twitter _ hannahyeoh BKT nasi lemak

DiSYORKAN:

Para blogger Umno wajar melancarkan kempen Boikot & Divest untuk menggalakkan orang Melayu supaya jangan ikut timeline Twitter si Hannah lagi.

Buat “unfollow” aje dia.

Hannah sekarang mempunyai seramai 95k pengikut twits. Jangan bagi dia sampai angka 100k.

Ruj. Cadangan untuk blogger Umno buat boikot dan ‘divestment’

.

Gary

Author:

I have no Faceook or Twitter.

45 thoughts on “UPDATED: Hypocrite Hannah does damage control re Bak Kut Teh tweet on Raya morning

  1. Gila dah agaknya si Hannah nie… Dia ingat penjual nasi lemak “low class” sangat ke sampai kena berniaga pagi2 raya? Oh.. lupa lah… nasi lemak kan bukan signature milik melayu.. tapi milik ANAK MALAYSIA, so helen dan org melayu tak boleh lah jadikan issue.. especially “BKT” kan!! Hehehe…

  2. Yukk.. i thought after ramadan she is going to say the shahadah.. after 1 month puasa and i assume abstaining from those haram things (if she followed Jesus, she had to avoid pork as practised by Jesus)

    1. Maybe the bible she’s been reading is different because it is printed in Malay and has been used in this region for hundred of years. If you go to Europe or the US for example, you can spend the whole week trying to find the word “Allah” in the bibles that are placed in hotel rooms. So, maybe madam speaker only saw the word ‘oink-oink’ or ‘eek-eek’ in her Malay-version of bibles, that’s why she settled for dry bkt instead. Not her fault la. Plus, her BM is a low-class soalan-mulut standard, so maybe she’d mistaken ‘babi’ as ‘bayi’ in BM or something like that.

  3. No more free food. Sebab itu mengidam. Lagi2 open house cancel. Tak dapat ta pao.

  4. Helen
    I thought christianity forbids eating the flesh of swine. How come the righteous madame speaker who is a devoted born again evangelical christian eat it? Tak baca bible ke?

    1. Yes, if she had followed Isa the Messiah and his hawariyun or direct disciples then she would obey the Torah’s prohibition of pork. But these trinitarian evangelists for the last 2000 years have been the adherents of Paul of Tarsus who made halal what Yeshua, the Lord Almighty has deemed Haram.

    2. Bible pun forbids alcohol….tapi ini pun the so-called new-born chinese christians wallop and gallop at bars and pubs.

      Agaknya berhipokrit = pahala to Hannah type

  5. Nasi lemak buah bidara tinggal bangsa nak puasa kini Muslim/Muslimah sambut raya Hannah meroyan mengidam ka

    Selamat Hari Raya to all Helen followers mohon maaf Dzhir Dan Batin

    1. She ate Dry Bah Kut Teh but tweeted pix of rendang to her 95,000 Twitter following.

      What a bloody hypocrite.

  6. Setelah penat berpuasa sebulan kasi chan la makan BKT di pagi Syawal. After all kita kan 1Malaysia…

    1. Bukan. Kan kita prihatin. Macam mana nak slim sebelum jamuan Hari Raya Haji kalaulah asyik makan bak kut teh kering.
      Tak apa kalau tak jadi Ta pau Raya Puasa ini, Raya Hajj boleh Hannah kuat Ta pau.

      1. Kalau dia jadi lebih gemuk, lebih banyak peluang perniagaan bagi London Weight Management.

  7. I hear Tesco is having a discount sale on party supplies if you need to get more straws to grasp.

    1. Tesco might not be “high class” enough to meet Hannah Yeoh’s standard. The Jerusubang Devil-Wears-Prada prefers designer products, even the party straws that she clutches.

      Quickly tweeting picture of rendang after revealing that she ate Bak Kut Teh on the morning of Syawal First … pathetic.

      1. She can always shop at Jalan Bukit Bintang. After all, the place is literally owned by Francis Yeoh :)

  8. Miss Piggy has indirectly hinted at her fondness for swine flesh before when she said her favorite place to shop is at Little India, Klang (for Prada?).

    Anyways, shopping in Thambiland can be hungry work and Klang is well-known among the Chinese for its “meat bone tea” and increasingly popular there is the dry version (Ramachandran Muniandy can kiss his thosai goodbye).

    She’s a pig for (her) porkers. Sow deceptive and hypocritical.

  9. Berani Bob bagi makan kat Yeop… Kalau Yeop sakit perut habis dapur bob kena tutup…..

  10. surprised you didn’t pick this one up.. [YouTube]

    [Video]

    gotta take your crosshairs off yb hy once in a while.

    do what you do best and selamat hari raya kak helen.

    harap-harap you pun dapat hidayah by tahun depan.

    1. bq. “surprised you didn’t pick this one up..”

      Thumbs up to the production people for such a nice ad. No commercial material whatsoever. Just a warm and sensible gestures.

      bq. “gotta take your crosshairs off yb hy once in a while.
      do what you do best and selamat hari raya kak helen.
      harap-harap you pun dapat hidayah by tahun depan.”

      And this kind of greetings/values, absolutely brilliant. Why can’t they think of that?

      Otak awak bergeliga betul. Boleh buat batu cincin kasi orang pakai. Teresa Kok misalnya? Maybe for her next goatly-inspiring CNY ad…mmmh.

  11. Helen,

    Dulu sebelum kenal blog Helen, saya tak tahu pun siapa itu si HY. Ingatkan dia hanya politikus DAP picisan, tapi bila dilantik jadi Speaker Selangor terbeliak mata saya.

    Ditambah lagi membaca analisa Helen mengenai agenda dan pengaruhnya, maka saya rasa menjadi perlu untuk memahaminya lebih mendalam.

    Helen lihat pengikut twitnya yang menaik, saya yakin salah satu penyebabnya adalah blog Helen.

    Buktinya, disebabkan blog Helenlah saya jadi pengikut twitnya. Pun begitu bukan bermakna saya bersetuju dengan HY.

    Saya yakin begitu juga dengan ribuan lain yang jadi twits follower HY.

    Bak kata pepantun dulu-dulu, ops, bukan Bak Kut Teh ye,

    ” Burung Bersarang di Mukim Sedeli, Makin Dilarang Makin Menjadi”. He..he..

    Selamat Hari Raya Helen. Jaga makan minum Helen baik-baik ye.

    Dan teruskan perjuangan anda.

    1. re: “disebabkan blog Helenlah saya jadi pengikut twitnya. Pun begitu bukan bermakna saya bersetuju dengan HY”

      Hahaha. Yang bersikap kritis dan mengikut HY semata-mata untuk tujuan memantau, kira okay bah.

      Bloggers Umno sebaliknya boleh mensasarkan generasi muda Melayu yang taksub dengan imej glamer DAP (macam si awek cun Rara yang berpendapat DAP sebuah parti “cool”) beserta kepura-puraan HY untuk dipujuk agar “unfollow”.

  12. Be sincerely involved la Tembam ooi, nampak sangat she is not connected wth the people around her. Such a long long way for her.

    Oghang Melayu kalau mereka ikhlas dan benar2 sayang kamu, sound aje teringin nak makan apa.. With pleasure they will cook for you, tau tak? Naik turun semejid takkan taktau rumah mana yang produce the best Nasi Lemak in your community, just call them la..

    Hoi mana pakcik ketayap kat semejid2 yg dia buat kunjungan? Isteri or Mak kamu takleh ke masak and hantar kat dia?

  13. pompuan jahat tetap jahat bil-bila masa… weeei nanti aku kena repot tak label hy pompuan jahhaatt hehehe….

  14. i had nasik lemak for lunch today, courtesy of a relative’s Hari Raya open house.

    but really, didn’t Hananah bother to find a mamak joint for a nasik lemak that morning?

    1. Dia ngada2 tweet tu Setem, sja nak habaq makan BKT. Kat SJ ada restoran Ahso yg sajikan nasi lemak siap ade rendang sekali. Tanya aje Pakcik google.

      1. Bukan setakat mengada, tambah spt budak kecik. Biasanya saya bertanya dgn cucu “apa makan tek (tadi)?” dan dgn bangga cucu berusia 2 tahun lebih tu menjawab “kamek (kami/saya) mamam (makan) masi goleng (goreng, cucu hamba agak susah nak sebut “l” dan “r” walaupun tulen Melayu/Melanau).

        Nah jelaslah perangai yg Hannah tunjukkan dlm tweetnya adalah mental keanak-anakan. Spt budak diberi aiskrim berhentilah menangis. Dah diberi jawatan speaker pun Hannah pun masih merenggek (tolong semak ejaan) spt budak kecil. Malang sungguh DUN Selangor.

  15. Kaum Bumiputra berkurun lama dah expose dgn beratus jenis bangsa tau tak? And we are so proud of our different cultures, practices and heritage.

    Bila jumpa tak segan silu menanya. Tak segan silu dan tak jemu belajar cara dan adat resam mereka yg lain supaya faham sikit cara hidup dan pantang larang bangsa2 lain. Ini baru kat Malaysia. Pi keluaq Negara siap beli buku cuba mendalami cara2 majoriti bangsa tempatan Negara tersebut.

    Bukan sekadar nak belajar pasai satu dua bangsa saja tau tak?

    Yang special, we are united as one kerana selesa berkomunikasi dalam satu bahasa – Kebangsaan Negara ini- tak kira apa bangsa atau Agama.

    Yang berjaya pergi mengerjakan Umrah dan Haj, beribu2 bangsa sedunia lagi yang kami berpeluang berkenalan dan bermesra. Ini satu keistimewaan bagi kami kaum Muslim, pi satu tempat dan dapat mengenali beribu jenis bangsa dalam dunia ini.

    Ini Temban baru sangat ke berlabuh kat Tanah Melayu ini? Baru keluar dari kepompong (cocoon kata yg kerja kat Star) dan sedar ka kat Malaysia saja pon terdapat beratus jenis bangsa? Rasa kekok sangat tak dapat menyesuaikan diri?

    Siang malam asyik terbayang2 tersembur2 perkataan RACIST aje Ahso/Aci ni!

  16. Hannah
    Selangor Bah Kut Teh is certainly not very delicious. Come to Penang and enjoyed great BKT which is praised even by CNN. The pigs are freshly killed from the farms of Bukit Gelugor. Even the mosquitos know that pork for Bukit Gelugor is yummy.

    Penang Bah Kut Teh is certainly TO DIE FOR.

  17. And I went for sate and tapai pulut. *rolling my eyes*

    Oh come on, YB Hannah. The damage control was not even necessary. We already know what you ate this raya, lah. And perhaps on your average day too. And we don’t even care. Afterall, why should we?

    1. Pok chiks and mok chiks PAS should care. Really.

      Mok chik yang bersalaman dengan HY, knowing now she consumes and thus by logical extension, handles pork – should they not SAMAK their hands first before they pray?

      If they are required to — then they should NOT bersalaman dengan HY. Samak is a very elaborate cleansing routine. It cannot be done with Lux soap, but with clay mix in water (air tanah liat).

      This (not bersalaman dengan HY) would be a good start. The next move would be for them to bar her from entering suraus and masjids altogether!!

  18. Tweet terbaru hannah -“Overheard my 3yr old daughter asking my mom while watching news “Popo, why so many people die? Shay Shay dunno what to do”. Heartbreaking.”

    Ni baru betul,

    Overheard my 3yr old daughter asking my mom while watching news “Ayamma Achi!!!!,why so many people die lah dey? Shay Shay dunno what to do.. Aiyoyo!!!!”. Heartbreaking.

    Baru lah Anak Bangsa Malaysia…

  19. Ms H. By the same token, why is the MCA owned The Star is in a joint venture with the Singaporean PAP owned newspaper Group in Singapore. cf The Star Annual Reports. This sort of slimy act brings down the strength of the MCA and contributes to its weakness as leadership without a spine.

    In Malaysia, the MCA is apparently opposed to the Singaporean Trojan Horse DAP. In Singapore, the MCA does business with the PAP the spiritual party of the DAP. You may check that the MCA was booted out of Singapore in 1960 after the PAP came into power in 1959. Some people have no shame.

    1. re: “Some people have no shame.”

      Worse than that. They are pemfitnah tegar. The Scissorati are carrying out their smear campaign of me with gusto in blogosphere.

      The Tun may be on to something when he said that the Internet should be censored.

      The conniving Dapster-evangelistas are going around slandering everybody not aligned to them or a threat to their agenda, including defaming Malaysia in international news websites (readers’ comments) and online forums.

        1. You can check out the reader comments when notable foreign/international publications carry critical stories on Malaysia. Also in the Yahoo!, MSN, Google news aggregators and their linked articles.

          Malaysian commenters will chip in their two sen. I believe that the Tun has voiced out on Internet censorship, and thus going back on his earlier guarantee to the MSC, due to the uncontrolled and uncontrollable behaviour of the rabid anti-establishment crowd.

          Nothing can stop their mulut puaka. They simply let fly whatever insults, provocation and slander with impunity.

          1. Helen

            I call upon the good citizens (you, your readers, and me included) to start a blog dedicated to compiling and thus exposing all these un-patriotic activities.

            Something must be done to tell all of Malaysia – that some Malaysians are not worthy of being citizens of our country. That they must stop this activities immediately or else naming and shaming would follow suit.

            Please send your contact detail to economistkampong@gmail.com so the next steps to implement this blog could be done promptly.

            TQ

  20. Hannah now has 95,300 followers. An increase since last week.

    So much for the ‘unfollow’ call…

Comments are closed.