Posted in Musuh dalam Selimut

Beheaded snake kills Chinese chef chopping up its body into cubes

The incident happened in Guangdong, China. Residents of the city of Foshan enjoy eating snake meat cooked in a variety of ways. The most popular dish is expensive medicinal snake soup.

Diners in a restaurant in the Shunde district of Foshan heard loud screams coming from the kitchen. The chef Peng Fan had been dicing a black and white spitting cobra for a speciality meal.

Peng Fan had already cut off the snake’s head 20 minutes earlier. After he finished dressing the snake for the cooking pot, he picked up the severed head to throw in the trash.

Snakes however can bite and inject venom even after the head has been separated from its body. The very poisonous cobra head bit the chef. Its fast-acting venom killed Peng Fan before medical help could be given.

Source: Adapted from The Mirror, 22 Aug 2014

Regina Lee
Regina Lee

Sports Minister Khairy Jamaluddin said he has no problem taking in Pakatan (read: DAP) supporters to work in his office if they show exceptional talent. See ‘Saya tidak kisah jika pekerja saya penyokong Pakatan Rakyat – Khairy‘ (Astro Awani, 24 Aug 2014).

ABOVE: The woman showing her teeth is Regina Lee, KJ’s press secretary ensconced in the Sports Ministry.

Going by KJ’s logic, Hannah Yeoh shouldn’t be employing fellow evangelistas, e.g. her former Personal Assistant Rajiv Rishaykaran who last year was promoted to become Bukit Gasing (PJ Selatan) Adun.

Astro AWANI on Twitter- Saya tidak kisah jika pekerja saya penyokong Pakatan Rakyat

Bla bla bla

If KJ “tiada masalah” with having Dapster scissoratis in the inner sanctum of his Ministry, you have to wonder if DAP state cabinet members (Selangor exco) would voluntarily hire Perkasa members in the same spirit of inclusivity.

Responding to the flak over his statement, KJ wrote in his Facebook: “Selepas ini mestilah ada yang cakap “KJ nak promote gunting dalam lipatan, musuh dalam selimut, bla bla bla.”

“Jangan cetek sangat,” KJ told off his detractors.

(305 words)

Author:

I have no Faceook or Twitter.

38 thoughts on “Beheaded snake kills Chinese chef chopping up its body into cubes

  1. “””Jangan cetek sangat,” KJ told off his detractors.””’

    Memang lah tak cetek pun pemikiran orang. we also can see how this asshole is playing to both sides of the gallery for his ego inflated political agenda. No need for this asshole and his budak2 pemuda to explain we get the bigger picture..

    The snake story aptly describes KJ, Regina and his following.

  2. Since he became Ketua Pemuda almost all regular Pemuda activities in my kampung ceased. Our padang, once booked daily for soccer games today, only the grasses seem to be enjoying themselves.

    Macam mana nak dapat pelapis dari kalangan pemuda kalau dia ambik perempuan or non Umno to work under him?

    Taknak ada saingan ke KJ? Regina definitely cannot contest under Pemuda so selamat le dia bole aim to be the future PM? Dah jadi macam Anwar, the one and only name, Jijah for CM.

    Tengok LKS. Siap pilih awek cun lagi nak pupuk jadi MP.. Apit sana sini, tak tau jawab dia siap snatch the mic to her rescue. Punya le protect sampai gitu, sampai tekun nak belajar bahasa kebangsaan Negara Cina lagi.

  3. We’ll how “cetek” he’ll be when Regina et al finish their dossier on him and spill the beans. He’ll be laughing on the other side of his face then. He’s obviously susceptible to flattery, believing all the sweet talk from the conniving Dapsters.

    Re the snake. Reminds me of that old joke that we’d all still be living in the Garden of Eden had Adam and Eve been Chinese as they’d have cooked the serpent.

  4. “Jangan cetek sangat”?

    Well, we were never “cetek” in the first place, which is why we found it impossible to support someone who were found guilty of money politics by UMNO. So, please go and kutip all the guntings outside UMNO for all we care.

    Tak habis-habis nak menempel muka dalam media, giler glamer ke apa? Semua benda nak komen, orang lain pun menteri jugak, takdelah tergedik-gedik nak jd liberal bagai semua benda nak komen. Nanti kita report kat Datuk Siti Nurhaliza, baru padan muka tau. Btw, Keith Foo lagi hensem lah!

  5. “Finding a Piece of the Truth”

    One day Mara, the Evil Spirit, was travelling through the villages of India with his attendants. He saw a man doing walking-meditation when all at once his face lit up with wonder. The man had just discovered something on the ground in front of him. One of Mara’s attendants asked what it was and Iblis replied: “A piece of truth.”

    “Doesn’t it bother you when someone finds a piece of truth, O Evil One?” the little devil queried. “No,” Mara replied, “because very soon, the clever ones will make a belief system out of it.”

    * Moral of the story: You may engage one exceptional individual from under the umbrella of your adversaries, but soon enough the posers and fraudsters will be parading by your front door. Perhaps it is wiser to single out the exceptional ones from your own party. Fraudsters will still be parading themselves before you but at least you are all together under one umbrella when the rain falls. Mara is also known as Iblis.

  6. “””Jangan cetek sangat,” KJ told off his detractors. Who is the real shallow thinking person here? KJ or his detractors? Umno members must teach guys like this a lesson at the next party election and the BN supporters at the next general elections.

  7. Kj is the perfect example of “syok sendiri” so-called leader yang akan bring down this country.. all-talk, kejar glamer punye orang. the thing is all the thing die buat doesnt translate into votes..

    i remember during the kajang by-elections, main futsal, senam robik etc.. enjoy la, tapi does that translate into votes? no.. teringat one weekend some time ago, at amcorp, org mintak derma rumah anak yatim kat rembau.. told the guy to go and visit khairy’s house instead. i never like to derma thru middle-man..

  8. “Selepas ini mestilah ada yang cakap “KJ nak promote gunting dalam lipatan, musuh dalam selimut, bla bla bla.”

    Jangan la cetek sangat KJ woi, siapa kata you nak promote, you la THE gunting dalam lipatan dan musuh dalam selimut, bla bla bla yang kami maksudkan!

  9. tak e dia belum seda. Ble GE 14 baru dia tahu nanti bila semua erkerja dia bukan UMNO pangkah MATA kemudia bau KJ pidat Ketua MATA mintak kerja.

  10. Saya mungkin silap. tapi pandangan saya:

    i. KJ play safe politics bagi menunjukkan walaupun berada di dalam BN dia tidak cenderung kepada BN dan pada masa yang sama walaupun di luar PR dia ada persamaan dalam perkara tertentu.

    ii. Ini menjadikan KJ seorang politician yang boleh diterima oleh kedua-dua pimpinan BN dan PR. Sekiranya BN menang PRU 14, KJ akan kekal menjadi menteri. sekiranya sebaliknya, KJ ada peluang untuk menjadi menteri apabila diterima di dalam PR.

    iii. Ini mungkin kerana KJ tidak yakin BN boleh menang pada PRU 14. apa-apa pun boleh berlaku dan bagi orang politik terutama yang baru dan bercita-cita besar, yang penting adalah survivalnya di dalam politik. maksudnya, nobody’s working for BN to serve rakyat, not MCA and not even Ketua Pemuda BN. Ramai orang dalam BN tak percaya kemampuan BN untuk menang PRU14. Sedar tak sedar, keadaan itu adalah kerana ketidakyakinan mereka sendiri yang menyebabkan mereka tidak bekerja untuk menang. Now, everybody’s in BN is sharing what they can have so long as they are in power.

    iv. Apa yang KJ buat setakat ini kelihatan hanya mempromosi dirinya sebagai menteri muda yang berkebolehan dan berkemampuan dan bukannya keberkesanan beliau sebagai menteri. Popular vs Effective.

    Banyak lagi nak tulis, tapi saya bukan penulis sepenuh masa. saya rakyat marhaen, ada kerja lain. So, inilah ulasan ringkas saya berdasarkan pemerhatian saya. Yang lebih mengetahui adalah KJ dan Allah jua. Maaf kalau silap.

    budak jawa

    1. Budak Jawa,

      Analisis saudara selari dengan pandangan kebanyakan orang yang mula merasakan KJ ini, “Anwar Ibrahim in the making”.

      Saya rasa dianya sendiri pun tidak begitu yakin mampu untuk bertahan lama dalam parti mahupun kerajaan, seandaianya BN menang dalam PRU14.

      Namun demikian, seandainya BN kalah (melihat pada senario sekarang, kecenderungannya amatlah kuat), dianya mudah untuk berpindah kem dan meneruskan hasrat untuk menjadi PM.

      Yang menghairankan dan membingunkan, seakan terdapat persamaan antara KETUM dan KEPAM (Ketua Pergerakan Pemuda UMNO). Masing-masing mempunyai sasaran tinggi dan menggunakan falsafah matlamat menghalalkan cara dalam mencapai hasrat tersebut.

  11. ‘The incident happened in Guangdong, China’

    BTW Helen, see, I know my Cina well (kan Mulan), kat China semua dah kena cakap Mandarin including the 60 millions cantonese speaking Chinas.

    ‘Communist authorities are demanding local television drop Cantonese in favour of Mandarin.’

    Komunis Chinas pun tahu peri pentingnya 1 bahasa kebangsaan untuk semua. Malaysia bila nak buat entah lah?

    ‘The ruling Communist Party has long viewed it as a means of weakening regional loyalties and forging a sense of common identity, particularly in far-flung areas such as Xinjiang and Tibet which see fits of resistance to Beijing’s rule. But according to a ministry of education statement last year, 30% of Chinese – 400 million people – still cannot speak Mandarin.’

    Tetapi nampak gayanya mereka mendapat tentangan daripada rakyat China yang tidak boleh berbahasa kebangsaan….

    ‘Cantonese is the first language of roughly half the population of Guangzhou, China’s third-largest city and the provincial capital of Guangdong – where for many elderly residents, it is their only tongue.’

    See, Helen, mana ada sama?

    ‘But Cantonese activist and editor Lao Zhenyu said the language was “rich in sounds, and sonorous”.

    “Relative to Mandarin, the history of Cantonese is more profound, it has nearly 1,000 years of history, and Mandarin only has around 100. When we read ancient poems in Cantonese, we find they still rhyme. Cantonese has a more abundant vocabulary than Mandarin, and its expression is more vivid.”

    http://www.themalaysianinsider.com/features/article/speaking-in-tongues-china-divided-over-the-common-language

    Betul ke Helen?

    BTW maybe the Chinese boleh belajar sesuatu dengan Dong Zong dan Hua Zong. Zong-Zong kat Malaysia boleh buka opis kat motherland sebab kepakaran mereka menjadikan Mandarin sebagai mother tongue Cinas di Malaysia dengan sangat berjaya sehingga menganak-tirikan bahasa kebangsaan itu sendiri seperti yang termaktub dalam Perkara 152 Perlembagaan Persekutuan.

    1. In fact are the Hockien, Cantonese etc teaches of Mandarin in SRJC NATIVE speakers? No.
      What protecting culture? Bull!

      Import native speakers then to teach! Better still let MARA do it. I am sure that are many Muslim Chinese teachers from Beijing wanting to teach in Malaysia. Then the Bumi kids can learn to speak real Mandarin. Two can play the same game.

      Islam 1st is my idea good.

    1. Bukan ke lebih baik kalu disuruh pemain2 netball tu menutup tubuh lebih banyak daripada mendedahkannya, Rather than banning male spectators & officials from the tournament? Otherwise, don’t host the tournament.

      1. I wonder whether PAS Kelantan government prohibits female from watching Men’s Bodybuilding tournament in Kelantan.

  12. hmmm actually the first thing come to mind after i read the beheaded snake kills incident is mahathir. u people dun think so?

  13. Halen, tak tahu nak faham macam mana bila dengar …bunyi macam percakapan ke atau bunyi kentut yang keluar…nak kata bunyi cakap…tapi berbau kentut…nak kata bunyi percakapan….tapi tak faham sebutir apa pun….ini ke Ketua Pemuda UMNO dan Menteri Belia dan Sukan Malaysia?

    Cakap berdegar kata nak resign masa dia menyatakan pendirian tentang keputusan buruk team Malaysia disukan Commonwealth di Glasgow ….tapi terdengar lagi temberang dia….tak ubah macam Anwar Ibrahim

  14. ular tedung senduk & tedung sela (terutamanya tedung sela, walaupun tanpa kaki ia boleh berdiri tegak. jika panjangnya 10 kaki, maka berdirinya pun 10 kaki tinggi. am talking about real cobra and king cobra and not the anthropomorphic snakes), 1. masih hidup selama 1 jam selepas kepala bercerai dari badan. 2. walaupun bahagian kepala dillihat seperti lempeng, tapi masih ‘in one piece’, ia tak mati. ini dari pengalaman kenalan2 saya yg bertugas di jabatan bomba & penyelamat.

    berkenaan menantu abah tu, dia dah terikut2 style obama la. kaki ciplak, takdak originality.

  15. http://www.nst.com.my/node/27051

    Penang FDI increase? Everyone in Penang should take the Ice Bucket challenge like the Great Leader. The holy water put into PBA water has made everyone drunk. Calvin and I took pills so we are not drunk.

    GEORGE TOWN: Fairchild Semiconductor International Inc is shutting down its operations in Penang as part of a worldwide manufacturing realigning exercise, which is likely to see over 1,000 jobs here axed.

  16. KJ has always taken the populist stand.

    being part of UMNO youth, i can safe that the youth movement is in complete shambles. The head of social media, Ibdil is hopeless and has no social media presence at all (apart from attending tatler events and having coffee with wakdoyok et al), he is clueless when it comes to psy war and propaganda.

    DAP is on an overdrive recruiting young malay professionals whilst UMNO youth are busy in their syok sendiri mode. There are many professionals out there who are keen to join UMNO but its so blardy difficult, there’s always excuses, nak jumpa pun susah.

    nak masuk DAP is so easy, esp for young malays.

    KJ and his ilk should wake up, toksah la sibuk mintak commission sini sana buat duit, please focus on UMNO youth. semua dah cukup kaya, the orang2 bawahan yang tak mintak commission yang risau about UMNO’s future.

    BTW – KJ is walking the talk, his ministry is backing the ‘Malaysian Invasion MMA’, where the ppl behind MIMMA are mostly DAP supporters, and of course he is making a bit on the side.

  17. Mm.. KJ, he’s working hard to build up the image of being cool – firmly aimed at the social media smart phone addicted youth.

  18. Al Kisah Khairy, Mamakutty, Si Botak Dan Renaissance.

    Can Mamakutty do the ice bucket challenge? I bet his balls will freeze. No one challenge him yet?

    Maybe his son Mukhris will be able to do it. Sure no ice stick to the head. Seperti mencurah air atas daun keladi.

    Wakakakkakakaka to all those who idolize Mamakutty and Mukhris macam Tuhan.

    Don’t you all see the fear in Mamakutty eyes? He feels that somehow PM, Tun Abdullah, TPM, 2 VP UMNO, Ketua Pemuda UMNO, MCA, MIC all have made a secret pack for the next coming GE14 with Anwar, PKR and DAP.

    Mamakutty being a pseudo Malay , because he doesn’t understand the Malay culture of Mengenang budi kawan-kawan lama, mudah terlupa Anwar and his friends long ago were once best of friends.

    With UMNO Baru destroyed, a new BN party formed with all those parties above and East Malaysians, and will rule Malaysia with a new renaissance coming.

    And Khairy may be the next TPM out of 3 TPMs.

    No more Mongolian stories in return for no more Sodomi stories and Tun Abdullah gets the last laugh over Mamakutty for menghina beliau sebagai PM. The Mamakutty dynasty is destroyed forever.

    And Rosmah gets to continue as First Lady with all her penyokong called Firsters in the new BN party.

    Ramai sangat Gunting dalam Lipatan kat UMNO sekarang ni.

    1. tun is too classy to get involve in ice bucket challenge la clowny. if you so like the ice bucket then do it yourself. laughing at your joke eh? try harder clown.

      psychiatrist says this is a sign of inferiority complex. and I agree cause you pick an old guy as your enemy even though he’s not in power anymore. pick someone your standard. wait, you’re a gone case. so no standard.

      1. Mukhriz also way too classy than the ice bucket Menteri Belia. Mukhriz simply won’t terhegeh-hegeh talks about resigning to gauge public sentiments and sympathies. Anwar Ibrahim is a failure, KJ should have learned the lesson by now.

  19. Kita tak nak mengada-adakan cerita sebegini bergaya seolah kj is morally right and practically he is wrong

    Saya ingin sebut cara bagaimana Nabi SAW melayani tawanan perang zaman nya dengan mengambil dan meletakkan mereka yang mempunnyai ilmu pengtahuan mengajar kepada orang Islam membaca menulis dan sebagainya.

    Kronology kj dengan ular hanya satu synopsis yang ingin diketengahkan ibarat menongkah perahu melawan arus

    Adakah sesiapa mengetahui reptila ular dua kepala

    1. re: “mengambil dan meletakkan mereka yang mempunyai ilmu pengtahuan mengajar kepada orang Islam membaca menulis dan sebagainya”

      Tawanan perang zaman Rasulullah dipenggal kepala, contohnya Yahudi di Qurayza dan Khaybar.

      Orang lain di pejabat KJ buta huruf ke dan perlu diajar untuk membaca dan menulis oleh Dapster?

      1. Re: Tawanan perang zaman Rasulullah dipenggal kepala, contohnya Yahudi di Qurayzah dan Khaybar….factually salah, Qurayzah was a tribe, Khaybar was their kampung.

        Yg betul, bani Qurayzah yang tinggal di perkampungan Khaybar. Mereka pun bukan tawanan perang tetapi ada defence treaty dengan Rasulullah. mereka telah mengkhianati perjanjian itu. They committed treason. Sebagai hukuman, kesemua lelaki dewasa [old males excepted] dihukum pancung.

        1. Okay, thanks. I stand corrected. I should have stated that Qurayzah was a ‘bani’ or ‘banu’ (not sure about the grammatical use of the word).

          However I am correct that the location was Khaybar.

          And I am also correct that they were beheaded as you yourself have corroborated, “Sebagai hukuman, kesemua lelaki dewasa [old males excepted] dihukum pancung”.

  20. Itulah sebabnya ameno pun tiada masaalah ambil APCO yahudi sebagai punahsihatnya. Astro pun sama ambil yahudi.

    Kempen boikot McD sana sini sebab bantu yahudi tapi kempen boikot Astro tak jalan sebab berlawanan dgn kehendak nafsu. Nafsu untuk Astro lagi kuat dari kempen boikot.

  21. Yang syoknya bukan tawanan perang yang matters most tapi Amoy dia tu la strategist yang outclass undi Pak Najib tersentak 48%
    Yang lain tu prelude salah ka Xnmzah minat dia ni sunggoh dng. Blog Cik Helen

Comments are closed.