Posted in CLUELESS

Belanjawan bagi Pemandu perlu diaudit Parlimen serta didedahkan kepada orangramai

Setem @ 2014/08/29 at 10:17 am

Helen Ang @ 2014/08/29 at 11:24 am

PM buried under a pile of consultants

Missing PM

A_Ton_of_Bricks

Teguran Tun:
.

TunNasihat

Sumber: ‘Pemimpin bersin pun ahli Umno tepuk tangan – Mahathir‘ (Harakah, 29 Julai 2013)

Ahli-Ahli Parlimen pambangkang wajar menuntut supaya akaun Pemandu diaudit rapi oleh agensi luar untuk memastikan ketelusan serta menjamin supaya tidak berlaku ketirisan. Dapatan audit ini wajib didedahkan kepada awam.

(57 patah perkataan)

 

Author:

I have no Faceook or Twitter.

4 thoughts on “Belanjawan bagi Pemandu perlu diaudit Parlimen serta didedahkan kepada orangramai

  1. Mmg teguran Tun tu betul Kak Helen, PM sangup biar jer puak2 PR ni menghina Sultan Selangor sesuka hati… saya xnampak satu statement Najib mempertahankan Sultan Selangor walaupun Sultan seorg yg cool n sabar dengan segala penghinaan yang diberikan.

    kalau tgk balik, Najib x pernah jaga hati Melayu, Islam dan Raja2 Melayu… yg dia sibuk2 kan ialah menjaga hati org Cina yang mmg dah ABU kan UMNO n bencikan dia.. sorry to say la.. org Cina tolak Najib habis2an…

    Tapi penghinaan kat Sultan Selangor mmg tunggu masa bom jangka jer ni klu xde satu tindakan kerajaan untuk mengawal keadaan.

  2. Saya rasa pembangkang tidak akan mendesak untuk dibuat kajian atau siasatan keatas isu2 yang menyebabkan kerajaan akan membetulkan kesilapan atau salahurus tadbir… dasar mereka ialah supaya rakyat akan bercakap dan komplen mengenai benda ini la tas menimbulkan rasa benci dan meluat rakyat kpd kerajaan…

    banyak isu yang sangat dekat di hati rakyat tidak dihirau oleh pembangkang bagi mengujudkan situasi ini… contohnya kenaikan premium insuran kereta dan motor, kenaikan harga spare part kereta… lagipun kenaikan ini menguntungkan cinadap, takkan nak komplen..

Comments are closed.