Belanjawan bagi Pemandu perlu diaudit Parlimen serta didedahkan kepada orangramai

August 29, 2014 at 10:55 pm 4 comments

Setem @ 2014/08/29 at 10:17 am

Helen Ang @ 2014/08/29 at 11:24 am

PM buried under a pile of consultants

Missing PM

A_Ton_of_Bricks

Teguran Tun:
.

TunNasihat

Sumber: ‘Pemimpin bersin pun ahli Umno tepuk tangan – Mahathir‘ (Harakah, 29 Julai 2013)

Ahli-Ahli Parlimen pambangkang wajar menuntut supaya akaun Pemandu diaudit rapi oleh agensi luar untuk memastikan ketelusan serta menjamin supaya tidak berlaku ketirisan. Dapatan audit ini wajib didedahkan kepada awam.

(57 patah perkataan)

 

Advertisements

Entry filed under: CLUELESS. Tags: , .

Tidak lagi dapat dibezakan MCA dengan DAP KEMASKINI: Jenazah orang Belanda pun diberi penghormatan tentera kita gak

4 Comments Add your own

  • 1. zam  |  August 30, 2014 at 1:21 am

    Silap tu Helen,

    ….buried under piles of sh*t….

    Reply
  • 2. WTHell  |  August 30, 2014 at 2:02 am

    Mmg teguran Tun tu betul Kak Helen, PM sangup biar jer puak2 PR ni menghina Sultan Selangor sesuka hati… saya xnampak satu statement Najib mempertahankan Sultan Selangor walaupun Sultan seorg yg cool n sabar dengan segala penghinaan yang diberikan.

    kalau tgk balik, Najib x pernah jaga hati Melayu, Islam dan Raja2 Melayu… yg dia sibuk2 kan ialah menjaga hati org Cina yang mmg dah ABU kan UMNO n bencikan dia.. sorry to say la.. org Cina tolak Najib habis2an…

    Tapi penghinaan kat Sultan Selangor mmg tunggu masa bom jangka jer ni klu xde satu tindakan kerajaan untuk mengawal keadaan.

    Reply
    • 3. zueyusof  |  August 30, 2014 at 8:29 am

      Golongan bongkak seperti ini yang Najib sayang sangat!

      [YouTube: Lim Guan Eng Cabar Ketua Polis Negara]

      Reply
  • 4. non  |  August 30, 2014 at 10:01 am

    Saya rasa pembangkang tidak akan mendesak untuk dibuat kajian atau siasatan keatas isu2 yang menyebabkan kerajaan akan membetulkan kesilapan atau salahurus tadbir… dasar mereka ialah supaya rakyat akan bercakap dan komplen mengenai benda ini la tas menimbulkan rasa benci dan meluat rakyat kpd kerajaan…

    banyak isu yang sangat dekat di hati rakyat tidak dihirau oleh pembangkang bagi mengujudkan situasi ini… contohnya kenaikan premium insuran kereta dan motor, kenaikan harga spare part kereta… lagipun kenaikan ini menguntungkan cinadap, takkan nak komplen..

    Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Recent Posts

Kalender

Pengunjung

  • 7,632,010 hits

Archives

Feeds


%d bloggers like this: