Posted in Uncategorized

Nasihat yang baik Tun Daim, tolong sebarkan

Bercakap tentang kepincangan kerajaan Pakatan di negeri yang dikuasai mereka, Tun Daim Zainuddin membangkitkan isu beratus-ratus buah rumah urut di Selangor.

Bekas Menteri Kewangan itu dalam ucapannya kelmarin membayangkan bahawa rumah-rumah urut digunakan sebagai alat untuk mengaburi urusan perniagaan gelap. Beliau juga membayangkan peniagaan tersebut ada kaitan dengan orang kenamaan tertentu dalam kerajaan Selangor.

Latar: Sejurus sebelum kematian Teoh Beng Hock, Suruhanjaya Pencegahan Rasuah telah menyiasat beberapa orang Adun DAP Selangor termasuk Hannah Yeoh.

“Apart from Ean Yong Hian Wah [majikan Teoh] and Lau Weng San [Adun Kampung Tunku], six other Pakatan elected representatives are also under investigation.” – ‘Exco’s aide falls to death in mysterious circumstances‘ (Sin Chew, 16 Julai 2009).

BAWAH: “Subang Jaya City of Sin”

Twitter - aisalinglung- @ShfqShuhaimi @faizalkifli ... 2013-12-09 15-22-30

Para politikus Pakatan lagi jahat

Tun Daim berpesan kepada orangramai agar jangan terpedaya oleh propaganda Media Baru yang menggambarkan politikus pembangkang sebagai suci belaka.

Beliau dipetik FMT sebagai berkata “PR leaders just as unscrupulous as BN’s‘ (7 Nov 2014).

Mengikut Tun Daim, gejala kronisme pun berleluasa di dalam Pakatan dan pemimpin-pemimpin pembangkang turut terlibat dengan ahli-ahli perniagaan yang menyumbang dana politik kepada mereka.

(Rasa-rasanya fail penyiasatan ke atas Adun-Adun DAP Selangor – iaitu Hannah Yeoh dan kekawan – yang terbabit dengan kes Teoh Beng Hock sebelum ini harus dibuka semula oleh SPRM. – syor blogger ini)

BAWAH: Rumah urut bersepah di Subang Jaya

Twitter - ShfqShuhaimi- @aisalinglung @faizalkifli ... 2013-12-21 20-52-27

Politikus Pakatan memang pandai berlakon

Nasihat Tun Daim kepada awam ialah supaya celikkan mata dan jangan menelan bulat-bulat dakyah yang disebarkan oleh media pro-pembangkang pencuci otak.

Tambah beliau, politikus Pakatan sebenarnya tidak kurang jahat dan seterusnya ia tidak wajar bagi pihak BN untuk sering dipersalahkan atau dijadikan kambing hitam.

Mengikut Tun Daim, sama ada BN atau Pakatan, kedua-duanya pasti “ada mempunyai hubungan mesra dengan ahli bisnes, pemaju hartanah and taikun-taikun yang lain”.

BAWAH: Subang Jaya paling padat dengan rumah urut dan pusat hiburan yang berlesen dan yang tidak

Twitter - aisalinglung- @ShfqShuhaimi @faizalkifli ... 2013-12-09 15-38-53

Cuba tengok pada pusat-pusat refleksologi yang tumbuh bak cendawan selepas hujan ekoran kemenangan DAP dan sekutu-sekutunya dalam pilihan raya umum 2008 … terutamanya di Subang Jaya.

isma

Abdullah Zaik: “Puak Islam liberal menyokong DAP evangelis”

“Subang Jaya sin city” ialah kota maksiat.

Namun Jerusubang yang penuh kepura-puraan boleh juga serentak berfungsi sebagai pusat mendakwah agama Kristian.

Awasilah evangelista DAP yang sedang memajukan gerakan Kristianisasi seraya mengembangkan kegiatan-kegiatan anti-Islam, ujar Ustaz Abdullah Zaik Abdul Rahman.

Presiden Isma itu mengingatkan kita bahawa evangelista DAP mengambil kesempatan penuh ruang kebebasan yang terbuka untuk mempertingkatkan lagi agenda Kristian mereka beserta menggalakkan amalan songsang di kalangan masyarakat Islam.

BAWAH: Hannah pakai tudung naik turun masjid tetapi mengugut akan buat laporan polis terhadap sesiapa yang mengkhabarkan (berita palsu) bahawa dia sudah peluk Islam

Hannah Tudung Montage Police

Author:

I have no Faceook or Twitter.

32 thoughts on “Nasihat yang baik Tun Daim, tolong sebarkan

  1. makud daim ialah bukan UMNO saja yg sgt jahat, PR pun jahat juga.

    makanya kalau nk tolak PR jgn pulak sokong umno… sama je dua2nya.

    makanya malaysia perlukan parti baru la.

    jgn pulak diam nk burukkan PR tp suruh sokong umno yg juga haram j…d

  2. refleksologi my foot!

    All china dolls to da-bao home.

    Chinaman and prostitution are ways of the chinese, a direct entity from their so called 2000 years of history.

    Side by side twin sin cities exist Subang Jaya and Puchong

  3. Helen. It is a wonderful and courageous thing for Diam Zainuddin to have done to come up with what you now publish here.

    The heat and madness and the outburst of contrived emotion following the death of Teoh beng Hock conveniently buried under the emotion and hype the fact that he was there at the MACC to answer for his employer Ean Yong Hian Wah.

    I was attacked by “journalists” for saying what I said then about this aspect of the inquiry.

    https://takemon.wordpress.com/2011/02/03/teoh-beng-hock-and-the-death-of-a-judge/

    Subsequently Justice James Foong got involved and compromised his judicial independence by accepting a government appointment to the position of head of a Royal Commission of Inquiry into the death of Teoh Beng Hock: see further:

    http://takemon.wordpress.com/2011/03/28/james-foong%E2%80%99s-battle-with-judicial-independence/

    There is more as explained in this particular article on the so called post mortem by a discredited self serving tart by the name of Pornthip.

    http://takemon.wordpress.com/2010/09/11/pornthip-and-obstacle-to-the-truth/

    These maggots ought to be followed to their graves even if that means in detention for an eternity.

    1. Strategi Perang.

      Orang melayu yg sayangkan bangsa, ugama ni sebenarnya dah letih. Letih pertahankan UMNO KETIKA Najib sibuk meruntuhkn UMNO.

      Letih mnjawab segala tohmahan ketika UMNO dibawah Najib buat tak peduli dengn segala fitnah dari DAP, PKR. Letih kerana ketika kami berpenat lelah pertahankan hak Melayu MASA ITU JUGALAH Najib buat perkara bukan bukan seperti beri jawatan pada Saifudin, Marina Mahathir, Dr Mujahid. Semua mereka ni mahukan UMNO berkubur.

      Kami letih sebab walaupun Melayu beri mandat pada UMNO(kerana dah tak ada pilihan) tetapi UMNO berperangai seolah olah ia tak ada kuasa.

      Kami letih pertahankan UMNO ketika UMNO tak pernah mahu gunakan kuasanya ajar puak puak yg makan pakai mereka adalah fitnah.

      Kami leih kerana ketika Melayu beri kemenangan pada UMNO di 10DUN Pulau Pinang KETIKA ITU JUGALAH Najib mahu bangunkan RMAF di Teluk Air Tawar. sekali gus buat semua orang tahu DUN Teluk air Tawar akan jatuh pada PR pada PRU 14.

  4. Sebenarnya perosak Selangor dimulakan oleh Khairy Jamaludin yg bersenkongkol dgn Noh untuk ‘tanam’ Khir Toyo

    KJ yang susun atur calon utk Selangor yg mengakibatkan Selangor jatuh ke tangan Pakatan Haramjadah yang dipimpin Peliwat Kental Rakyat

  5. Prostitution and pimping are illegal in Malaysia right? So how come the Adun of this kawasan just close her eyes/ears on these illegal goings on? What about her love love religion. Allowable or forbidden?

    If the Aduns of this kawasan allow these illegal business to flourish means mereka turut sama bersubahat. Itu Penang pun banyak. CM tak take actions ke, squatter homes or other illegal gerai2 dia kalut asyik roboh. Pasai apa prostitution dia tutup mata? Bersubahat le kalau dia tak take actions.

    Yes or no Dandy?

    1. “It is reported that at one time a pig walked past Jesus – peace be upon him – so he said to it: ‘Pass by in peace.’ So the people were baffled and asked: ‘O spirit of Allah, do you say this to a pig?’ He replied: ‘I hate that I should make evil the habit of my tongue.’ ”

      “O disciples, I have turned this world upside down on its face for you, so do not seek comfort in it after I have gone. The evil of this world is that Allah is disobeyed because of it; it is so evil that the Hereafter cannot be reached except by refraining from it. So cross over the world and do not dwell in it. Realize that the root of every sin is the love of the world. Enjoying the desire of one hour makes for a long sadness afterwards.”

      — from Imam al-Ghazali’s collected sayings of Jesus

      1. Very similar to the Buddhist teaching of attachment to sensual pleasures causes suffering… hmm guess we’re all not that different after all

        1. The original Jesus is historically linked to the Gautama Buddha. It’s the Paulinian dogma that innovated the Jesus Christ cult of blood sacrifice for the atonement of sins by virtue of him being the Son of God, even God Himself.

          [YouTube]

    2. I suppose political prostitution and pimping is no different to the real thing. There was always something sinister in the way Ean Yong Hian Wah escaped the spotlight when it was he the MACC was after when they pulled his late political advisor in for questioning. Out of the triad loyalty the man could have taken his own life along with the secrets he held in a final act of defiance. It is not uncommon with the Triads. He still had his sister and mother to consider. They could have been collateral for his silence.

    3. …Oct 30, 2014 – Ketua Polis Negara (KPN) Tan Sri Khalid Abu Bakar dalam satu … ura-ura bahawa Ketua Balai Polis Daerah akan ditukarkan dalam tempoh 24 jam sekiranya masih wujud kegiatan perjudian…

      What about prostitution? Adun sepatutnya tau gerak geri rakyat kawasan dia dan beri maklumat dan bekerjasama dengan polis, lain le kalau dia pun bersubahat dengan kegiatan maksiat tu semua!

  6. SPRM tak boleh membalas budi dengan tidak meneruskan siasatan kes keseluruhanTeoh hanya dirasakan pihak DAP mula mendiamkan isu tersebut, Sselungkar semua, pastikan semua batu di terbalikan dan carpet2 di bersihkan atas dan bawah.

  7. Ms H. Tun Daim is a true Malaysian Icon. He made his first success through the creation of money without money. Unlike the others, the majority of whom were either cheats who cheated their relatives, friends and the Inland Revunue, he did not. Again, he did not change his character on attaining wealth unlike those who did not even recognise those who made them rich, very rich. His intellect is far superior to any Chinaman in Malaysia today. Lastly, his efficiency and integrity is without a peer. It is good, very good to have such compatriots amongst us.

    1. am I alone in thinking that UMNO Diam’s emergence after a long silence is a precursor to an internal struggle and shake out of UMNO’s “princelings” of the spoiled, fat, fence sitting middle of the roaders with monetary wealth, an expensive education which they carry like a fashion accessory around with them?

      If I am alone then so be it. The Tun’s recent article about UMNO today and the need for new blood is not a coincidence or is it that Diam’s views are not accidental timing?

      Time for the Khairy Jamaluddins, the Najibs and their hangers on to move on decisively. Although I must admit to having a soft spot for Najib but not for Abdullah Badawi who could only be compared to that other failure and loser in the region, Habibie of Indonesia.

      Lets hope it is not preceded or forced out into the open with a cleansing of the Theresa Koks, Elizabeth Wongs and Hannah Yeohs and their Sivarasas, Ambigas and Siddhus and the Malaysian Bar with parangs (the real thin end of the edge).

      Either ways one looks at it change is coming and it can’t come soon enough.

      1. grkumar. Many promises have been made. Many promises have not been fulfilled. A Nation of Malays, Bumiputras, Chinese and Indians and others cannot wait until someone is in the mood to fulfil promises. We all have only a 100 year life span. We can either make this very long or very short like my late son-in-law who died at the age of 39 holding millions of ringgits in his hands. Gr I invite you to work this out !

  8. Well, the man can say whatever it is he likes to say but so what ? How many people listen to him nowadays ? How many of the younger generation know this man ?

    Truth be told, the Malays are messed up big time. The incident at UM should serve as perhaps a last warning call that Malays are really fucked up. How could these Malays defend a person who is tainted to the hilt and defend him like some crazed mob ?

        1. J-juice mixed with Ketum-cocktail make for one colossal societal inebriation – and its consequent malaise the day after.

    1. Merepet la you ni survivor.
      60% x 30m = 18m
      300/18m = 0000000 entah berapa 0%
      Pelajar terhegeh banyak ni represent all Malays ke? Anak2 saya, anak sedara, anak2 kawan rapat tak restu perangai macam ni pun.

      Hai kalo itu Fahmi can become our Malaysian Uni dropout like Bill Gates kalo nak cakap besar kuat2 mungkin semua worang sokong dia ma.. Ini tin mayak kosong, bunyi saja kuat.

      1. Dia tak merepet. Umno dan orang2 Umno seperti kamu masih lagi tak perihatin betapa bahayanya propaganda yang disebar oleh pembangkang. PRU14 akan datang ada hampir 4 juta pengundi baru yang majoritinya anak2 muda Melayu. Bayangkan berapa banyak antara mereka yang akan diperdaya oleh propaganda pembangkang.

      2. RINA,

        Orang macam Fahmi ni sekarang sedang dilambung mimpi. dia seronok pergi sana sini hasut orang membero ntak.

        Dia dikenali. TETAPI TAK DIHORMATI. Kita beri dia 5 tahun. Bila dia tengok rakan rakan dia tamat belajar, dapat kerja beranak pinak sedangkan dia tak lepas barulah dia tahu langit tinggi rendah.

    2. Survivor,

      “…How could these malays….”.

      One swallow does not make a summer. Anwar or PKR or practically anybody realises that people are fed up with Anwar’s personal problems. His problem with Saiful has nothing to do with UMNO, Najib, Dr mahathir or Muhyiddin.

      That is his problem. People has fully understood this point. Which is the reasomn anwar trying to shore up his appeal among Malay students.

      Except for few morons like Fahmi, adli and failed students, nobody wants him anymore. even PR. They too know he is a liabity.

  9. Agree with RINA. I live in the Subang Jaya area and the number of “reflexology” outlets is shocking. How come Holy Hannah allows this hotbed of Sodom and Gomorrah to flourish under her watch?

    As the Adun, it means her income is derived from SINFUL means. Well she should heed the verse in the Bible that goes, “For the wages of SIN is DEATH…,” etc. Unless she doesn’t fear God but Mammon.

    Also, I was told by someone who knows that these recent mushrooming of highend decor shops in malls are mostly fronts for money laundering from vice and iillgotten gains. I’m sure you’ve seen these really fancy shops selling chandeliers and faux Baroque or Art Deco furniture. Always empty of customers. Always owned by the miserable unfortunate “second-class.”

      1. Ms H. Money laundering in these days of anti-terrorism is so easy to detect. I wonder why people still indulge in mega corruption in a securitised World. Strange ! When I was young, a senior Singaporean told me not to cheat Income Tax or else I would not be able to have a full night’s sleep in later years. How true !

  10. Why worry? Subang Jaya resident VOTED for Hannah and PR and they themselves wish to have all those that if now in GJ. Tilam busuk tepi Jalan, Rumah Urut etc etc. That SJ residenat WISH. Do respect THEM. Its Democracy.

Comments are closed.