Posted in SUCKER

‘Tahanan politik’ @anwaribrahim dizalimi ratusan nyamuk

Anwar Ibrahim - Facebook 2015

Click to enlarge

Meanwhile on the Anwar Ibrahim Facebook, Amos Quito is told off by Anna der Mozzie that he’s racist when he complained that he does not like the tahanan politik’s blood type.

Nonetheless 31,821 mosquitoes clicked ‘Like’ on the Facebook entry welcoming Anwar to Sg Buloh.

Recommended read:

Food and drinks

Hannah Yeoh yum yum yum yum

Author:

I have no Faceook or Twitter.

11 thoughts on “‘Tahanan politik’ @anwaribrahim dizalimi ratusan nyamuk

  1. Need any Kentucky Jelly Anwar, maybe if you sapu sini sana you tak terasa sangat bila kena cucuk dengan si nyamuk

  2. Puluhan ribu penduduk Permatang Pauh pun diganggu nyamuk sejak dahulu lagi. Mereka ini tidak dizalimikah?

    1. nyamuk Evangelista membawa holy water yang membuat anda mabuk dan benci kerajaan. Di Pulau, ini adalah satu nyamuk yang semua orang mahu

  3. Dalam hidup harian serta didlm kemewahan tidak terkira Anwar serta keluarganya, saekor nyamuk pun tak pernah dapat merasai darah mereka.

    Bukan cemburu. Hidup mereka saya kira bertaraf 5/6 bintang pada bila2 masa. Ini adalah pengorbanan para penyokong beliau.

    Perlu diperbetulkan (avoid deliberate spin or distortion). Anwar bukan tahanan politik. Anwar pesalah sex luar tabii buat kali kedua dihadapkan ke makamah.

    Di dlm penjara semua pesalah adalah dilayan sama. Jika bolih dibayar utk mendapat layanan istimewa dan luar biasa, maka keluarga Anwar tidak mempunyai apa2 masalah kos.

    1. Dalam pada itu, kira baik jugalah nyamuk tak bersikap pilih kasih. Anugerah Tuhan ke, banduan yang daif ke, sama sahaja darah mereka dibuat sarapan.

      1. Masa ini lah ‘anugerah Tuhan’ boleh belajar jadi rakyat marhaen yang selalu dia jaja tu, cakap serupa bikin la skit datuk seri, kalau takutkan nyamuk jangan bercakap pasal perjuangan!

        Kata kuasa rakyat mengatasi segala???! Takkan nyamuk ketit sikit pun dah tak tahan?

        1. alahai….. kata pejuang rakyat marhaen. pejuang pemende kalau dengan nyamuk pun nak komplen.

          ibarat orang lelaki yang pergi gym…bina otot kekar…lalu digelar ‘abang sado’…..

          rupa-rupanya cuma ‘abang saduran’…..!

          lemah sungguh yang dikatakan pemimpin tetapi akhirnya meletihkan rakyat!

          1. ‘rupa-rupanya cuma ‘abang saduran’…..!’

            Betul tu abang alwie, Anwar ni penipu kuat! Jerit sana-sini nak perjuangkan marhaen dengan sosialis sentimen sana-sini, tapi kena nyamuk pun dah terngadah, buat malu lenin saja!

  4. Tahanan politik? Siapa? Anwar Ibrahim? Bukankah beliau ditahan kerana kesalahan jenayah liwat? Kenapa hukuman tu dah tukar nama ke? (Dah Cuba nak tune screw supaya ‘hukuman liwat’ dilupakan nie nampaknya)

Comments are closed.