15 thoughts on “PAS sudah insaf ke belum?

 1. Elok jadi dekat bulan Puasa. Satu bulan mudah2an dapat kesedaran apa sebenar perjuangan PAS sebenarnya.

  Kalau Islam diutamakan, bila lagi nak bermaaf2an, eratkan kembali Silatulrahim? Boleh tolong ajaq2 Najib pi terawikh sama2, kalau sebulan banyak yg dapat membuka mata dia.

  DEMI BANGSA AGAMA DAN NEGARA.

 2. semoga betina yang tak cebok ni tidak lagi menaburkan najis dan virus di mesjid-mesjid umat islam pada bulan ramadan yg mulia ini..

 3. Insya ALLAH, PAS akan kembali ke landasan asal perjuangan di bawah kepimpinan Ulama. Dengan tersingkirnya golongan hipokrit (munafiq), perjalanan PAS akan lebih baik dan bermakna. Bila Islam diletakkan di tempat yang betul, dipimpin oleh orang yang betul dan Melayu dapat bersatu, maka Malaysia tercinta ini akan hidup aman damai antara kaum dan agama. Islam tidak akan menganiaya Cina dan India atau siapa2 sahaja. Usah gusar dengan Islam dan Melayu.

  Yang perlu dibimbangkan ialah wujudnya golongan pemecah belah kesatuan rakyat Malaysia dikalangan evangelists dan ultra kiasu yang hanya mementingkan DUNIA, bangsa tertentu, membangkitkan isu-isu ke arah perpecahan rakyat dan menolak asas penubuhan negara Tanah Melayu Malaysia.

  Barangkali selepas ini tiada lagi lakonan drama DAP berbuka puasa di masjid, tazkirah di masjid, sama-sama buat bubur lambok di surau tetapi pada masa yang sama menghancurkan harapan DYMM Sultan dengan mekarnya pusat pelacuran, judi, arak, rumah urut di bawah kepimpinan PR Selangor.

  Terima kasih Ya ALLAH dengan hadiah Ramadan dan mengembalikan Selangor ke arah keamanan dan kesejahteraan rakyat yang sebelum ini hidup tenang, aman dan tinggi toleransi sesama kaum dan agama.

 4. An nisaa 144 and many other dalil in the quran for PAS members and othe muslims to reunderstand and amal during this month

Comments are closed.