Hannah Yeoh: “Saya bukan anti-Islam”

June 23, 2015 at 11:28 am 48 comments

Berita terkini, Hannah Yeoh mendakwa dia “bukan anti-Islam”.

Hannah Yeoh not anti Islam

Gambar Hannah yang terbaru menunjukkan Puan Speaker masih mahu kekal dengan keterampilan watak Muslimahnya.

BAWAH: Si munafik yang tutup aurat tiga-suku

Hannah Yeoh June 2015

Imbas kembali perkembangan tahun lepas,

Gara-gara terkilan kerana diberitakan telah masuk Islam, Hannah mengugut andaikata “siapa yang mendakwanya sedemikian, beliau akan membuat laporan polis berhubung dakwaan tidak berasas”.

Go tell it on the mountain that Jesus Christ is Lord

Dua minggu awal, Hannah terkinja-kinja apabila disalah lapor oleh FMT dan Malaysian Digest perihal tweetnya berkenaan “menggerakkan gunung” – istilah yang popular di kalangan puak Kristian – di Sarawak.

Sudah sekian lama Hannah evangelista tegar begitu giat mendakwah. Di atas ialah perutusan Krismasnya menerusi tweet beberapa tahun lepas.

Hannah Yeoh Ugly Pendatang

Entry filed under: Evangeliblis. Tags: , , .

Political Christianity Why are anti-Islam sentiments escalating?

48 Comments Add your own

  • 1. Mulan Malaysia  |  June 23, 2015 at 11:50 am

    Reply
    • 2. Helen Ang  |  June 23, 2015 at 11:58 am

      Despite all the tears shed thinking of Anwar Ibrahim’s meals in prison each time she shoves food into her mouth, Madame Speaker hasn’t lost her appetite or any weight though.

      Reply
      • 3. Roslee Bin Abdul Aziz  |  June 23, 2015 at 3:51 pm

        Puan Nurul Izzah

        Saya Roslee dari Singapore jangan percaya pada orang bukan Islam sangat sebabnya tengok sahaja melayu singapore ditindas dan dipinggirkan.Lagi satu mana ada lagi orang melayu jadi Presiden.Keistimewaan orang Melayu Islam dah tak ada lagi.Nasihat saya jangan tertipu dengan agenda dan muslihat orang bukan Islam .

        Reply
        • 4. islam1st  |  June 23, 2015 at 11:30 pm

          Ya lor Bahasa Kebangsaan pun dipinggirkan. Kata speak English. Tapi sebenarnya nak CANG HUA YI.

          Sama macam kat Malaysia. They speak English sebab they don’t want to speak lazy native bahasa. But whenever they can, truly they would want to speak in Chinese ony ie-Cantonese, Hokkien and Mandarin.

          Some even learn Bahasa Kebangsaan thru Hong Kong serials wor? Macam mana nak faham bahasa or even papan tanda for that matter??

          ‘All visitors to the Selangor state secretariat (SUK) building in Shah Alam should abide by the stipulated dress code, a senior staff of the secretariat said.

          The state official who declined to be named said the guidelines are clearly displayed at the entrance to the guard house.’

          http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/selangor-secretariat-has-policy-stating-no-skirt-above-knee-says-officer#sthash.jdhT4nKj.dpbs

          How to not gaduh like that?

          Reply
          • 5. islam1st  |  June 24, 2015 at 12:10 am

            See, see…

            ‘Guru kata “jangan minum air kencing kamu pula”.

            Tapi, sama ada kurang dengar apa yang guru kata atau memang tidak fasih berbahasa Melayu, kenyataan guru itu berubah menjadi “sekiranya tidak mempunyai air, maka boleh minum air paip ataupun air kencing sendiri”.

            Lalu, tidak semena-mena ‘air kencing’ meletup menjadi isu besar hanya kerana seorang guru Melayu yang membuat kenyataan yang diputar belit kerana tidak faham dan tidak fasih bahasa Melayu.’

            http://www.ismaweb.net/2015/06/akibat-tak-fasih-bahasa-melayu-air-kencing-jadi-isu/

            Reply
  • 6. Mulan Malaysia  |  June 23, 2015 at 11:54 am

    Reply
    • 7. islam1st  |  June 23, 2015 at 11:32 pm

      “penuh berkah & ampunan”

      Huh, apa tu?

      Reply
      • 8. LY  |  June 24, 2015 at 9:57 am

        “penuh berkah & ampunan” Huh, apa tu?”

        Maknanya dia mintak ampun dengan polis dan harap dalam bulan Ramadan yang penuh berkah ini, polis akan ampunkan dia sebab dia pernah gigit anggota polis, langgar undang-undang dan menghalang polis daripada menjalankan tugas.

        Reply
    • 9. KJ10Q  |  June 24, 2015 at 7:10 am

      Kalau songkok tu nipis lagi sikit then muka ahli parlimen batu sudah jadi “THE OLD MASTER Q”.

      Or Lau Foo Zhi in Chinese.

      Reply
    • 10. pismak  |  June 29, 2015 at 3:57 pm

      looks like super imposed songkok la

      Reply
  • 11. maae  |  June 23, 2015 at 11:57 am

    1. Hannah ada cuba berpuasa tidak ? Sekurang-kurang untuk dua minggu, ikhlas dan hayati cara kehidupan Islam yang di momok selalu sebagai agama pengganas.

    2. Bila menghayati, kenal Islam, pertahankan kebenaran Islam.seperti beliau pertahankan “love you neighbour” , baru lah beliau boleh myatakan – tidak membenci Islam. Sekali lagi mesti ikhlas.

    3. Jadi rakyat Malaysia, masih bersikap.cauvinis, masih mengaku tidak kecukupan.itu dan ini – buat lah kajian secara serius !

    4. Dalam.kajian.MTEN, bawah PM Najib, Melayu masih tidak mendapat tempat dan kian terpinggir ! Ada kah salah Melayu atau para pemimpin mereka ? Jika ini berterusan, mungkin Hannah bakal berhijrah ke negara lain kerana Melayu itu sudah tidak rasa selamat kerana secara mutlak peluang kian menyempit, desakan hidup makin menjerit !

    Malaysia bukan untuk kepentingan.sendiri.

    Reply
    • 12. Helen Ang  |  June 23, 2015 at 12:12 pm

      How lah Hannah Yeoh can puasa?

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      null

      Reply
      • 13. Helen Ang  |  June 23, 2015 at 12:19 pm

        The photo montage above is all DAP Yang Berhormats.

        Top row – from left: Ng Suee Lim (Adun Sekinchan), Tan Kok Wai (MP Cheras), Thomas Su (MP Ipoh Timor)

        Middle row – from left: Lim Guan Eng (MP Bagan, Adun Air Putih), Hannah Yeoh (Adun Jerusubang), Ee Chin Li (Adun Tangkak)

        Bottom row – from left: Anthony Loke (MP Rasah), Lau Weng San (Adun Kampung Tunku), Eric Tan Pok Shyong (Adun Pandamaran)

        Reply
        • 14. Pwincess  |  June 23, 2015 at 5:33 pm

          Kak Helen,

          Maybe you can put Jabba the Hutt as the 10th picture, then we can compare and contrast them better. It’ll be interesting. Thanks.

          Love,
          Pwincess.

          Reply
        • 15. Fakin' Fake Calvin  |  June 23, 2015 at 6:01 pm

          The girth of Saifuddin & Mujahid would make them perfect as the Malay poster biys for DAP no?

          Reply
          • 16. islam1st  |  June 23, 2015 at 11:35 pm

            Perhaps in the working…

            Reply
      • 17. Abdullah  |  June 23, 2015 at 12:36 pm

        “Of all the desires, affections, loves, and fondnesses people have for all sorts of things: such as for fathers, mothers, and friends; for the heavens and the earth; for gardens and pavilions; for deeds and knowledge; and for food and drink – one should realize that everyone of these desires is a desire for consumption, and that all such things are “veils” to something most profound.

        When one passes beyond this world of veils and sets his sight upon The Sovereign, then one will realize that all those earthly things were “veils” or “partitions” and that what one was seeking was in reality only the One. All problems will then be resolved. The heart’s doubts and perplexities will be pacified, and everything will attain to clarity. God’s reply is not such that He must answer each and every problem individually. With one answer He will solve all problems.”

        Rumi in “Fihi ma fihi” (Herein is what is herein)

        Reply
        • 18. Abdullah  |  June 24, 2015 at 9:39 am

          Pardon me, there’s a correction:

          one should realize that everyone of these desires is a desire for “sustenance”, but that all such things are “veils” to something most profound.

          Reply
      • 19. LY  |  June 23, 2015 at 3:15 pm

        Kesimpulannya, Hannah Yeoh ‘hidup untuk makan’ dan bukan ‘makan untuk hidup’.

        Reply
        • 20. EVLee  |  June 24, 2015 at 12:18 am

          Dan … kesemua ‘mangsa’ dia … telah di’makan hidup-hidup’.

          Reply
  • 21. Spectre 1  |  June 23, 2015 at 12:24 pm

    Least common denominator of all pictured above – they’re all fat, plump and sore.

    Reply
  • 22. i hate n'sync  |  June 23, 2015 at 12:59 pm

    You know what is interesting Helen? When an UMNO minister hands out a cheque to Chinese schools, maybe he or she can say “Saya ADUN UMNO dan saya bukan anti-Cina”, how will DAPsters react?

    Reply
    • 23. Helen Ang  |  June 23, 2015 at 1:04 pm

      The way Hannah Yeoh capitalized on state allocation to make her self-referential declaration leaves a bad taste in the mouth. But I guess that’s just the way the carpetbaggers know how to operate.

      Reply
      • 24. islam1st  |  June 23, 2015 at 11:37 pm

        Huh…the ABU crowd mana boleh nampak ini semua…kesian

        Reply
  • 25. tebing tinggi  |  June 23, 2015 at 1:35 pm

    Helen ,

    Second picture from the above , isn’t she sweet in that baju kurung ,no wounder all Pak chik ,and Mak chik ,hati tertawan .

    Reply
    • 26. Helen Ang  |  June 23, 2015 at 1:45 pm

      Tapi mulutnya berbisa dan hati busuk.

      Reply
  • 27. Roslee Bin Abdul Aziz  |  June 23, 2015 at 3:44 pm

    Kepada Hannah

    Allah tahu isi hati saudari jangan berpura pura pakai tudung dan baju kurung untuk menipu orang Melayu Islam Malaysia.Ingat jangan sampai Allah memberi bala atau penyakit pada saudari.

    Reply
    • 28. bnm  |  June 23, 2015 at 5:37 pm

      Kalau HY bukan Islam, mengapa HY boleh ‘tertakluk’ kepada kekuasaan Allah? Bukankah hanya orang Islam ‘tertakluk’ kepada Allah? Agama lain ada tuhan masing-masing.

      Reply
      • 29. islam1st  |  June 23, 2015 at 11:45 pm

        Taklah bnm, apparently ada Christians pun nak jadi Arabs, trying all they can to outdo the Malays. They now oso ‘sembah’ Allah and actively seludup masuk Indon’s publications for their worship, while denying ‘Caesar’ whats his.

        Reply
  • 30. tres  |  June 23, 2015 at 4:07 pm

    Mulut anda lebih berbisa dan hati busuk giler. Kenapa kutuk orang bila orang cuba berniat baik berbisa. Tak de kerja nak buat kecuali nak kutuk orang walaupun orang cuba berpuasa?

    Reply
    • 31. Helen Ang  |  June 23, 2015 at 4:17 pm

      Saya menyambut baik seruan saudara/i agar Hannah Yeoh cuba berpuasa.

      Malah saya akan menyahut cadangan kamu dengan meminta supaya Puan Speaker menggantikan tempat/peranan rakan evangelistanya YB Ong Kian Ming aka Jaguh Hashtag #sahur sebagai wakil kaum kumbayah Kristian yang sama-sama berpuasa dengan golongan orang Islam.

      Reply
      • 32. KJ10Q  |  June 23, 2015 at 11:05 pm

        See!

        There are two sets of standard these people have.

        There’s all ‘SANGKA BAIK” towards the golongan yang anti Melayu anti Islam. When they see picture like the songkoked Tian Chua, all those paktoon Melayu pakciks and makciks attained orgasm, with some haji PASembur keluar air ma*i dalam seluar.

        But when UMNO is mentioned, they turn their ugly face and tell the Royal Selangor KITA LAWAN, sampai nak derhaka pun no hal.

        So you chant TAHALUF SIYASI! and poof: you see them in dog head pig body creature form.

        Reply
      • 33. islam1st  |  June 23, 2015 at 11:46 pm

        Helen perasan tak bahasa kebangsaan dia pelik semacam and very the suspect one?

        Reply
  • 34. fadfad  |  June 23, 2015 at 10:56 pm

    Hi Helen,

    I notice DAP is very good at using “halo effect” in their campaign and public image projection (this includes The Star). If you look good, you will be perceived as good too. No one in UMNO can do this, or even care to do this, except KJ, in my opinion. Are you try to balance their halo effect here by projecting their non-so-good (real picture) here ?

    Reply
    • 35. Helen Ang  |  June 24, 2015 at 2:24 am

      The J-Star is Gunting Dalam Lipatan venomous backstabber.

      Far from the ‘halo effect’, what the MCA paper (but really in effect Nest of Evangelistas) is doing to BN politicians is to subtly denigrate them. Look at the photo the J-Star deliberately picked to publish of Mukhriz, as one example – see below.

      The EvangeliSTAR newsroom is full of Christians, btw.

      null

      Reply
  • 36. RINA  |  June 23, 2015 at 10:57 pm

    Was on Later this afternoon… My God. Half the bukit already botak!!!!!!

    What’s wrong with these people and mountains?
    Only 7yrs habis kena tarah?
    Depa no makan tanah ke?

    Reply
    • 37. RINA  |  June 23, 2015 at 10:57 pm

      #LATAR**

      Reply
  • 38. wawe  |  June 24, 2015 at 1:23 am

    Puasa is not about sahur and berbuka only. Cuba join puasa, mengaji quran, tadarus dll. Itu puasa yang sebanarnya. Setakat sahur dan berbuka, anyone can do that, Common dapsters, ada bran?

    Reply
  • 39. wawe  |  June 24, 2015 at 1:55 am

    Setakat pakai baju melayu, pakai tudung separuh, tak la bermaksud apa-apa. Sedangkan mat saleh dari uk, tadi on tv, took a year to study the religion and has since a year ago converted to islam. not only that, he is doing the daawa now here in Malaysia, without any political interest or pursuit. that is sincerity.

    How long have the dapsters been pretending to approach islam.

    dapsters are making slow progress, if any, compared to this mat saleh, who comes from a christian majority country, although it is unnkown whether he was a catholic or an evangelist.

    So, unlike the dapsters who have been living in a muslim majority country but refuse to study or embrace it in-depth. Stop being fakers, at least show your true colours. That is the least you could do. You could pretend in front of the non-suspectors but not to those who really know the tricks behind such stunts.

    Ahhh, but the k-pop star who wore baju melayu while visiting a mosque in brunei, did look dashing, unlike the face up here. perhaps the sincerity that shines from within.

    Reply
    • 40. KJ10Q  |  June 24, 2015 at 6:51 am

      Previously the DAP ADUNs in Johor had refused to wear songkok during the swearing in ceremony, and incurred the MURKA of the late Almarhum.

      The Chinese are known to despise whatever practice the Melayu have, including the songkok of course, and they even named the thick lady’s shoes as kasut songkok.

      Now the evangelists munafiks seem to have come to a consensus, and they not only wear songkok and tudungs, they even actively dressed up like Melayu and talk with phrases like alhamdulillah insya Allah etc., going to mosques, give donations to suraus etc., and get in to Melayu group and talk about their experience on fasting #sahur, masak bubur lambuk etc..

      What the hell happened to the munafiks?

      Surely it’s not so simple as ‘orang nak cuba berpuasa’. But to people whose leaders are like the hawk-face Shah Alam samseng (siapa muka macam hawk di Shah Alam?), they really are buying into all these lies, and willing to suck up everything the munafiks want to pretend.

      And hence the munafiks start to wear songkok pakai tudung. No problem!

      Reply
  • 43. onsleuth  |  June 25, 2015 at 10:00 pm

    Well, some one got her hair in the knot. http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2015/06/25/i-will-not-apologise-hannah-says-for-wearing-head-scarf/

    Reply
  • 44. AK47  |  June 26, 2015 at 9:53 am

    Ms H, The pimples on the face of the fat woman show she has been eating to much chili padi ! Go and see a good doctor before it is too late !

    Reply
  • 45. AK47  |  June 27, 2015 at 11:18 pm

    Ms H. The Selangor State Legislature has a pimply Speaker for the very first time. Ugh !

    Reply
    • 46. Helen Ang  |  June 27, 2015 at 11:23 pm

      Her pimpled complexion is commensurate with her adolescent-level thinking.

      Reply
      • 47. AK47  |  June 28, 2015 at 2:03 am

        Ms H. Ask any doctor who will tell you that pimples on a plump face is a sign of serious mental dysfunction like the serial spiels she spun out serially !

        Reply
      • 48. AK47  |  June 29, 2015 at 3:32 pm

        Ms H. The more I look at the pic. The more pimples I see. OMG !

        Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Recent Posts

Kalender

Pengunjung

  • 7,405,558 hits

Archives

Feeds


%d bloggers like this: