Tinjauan pendapat: Harga makanan kedai mamak

July 2, 2015 at 9:48 pm 4 comments

Advertisements

Entry filed under: Sosial. Tags: .

Isma: Evangelis persenda sensitiviti umat Islam tapi tak disentuh Suaram When is TMI going to be charged for sedition and shut down?

4 Comments Add your own

  • 1. Qalam Qabut  |  July 2, 2015 at 10:08 pm

    Hehehehhh… Aku tak buleh nak jawab. Tak masuk lagi dalam bulan Ramadan ni.

    Reply
  • 2. one  |  July 2, 2015 at 10:37 pm

    Dah lama tak pergi makan kedai mamak sebab mahal dan ada alternatif lain yang lebih murah dan juga lebih bersih.

    Reply
  • 3. Pak Long  |  July 3, 2015 at 12:36 am

    Sebab ramai balik rumah berbuka di rumah. Setakat ni belum lagi singgah di mamak dalam bulan puasa.

    Reply
  • 4. Penggawa  |  July 3, 2015 at 1:57 am

    makan kat kedai mamak kena gst. air suam pun kena gst jugak..cilabeng betullah..baik makan di kedai maklong tepi jalan, tak kira gst…air suam percuma saja..hehe…

    Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Recent Posts

RSS TKO — Tranungkite

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS Ismaweb

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Kalender

July 2015
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Pengunjung

  • 7,566,187 hits

Archives

Feeds


%d bloggers like this: