PAS should contest the MCA’s Malay seats

July 12, 2015 at 7:04 pm 14 comments

Scissorati from the Nest of Evangelistas stabbed 1MDB in the back.

Tapi MCA masih muka tebal boleh buat tak tahu.

Dial_M_Blog

Star will clarify if errors in 1MDB report, says Liow‘ (Malaysiakini, 12 July 2015)

So says the MCA president after the media group owned by his party has been twisting the knife/venom-tipped scissors into 1MDB.

It’s quite simple, really. Umno just needs to choose between MCA and PAS, that’s all.

Option (A) – MCA

This parti bangkai still remains a thorn in the flesh of the BN by allowing its media – with a nod and a wink – to continue undermining the ruling party every step of the way.

DAP sold off Chinese

MCA Youth says the DAP sold off Chinese by supporting PAS.

Actually it is the MCA that has allowed the Chinese to be herded to the edge of the abyss by its (MCA’s) covert support of the evangelistas. There are (ex)-MCA Yang Berhormats who are more DAP than the DAP when their true colours are revealed.

BELOW: Former three-term MCA Adun for Subang Jaya evangelista Lee Hwa Beng pictured with Grandpapa Dapster, Papa Dapster and Mama Dapster

PartiBiawak

leehwabeng2

Hannah, Elizabeth and Lee Hwa Beng, the MCA former 3-term Adun for Subang Jaya

Option (B) – PAS

PAS is cohesive now. The Islamist party has successfully purged its musuh dalam selimut. This thorough cleansing will only make PAS stronger.

Jadi bila BN nak buang Si Gunting dalam Lipatan? A move to cleanse BN of musang berbulu ayam will similarly make the the ruling party stronger as well.

KOMA

PAS will be better off without Mat Sabu, Mujahid, Khalid ‘Gereja’ and their ilk. BN will be better off too without any potential sleeper agent evangelistas.

Judging from the behaviour of The J-Star and what the MCA has been allowing its EvangeliSTAR media to do, the loyalty of the MCA is certainly suspect. BN should no longer trust this Chinese component party to contest Malay-majority seats.

BELOW: Elements of PAS in thrall to the DAP

Umno must likewise weed out elements of the MCA in thrall to the DAP. The very survival of the BN depends on going into the battlefield with the enemy out in front, and not having a hidden enemy lurking in the back.

Neutralize the api dalam sekam, please, before the House of BN catches fire from within.

Mat Sabu Guan Eng BFF

Entry filed under: Gunting Dalam Lipatan. Tags: , , .

Bye-bye Pakatan Low Yat and Chinese getting the Peace & Harmony they voted for

14 Comments Add your own

  • 1. Setem  |  July 12, 2015 at 10:36 pm

    Helen,

    The recent incident at Low Yat is the start of Malays releasing their bottled up anger against DAP? What do you think?

    http://thekl-chronicle.blogspot.com/2015/07/latest-video-kemarahan-rakyat-di-low.html

    Reply
    • 2. Helen Ang  |  July 12, 2015 at 11:27 pm

      1. I think more Malaysians should study the history of Germany during the Nazi era.

      2. I think the abrasive Chinese (and English-speaking Christians who are ethnic Indians) are deep, deep in denial and their delusion is dangerous, especially when it is coupled with thuggish aggression. By thuggish, I don’t mean physical alone. I consider the Jerusubang super cyberbullying to be thuggish too.

      3. I think it is the DAP’s fault for getting the Chinese and peninsula Christian community punch drunk on J-Juice, so much so that the sheeple can’t walk or think straight.

      4. I think that the more the Dapster evangelistas continue to bully BN supporters, then the less the sense of restraint among the Malays – as seen in the Low Yat videos.

      These Dapster evangelistas are ultra kiasu and they only want to win arguments, even if they have to resort to putar-belit, fitnah and terang-terang bohong. This makes it rare, if not near impossible, that a Malay can ever hope to out-argue a Dapster evangelista.

      And when, as a consequence the Malay loses every single (verbal) argument because of the Sneaky Bastard methods employed by these Dapster Evangelistas, then the Malay might just mengamok. The insults and taunting by the Dapster evangelistas today is far worse than that by the Chinese oppo supporters in May 1969.

      5. I think the incident in Pasir Gudang where Kit Siang was threatened with a broom, and this episode over the weekend at Low Yat, are precipitating our slide down the slippery slope towards social anarchy.

      I emphatically blame the evangelistas.

      No Buddhists had declared that they want to take Johor for the Gautama and no Hindus had proclaimed that they want to take Johor for Lord Murugan. It is the creepy chameleon Christians who want to take Johor for Jesus, after having successfully taken Subang for their Christ.

      6. I think many Malays were not the least bit sorry to hear about the treatment meted out to Kit Siang. I think he is becoming too insufferable and his Dapster mafia family are despicable.

      7. If the Malays start to release their bottled-up anger at the DAP, I want history to record that the DAP evangelistas are dajjal. They reap what they sow.

      Reply
      • 3. Setem  |  July 13, 2015 at 12:01 am

        Nevertheless, I am worried about the domino effect of these fracas.

        Haih! Nak raya pun tak senang!

        Reply
        • 4. Helen Ang  |  July 13, 2015 at 4:44 am

          re: “the domino effect of these fracas”

          I know what you mean. We’re becoming increasingly desensitized to violence, and I think this is a dangerous trend for the safety of the minorities when the threshold (of self-restraint against inflicting violence) is daily lowered.

          Or like I said in my earlier comment, we’re sliding down the slippery slope.

          The Dapsters have not internalized Newton’s Third of of Motion, i.e. for every action there is an equal and opposite reaction. Hence for their extreme provocation, they should expect eventual retribution.

          These Dapsters also don’t realise that they’re merely expendable pawns of the evangelistas who incite them to hate the establishment.

          Dapsters are only the foot soldiers. The fruits of their labour in the scheme of the Politics of Hate, which are the power and the positions in the Penang and Selangor governments, go to the evangelistas.

          The Gospel-thumping, tudung-wearing GREEDY DAP politicians reap the Gold & the Glory while the Dapsters bear the cost. Like in the Low Yat incident where it was reported last night that more fighting had broken out.

          It is the Dapsters in the frontlines who get injured due to the race and religious tensions while the evangelista YBs enjoy security and protection in their well-to-do gated residences.

          The most unfortunate and innocent victims are the Ah Peks and Ah Phors who get caught in the racial tensions for no other fault than pangkah Roket and being ordinary Chinese.

          DAP evangelistas adalah makhluk yang sebangsat-bangsatnya for bringing this calamity upon the Chinese community.

          Reply
      • 5. Helen Ang  |  July 13, 2015 at 4:52 am

        re: “I think more Malaysians should study the history of Germany during the Nazi era.”

        It’s a complex social phenomenon.

        I mean the rise of the Nazis on the back of hyper inflation, the collapse of the Weimar Republic and the traditional German elite power structure in the early 1930s, the ensuing social disorder that enabled Hitler to seize power and thereafter the perversions of moral values.

        The DAP demagoguery is most dangerous because it is unleashing latent forces and chain reactions beyond the party’s control. No good can ever come out of the torrent of HATE that’s being continually “spewed” by the evangelistas in the guise of their venomous love-love-love.

        Reply
        • 6. islam1st  |  July 13, 2015 at 8:09 am

          ‘It’s a complex social phenomenon. ‘

          Tengok Helen, media macai Cina macam TMI dah mainkan api perkauman.

          Apabila PDRM cuba contained dan isolate kan insiden ini sebagai ketidakpuasaan hati sekumpulan belia. TMI macai tauke Cina dah awal-awal lagi guna tajuk ini…

          ‘Low Yat Plaza closes early after angry Malay group gathers outside complex – See more at: http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/large-crowd-gathering-outside-low-yat-plaza-after-melee-on-saturday#sthash.Q4fPxLvI.dpuf

          Kenapa tak guna angry group? Tup2 dah petik nama Pekida. Lepas tu ambik gambar ‘Mat Rempits’ the stupid-economically marginalised-public nuisance anak-anak muda Melayus bertenggek atas motor.

          Walhal for all we know, orang dalam gambar ni could be bystanders saja, like any tipycal Malaysians suka kepoci bila ada gaduh ke, accident ke, nak tahu hujung pangkal cerita.

          India pakai gelang pun ada dalam gambar ni…kawasan tempat membeli-belah, lagi2 nak raya pula tu, sure la ramai Melayu, tup2 semua dibrandkan sebagai Pekida. Memang TMI macai Cina inside out!

          Lepas tu bagi pulak hint kata peniaga Cina jadi mangsa dengan heading ni….

          Workers attacked because they helped me nab suspected thief, says salesman – See more at: http://www.themalaysianinsider.com/citynews/greater-kl/article/shop-workers-attacked-because-they-helped-me-nab-suspected-thief-says-sales#sthash.cQ9NiIjE.dpuf

          dan sebab kejadian ini Low Yat Plaza kena tutup awal, kesian kat peniaga…Cina sebab angry Malay group dipercayai Pekida dah buat samseng!

          http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/tensions-reignited-outside-low-yat-plaza-in-fresh-violence

          Tapi cerita satu lagi yang Melayu tu kena tipu dengan peniaga tu didownplayed kan, tak ada tajuk besar pun kan, Helen??

          “Sudah jadi rahsia umum, peniaga cauvinis diaspora tidak berani diusik penguatkuasa, walau sekadar penjaja jalanan,” katanya mengulas ratusan pemuda yang berkumpul malam tadi di Plaza Low Yat sebagai tanda protes terhadap peniaga berbangsa Cina yang dikatakan menipu pembeli.

          http://www.ismaweb.net/2015/07/insiden-low-yat-simptom-barah-kronik-peniaga-menipu-dilindungi-rasuah-dan-samseng/

          Yang ada cuma tuduh Melayu2 tu sebagai thugs, sama macam pendemo makcik2 di Taman Medan.

          http://www.themalaysianinsider.com/citynews/greater-kl/article/thugs-smash-low-yat-phone-shop-in-revenge-attack

          Aku pun tengah dok tengok lagi how the story unfolding tapi bila baca TMI punya pandering, memang menyakitkan hati.. Melayu2 kat TMI semua macai tauke Cina depa. Ada sekoq tu dulu girlfriend Cina tatau dah nikah ka belum lani…

          Memetik suara2 kat gaduh video Low Yatt

          ‘WOI SUDAH LARI KA WOI?!’

          Jangan jadi bodoh maa, sini lia punya tempat apa pasat pula lia mau lali???

          Haiya?!

          Reply
          • 7. islam1st  |  July 13, 2015 at 8:22 am

            Dah ada pula Cina ehh Mia nak menangguk dia air yang keruh dengan kenyataan yang menghina yang naik bagi orang2 lain naik minyak!

            ‘Ini kes kecurian.. polis sedang siasat.. buat apa Pekida buat hal di hujung bulan Ramadan?? Pi la sembahyang terawih kalau dah habis buka puasa. Buat apa pergi buat kecoh? Cctv pun dah tangkap gambar orang curi.. kalau ya pun kena tipu, buat laporan polis la.. buat laporan mcmc.. kalau betul2 nak tegakkan keadilan, mintak balik duit Rm2.6 billion yang masuk akaun pak menteri.. buat apa pukul orang masa time puasa?? Nampak sangat samseng.. semua tak puasa.. orang kalau puasa mesti sibuk nak balik buka bersama keluarga bila dah petang.. ni bertenaga buat hal.. siapa rugi?’

            http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/ratusan-berkumpul-di-luar-plaza-low-yat-selepas-huru-hara-pada-sabtu

            Nasib baik BM tak fasih, tu yang kantoi tu!

            Reply
          • 8. Helen Ang  |  July 13, 2015 at 8:32 am

            re: “Apabila PDRM cuba contained dan isolate kan insiden ini sebagai ketidakpuasaan hati sekumpulan belia.”

            I’m aware that @KBAB51 is trying hard to downplay the incident. As our security chief, he would naturally have maintaining public order as his topmost priority. So the police line on this is understandable.

            re: “Kenapa tak guna angry group?”

            Because the group were indeed Malay. They were shouting “Allahuakbar!”

            re: “Tup2 dah petik nama Pekida.”

            Police should take action against TMI for finger-pointing Pekida if the allegation is untrue. In fact, police should take stern action against The Malaysian Inciter for a host of other strong reasons.

            re: “Lepas tu ambik gambar ‘Mat Rempits’ the stupid-economically marginalised-public nuisance anak-anak muda Melayus bertenggek atas motor.”

            Oh, so TMI has linked the Mat Rempits with Low Yat hooliganism. Can this be proven? If not, KDN should really throw the Sedition Act at TMI.

            re: “Memang TMI macai Cina inside out!”

            TMI used to have a lot of Christian staff. However they (Joan Lau & Gang) moved to The Malay Mail in a mass exodus a couple of years ago. Nonetheless they’ve been replaced by other Christians like Lionel Morais – one of the editors questioned by police the other day.

            re: “Lepas tu bagi pulak hint kata peniaga Cina jadi mangsa dengan heading ni….”

            Damage to the stalls and phone equipment in Saturday’s melee was estimated at RM70,000. So you can say that the Chinese traders were economic victims.

            re: “dan sebab kejadian ini Low Yat Plaza kena tutup awal, kesian kat peniaga…Cina sebab angry Malay group dipercayai Pekida dah buat samseng!”

            There are two sides to a story. It just so happens that the opposition are better storytellers.

            re: “Tapi cerita satu lagi yang Melayu tu kena tipu dengan peniaga tu didownplayed kan, tak ada tajuk besar pun kan, Helen??”

            The J-Star belongs to the MCA and the MCA is a BN component what. Ask the BN party-owned media to put in banner headline lah.

            re: “ ‘Sudah jadi rahsia umum, peniaga cauvinis diaspora tidak berani diusik penguatkuasa, walau sekadar penjaja jalanan,’ katanya mengulas ratusan pemuda yang berkumpul malam tadi di Plaza Low Yat sebagai tanda protes terhadap peniaga berbangsa Cina yang dikatakan menipu pembeli.” http://www.ismaweb.net/2015/07/insiden-low-yat-simptom-barah-kronik-peniaga-menipu-dilindungi-rasuah-dan-samseng/

            Suaram dan Ambiga kata Isma buat “hate speech”. Hannah Yeoh dulu pun mengeluh, “racist NGO … so extreme”.

            null

            re: “Yang ada cuma tuduh Melayu2 tu sebagai thugs, sama macam pendemo makcik2 di Taman Medan.”

            re: “Aku pun tengah dok tengok lagi how the story unfolding tapi bila baca TMI punya pandering, memang menyakitkan hati.. Melayu2 kat TMI semua macai tauke Cina depa.”

            Ke tauke Kristian?

            Reply
            • 9. islam1st  |  July 13, 2015 at 9:08 am

              ‘re: So the police line on this is understandable.’

              Betul Helen saya pun faham dan setuju dengan cara tersebut.

              re: “Kenapa tak guna angry group?”

              ‘Because the group were indeed Malay. They were shouting “Allahuakbar!”’

              Ok. Tapi orang lain tak tahu maa. So sebagai media yang bertanggungjawab bila authority macam PDRM tak jump the gun lagi labelling the ‘Malay thugs’, apa motif TMI mendahului dan sobataged PDRM trying to contained the situation? Bukankah authority nak jaga keselamatan geng peniaga dalam Plaza Low Yatt juga kan. Kenapa pula TMI tak boleh nak bertanggungjawab kalaupun ABU till kingdom comes??

              And what about group Melayu2 yang lain yang tolong bantu the so called budak2 Cina yang kena hentam??

              Apasal gambar malah video budak2 gangster Cina pegang besi, parang panjang (macam cerita Young & Dangerous) dalam Plaza Low Yatt tak dipetik media ‘moderates’?

              ‘Police should take action against TMI for finger-pointing Pekida if the allegation is untrue. In fact, police should take stern action against The Malaysian Inciter for a host of other strong reasons.’

              Setuju. Sebab laporan yang diorang kata Pekida pun diaorang petik saja dan bukan mendapat ‘kenyataan rasmi’ macam kes Abang KP kat Taman Medan dulu. Bila you petik Pekida dan kata angry Malay group are you hinting kongsi gelap kat satu bukit bintang dan petaling street untuk keluar for ‘May 13’ 2.0?

              ‘re: “Lepas tu ambik gambar ‘Mat Rempits’ the stupid-economically marginalised-public nuisance anak-anak muda Melayus bertenggek atas motor.”

              Oh, so TMI has linked the Mat Rempits with Low Yat hooliganism. Can this be proven? If not, KDN should really throw the Sedition Act at TMI.’

              Dia tak kata. Tapi dia punya headline dengan gambar yang accompany artikel tu alluding kepada benda tu. You tau la. Mat Rempits kan dah sinonim dengan budak2 Melayu.

              ‘TMI used to have a lot of Christian staff. However they (Joan Lau & Gang) moved to The Malay Mail in a mass exodus a couple of years ago. Nonetheless they’ve been replaced by other Christians like Lionel Morais – one of the editors questioned by police the other day.’

              English media with Cina dan Christians helming nampak sama serupa sahaja Helen. I thinks so to. Imagine budak-budak lain.

              ‘Damage to the stalls and phone equipment in Saturday’s melee was estimated at RM70,000. So you can say that the Chinese traders were economic victims.’

              Pencuri takkan buat benda tu. Melayu ni kalau kena tindas inilah jadinya. Menang jadi arang. Kalah jadi abu. Tentu budak tu rasa dia kena niaya. Dan perasaan kena tipu ni dah lama building up kut Helen. Tu yang jadi macam ni. I for one kalau beli handphone refuses beli kat kiosk2, tapi lebih selesa beli kat authorised dealer sebab simply tak percaya budak2 kedai handphone ni Helen. Ori, AP, underwater, China, Korea, tiruan I tak pandai. At least kalau authorised dealer ada bar code recognized seluruh Malaysia. Kalau kena tipu pun ok sebab boleh bagi malu dan canang cerita tu satu Malaya!

              ‘There are two sides to a story. It just so happens that the opposition are better storytellers.’

              Aku baca berita ni kelmarin. Pastu tu siang bila keluar ngan kawan2 diaorang cakap pasal video gaduh tu. Aku tak nak tengok sebab aku kata video tu mungkin bias. Kalau yang ambik tu Cina tentu dia akan bagi nampak yang the other tu salah etc. Sama juga kalau yang ambik n post tu Melayu, jadi yang satu lagi la akan dijahatkan. Tapi bengang bila baca headline TMI after describing these group as thugs. Label pula the angry group as Malays. Kumpulan Cina mengamuk jarang orang nak tulis angry Chinese group kan Helen?

              ‘The J-Star belongs to the MCA and the MCA is a BN component what. Ask the BN party-owned media to put in banner headline lah.’

              Kau pun dah Jstar tu dan tidur sebantal dengan DAP untuk ABU till kingdom comes. Lagipun narratives Cina kena buli dengan Melayu (MCA dengan UMNO) memang selari dengan apa yang diperjuangkan Jstar sekian lama. So dia punya kecondongan tu memang aku dah expect Helen.

              ‘Suaram dan Ambiga kata Isma buat “hate speech”. Hannah Yeoh dulu pun mengeluh, “racist NGO … so extreme”.’

              They should be proud. Dah tu ada pula dua orang dalam TMI in English nak preach pasal Bangsa Malaysia dan kesederhanaan konon. Orang2 dalam English media should be proud. Their daily mocking the Malays and Islam sudah hampir sampai ke kemuncaknya. Syabas dan tahniah!

              http://www.themalaysianinsider.com/sideviews/article/no-its-not-a-repeat-of-may-13-v.-vivegavaled

              http://www.themalaysianinsider.com/sideviews/article/violence-not-answer-to-anything-j.x.o

              re: “Aku pun tengah dok tengok lagi how the story unfolding tapi bila baca TMI punya pandering, memang menyakitkan hati.. Melayu2 kat TMI semua macai tauke Cina depa.”

              ‘Ke tauke Kristian?’

              Nama anglo, dia Kristian juga ke Helen? You tell me…

              Reply
              • 10. Helen Ang  |  July 13, 2015 at 9:43 am

                re: “Ok. Tapi orang lain tak tahu maa.”

                Orang tahu. It’s all over social media, including Facebook in Chinese.

                re: “So sebagai media yang bertanggungjawab bila authority macam PDRM tak jump the gun lagi labelling the ‘Malay thugs’,”

                The J-Star
                also called the Malays “thugs” repeatedly – see HERE – including article by the same Christian reporter who covered the Taman Medan cross removal and had asked the resident protesters who gave them the right to claim the place as a Muslim land.

                re: “Kenapa pula TMI tak boleh nak bertanggungjawab kalaupun ABU till kingdom comes??”

                Kalau TMI ada secebis pun rasa bertanggungjawab, tak kan mereka buat fitnah berjela-jela. Just chuck the editors in the lock-up and throw away the key after nailing them on sedition.

                re: “Apasal gambar malah video budak2 gangster Cina pegang besi, parang panjang (macam cerita Young & Dangerous) dalam Plaza Low Yatt tak dipetik media ‘moderates’?”

                Got meh? You saw?

                re: “Bila you petik Pekida dan kata angry Malay group are you hinting kongsi gelap kat satu bukit bintang dan petaling street untuk keluar for ‘May 13’ 2.0?”

                I had thought that TMI and the J-Star by linking Pekida were trying to implicate Umno in the public imagination. But still the BN refuses to do anything to neutralize Si Gunting Dalam Lipatan.

                re: “Dia tak kata. Tapi dia punya headline dengan gambar yang accompany artikel tu alluding kepada benda tu. You tau la. Mat Rempits kan dah sinonim dengan budak2 Melayu.”

                Actually TMI did say. They gave the Mat Rempit photo (JPG file) the file name “hooligans”.

                re: “English media with Cina dan Christians helming nampak sama serupa sahaja Helen. I thinks so to. Imagine budak-budak lain.”

                Yup, English language media in Malaysia is thoroughly dominated by the Christians.

                re: “Dan perasaan kena tipu ni dah lama building up kut Helen.”

                Take firm political action lah. But if the PPTA is still unable to shake off its tidak apa-ness, then I really dunno what to say already.

                re: “Kumpulan Cina mengamuk jarang orang nak tulis angry Chinese group kan Helen?”

                Like I said, the media (except the bahasa Melayu ones) are controlled by the Christians who do not favour the Muslims.

                re: “Their daily mocking the Malays and Islam sudah hampir sampai ke kemuncaknya. Syabas dan tahniah!”

                Sekalung tahniah bagi Politik Baru Firster.

                re: “http://www.themalaysianinsider.com/sideviews/article/no-its-not-a-repeat-of-may-13-v.-vivegavaled / http://www.themalaysianinsider.com/sideviews/article/violence-not-answer-to-anything-j.x.o

                Tahniah sekali lagi dan hadiahkan piala kerana Kristian berjaya menguasai media dan hala tuju perbincangan awam. DAP berada di takuk paling atas manakala Parti Paling Tidak Apa menduduki tempat tercorot.

                Reply
                • 11. islam1st  |  July 13, 2015 at 10:25 am

                  ‘Orang tahu. It’s all over social media, including Facebook in Chinese.’

                  Maksud saya diluar social media la Helen. Media arus perdana. Media2 besar macam TMI kena la belajar bertanggungjawab skit. Kan?

                  ‘re: “Apasal gambar malah video budak2 gangster Cina pegang besi, parang panjang (macam cerita Young & Dangerous) dalam Plaza Low Yatt tak dipetik media ‘moderates’?”

                  Got meh? You saw?’

                  Ada video kut Helen..tgk ni

                  ‘I had thought that TMI and the J-Star by linking Pekida were trying to implicate Umno in the public imagination.’

                  Sama macam insiden gereja haram dan salib tak berlesen kat Taman Medan. Kaitkan dengan UMNO dan strategi mereka berjaya. Tapi Melayu dalam PKR dan PAS buat2 tak sedar yang UMNO tu codename untuk Melayu!

                  Reply
                  • 13. Helen Ang  |  July 13, 2015 at 10:42 am

                    re: “Maksud saya diluar social media la Helen. Media arus perdana. Media2 besar macam TMI kena la belajar bertanggungjawab skit. Kan?”

                    TMI is very much interconnected with social media. An article titled ‘Unappreciated in my own country’ recently by its columnist Dina Zaman got 51,200 Facebook shares. Dina’s other piece in the Emigrate series headlined ‘Bidding farewell to Malaysia’ got 29,600 Facebook shares.

                    Just the above two Dina Zaman articles combined got a total of 80,800 Facebook shares from TMI as the source.

                    Reply
                    • 14. islam1st  |  July 13, 2015 at 10:49 am

                      ‘Dina Zaman’

                      Yet the lady cakap pasal tak suka the Malays in Malaysia sebab suka bitching around. Yet sekali-sekala dia balik Malaysia dia dah start bitching pasal tak dapat geran etc. What a bitch!

                      Truly, Singapore or the EU can keep her. For good. I’m sure the EU is in the look out for another Ayaan Hirsi Ali. Mahal kut geran diaorang!

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Recent Posts

Kalender

July 2015
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Pengunjung

  • 7,403,999 hits

Archives

Feeds


%d bloggers like this: