Pompuan bukan-Cina kuat meroyan

September 16, 2015 at 6:45 pm 6 comments

Actually the pompuan bukan Cina is Hannah Yeoh.

Ashikin Yunus in the video below is a ‘Malaysian’.

Hannah jeling rotate

Hannah Yeoh Ugly Pendatang

Entry filed under: DAP MENGKHIANATI KAUM CINA. Tags: , .

We had peace when MCA had power Kain rentang #Merah169 : Ini Melayu Tun punya

6 Comments Add your own

  • 1. islam1st  |  September 16, 2015 at 7:40 pm

    Hannah Yeoh ni memang tak faham bahasa ke Helen?

    Reply
    • 2. RINA  |  September 16, 2015 at 7:50 pm

      Islam 1st,

      Tak payah banyak pikiaq, just read this then you will understand, very clearly explained; (tu pasai mereka cuba sedaya upaya UBAH, tapi apa boleh buat. Dah jadi darah daging dia).

      http://thoughtcatalog.com/terran-tout/2014/11/9-signs-that-a-person-is-toxic/

      Reply
      • 3. islam1st  |  September 17, 2015 at 12:02 am

        Memang sesuai sekali. Tepat. Thanks RINA for sharing.

        Khabarnya kat social media ada yang meroyan over video kat atas tu. Owh masa depa hina Islam, hina Melayu, hina budaya dan adat resam Melayu. Persenda kalimah Allah SWT, depa tak terasa pulak noh?

        Seorang perempuan Melayu insults skit, dah nak terbalik dunia.

        Reply
        • 4. azimatkeli  |  September 17, 2015 at 8:01 am

          Yang lain2 tu paham le jugak kenapa sokong. Yg sekor ni sokong dia mengaku babi le kot.

          Reply
  • 5. lim mokhtar amin  |  September 22, 2015 at 6:48 am

    lahat betul peranhai cina dap kiasu evangelist ni. berambus drpd malaysia!

    Reply
  • 6. lim mokhtar amin  |  September 22, 2015 at 6:50 am

    pompuan rasis mcm ni tak layak tinggal kt malaysia.

    Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Recent Posts

Kalender

September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Pengunjung

  • 7,405,558 hits

Archives

Feeds


%d bloggers like this: