Tipu dan bohong adalah darah daging mereka

January 18, 2016 at 10:47 pm 45 comments

The gullible, brainless zombies who unquestioningly believe the Sarawak Report and spread its false contents are the Dapsters and the Protuns.

Advertisements

Entry filed under: BIAWAK. Tags: .

Hadi Awang: Helah pendakwah Kristian “perkara yang membahayakan” MCA is becoming more DAP than DAP

45 Comments Add your own

  • 1. abdul rahman noor  |  January 19, 2016 at 12:07 am

    pls do not come 2 conclusion 2 early. 2 me there is no such thing as protun or projib. what every body shld strive 4 is protruth. god willing it wil reveal itself in due course.

    Reply
    • 2. Helen Ang  |  January 19, 2016 at 12:27 am

      At this point in time, what we know is:

      (i) Sarawak Report reported that MACC recommended 37 charges against Najib

      (ii) The Protuns – who are anti- or not interested in the truth – went to town with the story

      (iii) MACC has denied that it recommended the 37 charges

      Who knows better? MACC or Sarawak report?

      Same case with TMI vs the Raja-Raja Melayu.

      (i) TMI reported that the mesyuarat Majlis Raja-Raja had made a decision on hudud.

      (ii) The Keeper of the Royal Seal lodged a police report saying no such thing and that the article was false (misrepresented).

      (iii) Who know better what transpired in the rulers’ meeting? The council of rulers itself or TMI? Do you believe our monarchs or do you believe The Malaysian Inciter?

      These are simply people who can’t stop lying. That is the issue at hand.

      Reply
  • 3. Jade Emperor  |  January 19, 2016 at 7:04 am

    The Raja-Raja Melayu must come forth to deliver justice and compassion to the nation.

    Reply
  • 4. calvinsankaran  |  January 19, 2016 at 9:22 am

    The Opposition in Malaysia does not constitute only of DAP and their macai kids PKR and PAS but also a whole gang of NGOs (Bar Council, Bersih, etc), SR, Tun M, senior govt officers and big towkays. There has been a concentrated and expensive campaign to oust Najib which so far failed miserably. I recall it wasn’t too long ago some Dapsters and Pakatoons calling Nasi Lemak with egg as Nasi Lemak Najib. I don’t think they see it that way now.

    Reply
    • 5. Melayu Malaysia  |  January 19, 2016 at 10:10 am

      Sad, but true… :(

      Reply
    • 6. Spectre  |  January 19, 2016 at 10:38 am

      The desperation is showing. After the relentless attacks, the coward is still in office as PM. You can expect more assaults from this motley crew. As they say, desperate people do desperate thing. It would not surprise me a bit if their next course of action is to initiate a ‘terror’ strike a la ISIS somewhere in KL and pin the blame on the gov.

      Reply
      • 7. calvinsankaran  |  January 19, 2016 at 11:22 am

        Even if ISIS strikes, these folks will claim it is BN/UMNO’s sandiwara.

        Anyway the game is over for these plotters. Some of these folks already winding down their war machine – a tacit sign that they have given up. The question is when Najib will start his counter offensive and sapu bersih this bunch.

        Reply
  • 8. pengundi hantu  |  January 19, 2016 at 10:09 am

    Memang there is no such thing as proTUN or proPEMBANGKANG.
    What we want is PROTRUTH.
    Pokok takkan bergoyang kalau tidak diusik.
    Mungkin ditiup angin, dilompat tupai, ditenggek burung atau
    dilomati kera. Digoncang orang sudah jadi perkara biasa.
    Btw Puang Ang……Kerajaan selangor senyap-senyap MANSOHkan
    semu cukai pintu untuk rumah-rumah low cost.
    BN bila lagi……………..???????????
    .

    Reply
    • 9. Helen Ang  |  January 19, 2016 at 10:16 am

      re: “Memang there is no such thing as proTUN”

      Some of the bloggers are clearly Protun.

      Reply
      • 10. pengundi hantu  |  January 19, 2016 at 10:18 am

        BERDOSAKAH kalau kita PROTUN…………?????
        Masuk syorgakah kalau PRONAJIB…………?????
        Atau dapat banayk dermakah kalau kita sokong Najib…….????

        Reply
        • 11. Helen Ang  |  January 19, 2016 at 10:40 am

          re: “BERDOSAKAH kalau kita PROTUN…………?????”

          Itu bergantung kepada sama ada si penyokong Tun itu ada selalu saja dok bohong dan kuat menipu.

          re: “Masuk syorgakah kalau PRONAJIB………… ?????”

          Pemfitnah akan masuk neraka. Pembangkang banyak menabur fitnah. Ada sesetengah Protun yang sealiran dan bersekongkol dengan Dapster.

          re: “Atau dapat banayk dermakah kalau kita sokong Najib…….????”

          Siapa yang dapat derma kalau sokong Najib? Adakah pengundi yang pangkah Dacing atau yang tak mahu lihat kerajaan jatuh ke tangan DAP itu semuanya “prepaid”, “pemakan dedak”, dsb.

          Itulah sikap Protun. Tak tahu jaga mulut.

          Reply
    • 12. RINA  |  January 19, 2016 at 11:16 am

      ….Kerajaan selangor senyap-senyap MANSOHkan
      semu cukai pintu untuk rumah-rumah low cost….

      Kami yang bayaq cukai pintu pun dok nganga. Sampah baru2 ni 5hari tak kutip, longkang and backlanes 3tahun sekali baru sapu/korek, elok lagi bela lembu dan kambing tolong hari2 makan rumput2 yang jarang MPS mai potong..

      Kawasan2 dimana cukai dimansuhkan, dah boleh bayangkan what will happen to these places soon!

      Reply
      • 13. pengundi hantu  |  January 19, 2016 at 11:46 am

        Flat-flat di kawasan Kg.Datok Harun, Kg.Lindongan dan Puter Perdana. Selamat Rm140+++ setiap tahun.
        Untuk orang berpendapatan rendah, semua ni sangat bermakna. Air pun percuma.
        Bila saya pindah ke Melaka, semuanya mahal!!!!!!
        Tanah kena cukai DUA KALI – sekali bayar di Pejabat Tanah dan sekali lagi dimasukkan di bawah cukai HARTA. Means, tanah
        kena cukai 2 kali. Ingatkan kehidupan di Melaka MURAH.
        Rupanya, hanya rumah saja yang murah.
        Kos penyelengaraannya MAHAL.

        Reply
        • 14. calvinsankaran  |  January 19, 2016 at 1:39 pm

          Pindah lah ke Pulau Pinang…syurga di Malaysia – lagi murah!

          Reply
        • 15. RINA  |  January 19, 2016 at 3:54 pm

          Alaa Mat Casper ooi. What is RM140 to the state Government. Tarah kasi ranap satu bukit berbillion2 they can earn la. Kamu setakat kutip rumah2 murah lelong aje. Habis tuan2 rumah murah kau kutip tu semua dok mana sekarang?

          Depa kasi penghuni2 flat yang mengenyut semua happy2 so these people will vote for them. Then they can flatten and move all the mountains they can get hold of in Selangor and Penang.

          Reply
  • 16. pengundi hantu  |  January 19, 2016 at 10:16 am

    Apasal posting saya tak muncul….????

    Reply
    • 17. Helen Ang  |  January 19, 2016 at 10:41 am

      Oi, posting yang mana?

      Sila ulang.

      Inilah perangai Protun. Buat tuduhan melulu tanpa usul periksa.

      Reply
      • 18. pengundi hantu  |  January 19, 2016 at 10:58 am

        HAHAHA…..cepatnya u melenting.
        So defensive.
        I am just testing.
        KIHKIHKIH.
        Welll……I am an UMNO voter taw, puan Ang.
        Tapi I duduk Selangor, beli rumah di Subang Jaya.
        Mengundi di JB sekarang.
        Wakil rakyat Parlimen I Hanna Yeo.
        Dia ni rajin, taw.
        Sentiasa buat program jumpa penduduk.
        Saya beli banyak rumah low cost lelong untuk disewakan.
        I am so happy kerajaan pkr masuhkan semua cukai pintu low
        cost house. Dia tidak pun canang satu donia……hehehe.
        But my low cost house di Keramat masih kena cukai pintu.
        KuNAn nak naikkan lagi cukai tu, nasib baik ramai protest.
        Sooooooo…tunjukkanlah kemuliaan BN.
        PRU14 lagi 28 bulan ni.
        Apa salah mansuhkan cukai pintu tahun 2016,2017 and 2018..???.
        Banyak untung dari ruginya…….HEHEHEHE
        Prove itah kerajaan BN tak sengkek.

        Reply
        • 19. Helen Ang  |  January 19, 2016 at 11:03 am

          re: “HAHAHA…..cepatnya u melenting. So defensive. I am just testing.”

          If your idea of a ‘test’ is to put in a false comment that infers negatively on me, then I’m not surprised if you’re a hardcore Protun. Your tactic mirrors the Dapster dirty tricks department.

          Reply
          • 20. Spectre  |  January 19, 2016 at 11:15 am

            No lah. He’s not from the old man’s camp, just another Dapster seizing on the opportunity. Now he can say he’s protun but reading his comments he outed himself. So predictable.

            Reply
            • 21. islam1st  |  January 19, 2016 at 11:11 pm

              Setuju dengan Spectre. Helen, memang bila baca komen Dapster ni, naratif depa agak standard.

              Reply
          • 22. pengundi hantu  |  January 19, 2016 at 11:18 am

            Betulah IAM TESTING sebab posting I at 10,09 belom keluar.
            Rupanya hkena tunggu sekejap.
            I tak tunggu, I pergi makan.
            Bila balik, I bukak baru nampak posting tu.
            Thank u lah Puan Ang kerana melayan posting saya.
            Tapi, jangan cepat melenting, taw.
            Cepat tua……….HAHAHA.
            Tengok Tu M – age is just a number.
            He grows more handsome.
            btw I jumpa bekas menteri Kesihatan DS Chua Jui Meng kat Sg.Buluh, beli bunga untuk raya cina. Dia pun nampak hensem……..tak macam menteri sekarang.
            Boroi-boroi….banyak makan dedak sangat.

            Reply
            • 23. Helen Ang  |  January 19, 2016 at 1:44 pm

              re: “Rupanya hkena tunggu sekejap. I tak tunggu, I pergi makan. Bila balik, I bukak baru nampak posting tu. Thank u lah Puan Ang kerana melayan posting saya. Tapi, jangan cepat melenting, taw.”

              Lain kali jangan begitu cepat menuduh.

              Reply
              • 24. pengundi hantu  |  January 19, 2016 at 3:22 pm

                Bukan MENUDUH.
                BERTANYA…………………..hehehe.
                BERTANYA pun marah.
                Kena darah tinggi nanti.
                Take care of your health.
                Anne dah relaks dah balik ke JB.
                I like her posting.
                Santai jah.

                Reply
                • 25. Helen Ang  |  January 19, 2016 at 3:27 pm

                  His, you mean?

                  Reply
        • 26. AE  |  January 19, 2016 at 11:37 am

          Yg ini pun kuat fantasi ni, gebang lebih. I sometimes wonder why does “anonymous” commenters have the need to brag about their high end job, property they own or their opportunity to migrate to a first world country. What is it they want to prove? Does revealing those so called “facts” about themselves will give their arguement more clout? Keep telling those lies to yourself, it might come true….in your deep REM cycle.

          Reply
    • 27. Spectre  |  January 19, 2016 at 10:42 am

      When in the house, behave as a guest should do. If not, the host has the right to ask the guess to leave. I too have had my comments removed from the comments section. I never made a fuss of it. It is the host’s prerogative.

      Reply
      • 28. Helen Ang  |  January 19, 2016 at 10:53 am

        My dear Spectre, true, some your comments have been removed. I’m sure you understood.

        However no comment of pengundi hantu has been removed.

        Reply
  • 29. Spectre  |  January 19, 2016 at 10:30 am

    Ada seorang Dapster yang selalu datang kat blog ni kata dia dah nak pergi ke Australia tapi sehingga kini dia masih lagi berada di Malaysia. Memang mereka ni kuat bohong. Saya tak perlu dedahkan identiti Dapster yang selalu kata dia dah nak pergi ke Australia sebab identiti dia dah diketahui umum.

    Reply
    • 30. Where's The Justice  |  January 19, 2016 at 2:01 pm

      You referring to me, sunshine? Should I be worried that you seem to have me on your mind all the time? Don’t worry, when I get to oz, I will send you a postcard and we can become pen pals.

      Reply
      • 31. islam1st  |  January 19, 2016 at 4:47 pm

        Nak poskad. Nak jugak. Nak poskad. Cepat-cepat la berambus macha, boleh hantar poskad kat kitaorang?!

        Reply
        • 32. Where's The Justice  |  January 20, 2016 at 1:17 am

          Islam1st, have you ever noticed how I have never actually tried to initiate a conversation with the likes of yourself, Spectre, AE, etc? It’s always a case of you guys being so butthurt by the truth that I speak and will feel the need to respond, or in Spectre’s case write about me without any provocation whatsoever. His obsession with me is disconcerting actually. Next time use some lube la guys, it won’t hurt so much.

          Reply
      • 33. Spectre  |  January 19, 2016 at 6:37 pm

        You will still be here in 2018. You can continue with your fantasy l o l

        Reply
        • 34. islam1st  |  January 19, 2016 at 11:13 pm

          Spectre, does that means that we wont be getting our Oz postcards? how sad…

          Reply
      • 35. wawe  |  January 19, 2016 at 11:22 pm

        You can still write here from Oz wherever whatever. the internet is like lipas kudung there, meh? people like you here provide us with some mind boggling untruth.keep plodding. A postcard? just print one from google, meh?

        Reply
  • 36. pengundi hantu  |  January 19, 2016 at 3:18 pm

    U are very funnylah Puan Ang.
    Kalau nak menegakkan benang yang dah basah tu, agak-agaklah.
    Takkan hanya cakap NAJIB & konco-koncunya sahaja yang boleh dipakai,orang lain semuanya penipu dan pembohong!!!!!!!
    Dalam Kes Sarawak Report ni, memang 100% tidak betul tetapi,
    Sarawak Reportlah basis kepada terbongkarnya 1MDB dan duit yang lenyap dianggap sebagai ‘DERMA PAK ERAB’. Akhirnya, segala perkara yang dituduh PENIPU DAN PEMBOHONG sebenarnya, BETOL!!!!!
    Kalau tak betol, apasal terjual segala asset negara macam IPP dan tanah 500 ekar di Sg Besi yang nak dijadikan Bandar 1 Malaysia…???
    So, kami orang Melayu dah bersedia untuk membakar kelambu.
    Belalah nyamok tu, akhirnya dia akan hisap darah kamu.

    Reply
    • 37. Helen Ang  |  January 19, 2016 at 3:39 pm

      re: “Kalau nak menegakkan benang yang dah basah tu, agak-agaklah.”

      Dah berapa lama agaknya Protun asyik mengitar semula cerita 1MDB tu?

      re: “Takkan hanya cakap NAJIB & konco-koncunya sahaja yang boleh dipakai,orang lain semuanya penipu dan pembohong!!!!!!!”

      Takkan hanya cakap Tun & konco-konconya sahaja yang boleh dipakai, orang lain semuanya penipu dan pembohong!

      re: “Sarawak Reportlah basis kepada terbongkarnya 1MDB dan duit yang lenyap dianggap sebagai ‘DERMA PAK ERAB’.”

      re: “Akhirnya, segala perkara yang dituduh PENIPU DAN PEMBOHONG sebenarnya, BETOL!!!!!”

      Ya ke? Kejap kata jumlah x bilion yang hilang, kejap lagi kata jumlah y billion yang lesap. Asyik ubah jer cerita. http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2015/11/29/1mdb-slams-mahathir-for-repeatedly-misleading-public/

      re: “Kalau tak betol, apasal terjual segala asset negara macam IPP dan tanah 500 ekar di Sg Besi yang nak dijadikan Bandar 1 Malaysia…???”

      Kalau Tun tak kacau daun, public listing bagi IPP sudahpun mampu dilaksanakan dengan lancar dari awal-awal lagi. Yang 1MDB jadi terdesak itu disebabkan khabar angin disebarkan Protun yang menggalakkan sentimen negative di kalangan pelabur.

      re: “So, kami orang Melayu dah bersedia untuk membakar kelambu.”

      Memang. Protun sedang membakar kelambu. Projib yang akan berdepan dengan DAP.

      Reply
  • 38. drinho  |  January 19, 2016 at 6:11 pm

    re: menggalakkan sentimen negative di kalangan pelabur.

    Pelabur membuat keputusan bukan hanya melihat sentimen. Kalau 1MDB mempunyai asas kewangan yang kukuh, sentimen politik yang negatif hanya mendatangkan sedikit kekangan untuk IPO. Pelabur tetap akan melabur dalam 1MDB untuk jangka masa panjang kerana sentimen hanya bersifat jangka pendek. Keputusan pelaburan sentiasa berlandaskan kemampanan kewangan.

    Reply
    • 39. islam1st  |  January 19, 2016 at 11:15 pm

      drinho ‘bahasa jiwa bangsa’ kau dah improved. CT baru ke ni?

      Reply
      • 40. drinho  |  January 20, 2016 at 8:22 am

        re: CT baru ke ni?

        CT?

        Reply
  • 41. islam1st  |  January 19, 2016 at 7:21 pm

    betoi Helen, depa ni memang kaki penipu dah bohong. Memang masuk dalam darah daging depa!

    Tengok macam butthurt Clive Kessler. Duduk Oz diam2 la, Why bother, u ingat people in Malaysia (well at least most of them) care is it, what u think?! Are u even fooking Malaysians???

    Fookoff!

    ‘Enough of this nonsense! Malaysia was created as a secular nation — Clive Kessler – See more at: http://www.themalaymailonline.com/what-you-think/article/enough-of-this-nonsense-malaysia-was-created-as-a-secular-nation-clive-kess#sthash.e0cdlXfx.dpuf

    Reply
    • 42. drinho  |  January 20, 2016 at 8:52 am

      re: Enough of this nonsense! Malaysia was created as a secular nation

      Which part of his article is wrong? Point it out and we can discuss.

      Reply
  • 43. islam1st  |  January 19, 2016 at 11:14 pm

    ‘Belalah nyamok tu, akhirnya dia akan hisap darah kamu.’

    RBA’s detected!

    Reply
  • 44. Orang Perlis  |  January 20, 2016 at 6:50 am

    My comment: I believe someone has “leaked”: the MACC reports.

    I will reserve judgement….

    Reply
  • 45. calvinsankaran  |  January 21, 2016 at 1:11 pm

    It seems like PSM is pissed off with DAP and Tokong. I would say padan muka for trusting them in the first place.

    ——————————————————–
    LGE be mature and take the challenge !

    PSM has been fighting the pro corporate US free trade agreements since 2006, when Rafidah Aziz negotiated the US Msia FTA . When DAP and PKR were still undecided on the matter then, and preferred not to offend the US , PSM has already been organizing protest at the US Embassy against US corporate interest .

    Thus , we will do the same come Saturday 23/1 to Protes the looming TPPA !

    While various civil society and students held a protest outside USM when Minister Musthapa Mohamed went for a TPPA roadshow there recently, LGE decided to have a late nasi kandar dinner with the MInister instead.

    Thus, its not only PSM, but many want to know on which side is DAP and LGE on this issue.

    So LGE , if you are serious about fighting against TPPA, take the challenge, ask your branches to mobilize to attend the protest .

    We , PSM will be there, I hope to see you there too.
    Sivarajan . PSM SUA

    Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Recent Posts

RSS TKO — Tranungkite

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Kalender

January 2016
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pengunjung

  • 7,567,457 hits

Archives

Feeds


%d bloggers like this: