Tun dan DAP sebaris

March 4, 2016 at 4:09 pm 22 comments

Bukan bersekongkol?

Bila MCA mahu pecat Ling Liong Sik?

Kalau MCA enggan berbuat demikian, baik Umno pecat jer MCA dari BN.

BAWAH: Ketua Pembangkang sedang berucap

Kit Siang Mahathir

Advertisements

Entry filed under: Protun. Tags: .

Tun to head Easter Sunday parade Tun and his Seven Samurai

22 Comments Add your own

  • 1. tebing tinggi  |  March 4, 2016 at 4:28 pm

    Sebaris but with different class .

    Reply
    • 2. Helen Ang  |  March 4, 2016 at 4:32 pm

      Yang berdiri itu si Ketua Pembangkang.

      Reply
    • 3. Dr Abdollah Salleh  |  March 5, 2016 at 9:30 am

      Birds of different feathers flocking together.

      Reply
  • 4. Mad Hatter  |  March 4, 2016 at 4:36 pm

    re: “baik Umno pecat jer MCA dari BN”

    baik UMNO pecat Najib

    Reply
  • 5. CikKiah57  |  March 4, 2016 at 4:38 pm

    So WHAT…..??????
    Sebaris, sepentas, sedondon – nothing to be surprised!
    If UMNO & PAS can do it, why can’t others……..???
    It is well know fact – idalam politik tiada everlasting
    friends and enemies..

    Reply
  • 6. Qalam Qabut  |  March 4, 2016 at 4:49 pm

    Kalau MCA enggan berbuat demikian, baik Umno pecat jer MCA dari BN.
    Setuju sangat. Tapi UMNO ni bangang, kan? Makhluk yg makan dedak ni selalunya bangang. Tak sedar diri, nak kena sembelih pun tak tau.
    Kenapa tak pecat saja MCA?
    Kenapa tak suruh KJ pecat saja secretari DAP?
    Kenapa tak pecat saja TSMY, DSSA, DSMM, bla bla bla…
    Kan aman UMNO ‘Untuk Mohd Najib Only’
    Memang UMNO dasar pemakan dedak yg tak tau fikir dan tak sedar diri. Semua nak harap AhJib Go! Setuju?

    Reply
  • 7. shamshul anuar  |  March 4, 2016 at 4:59 pm

    Helen,

    I used to admire Tun. I love his thought provoking replies. He is hated by western media as he never “kowtows” to them.

    But my respect and admiration stops today. Tun has become an ally of a party that is known for being anti Malay, anti UMNO:DAP.

    Reply
  • 8. Zack  |  March 4, 2016 at 5:03 pm

    This is gutter politics. Hail to Mahahitler. Finally the opposition now appoints him as their spokesperson. The same person they spit on for many decades. Too bad brother Anwar could not join. Otherwise, the meeting would be a complete affair of the unification among Mahathir’s clan, Anwar’s clan, grandpa LKS’s clan and just about everyone who hated each other before.

    Reply
  • 9. kiasu  |  March 4, 2016 at 6:25 pm

    Umno nak pecat MCA? Najib ada telor ke

    Pelbagai helah Najib ni tak saman2 WSJ. Saman LLS pun terkontai2 nak selesai luar mahkamah. Yang paling tak bertelor, Najib tak berani saman Muhyiddin pun. Dengan Tun, lagi lah Najib bacul nak saman, takut semua rahsia terburai bocor.

    Yang sedang karamkan Umno ialah Najib, bukannya Tun. Kan projibs kata Tun dah tua nyanyok. Tak kan orang nyanyok pun Umno gabrau. Haduui

    Reply
    • 10. Qalam Qabut  |  March 4, 2016 at 10:29 pm

      Kalau nak cakap pasal politik, UMNO dah bersendirian. Yg ada di sebelahnya hanya pelakon wayang tongkoi saja.

      Tapi yg Tun jadi kepala sekarang bukan pakatan politik, tapi perpaduan antara rakyat. UMNO tak dapat dan tak boleh terima hakikat itu. Entah apa mimpi mereka ini yg masih percaya dgn penuh yakin rakyat masih di belakang mereka. Semakin ramai yg sudah hilang kepercayaan pada UMNO bila MT singkirkan TSMY dari jawatan Timb Presiden. 70% dari pengundi Melayu yg aku tanya tak akan pangkah BN, tapi tak akan pangkah DAP juga. Kalau ada calon bebas lagi baik, itu kata mereka. Itu betapa parahnya AhJib Go musnahkan harapan orang Melayu.

      Tetapi UMNO tetap tak mau sedar.

      Reply
      • 11. burrpp..  |  March 4, 2016 at 11:36 pm

        70% pengundi melayu ko tanya? Ko tanya berapa orang? 10 orang? Cakap mcm hebat!

        Reply
  • 12. esquire  |  March 4, 2016 at 7:55 pm

    Hahahahahahuhuhuhuhuuuuuu……..

    Reply
  • 13. grandmarquis  |  March 4, 2016 at 8:44 pm

    This shows that for TDM, his personal agenda is above everything. He is willing to do anything as long as his goal is achieved. Dia sudah malu because all his effort to topple Najib failed. Now he is prepare to go against his principle and work with his enemy and the people loath him and he loath them as well as long as he can win winning.

    Reply
  • 14. Akim  |  March 4, 2016 at 11:41 pm

    Thought of staying aloof over the rather funny anti-Tun renarks and comments. Decided to come in to say just a few words.

    That’s that. Just a few words. Hehe

    Reply
  • 15. Aku Melayu  |  March 5, 2016 at 12:07 am

    The most unthinkable thing has happened. Protuns and RBAs have become bffs as their leaders are now sleeping in the same bed which was vacated by PAS. But Mahathir has to legalize this marriage of convenience or else will be in the same boat as PAS. But the apek has to sunat first kalau tidak mana boleh kahwin kan? Since the date of the so-called ‘meeting of the like minds’ coincides with Easter, boleh lah kau orang semua bersembahyang di gereja kan since DAP leaders are mostly born again Christians. BFF what? When Kit siang dies, his kins will most probably burn paper money but when Mahathir dies, his kins will cover his body with money, money, money! hahaha

    Reply
    • 16. Helen Ang  |  March 5, 2016 at 12:15 am

      re: “his kins will cover his body with money, money, money!”

      From my limited understanding of Islam, jenazah dibalut kain kafan. That’s all.

      Flowers are strewn into the liang lahad, is it?

      Reply
      • 17. Aku Melayu  |  March 5, 2016 at 6:43 am

        Helen,

        You are correct when Muslims die, only a piece of white cloth (kain kapan) balut jenazah. But Mahathir I really don’t know if he is a Muslim, only God knows! Normally, a good Muslim especially at his age, dah tak nak lagi hal-hal duniawi, just concentrate on amal ibadat sebagai bekal apabila Malaikal Maut datang menjemput but Mahathir is doing the opposite. That’s the reason for my previous comment.

        Reply
      • 18. Dr Abdollah Salleh  |  March 5, 2016 at 9:23 am

        “Flowers are strewn” not into the “liang” but on the soil mound. Just petals though.

        Reply
        • 19. Helen Ang  |  March 5, 2016 at 11:37 am

          Sorry, saya budak masih belajar.

          You’re of course correct – bunga atas pusara – and thanks for telling me about the ‘petals’ details.

          Reply
    • 20. Moneyface  |  March 5, 2016 at 7:03 am

      “Since the date of the so-called ‘meeting of the like minds’ coincides with Easter, boleh lah kau orang semua bersembahyang di gereja kan since DAP leaders are mostly born again Christians. BFF what? When Kit siang dies, his kins will most probably burn paper money but when Mahathir dies, his kins will cover his body with money, money, money! hahaha”

      Muslim don’t talk cock like you.

      Reply
  • 21. Abdullah  |  March 5, 2016 at 12:22 am

    Sekali lagi kehebatan Tun terserlah. Mampu menyatupadukan rakyat Malaysia dari merentasi parti politik untuk satu tujuan, Selamatkan Malaysia!!

    Inilah dia Perpaduan Ummah kak.

    Reply
    • 22. Helen Ang  |  March 5, 2016 at 12:35 am

      Kit Siang kafir harbi.

      Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Recent Posts

RSS TKO — Tranungkite

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS Ismaweb

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Kalender

March 2016
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Pengunjung

  • 7,566,187 hits

Archives

Feeds


%d bloggers like this: