Tun: “Hubungan kaum tegang” #Bersih4

September 1, 2015 at 12:23 pm 15 comments

“Najib akan nafi tetapi keadaan Negara sekarang amat buruk. Hubungan kaum tegang,” kata Tun Dr Mahathir dalam tulisannya hari ini yang berjudul ‘Bersih’.

Meletakkan dirinya di sisi “suara keramat rakyat”, Tun menjelaskan bahawa beliau “terpaksa menyertai demonstrasi jalanan anjuran Bersih yang bertema singkirkan Najib kerana rasuah”.

Mantan perdana menteri tersebut juga merayu kepada ahli-ahli Dewan Rakyat Umno dan komponen lain parti pemerintah supaya menyokong undi tidak percaya terhadap pengerusi BN yang bakal dibentang di Parlimen dalam sidang akan datang.

Sila baca seterusnya di blog Che Det.


Ubah angry bird

bersih-pasar-seni Cina

Bersih 4.0 Penang

Bersih 4.0 Chinese mask

Bersih 4.0 Chinese flag march

Bersih Cina

Bersih 4.0 balloons

Bersih 4.0 Hazri Haili

Bersih 4.0 orang asli ogle

Entry filed under: Duri dalam Daging. Tags: .

They believe they’re bersih suci and think we’re kotor Perkasa needs a new president

15 Comments Add your own

  • 1. obselete  |  September 1, 2015 at 12:43 pm

    Mana2 amoi yang seksi memang saya rasa tegang.

    Saya tak rasis i.e tak memilih :)

    Reply
  • 2. sirimuda  |  September 1, 2015 at 12:44 pm

    Better late than never to the all YB’s please take heed ini bukan cerita Pendekar Bujang Lapok hantu jepun cubaan cubaan ini betul-betul punya si Rose dibawa lari …Najib kena undur

    Reply
  • 3. Zack  |  September 1, 2015 at 2:30 pm

    Aiyooo yo.. Macam zaman dia semua wangi2.

    Reply
    • 4. AE  |  September 1, 2015 at 5:33 pm

      Mungkin tak wangi, tapi tak sebusuk sekarang…..

      Reply
      • 5. EVLee  |  September 1, 2015 at 6:10 pm

        Ouchh! Hi hi hi hi hi …

        Reply
        • 6. islam1st  |  September 1, 2015 at 8:38 pm

          Zack ni memang pandai baling batu sembunyi tangan. Dulu dia kata tamadun Melayu 500 tahun saja berbanding dengan tamadun Cina 5000 tahun.

          Lama sembunyi dalam lubang. Tup2 ni keluar balik.

          Reply
  • 7. mfma  |  September 1, 2015 at 4:10 pm

    Meletakkan dirinya di sisi “suara keramat rakyat”, Tun menjelaskan bahawa beliau “terpaksa menyertai demonstrasi jalanan anjuran Bersih yang bertema singkirkan Najib kerana rasuah”.

    Wow! This is rich coming from ChedeTDM, the one that made even former Sasterawan Negara ‘lost his mind’.

    Reply
  • 8. Orangkampung  |  September 1, 2015 at 4:21 pm

    We have heard from Umno, Dap, pro and anti Najib, Malays and Cina on Bersih.

    This is a fresh third party view from an Indian, quite interesting.
    http://parpukari.blogspot.com/2015/09/cili-kasi-taruk-apakah-bersih-4-berjaya.html

    Reply
    • 9. Stamp  |  September 1, 2015 at 5:36 pm

      Yes, a great article. He just hit the nail on its head.

      Reply
    • 10. RINA  |  September 1, 2015 at 11:21 pm

      Refreshing write and observations by Visithra Manikam. His comment on Bung, yes LKS , LEG, Teresa Kok and Hannah including Anwar/Jijah should visit Kinabatangan and see how Bung takes care of his people there.

      My grandfather died when he was 93yrs old. Very intelligent, good with dates and figures – had almost all the children and grandchildren’s fon numbers stored in his head.

      Surah2 Yasin etc.. recited fluently till the last day of his life, however he had difficulty remembering the faces or names of even some of his children.

      …….Dementia vs. Old Age
      If you notice memory slips in an elderly relative you might automatically assume that they are in the early stages of dementia, but you might be jumping to the wrong conclusion. Some amount of memory loss is normal as we age.

      To be considered dementia, your loved one’s symptoms must interfere with his or her daily life. The symptoms also need to affect more than one category of brain function, such as memory, communication, judgment, or language…….

      I have my highest respect for TDM for all his contributions while in office. Just pray his presence at the rally will not be manipulated by the kaki kelentongs.

      Reply
      • 11. islam1st  |  September 2, 2015 at 12:23 am

        ‘Dementia vs. Old Age’

        Teringat kat seekoq evangelista yang kadang2 mai menyalak kat sini. Hahaha

        Reply
  • 12. nor  |  September 1, 2015 at 5:44 pm

    Punyalah bekerjasama antara kaum sampai gereja sediakan tempat solat untuk orang Islam. Tolong pegangkan botol air untuk orang Islam ambil air sembahyang.. Dah tak cukup masjid ke? Islam liberal dah masuk kantung evangelist Mana pergi alim alimun Pas dengan PAN.. oops dalam masa yang sama ada jugak geng kuning kencing merata-rata.. Tandas tak di sediakan ke? Kemudahan asas tuh..

    Reply
  • 14. Heff  |  September 1, 2015 at 8:02 pm

    Hi Helen,

    I thought the Bersih 4 crowd were asshats, but then I came across one pro-Najib blogger who had no qualms about helping a crook get away with the crime.

    If you have time, check out this article and the ensuing comments.

    http://ibm-akusayangumno.blogspot.com/2015/09/mamak-kuttey-tun-ada-agenda-peribadi.html

    Honestly, I have never seen someone so proud to help a crime-in-progress.

    Allah SWT save us.

    Reply
    • 15. orangkampung  |  September 1, 2015 at 10:04 pm

      Yang Najib ngeluh pasal blogger bangang dulu, jenis macam ni la kut.

      See, this is why I only comment here, Jebat and a very select other blogs. If I comment at such blogs that you mentioned, I might sink to their level of stupidity.

      If those bloggers are paid by Umno, then I know why Umno is losing the perception game. They seem to equate being rude, obnoxious and using profanities that even sailors have stopped using, to being pandai dan berani. I just find such vulgar name-calling and profanities uncivilized.

      And in that article you pointed out, the writer called for Umno to terminate Tun’s membership. That is about par with the call to pecat Muhyiddin and Shafie. Were they even thinking when the made the call? Can they seriously be oblivious to the consequences of such an action?

      But considering this “Suka saya ulangi di sini, sekali layar sudah dikembangkan, apabila sauh sudah dilabuhkan, pantang nakhoda dan anak-anak kapalnya berbalik haluan” statement from the PM in his Merdeka address I’m not surprised lah.
      (http://www.sinarharian.com.my/nasional/najib-ikrar-tidak-akan-biarkan-malaysia-jatuh-1.425243)

      Reply

Dijemput memberi komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


My blog, my like

Helen Ang

Recent Posts

Kalender

September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Pengunjung

  • 7,442,190 hits

Archives

Feeds


%d bloggers like this: